!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
runner

Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:44
Γιατι εχω την εντυπωση πως οι περισσοτεροι απο αυτους πιυ βγαινουν στα ΜΜΕ καθε λιγο και λιγακι, παριστανοντας τιυς προοδευτικους δηλωνονταε με πολυ παθος το ποσο συμπαθουν η γουσταρουν τους ομοφυλοφιλιυς, κατι κρυβουν;
Μηπως είχαν τίποτα περίεργες σεξουαλικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις και οι ίδιοι;
Αυτές οι εμμονές δεν είναι και πολύ φυσιολογικές.
Λέω εγώ τώρα....
Δεν διαφωνώ σε αυτό.
Προοδευτικοί και άντρακλες στο ίδιο καζάνι βράζουν σε αυτό το θέμα.
Dorian

Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 02:07
Dorian έγραψε: 14 Αύγ 2020, 02:02
Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:51

Πες ότι τελικά ο γιος του βγαίνει στρέιτ. Πως όμως είναι σίγουρος ότι θα βγουν όλοι οι εγγονοί ή δισέγγονοί του στρέιτ; Ξέρουμε ότι από τον Τζέγκις Χαν κατάγονται εκατομμύρια εν ζωή άντρες. Ορισμένοι σίγουρα είναι γκέι. Αμαυρώνει αυτό κάπως τη δόξα του κατακτητή; Όχι φυσικά. Ένας άνθρωπος δεν κρίνεται ποτέ από όσα κάνουν οι απόγονοί του. Άρα είναι παράλογο να ανησυχείς για το τι ελεύθερες επιλογές θα κάνει το παιδί σου.
Αν το μόνο κριτήριο σου είναι μόνο η φιλελεύθερη ελεύθερη επιλογή ναι δεν έχεις πρόβλημα καλύπτεσαι ιδεολογικά, και η πορνεία είναι συχνά ελεύθερη συναλλαγή, κοινωνικά όμως είναι αρνητική και ατομικά δεν είναι επωφελής για το άτομο, και συνήθως δεν είναι ευτυχής εξέλιξη για τους γονείς.
Γιατί είναι κοινωνικά αρνητική και ατομικά μη επωφελής η πορνεία; Ξέρεις πόσα λεφτά έβγαζε το ρωμαϊκό κράτος από τα δημόσια μπουρδέλα της Ρώμης; Ξέρεις πόσες φοιτήτριες στήνουν σπίτι με πίπες επί πληρωμή;
Τουλάχιστον έχεις λογική ιδεολογική συνέπεια, φυσικά υπάρχουν κάποιοι που έχουν ακουσον άκουσον διαφορετική ιδεολογία από εσένα, οπότε με βάση αυτή την άλλη δεν θα χαρούν που το παιδί τους θα γίνει πχ πόρνη ή ομοφυλόφιλος, παρόλο που είναι "ελεύθερη" επιλογή τους.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 02:00
Dorian έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:42
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:00

