Πλέον δε δίδονται τόσο εύκολα. Παλιά μπορούσες να πάρεις και παραπάνω απο όσο κόστιζε ένα σπίτι χωρίς καμια εγγύηση, δεν είναι το ίδιο πια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
Re: ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μολις μπουν στο σπιτι, εικονικη απολυση και μαυρη εργασια για τα επομενα λιγα χρονια, μπιστολι στο δανειο, τους μενει το σπιτι.Ερμής έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:38 ο τραπεζικός τη δουλειά του κάνει. Το ζευγάρι με τι μυαλό πάει να δεσμευτεί έτσι απο τη στιγμή που και οι δύο, απο οτι καταλαβαίνω, είναι κάθε μέρα επι ξύλου κρεμάμενοι.
Για το θέμα του σπιτιού που νοικιάζουν τώρα, απο τη στιγμή που ο γερολαδάς τους συμπεριφέρεται έτσι, ας το τραβήξουν όσο μπορούν πιστολιάζοντας τα υπόλοιπα ενοίκια.
profit.
η ετσι νομιζουν, αφου ετσι βλεπουν να γινεται γυρω τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
http://www.kathimerini.gr/972850/galler ... sth-mykono
Μπείτε εδώ μαλάκες μου να δείτε πώς τα γκρος ρένταλ γιλντς του εγκέφαλου είναι το ίνταστρι στάνταρ. Ιμπίθα λέει τέσσαρα τα εκατό, σεν τροπέ τρία κόμα οχτώ και να καίνε. Όταν στην τίμια κυψέλη βγάζεις πάνω από δέκα τα εκατό αν το δώσεις σε μκο ή ένα εύκολο επταράκι αν το δώσεις σε ελ http://www.algeanproperty.com/freshedit ... 95da71.pdf γίδια YIDIA
Μπείτε εδώ μαλάκες μου να δείτε πώς τα γκρος ρένταλ γιλντς του εγκέφαλου είναι το ίνταστρι στάνταρ. Ιμπίθα λέει τέσσαρα τα εκατό, σεν τροπέ τρία κόμα οχτώ και να καίνε. Όταν στην τίμια κυψέλη βγάζεις πάνω από δέκα τα εκατό αν το δώσεις σε μκο ή ένα εύκολο επταράκι αν το δώσεις σε ελ http://www.algeanproperty.com/freshedit ... 95da71.pdf γίδια YIDIA
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 10:05 Κατά τα ειωθότα ο φίλος άγις μεταφέρει ξυπνητζήδικη λαϊκή σοφία εκπεφρασμένη ανάμεσα σε σύννεφα καπνού μάρλμπορο μαλακό, πάνω από φίλαθλο ανοιγμένο στη στήλη του γεωργίου και διάσπαρτα μισοσυμπληρωμένα κουπόνια πάμε στοίχημα με κυκλικούς λεκέδες ποτηριών με στιγμιαίο νες. Επίσης κατά τα ειωθότα ο επίσης φίλος φαγανός εκλαμβάνει την νοσταλγία για την πατρίδα και την συναισθηματική φόρτιση της ξενιτιάς ως ρεαλισμό. Φαγανέ (και ασέβαστε) υπό την ευλογία του αγίου μνημονίου και την επερχόμενη σαρωτική επέλαση του νεοφιλελεύθερου κτήνους κούλη, η ελλάδα έχει κάνει άλματα εκσυγχρονισμού. Η μόντα του να μην είναι αρκετός ένας μισθός για εξεύρεση αξιοπρεπούς καταλύματος σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας πρέπει να γίνει αντιληπτή ως πρόοδος και σύγκλιση με τον σκληρό ευρωπαϊκό πυρήνα, και ουχί ως πρόβλημα. Και σημειώστε ότι έπονται αλλαγές σε δικαστικές και φορολογικές διαδικασίες, καθώς και επίλυση του ζητήματος με τον τραγέλαφο των αντικειμενικών. Πέραν, ανήκομε σε μια γενιά που ανδρωμένη υπό τον σημιτικό εκσυγχρονισμό, προσεγγίζει με απολύτως ψυχρή λογική τις επενδυτικές επιλογές. Δεν είμεθα εθνολαϊκιστές σκαρμόγυφτοι που πάνε να βρούνε τον μήνα που θρέφει τους έντεκα με δύο ακίνητα, αλλά τοποθετούμε την επενδυτική αυτή επιλογή από πλευράς ρίσκου απόδοσης κάπου ανάμεσα σε αμοιβαία/ etf και μετοχές/ επιχειρηματικά βέντσουρς.
