Άτιμη νεολαία!
Δεν τηρεί τα μέτρα με τίποτα!
Δεν είμαι κομματικός. Είμαι το ίδιο το κόμμα. Είμαι ο Νεοδημοκράτικος πυρσός που θα κάψει την ζαιΐλα.Αρχέλαος έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:18
Δεν είναι. Αλλά με κομματικούς δεν βγάζεις άκρη.
Είπαμε η ανευθυνότητα είναι το τελευταίο καταφύγιο έκαστης κυβέρνησης και των κομματικών.
Πάντα να ευθύνεται κάποιος άλλος.
Μονο πολλοι;Lestat έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:17Οχι, αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα και το πως αντιμετωπιζει ο Ελληνας τον κορωνοιο γενικα.foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2020, 13:19Αυτό λέγεται αποκλεισμός του μεσου και είναι προπαγανδιστική τακτικη.
Ξερω ατομο που λεει οτι εκλεισαν τις εκκλησιες και θελουν να φερουν το 666 μεσω των νεων εμβολιων και το ιδιο ατομο, με την αρση των μετρων, λεει οτι θελουν να μας ξεκανουν, δεν μας προστατευουν. Και υπαρχουν πολλοι τετοιοι εκει εξω...
Εδώ κάνεις λάθος μιας και το βλέπεις κομματικά.phorumitis έγραψε: 15 Αύγ 2020, 15:03 Καμιά ατομική ευθύνη, τον λογαριασμό στο τέλος θα τον πληρώσει ολόκληρο ο Μητσοτάκουλας, χαχαχα
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑOtto Weininger έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:22Δεν είμαι κομματικός. Είμαι το ίδιο το κόμμα. Είμαι ο Νεοδημοκράτικος πυρσός που θα κάψει την ζαιΐλα.Αρχέλαος έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:18
Δεν είναι. Αλλά με κομματικούς δεν βγάζεις άκρη.
Είπαμε η ανευθυνότητα είναι το τελευταίο καταφύγιο έκαστης κυβέρνησης και των κομματικών.
Πάντα να ευθύνεται κάποιος άλλος.
Και μέχρι νεωτέρας ειμαι και Μητσοτακικός.
Ατομικη ευθυνη ειναι να προσεχεις να μην κολλησεις, να τηρεις τις προφυλαξεις. Πλεον, ολοι ξερουμε πανω κατω τον τροπο μεταδοσης του ιου και το πως να προφυλαχτουμε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:29 Ατομική ευθύνη είναι όταν κλείνουν μπουζούκια, εκκλησίες, κτλ και εσύ κάνεις πάρτι, μεταλαμβάνεις και συνωστίζεσαι
Πολιτική ευθύνη όταν τα αφήνεις όλα ανοιχτά,γεμιζεις την χωρα ανεξελεγκτα με τουριστες, παστώνεις κόσμο σε αεροπλάνα, πλοία και ΜΜΜ που περνάνε κάθε μισή ώρα,κρύβεις την κατάσταση στα νησιά,δεν προσλαμβανεις νοσηλευτικο προσωπικο ,το κυβερνητικο προσωπικο δεν τηρει τις υγειονομικες οδηγιες,δεν ελεγχεις τους χωρους εργασιας και δεν κανεις μαζικα τεστ.
Lestat έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:39Ατομικη ευθυνη ειναι να προσεχεις να μην κολλησεις, να τηρεις τις προφυλαξεις. Πλεον, ολοι ξερουμε πανω κατω τον τροπο μεταδοσης του ιου και το πως να προφυλαχτουμε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:29 Ατομική ευθύνη είναι όταν κλείνουν μπουζούκια, εκκλησίες, κτλ και εσύ κάνεις πάρτι, μεταλαμβάνεις και συνωστίζεσαι
Πολιτική ευθύνη όταν τα αφήνεις όλα ανοιχτά,γεμιζεις την χωρα ανεξελεγκτα με τουριστες, παστώνεις κόσμο σε αεροπλάνα, πλοία και ΜΜΜ που περνάνε κάθε μισή ώρα,κρύβεις την κατάσταση στα νησιά,δεν προσλαμβανεις νοσηλευτικο προσωπικο ,το κυβερνητικο προσωπικο δεν τηρει τις υγειονομικες οδηγιες,δεν ελεγχεις τους χωρους εργασιας και δεν κανεις μαζικα τεστ.