Όποια το έχουν μέσα τους θα γίνουν. Η διαφήμιση θα τα κάνει?
Οι κοινωνικές αντιλήψεις και μεταβολές δεν επηρέασαν την ατομική σεξουαλικότητα σε ένα σωρό τομείς; πχ οι σεξουαλικές επαφές πριν τον γάμο παλαιότερα ήταν κοινωνικό ταμπού και σχεδόν όλες και πολλοί απείχαν . Αν γίνει πλήρως κοινωνικά αποδεκτή η ομοφυλοφιλία θα αυξηθεί το ποσοστό θεωρώ υπερβολικά. Το ιδανικό είναι ο μη φιλελεύθερος ρώσικος νόμος. Δεν κυνηγάς τους άλλους σπίτια τους, δεν ζούμε σε κοινωνίες επιβίωσης όπως πχ σε προιστορικές φυλές, αλλά δεν επιτρέπεται η δημόσια προπαγάνδιση υπερ αυτής. ήδη ζούμε την "κανονικοποίηση" της εκπόρνευσης, ειδικά με τα μέσα τύπου instagram την καθιστουν ωραιοποιημένη. Μια χαρά φιλελεύθερη είναι και αυτή, είναι η "ελεύθερη"¨συναλλαγή δύο μερών, την προωθούν μάλιστα και νεοαριστεροί, έχουν βγάλει και προλεταριακούς όρους, σεξοεργασία. Ας μην διαφωνήσουμε πως κανείς δεν θα ήθελε το παιδί του πόρνη, και η εκτόξευση της πορνείας στην κοινωνία τι διαλυτικά φαίνόμενα θα είχε.
Φίλε έχεις μπερδέψει την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά πράγματι έχει κοινωνικές αιτίες και μια από αυτές δεν είναι η ελευθεριότητα όπως νομίζεις αλλά ο εγκλεισμός της γυναίκας στο σπίτι. Θα ήταν τόσο γκέουλες οι αρχαίοι Έλληνες αν δεν κλειδαμπαρώνανε τις γυναίκες στα σπίτια τους;
Δεν είπα ότι η ελευθεριότητα είναι το αίτιο της ομοφυλοφιλίας, ήταν ένα ανάλογο παράδειγμα πως κοινωνικές μεταβολές άλλαξαν ραγδαία και την σεξουαλική συμπεριφορά του πληθυσμού. Οπότε ναι πιθανότατα θα επηρεαστούν στην σεξουαλική συμπεριφορά μεγάλα τμήματα του πληθυσμού όταν επιτευχθεί η πλήρης απενοχοποίηση της ομοφυλοφιλίας. Ο εγκλεισμός της γυναίκας στις παραδοσιακές κοινωνίες, όχι μουσουλμανικές, συνδεόταν και με μονογαμία και γάμους από μικρή ηλικία. Ευνοούσε τελικά αυτό το σύστημα τον μεσαίο και χαμηλά στην κλίμακα της άτυπης κοινωνικής ιεραρχίας να έχει σύντροφο. Τώρα έχουμε χαρεμοποίηση -εκπόρνευση γυναικών ή ελευθεριότητα σε ένα πολύ μικρότερο ποσοστό ευνοημένων αντρών. Φυσικά υπάρχουν ακόμα σε μεγάλα κομμάτια ενεργές παραδοσιακές αντιλήψεις πρακτικές, μακροχρόνια ζευγάρια γάμοι χωρίς διαζύγια κλπ
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Dorian έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:39 παρόλο που είναι "ελεύθερη" επιλογή τους.
δεν ειναι ελευθερη επιλογη η ομοφυλοφιλια, βασικα υπαρχουν πολλα ατομα που επισκεπτονται ψυχολογους επειδη δεν θελουν να ειναι γκει και νομιζουν πως μπορουν να "θεραπευτουν". Αλλα ακομα και απο την εποχη του Φρουντ ηταν πλεον σαφες πως αυτο δεν γινεται και το μονο που μπορει να γινει ειναι να συμβιβαστουν με την ομοφυλοφιλια τους. Υπαρχει και μια σχετικη επιστολη του ιδιου του Φρουντ πανω στο ζητημα.