Γαλή αυτό που λες ισχύει (και έχομε βρει άκρες με συνεργεία) αλλά εφόσον ανακάμψουν κι άλλο οι αξίες. Να φλιπάρεις ακίνητο τώρα σημαίνει ότι αφήνεις χρήματα στο τραπέζι μια και οι τιμές ανεβαίνουν ακόμα. Σε λίγα χρόνια όμως, θα παίζει ως επιλογή.
Καλώ τον λε κορμπυζιέ της χερσονήσου του αίμου πολιτικό μηχανικό, καθώς και τον φορουμικό μπάμπη βωβό που απαντάει στο όνομα ντάγιε να τοποθετηθούν
Toμπαπάρα...
Ώρες ώρες έχεις γέλιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν έχετε βρει άκρες με συνεργεία εξ αποστάσεως ή από συστάσειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 10:05
Γαλή αυτό που λες ισχύει (και έχομε βρει άκρες με συνεργεία) αλλά εφόσον ανακάμψουν κι άλλο οι αξίες. Να φλιπάρεις ακίνητο τώρα σημαίνει ότι αφήνεις χρήματα στο τραπέζι μια και οι τιμές ανεβαίνουν ακόμα. Σε λίγα χρόνια όμως, θα παίζει ως επιλογή.
Ο λε κορμπυζιέ
Υποθέτω ότι με το να "ανακάμψουν" εννοείς να "πέσουν" οι τιμές.
Υπάρχει και η περίπτωση να εννοείς ότι αν πέσουν οι τιμές στις χ περιοχές, είναι πολύ πιθανόν να ανέβουν στις ψ άλλες. Κάτι σαν άνοιγμα της ψαλίδας. Πράγμα που είναι επίσης λογικό, αλλά καλό θα είναι να διευκρινήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ότι κ καλά κατάλαβες ..Kauldron έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:04ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 10:05 Κατά τα ειωθότα ο φίλος άγις μεταφέρει ξυπνητζήδικη λαϊκή σοφία εκπεφρασμένη ανάμεσα σε σύννεφα καπνού μάρλμπορο μαλακό, πάνω από φίλαθλο ανοιγμένο στη στήλη του γεωργίου και διάσπαρτα μισοσυμπληρωμένα κουπόνια πάμε στοίχημα με κυκλικούς λεκέδες ποτηριών με στιγμιαίο νες. Επίσης κατά τα ειωθότα ο επίσης φίλος φαγανός εκλαμβάνει την νοσταλγία για την πατρίδα και την συναισθηματική φόρτιση της ξενιτιάς ως ρεαλισμό. Φαγανέ (και ασέβαστε) υπό την ευλογία του αγίου μνημονίου και την επερχόμενη σαρωτική επέλαση του νεοφιλελεύθερου κτήνους κούλη, η ελλάδα έχει κάνει άλματα εκσυγχρονισμού. Η μόντα του να μην είναι αρκετός ένας μισθός για εξεύρεση αξιοπρεπούς καταλύματος σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας πρέπει να γίνει αντιληπτή ως πρόοδος και σύγκλιση με τον σκληρό ευρωπαϊκό πυρήνα, και ουχί ως πρόβλημα. Και σημειώστε ότι έπονται αλλαγές σε δικαστικές και φορολογικές διαδικασίες, καθώς και επίλυση του ζητήματος με τον τραγέλαφο των αντικειμενικών. Πέραν, ανήκομε σε μια γενιά που ανδρωμένη υπό τον σημιτικό εκσυγχρονισμό, προσεγγίζει με απολύτως ψυχρή λογική τις επενδυτικές επιλογές. Δεν είμεθα εθνολαϊκιστές σκαρμόγυφτοι που πάνε να βρούνε τον μήνα που θρέφει τους έντεκα με δύο ακίνητα, αλλά τοποθετούμε την επενδυτική αυτή επιλογή από πλευράς ρίσκου απόδοσης κάπου ανάμεσα σε αμοιβαία/ etf και μετοχές/ επιχειρηματικά βέντσουρς.
