Όταν έχεις εκατομμύρια απογόνους δεν θα είναι κάποιοι γκέι; Στατιστικά δέστο.περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:03Που το ξερεις οτι καποιοι ειναι γκει; Μυρισες την κωλοτρυπιδα σου και το ανακαλυψες;Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:51Πες ότι τελικά ο γιος του βγαίνει στρέιτ. Πως όμως είναι σίγουρος ότι θα βγουν όλοι οι εγγονοί ή δισέγγονοί του στρέιτ; Ξέρουμε ότι από τον Τζέγκις Χαν κατάγονται εκατομμύρια εν ζωή άντρες. Ορισμένοι σίγουρα είναι γκέι. Αμαυρώνει αυτό κάπως τη δόξα του κατακτητή; Όχι φυσικά. Ένας άνθρωπος δεν κρίνεται ποτέ από όσα κάνουν οι απόγονοί του. Άρα είναι παράλογο να ανησυχείς για το τι ελεύθερες επιλογές θα κάνει το παιδί σου.Jimmy81 έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:33 Από τις φράσεις "θα έφευγα από τη ζωή με ένα παράπονο" και "δεν γουστάρω να τον παίρνει ο γιος μου" αποδεικνύεται ότι κατά βάθος είναι ομοφοβικός ο Τερλέγκας. Διότι συνδέει την ομοφυλοφιλία με κάτι ντροπιαστικό (π.χ. η φράση "να τον παίρνει") και όχι απλά με διαφορετική κατάσταση σεξουαλικότητας του ατόμου.
Κλασικά άλλη μια περίπτωση υποκριτή που προσπαθεί αποτυχημένα να αποβάλλει την προκατάληψη και τον ρατσισμό του για τα μάτια του κόσμου. Αλλά εντάξει μιλάμε για χαμηλού επιπέδου προσεγγίσεις, ανάλογες με αυτές του Αλέφαντου στον Αρναούτογλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Antipnevma
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
- Antipnevma
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Φίλε είναι προφανές ότι υποφέρεις. Παραδέξου ότι τον λιμπίζεσαι γιατί η καταπίεση δεν είναι καλό πράγμα και δημιουργεί ψυχολογικά θέματα.περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:03Οπως η φυση κανει καποιον σχιζοφρενη.Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:02Μα η φύση κάνει κάποιον γκέι. Βάλτα με τη φύση, όχι τους μπροοδευτικούς.περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:57
Ρε προοδευτικε παπαρα,η φυση μας δημιουργησε για να κανουμε παιδια! Αυτος ειναι ο λογος υπαρξης και επιβιωσης των ζωντων οργανισμων.
Φαντασου 6 δις ανθρωποι να ηταν αδερφες. Θα ειχε εξαλειφθει το ανθρωπινο ειδος.
Αρα δεν ειναι φυσιολογικο.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
-Τι κάνεις Τζον;John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:01αποκληρωση σε παιδι λογω αυτισμου; ποσο πιο χαμηλα θα συρθεις για να δικαιολογησεις την ομοφοβια σου δηλαδη;Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:53Από πού κι ως που σου συμπεριφέρεται άσχημα ένα παιδί που είναι τελειωμένο πρεζόνι; Τον εαυτό του μόνο βλάπτει.John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:20
απο που κι ως που ομως σου "συμπεριφερεται ασχημα" ενα παιδι που ελκεται απο ομοφυλα ατομα; Γι αυτο γραφω για ναρκισσισμο.
Από πού κι ως που συμπεριφερεται άσχημα εσένα ένα παιδί κανίβαλος; Την κοινωνία ενοχλεί , δεν θα σε φάει εσένα ναρκιστη. Άλλους τρώει.
Ένα παιδί αυτιστικό;
Ένα παιδί Ολυμπιακός;
Είναι παράλογο για τον Τζον να στεναχωριεται ο γονιός αν το παιδί του βγει πρεζόνι, κανίβαλος, αυτιστικός ή γαύρος.
Με τη λογική ότι εσένα ως γονιό δε σε ενοχλεί.
Και δεν καταλαβαίνει το άτομο ότι αυτή κι αν είναι εγωιστική και ναρκισιστικη συμπεριφορά.
"εμένα να μην ενοχλεί το ζαβο κι ας κάνει ο,τι θέλει στη ζωή του. Ας είναι γκευ, πρεζόνι, κανιβαλος ή ο,τι άλλο. Αρκεί να μην ενοχλεί εμένα.......
-Κουκια σπέρνω
Εκτός κι αν μου υποδείξεις τη λέξη Αποκληρωση στο κείμενο το οποίο υποτίθεται πως απαντάς.
Λολ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ο πατέρας μου μου ειχε πει "παιδί μου μην γινεις πουστης χαφιες και κομμουνιστης"
Ακολουθησα την συμβουλη του
Εγω στον γιο μου ειπα τα ιδια συν δυο ακομα
"Παιδι μου μην γινεις πουστης,χαφιες,κομμουνιστης,νεοδημοκρατης και ολυμπιακος."
"Παιδι μου μην γινεις πουστης,χαφιες,κομμουνιστης,νεοδημοκρατης και ολυμπιακος."