Τωρα εαν εννοεις ως επιλογη το να ζησουν μια ομοφυλοφιλη σεξουαλικη ζωη, με τη μονη εναλλακτικη να ειναι η απολυτη αποχη, γιατι με το στανιο κανενας γκει δεν εγινε στρειτ, βαλε απλα τον εαυτο σου στη θεση μιας τετοιας επιλογης.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Πιο παλια, αλλα ακομα και τωρα γινεται, ειδικα στην επαρχια, συνηθιζαν γκει αντρες να ψαχνουν λεσβιες νυφες για εικονικο γαμο για να ριξουν σταχτη στα ματια μερικων πολυ αντιδραστικων γονιων. Αυτο ηταν βεβαια σπανιο και δυσκολο, οποτε αυτοι οι γκει αντρες τελικα βρισκαν καποιες πολυ αφελεις και απειρες νυφες, που καταδικαζονταν σ εναν αχαρο εγγαμο βιο, μονο και μονο επειδη αυτοι οι γονεις θεωρουσαν ντροπη ο γιος τους να μην τους κανει παππουδες. Πιστευω πως η απενοχοποιηση της ομοφυλοφιλιας λυνει αυτα τα προβληματα και στην τελικη μπορει να λειτουργησει απελευθερωτικα για πολυ περισσοτερο κοσμο εκτος απο τους αμεσα ενδιαφερομενους γκει και λεσβιες. Πιστευω πως και οι στρειτ εχουν επωφεληθει απο την απελευθερωση των ΛΟΑΤΚΙ και την εξαλειψη της ομοφοβιας. Γιατι η ομοφοβια δεν ειναι επιβλαβης μονο για τους γκει και τις λεσβιες, αλλα ακομα και για τους στρειτ, που σ ενα ομοφοβικο περιβαλλον, οφειλουν να αποδεικνυουν την κανονικοτητα τους διαρκως, και να ενστερνιζονται και να εφαρμοζουν τις χειροτερες πλευρες του ματσισμου και του σεξισμου, για να μην τους πουν αδερφες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:41 Εγώ δε θέλω να γίνουν τα παιδιά μου σαν τον Τερλέγκα, γιατί θα τα αποκληρώσω :lol:
δεν θελεις να γινουν ιδοκτητες νησιου και τραγουδισταραδες ? γιατι ρε?
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Δηλαδή όποιος δεν ονειρεύεται τα παιδιά του να γίνουν οδοκαθαριστές είναι ρατσιστής με τους οδοκαθαριστές;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

runner έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:09 Γιατί έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από αυτούς που βγαίνουν στα ΜΜΕ κάθε λίγο και λιγάκι, παριστάνοντας τους άντρακλες δηλώνοντας με πολύ πάθος το πόσο απεχθάνονται ή μισούν τους γκέι, κάτι κρύβουν;
Μήπως είχαν τίποτα περίεργες σεξουαλικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις και οι ίδιοι;
Λέω εγώ τώρα....
Ναι, ήθελε να δώσει κώλο και ντρεπόταν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:44
runner έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:09 Γιατί έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από αυτούς που βγαίνουν στα ΜΜΕ κάθε λίγο και λιγάκι, παριστάνοντας τους άντρακλες δηλώνοντας με πολύ πάθος το πόσο απεχθάνονται ή μισούν τους γκέι, κάτι κρύβουν;
Μήπως είχαν τίποτα περίεργες σεξουαλικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις και οι ίδιοι;
Λέω εγώ τώρα....
Γιατι εχω την εντυπωση πως οι περισσοτεροι απο αυτους πιυ βγαινουν στα ΜΜΕ καθε λιγο και λιγακι, παριστανοντας τιυς προοδευτικους δηλωνονταε με πολυ παθος το ποσο συμπαθουν η γουσταρουν τους ομοφυλοφιλιυς, κατι κρυβουν;
Μηπως είχαν τίποτα περίεργες σεξουαλικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις και οι ίδιοι;
Λέω εγώ τώρα....
Bασικά, και οι δύο εκδοχές είναι λάθος και παίζουν στο επίπεδο της κουτοπονηριάς γιατί τοποθετούν τη συμπαθεια ή την αντιπάθεια στο πλαίσιο του "γκέι/στρέιτ" και όχι στη συμπεριφορά των ανθρώπων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2020, 10:39 Δηλαδή όποιος δεν ονειρεύεται τα παιδιά του να γίνουν οδοκαθαριστές είναι ρατσιστής με τους οδοκαθαριστές;
Ναι. Δείχνει μια μαντάμ σουσού νοοτροπία ότι "εγώ είμαι πολύ special ανθρωπάκι για να είμαι οδοκαθαριστής". Με αυτή τη βλακώδη νοοτροπία οι δρόμοι μας καταλήγουν από τους πιο βρώμικους στην Ευρώπη και φυσικά μας παίρνουν οι ξένοι τόσες δουλειές και κλαίτε. Εγώ θεωρώ μεγαλύτερη ντροπή από την "ταπεινή" δουλειά το να έχεις φτάσει σε σημείο να ζεις σε μια χώρα που θα ψοφήσει αν δεν πάνε Αλβανοί εποχικοί εργάτες να μαζέψουν τις σοδείες και να δουλέψουν στα εργοστάσια παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Antipnevma έγραψε: 15 Αύγ 2020, 12:58
stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2020, 10:39 Δηλαδή όποιος δεν ονειρεύεται τα παιδιά του να γίνουν οδοκαθαριστές είναι ρατσιστής με τους οδοκαθαριστές;
Ναι. Δείχνει μια μαντάμ σουσού νοοτροπία ότι "εγώ είμαι πολύ special ανθρωπάκι για να είμαι οδοκαθαριστής". Με αυτή τη βλακώδη νοοτροπία οι δρόμοι μας καταλήγουν από τους πιο βρώμικους στην Ευρώπη και φυσικά μας παίρνουν οι ξένοι τόσες δουλειές και κλαίτε. Εγώ θεωρώ μεγαλύτερη ντροπή από την "ταπεινή" δουλειά το να έχεις φτάσει σε σημείο να ζεις σε μια χώρα που θα ψοφήσει αν δεν πάνε Αλβανοί εποχικοί εργάτες να μαζέψουν τις σοδείες και να δουλέψουν στα εργοστάσια παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων.
Καταλαβαμε
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