Καλώ τον λε κορμπυζιέ της χερσονήσου του αίμου πολιτικό μηχανικό, καθώς και τον φορουμικό μπάμπη βωβό που απαντάει στο όνομα ντάγιε να τοποθετηθούν![]()
![]()
![]()
Toμπαπάρα...
Ώρες ώρες έχεις γέλιο.
~~¥~~
- Cecily Anne
Κυρίως τον τραπεζικό.foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:30 μιλάμε για τώρα. Όχι για το 2009. Δηλαδή θες να πάρεις ένα μαχαίρι και να σφάξεις τη γκόμενα τον άντρα της και τον τραπεζικό.
Κάποια στιγμή είχε φαγωθεί ο πατέρας μου να χωθώ σε πρόγραμμα επιδότησης για αγροτουριστική μονάδα κλπ αρλούμπες. Μπαίνουμε σε διαδικασία χαρτούρας κλπ και κάνα 3μηνο μετά μου σκάει μύτη με κοστουμιά να πάρουμε δάνειο 90.000, για να καλύψουμε τα έξοδα και θα παίρναμε την επιδότηση αργότερα.
Έξαλλη εγώ, σε αυτή την ηλικία δεν ήθελα με την καμία να χρεωθώ, γινόμαστε μαλλιά κουβάρια, όλη την βδομάδα δεν μου μίλαγε. Να μην στα πολυλογώ τρώει άκυρο από την τράπεζα, διότι το ακίνητο που ήθελε να βάλει σε υποθήκη δεν είναι τελειωμένο, αλλά σε φάση "κατασκευής" και έτσι δεν τα βρήκαν στο ποσό και γλιτώσαμε.
Να βρω τον τραπεζικό να του ανάψω Λαμπάδα.
Σήμερα θα χρώσταγα και της Μιχαλούς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δάνειο γ σπίτι de novo δεν παίρνω που ν έχω σαν εναλλακτική ν μένω σε τροχόσπιτο .
~~¥~~
Προβλέπω - 95 % πιθανότητα - πολύ γλέντι * με τα συνεργεία ο ΣΕ
* Gangbang+bukake
* Gangbang+bukake
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 03 Ιούλ 2018, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Ή θα είχες το νέο αγρο-Χίλτον.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 21:56Κυρίως τον τραπεζικό.foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:30 μιλάμε για τώρα. Όχι για το 2009. Δηλαδή θες να πάρεις ένα μαχαίρι και να σφάξεις τη γκόμενα τον άντρα της και τον τραπεζικό.
Κάποια στιγμή είχε φαγωθεί ο πατέρας μου να χωθώ σε πρόγραμμα επιδότησης για αγροτουριστική μονάδα κλπ αρλούμπες. Μπαίνουμε σε διαδικασία χαρτούρας κλπ και κάνα 3μηνο μετά μου σκάει μύτη με κοστουμιά να πάρουμε δάνειο 90.000, για να καλύψουμε τα έξοδα και θα παίρναμε την επιδότηση αργότερα.
Έξαλλη εγώ, σε αυτή την ηλικία δεν ήθελα με την καμία να χρεωθώ, γινόμαστε μαλλιά κουβάρια, όλη την βδομάδα δεν μου μίλαγε. Να μην στα πολυλογώ τρώει άκυρο από την τράπεζα, διότι το ακίνητο που ήθελε να βάλει σε υποθήκη δεν είναι τελειωμένο, αλλά σε φάση "κατασκευής" και έτσι δεν τα βρήκαν στο ποσό και γλιτώσαμε.
Να βρω τον τραπεζικό να του ανάψω Λαμπάδα.
