Φυσικα δεν εχεις και δεν μπορεις να προσθεσεις κατι αλλο. Το ποιος εχει ηλιθιους και παραπλανητικους συλλογισμους φανηκε καθαρα.under έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:44Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.Επιμενεις σε ηλιθιο συλλογισμο και βαριεμαι.Alphabet έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:40 Δηλαδη δεν εχεις τιποτα αλλο να πεις και επαναλαμβανεις τις ιδιες αοριστολογιες. ΟΚ.
Ευγνωμων ειναι καποιος που αναγνωριζει ευεργεσια που του εγινε και θελει να την ανταποδωσει. Το ιδιο ισχυει και για ευχαριστηρια προσφορα. Αποδειξη δε πιστης θα ηταν αν πιστευε οτι η χαρη θα του γινοταν, χωρις να πληρωσει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχιλοχίας Πλεξίδα - Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αρχιλοχίας Πλεξίδα - Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Re: Αρχιλοχίας Πλεξίδα - Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε
Ερώτηση που της κάνουν κάποιοι εδώ και μήνες σε όλα τα θέματα που γράφει παθιασμένα, αλλά η απάντηση χοροπηδάει από κεραμίδι σε κεραμίδι και συνέχεια ξεφεύγει.
Πλέον είναι το φορουμικό πνεύμα αντιλογίας που ανασύρεται με κάθε μπουλουμουτζιδικοαριστεροκαρβελοειδές ποστ για να πει κάτι που ποτέ δεν βγαίνει ξεκάθαρα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- John Brown Gun Club
Θα προτεινα την Ασταρτη η την Εκατη η την Καλι Γιουγκα , αλλα ας προσγειωθουμε, για καραβανου μιλαμε. Και την Καιτη Στανιση παντως να βλεπε, το ιδιο μου κανει. Ειναι απλα παραισθησεις απο το σοκ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δεν πρόκειται να μπω σε περαιτέρω φάση αντιπαράθεσης.Λοξίας έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:38Και βεβαια θα την κρατήσω και θα την εκφράσω και πάλι, όπου νομίζω ότι πρέπει να εκφραστεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 09:52 Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις την ακριβοδίκαιηθέωρηση των πραγμάτων που έχεις, όπως και τις επίσης ακριβοδίκαιες συμπάθειες σου.
Εγώ θα συνεχίσω να έχω και να εκφράζω την ίδια ειρωνική διάθεση, χωρίς να επηρεάζομαι από τις επισημάνσεις του καθένα.![]()
Και νομίζω ότι τώρα, είναι άλλη μια καλή ευκαιρία. Η δήλωσή σου αυτή......ίδια και όμοια με δεκάδες άλλες, είναι χαρακτηριστική του τσουβαλιάσματος που επιχειρείς, όποτε σου δωθεί η ευκαιρία, εναντίον μιας ομάδας ανθρώπων. Επειδή κάποια άτομα από αυτήν την ομάδα, επιδεικνύουν αχαρακτήριστη συμπεριφορά, δεν διστάζεις να χαρακτηρίσεις ψυχικά διαταραγμένη όλη την ομάδα συλλήβδην.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:26 Εγώ αναρωτιέμαι για την ψυχική διαταραχή των άθεων που έκαναν αγγελούδι με φωτοστέφανο και φτερά τον Φλόυντ.
Δηλαδή επειδή κάποιοι από την χριστιανική ομάδα των ανθρώπων επέδειξαν βλακώδη συμπεριφορά, όλοι οι χριστιανοί είναι βλάκες, έτσι;
Χρεάζεται λοιπόν να σου επισημάνω, και ας μην σου αρέσει, πως κάνεις τεράστια λογικά άλματα στην προσπάθειά σου...
...αλήθεια ΤΙ προσπαθείς;
Κατά δεύτερον, παραβλέπεις κάτι πολύ σημαντικό. "αγγελούδι με φωτοστέφανο και φτερά τον Φλόυντ", δεν τον έκαναν μόνον κάποιοι άθεοι, αλλά και κάποιοι χριστιανοί. Καρατσεκαρισμένο! Στο φόρουμ και στο αντίστοιχο νήμα συμμετείχαν ήδη κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι...τους γνωρίζεις καλά. Οπότε ΤΙ;;; Εϊναι και οι χριστιανοί ψυχικά διαταραγμένοι εξ αιτίας αυτών των κάποιων;
Α ρε Γαλή...να χρησιμοποιείς τέτοια αχυρένια στηρίγματα.![]()
Δεν υπάρχει καν σημείο επαφής σ' αυτό το θέμα.