Dorian έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:39
Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 02:07
Dorian έγραψε: 14 Αύγ 2020, 02:02
Αν το μόνο κριτήριο σου είναι μόνο η φιλελεύθερη ελεύθερη επιλογή ναι δεν έχεις πρόβλημα καλύπτεσαι ιδεολογικά, και η πορνεία είναι συχνά ελεύθερη συναλλαγή, κοινωνικά όμως είναι αρνητική και ατομικά δεν είναι επωφελής για το άτομο, και συνήθως δεν είναι ευτυχής εξέλιξη για τους γονείς.
Γιατί είναι κοινωνικά αρνητική και ατομικά μη επωφελής η πορνεία; Ξέρεις πόσα λεφτά έβγαζε το ρωμαϊκό κράτος από τα δημόσια μπουρδέλα της Ρώμης; Ξέρεις πόσες φοιτήτριες στήνουν σπίτι με πίπες επί πληρωμή;
Τουλάχιστον έχεις λογική ιδεολογική συνέπεια, φυσικά υπάρχουν κάποιοι που έχουν ακουσον άκουσον διαφορετική ιδεολογία από εσένα, οπότε με βάση αυτή την άλλη δεν θα χαρούν που το παιδί τους θα γίνει πχ πόρνη ή ομοφυλόφιλος, παρόλο που είναι "ελεύθερη" επιλογή τους.
Φίλε δεν θα σου δώσει ο πελαργός ένα μενού για να παραγγείλεις τον απόγονο που θα έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που εσένα θα κάνουν το δικό σου ανασφαλές κεφάλι να "χαρεί". Οι άνθρωποι είναι ανεξάρτητα όντα με δικό τους εγκέφαλο και ψυχή. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φραγμούς απέναντι στην πορνεία και άνθρωποι που δεν έχουν τέτοιους φραγμούς. Δεν ξέρεις και δεν μπορείς να ξέρεις πως θα βγει το παιδί σου και τι επιλογές θα κάνει σε 20 και 30 χρόνια από τη γέννησή του. Τόσο απλό. Αντί να ασχολείσαι με το μέλλον και την προσωπική ζωή του παιδιού σου ελπίζοντας να "χαρείς" φρόντισε να του δίνεις πάντοτε αγάπη και ψυχολογική στήριξη και αρκέσου στην χαρά που έχεις να βρεις εκεί. Υπάρχουν πατεράδες που δεν έχουν αγκαλιάσει ποτέ τα παιδιά τους αλλά έχουν την απαίτηση να σπουδάσουν γιατροί για να "χαρούν". Τι χωριατομαλακίες.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 05:10
wooded glade έγραψε: 14 Αύγ 2020, 03:00
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:57 .

