Νομιζω οτι το μεγιστο που θα μπορουσα να ξοδεψω ηταν 25%.Για πανω απο 25% ,δηλωμενου εισοδηματος στην Γερμανια, δεν υπηρχε περιπτωση να μου το νοικιασουν.
Εννοειται οτι βλεπουν συμβολαιο εργασιας (να ειναι αοριστου χρονου), δηλωση προηγουμενου χρονου και ενα ειδικο εντυπου που λεγεται σουφα και δειχνει οτι δεν χρωστας πουθενα τιποτε.
Στην Γερμανια ο ιδιοκτητης ειναι 99% σιγουρος οτι θα παρει τα λεφτα του και το σπιτι του στην κατασταση που το εδωσε.
Ελλαδα ειναι λαχειο.Τα γιελντ που γραφεις ειναι υπο ιδανικες συνθηκες σαν τα προβληματα φυσικης στο γυμνασιο.
Δεν ειναι δικα μου ηθικα τα σπιτια στην Ελλαδα, αλλιως θα τα σκοτωνα και θα αγοραζα Γερμανια σε τιποτα μικρες πολεις με μηδενικη ανεργια για απολυτη σιγουρια ή στην πολη που ειμαι τωρα εδω στην παραλια που ειναι οι χαμηλοτερες τιμες στην πολη
Ελλαδα εχεις μηδενικη εξασφαλιση.Ειναι καλο μονο σε ειδικες περιπτωσεις.Π.χ. παλια σπιτια στο πολυ κεντρο της Θεσσαλονικης που αντε ομως να χωθεις για να αγορασεις.
Αλλιως μακρια.Ειλικρινα καλυτερα ανοικιαστο για να το πουλησεις οπως το χτισες παρα να το νοικιασεις Ελλαδα εκτος και αν εχεις ακρες με δημοσιο να τους το φορτωσεις.