ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 09:52 Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις την ακριβοδίκαιη

θέωρηση των πραγμάτων που έχεις, όπως και τις επίσης ακριβοδίκαιες συμπάθειες σου.
Εγώ θα συνεχίσω να έχω και να εκφράζω την ίδια ειρωνική διάθεση, χωρίς να επηρεάζομαι από τις επισημάνσεις του καθένα.
Και βεβαια θα την κρατήσω και θα την εκφράσω και πάλι, όπου νομίζω ότι πρέπει να εκφραστεί.
Και νομίζω ότι τώρα, είναι άλλη μια καλή ευκαιρία. Η δήλωσή σου αυτή...
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:26
Εγώ αναρωτιέμαι για την ψυχική διαταραχή των άθεων που έκαναν αγγελούδι με φωτοστέφανο και φτερά τον Φλόυντ.
...ίδια και όμοια με δεκάδες άλλες, είναι χαρακτηριστική του τσουβαλιάσματος που επιχειρείς, όποτε σου δωθεί η ευκαιρία, εναντίον μιας ομάδας ανθρώπων. Επειδή κάποια άτομα από αυτήν την ομάδα, επιδεικνύουν αχαρακτήριστη συμπεριφορά, δεν διστάζεις να χαρακτηρίσεις ψυχικά διαταραγμένη όλη την ομάδα συλλήβδην.
Δηλαδή επειδή κάποιοι από την χριστιανική ομάδα των ανθρώπων επέδειξαν βλακώδη συμπεριφορά, όλοι οι χριστιανοί είναι βλάκες, έτσι;
Χρεάζεται λοιπόν να σου επισημάνω, και ας μην σου αρέσει, πως κάνεις τεράστια λογικά άλματα στην προσπάθειά σου...
...αλήθεια ΤΙ προσπαθείς;
Κατά δεύτερον, παραβλέπεις κάτι πολύ σημαντικό.
"αγγελούδι με φωτοστέφανο και φτερά τον Φλόυντ", δεν τον έκαναν μόνον κάποιοι άθεοι, αλλά και κάποιοι χριστιανοί. Καρατσεκαρισμένο! Στο φόρουμ και στο αντίστοιχο νήμα συμμετείχαν ήδη κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι...τους γνωρίζεις καλά. Οπότε ΤΙ;;; Εϊναι και οι χριστιανοί ψυχικά διαταραγμένοι εξ αιτίας αυτών των κάποιων;
Α ρε Γαλή...να χρησιμοποιείς τέτοια αχυρένια στηρίγματα.