Τελικά γεννιέται η γίνεται ο Γκέυς ;;;

Αν πούμε ότι γενιέται τότε θά ανακύψει ενα ερώτημα στό μέλλον.....

Αν δηλαδή είναι γονίδιο.....καί το βρούμε....θα πρέπει ο καθένας να αποφασίσει

αν θά θέλει νά μείνει μέσα του το γονίδιο ή να το αφαιρέσει.....

Τι πιστεύετε οτι θα γίνει τότε και ποιό θα είναι το μέλλον τών γονιδίων ;;;

.
Δεν νομίζω.
Υπάρχουν ένα σωρό παροιμίες:

- ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός κ...μπαρέψου
- πας πους τις πατρινός παλαιάς ιε...ούλου υιός
- Κεφφαλονίτης βλάσφημος, Ζακυνθινός ρουφιάνος και Κερκυραίος π...ταράς στον κόσμο δεν είν' άλλος
- το μ..νί το λένε Γιώτα και τον π..τσο Παναγιώτα

Η γνώμη μου είναι ότι όποιος τον αρπάξει, τον άρπαξε, αλλά οπωσδήποτε μετά τα ογδόντα αρχίζει να γίνεται δύσκολο.
Σεν βιολογική συνθήκη του οργανισμού μπορεί να ισχύει μόνο σε παιδιά που γεννήθηκαν χωρίς bird και παρεμφερείς περιπτώσεις, αλλά διαφόρως πως δεν ισχύει.
Όμως είτε δεν ισχύει, είτε ισχύει ότι οι π....δοι γεννιούνται π....τηδοι, δεν μου τεκμηριώνετε επιστημονικά γιατί δεν κάνει.
Λέμε πολλές φορές, ή ακούμε να λένε άλλοι, ότι "πήγα στη Μύκονο και έριξα ένα π..τσο σε μία Σουηδέζα".
Αν δηλαδή πει ο ίδιος "πήγα στη Μύκονο και μου έριξαν ένα π..τσο" τι αλλάζει ;

.

Αν όπως λές γενηθείς στην Κεφαλλονιά.....θα ΜΑΘΗΣ απο το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ νά βρίζεις....

Οπως καί στα υπόλοιπα.....τις συνήθειες του τόπου.....

ΔΕΝ θα γενηθείς έτσι.....θα σε ΚΑΝΟΥΝ ετσι.....αυτό λέμε.....

Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ μάς διαμορφώνει.....

Αν σε δώσουν μωρο σε Παππούα.....Παππούας θα διαμορφωθείς.....

Αν σε αφήσουν σε ένα δάσος μέ τα ζώα θα μεγαλώσεις σαν ζώο.....

στα 4 θα περπατας.....δεν θα μιλήσεις ποτε.....θα γαβγονιαουρίζεις.....

Τό Ερώτημα ομως παραμένει.....θεωρητικά.....

Αν λεμε οτι ειναι στα Γονίδια.....θα το βρούμε.....

Θά το αφήσουμε νά υπάρχει η θα το αφαιρεσουμε ;;;

.

Πέρα από το περιβάλλον τα επίπεδα τεστοστερόνης δεν είναι ίδια σε όλους, αν βάλεις σε μια ευθεία 100 απαίδευτους νέους και περάσει από μπροστά τους μια ημίγυμνη μουνάρα πιστεύεις ότι όλοι θα έχουν την ίδια αντίδραση;
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

Εμένα δεν με πειράζει.

Αν μυριστώ ότι πάνε να γίνουν αριστεροί, όμως, έχουν φάει σούτ από το σπίτι και αποκληρωθεί σε χρόνο ντέ τέ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”