Σήμερα θα χρώσταγα και της Μιχαλούς.
- Cecily Anne
Ναι, θα βαφτώ και ξανθιά να κάνω την Πάρις Ίνγκαλς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε Πίνκυ, πάνε πιο πέρα παιδάκι μου. Άντε κάνε μας τη χάρη.lyna έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 21:43Ότι κ καλά κατάλαβες ..Kauldron έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:04ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 10:05 Κατά τα ειωθότα ο φίλος άγις μεταφέρει ξυπνητζήδικη λαϊκή σοφία εκπεφρασμένη ανάμεσα σε σύννεφα καπνού μάρλμπορο μαλακό, πάνω από φίλαθλο ανοιγμένο στη στήλη του γεωργίου και διάσπαρτα μισοσυμπληρωμένα κουπόνια πάμε στοίχημα με κυκλικούς λεκέδες ποτηριών με στιγμιαίο νες. Επίσης κατά τα ειωθότα ο επίσης φίλος φαγανός εκλαμβάνει την νοσταλγία για την πατρίδα και την συναισθηματική φόρτιση της ξενιτιάς ως ρεαλισμό. Φαγανέ (και ασέβαστε) υπό την ευλογία του αγίου μνημονίου και την επερχόμενη σαρωτική επέλαση του νεοφιλελεύθερου κτήνους κούλη, η ελλάδα έχει κάνει άλματα εκσυγχρονισμού. Η μόντα του να μην είναι αρκετός ένας μισθός για εξεύρεση αξιοπρεπούς καταλύματος σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας πρέπει να γίνει αντιληπτή ως πρόοδος και σύγκλιση με τον σκληρό ευρωπαϊκό πυρήνα, και ουχί ως πρόβλημα. Και σημειώστε ότι έπονται αλλαγές σε δικαστικές και φορολογικές διαδικασίες, καθώς και επίλυση του ζητήματος με τον τραγέλαφο των αντικειμενικών. Πέραν, ανήκομε σε μια γενιά που ανδρωμένη υπό τον σημιτικό εκσυγχρονισμό, προσεγγίζει με απολύτως ψυχρή λογική τις επενδυτικές επιλογές. Δεν είμεθα εθνολαϊκιστές σκαρμόγυφτοι που πάνε να βρούνε τον μήνα που θρέφει τους έντεκα με δύο ακίνητα, αλλά τοποθετούμε την επενδυτική αυτή επιλογή από πλευράς ρίσκου απόδοσης κάπου ανάμεσα σε αμοιβαία/ etf και μετοχές/ επιχειρηματικά βέντσουρς.
Καλώ τον λε κορμπυζιέ της χερσονήσου του αίμου πολιτικό μηχανικό, καθώς και τον φορουμικό μπάμπη βωβό που απαντάει στο όνομα ντάγιε να τοποθετηθούν![]()
![]()
![]()
Toμπαπάρα...
Ώρες ώρες έχεις γέλιο.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εκτος απο τη φλασια με τον Γιουγκερμαν μου ηλθε - αγνωστο γιατί - η εικόνα του Μιχαλη Τροχανά και πάνω του στον καταγάλανο ουρανό ενα πυρινο ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ SoE ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά, κι εγώ φαντάζομαι Εμπολα να κανει παζαριά με Αλβανό μπογιατζή κ σκέφτομαι να στείλω πμ με τον άνθρωπο που μου έκανε το γκράφιτι στο πατρικό μου για μπακ απ .
~~¥~~
Αυτό σημαίνει ότι οι μκο είναι πιο ελ από τους ελ αλλά δεν κάνει να το λέμε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 14:51 Όταν στην τίμια κυψέλη βγάζεις πάνω από δέκα τα εκατό αν το δώσεις σε μκο ή ένα εύκολο επταράκι αν το δώσεις σε ελ http://www.algeanproperty.com/freshedit ... 95da71.pdf γίδια YIDIA![]()
Μ' αρέσει αυτό το σύστημα το ορθοκαμπόηκο, κρυφοεθνίκι της κωλοπετεινίτσας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 3537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-