Πίστευε ό,τι θέλεις λοιπόν αλλά μην χρησιμοποιείς πλέον τη λέξη "επισήμανση" γιατί κάθε φορά που τη διαβάζω, δεν προβληματίζομαι αλλά γελάω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Antares έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:44
Καμιά φορά το θαύμα δεν φαίνεται. Δεν μπορεί να εξηγηθεί, αποδίδεται σε κάτι άλλο, δεν το αποκαλύπτει αυτός που το κατάλαβε ή αν το αποκάλυπτε δεν θα γινόταν πιστευτός.
Ή όσο απομακρύνεσαι χρονικά και κρυώνει η καρδιά του ευεργετηθέντος μπορεί να αρχίσει να αμφιβάλλει ή να αναρωτιέται γιά τις καπληκτικές συμπτώσεις.
Γιατί το θαύμα εκτός του ότι συμβαίνει μόνο την τελευταία στιγμή είναι και οριακώς σαν απλώς όλα να πήγαν καλά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με την αντιλογία, καλό μου;Λεγεών έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:48Ερώτηση που της κάνουν κάποιοι εδώ και μήνες σε όλα τα θέματα που γράφει παθιασμένα, αλλά η απάντηση χοροπηδάει από κεραμίδι σε κεραμίδι και συνέχεια ξεφεύγει.![]()
Πλέον είναι το φορουμικό πνεύμα αντιλογίας που ανασύρεται με κάθε μπουλουμουτζιδικοαριστεροκαρβελοειδές ποστ για να πει κάτι που ποτέ δεν βγαίνει ξεκάθαρα.
Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη υπογραφή για να κάνεις πλακίτσα, διατηρώ το δικαίωμα να κάνω πλάκα σε όποιο καλικατζαράκι γουστάρω.
Για δαίμονες, έχετε ακόμη πολύ δρόμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να προσγειωθούμε, θα έπρεπε να ανεβάσεις πάλι τα αποσπάσματα από το μπλογκ του ιμάμη.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:51Θα προτεινα την Ασταρτη η την Εκατη η την Καλι Γιουγκα , αλλα ας προσγειωθουμε, για καραβανου μιλαμε. Και την Καιτη Στανιση παντως να βλεπε, το ιδιο μου κανει. Ειναι απλα παραισθησεις απο το σοκ.
Γιατί από δω το πας, από κει το φέρνεις, πάντα αφαιρείς το ισλάμ από το ψυχωσικό πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κρίνοντας από τος απαντήσεις σου τελευταία, βρίσκομαι ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:00Και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με την αντιλογία, καλό μου;Λεγεών έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:48Ερώτηση που της κάνουν κάποιοι εδώ και μήνες σε όλα τα θέματα που γράφει παθιασμένα, αλλά η απάντηση χοροπηδάει από κεραμίδι σε κεραμίδι και συνέχεια ξεφεύγει.![]()
Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη υπογραφή για να κάνεις πλακίτσα, διατηρώ το δικαίωμα να κάνω πλάκα σε όποιο καλικατζαράκι γουστάρω.
Για δαίμονες, έχετε ακόμη πολύ δρόμο.![]()
FUCK DONALD TRUMP
Εγκράτεια σε ποιον και γιατί;Λεγεών έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:42Πάθος λαίμαι, και δεν δείχνεις καθόλου εγκράτεια. Συνέχεια στον αγώνα.
Σε σας;
Δεν θεωρώ ότι αξίζετε καν την προσπάθεια για κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζουμε πως σου το έχουμε ξαναπεί, να πατάς πιο δυνατά στην ‘υποβολή’ για να νομίζεις ότι μας τρομάζεις κιόλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:10Εγκράτεια σε ποιον και γιατί;
Σε σας;![]()
Δεν θεωρώ ότι αξίζετε καν την προσπάθεια για κάτι τέτοιο.