Στην Ιταλια που τον Μαρτιο και τον Απριλιο εγινε μακελειο, εχουν ανοιξει τα παντα. Στον τομεα του τουρισμου δε, η πληροτητα των ξενοδοχειων αγγιζει το 100%.
Κι ομως τα κρουσματα παραμενουν σε σχετικα χαμηλα επιπεδα. Ο λογος ειναι οτι δεν εχουν παρει αψηφιστα την κατασταση, δεν θα μπορουσαν να το κανουν εξαλλου με τον χαμο που εγινε. Επομενως, η ατομικη ευθυνη παιζει μεγαλο ρολο.

Ζαβά είναι αυτοί που έλεγαν για μούφα ιό και τώρα λένε για κορωνοτουρίστες.phorumitis έγραψε: 15 Αύγ 2020, 15:58Οι ζαιοι σου φταίνε ή οι κορωνοτουριστες που μας κουβαλησε το ζαβό;;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Αύγ 2020, 15:28Όταν γράφω ότι οι ζαίοι γλύφουν πόμολα με λέτε υπερβολικόphorumitis έγραψε: 15 Αύγ 2020, 15:03 Καμιά ατομική ευθύνη, τον λογαριασμό στο τέλος θα τον πληρώσει ολόκληρο ο Μητσοτάκουλας, χαχαχα
Χοντρή μαλακία και κανένα μέτρο ασφαλείας
https://www.ethnos.gr/ellada/119729_kal ... ane-maskesΚάλυμνος: Συνελήφθη ιερέας που ζητούσε από τους πιστούς να μην φοράνε μάσκες
Ο 50χρονος παπάς προσήχθη, ύστερα από καταγγελία πολίτη που είδε την ανάρτηση
Ενα ακόμα παράδοξο λόγω κορονοϊού. Ιερέας, ο οποίος καλούσε τους πιστούς – μέσω του προφίλ του στο Facebook- να μην φορέσουν μάσκα -όπως προβλέπουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού– ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, συνελήφθη στην Κάλυμνο. Ο 50χρονος παπάς προσήχθη, ύστερα από καταγγελία πολίτη που είδε την ανάρτηση.
Μάλιστα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ιερέας βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 8 Οκτωβρίου 2020.
Συγκεκριμένα, ο παπάς σε ανάρτησή του ανέφερε: «ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΌΚΟ. Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ. Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!”.
[img]https://www.ethnos.gr/sites/default/fil ... bQrAQC[img]
Καλά έκαναν.Myrsini έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:50![]()
![]()
![]()
https://www.ethnos.gr/ellada/119729_kal ... ane-maskesΚάλυμνος: Συνελήφθη ιερέας που ζητούσε από τους πιστούς να μην φοράνε μάσκες
Ενα ακόμα παράδοξο λόγω κορονοϊού. Ιερέας, ο οποίος καλούσε τους πιστούς – μέσω του προφίλ του στο Facebook- να μην φορέσουν μάσκα -όπως προβλέπουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού– ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, συνελήφθη στην Κάλυμνο. Ο 50χρονος παπάς προσήχθη, ύστερα από καταγγελία πολίτη που είδε την ανάρτηση.
Μάλιστα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ιερέας βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 8 Οκτωβρίου 2020.
Συγκεκριμένα, ο παπάς σε ανάρτησή του ανέφερε: «ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΌΚΟ. Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ. Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!”.
ΞυρισμαMyrsini έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:50![]()
![]()
![]()
Εννοείται!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:51Καλά έκαναν.Myrsini έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:50![]()
![]()
![]()