FUCK DONALD TRUMP
- John Brown Gun Club
Μα δεν υπαρχει καμια εικονα του Προφητη η του Αλλαχ για να το οπτικοποιησω. Oυτε στο Κορανι αναφερεται καποιο θαυμα, εκτος απο αυτα που εκανε ο Ιησους.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:06Για να προσγειωθούμε, θα έπρεπε να ανεβάσεις πάλι τα αποσπάσματα από το μπλογκ του ιμάμη.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:51Θα προτεινα την Ασταρτη η την Εκατη η την Καλι Γιουγκα , αλλα ας προσγειωθουμε, για καραβανου μιλαμε. Και την Καιτη Στανιση παντως να βλεπε, το ιδιο μου κανει. Ειναι απλα παραισθησεις απο το σοκ.
Γιατί από δω το πας, από κει το φέρνεις, πάντα αφαιρείς το ισλάμ από το ψυχωσικό πεδίο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ε, εδώ που τα λέμε όσοι επιχείρησαν οπτικοποίηση δεν είναι και στα καλύτερα τους.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:12Μα δεν υπαρχει καμια εικονα του Προφητη η του Αλλαχ για να το οπτικοποιησω. Oυτε στο Κορανι αναφερεται καποιο θαυμα, εκτος απο αυτα που εκανε ο Ιησους.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:06Για να προσγειωθούμε, θα έπρεπε να ανεβάσεις πάλι τα αποσπάσματα από το μπλογκ του ιμάμη.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:51
Θα προτεινα την Ασταρτη η την Εκατη η την Καλι Γιουγκα , αλλα ας προσγειωθουμε, για καραβανου μιλαμε. Και την Καιτη Στανιση παντως να βλεπε, το ιδιο μου κανει. Ειναι απλα παραισθησεις απο το σοκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μόνο στην κοπτοραπτική τα κατάφερνε ο ψευδοπροφήτης όμως θα μπορούσε να διανθίσει το βιβλίο του με ψευτοθαύματα. Αλλά απευθύνεται σε άλλο κοινό, μουντρούχουςJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:12 Oυτε στο Κορανι αναφερεται καποιο θαυμα, εκτος απο αυτα που εκανε ο Ιησους.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- John Brown Gun Club
Κανενας δεν το επιχειρησε, το θειο στο ισλαμ δεν απεικονιζεται. Εγγραφεται στο γραμμα και ψαλλεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:14Ε, εδώ που τα λέμε όσοι επιχείρησαν οπτικοποίηση δεν είναι και στα καλύτερα τους.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:12Μα δεν υπαρχει καμια εικονα του Προφητη η του Αλλαχ για να το οπτικοποιησω. Oυτε στο Κορανι αναφερεται καποιο θαυμα, εκτος απο αυτα που εκανε ο Ιησους.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:06
Για να προσγειωθούμε, θα έπρεπε να ανεβάσεις πάλι τα αποσπάσματα από το μπλογκ του ιμάμη.
Γιατί από δω το πας, από κει το φέρνεις, πάντα αφαιρείς το ισλάμ από το ψυχωσικό πεδίο.![]()
Μηπως να μιλησουμε για εικονομαχιες καλυτερα;
- John Brown Gun Club
Αντιθετα, μου φαινεται πιο ωριμο θεολογικα να μην εχεις την αναγκη απο υπερφυσικα παραμυθακια για να πειστεις. Το Ισλαμ σημαινει υποταγη στην ταξη του συμπαντος, οχι στην παραβιαση των νομων του επειδη εσυ εισαι καλος πιστος και εισαι σπεσιαλ. Οι μουσουλμανοι αυτα τα θεωρουν ειδωλολατρικα καταλοιπα.Μπίστης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:15Μόνο στην κοπτοραπτική τα κατάφερνε ο ψευδοπροφήτης όμως θα μπορούσε να διανθίσει το βιβλίο του με ψευτοθαύματα. Αλλά απευθύνεται σε άλλο κοινό, μουντρούχουςJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:12 Oυτε στο Κορανι αναφερεται καποιο θαυμα, εκτος απο αυτα που εκανε ο Ιησους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 130 Απαντήσεις