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
perseus έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:09 Φαντασου τι θα τραβανε τα παιδια τους,θα γινεις γκευ ρε πουστη θες δεν θες ...
Θα πεθανω απο τα γελια βρε παλιοπουστη Περσεα.
Σου το εχω παντως τους ταπωσες με την μια τους πολιτικαλοκορεκτουλjηδες.
Δεν θα πάθει τίποτα το ανθρώπινο είδος αν ένα ποσοστό από αυτό δεν κάνει παιδιά.περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:57
Ρε προοδευτικε παπαρα,η φυση μας δημιουργησε για να κανουμε παιδια!
Φυλακή δεν μπορείς να τους βάλεις.
Να τους σκοτώσεις δεν μπορείς και δεν θες.
Να εξαπλωθεί η ατεκνία ως ιός σε όλο τον πληθυσμό δεν υπάρχει κίνδυνος.
Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να ανησυχήσομε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
μην τα γυρνας τωρα ρε παπαρα, στην ιδια γραμμη εβαλες πρεζονι, κανιβαλος και αυτιστικο.Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:15-Τι κάνεις Τζον;John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:01αποκληρωση σε παιδι λογω αυτισμου; ποσο πιο χαμηλα θα συρθεις για να δικαιολογησεις την ομοφοβια σου δηλαδη;Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:53
Από πού κι ως που σου συμπεριφέρεται άσχημα ένα παιδί που είναι τελειωμένο πρεζόνι; Τον εαυτό του μόνο βλάπτει.
Από πού κι ως που συμπεριφερεται άσχημα εσένα ένα παιδί κανίβαλος; Την κοινωνία ενοχλεί , δεν θα σε φάει εσένα ναρκιστη. Άλλους τρώει.
Ένα παιδί αυτιστικό;
Ένα παιδί Ολυμπιακός;
Είναι παράλογο για τον Τζον να στεναχωριεται ο γονιός αν το παιδί του βγει πρεζόνι, κανίβαλος, αυτιστικός ή γαύρος.
Με τη λογική ότι εσένα ως γονιό δε σε ενοχλεί.
Και δεν καταλαβαίνει το άτομο ότι αυτή κι αν είναι εγωιστική και ναρκισιστικη συμπεριφορά.
"εμένα να μην ενοχλεί το ζαβο κι ας κάνει ο,τι θέλει στη ζωή του. Ας είναι γκευ, πρεζόνι, κανιβαλος ή ο,τι άλλο. Αρκεί να μην ενοχλεί εμένα.......
-Κουκια σπέρνω
Εκτός κι αν μου υποδείξεις τη λέξη Αποκληρωση στο κείμενο το οποίο υποτίθεται πως απαντάς.
Λολ
Δεν ξερω πως την εχετε δει στην οικογενεια σου, αλλα στην δικια μας εαν ενα παιδι ηταν αυτιστικο δεν θα το θεωρουσαμε το ιδιο με το να ετρωγε ανθρωπους και εαν ειχε προβληματα εξαρτησης, θα κοιταγαμε να βοηθησουμε να απεξαρτηθει, οχι να το αποκλεισουμε.
Συνεχισε να γραφεις παντως και να αυτοεξευτελιζεσαι, δειχνεις το πραγματικο ηθικο ποιον των ομοφοβικων.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ημέρας περί του τι γίνεται στη φύση:
"No species has been found in which homosexual behaviour has not been shown to exist, with the exception of species that never have sex at all, such as sea urchins and aphis. Moreover, a part of the animal kingdom is hermaphroditic, truly bisexual. For them, homosexuality is not an issue".
Κι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την ομοφυλοφιλία στα έντομα https://blogs.scientificamerican.com/no ... n-from-it/ , όπου κι εκεί γίνεται χαμός. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέει για την ομοφυλοφιλία στα θηλυκά, όπου δεν υπάρχει περίπτωση να ζευγαρώνουν διότι το ένα πέρασε το άλλο για αρσενικό (όπως μπορεί αρσενικά ίδιου είδους να ζευγαρώσουν κατά λάθος, έχοντας μυρίσει θηλυκές ορμόνες το ένα στο άλλο μετά από ζευγάρωμα με θηλυκό).
"No species has been found in which homosexual behaviour has not been shown to exist, with the exception of species that never have sex at all, such as sea urchins and aphis. Moreover, a part of the animal kingdom is hermaphroditic, truly bisexual. For them, homosexuality is not an issue".
Κι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την ομοφυλοφιλία στα έντομα https://blogs.scientificamerican.com/no ... n-from-it/ , όπου κι εκεί γίνεται χαμός. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέει για την ομοφυλοφιλία στα θηλυκά, όπου δεν υπάρχει περίπτωση να ζευγαρώνουν διότι το ένα πέρασε το άλλο για αρσενικό (όπως μπορεί αρσενικά ίδιου είδους να ζευγαρώσουν κατά λάθος, έχοντας μυρίσει θηλυκές ορμόνες το ένα στο άλλο μετά από ζευγάρωμα με θηλυκό).
Though this be madness, yet there is method in 't
John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:20μην τα γυρνας τωρα ρε παπαρα, στην ιδια γραμμη εβαλες πρεζονι, κανιβαλος και αυτιστικο.Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:15-Τι κάνεις Τζον;John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:01
αποκληρωση σε παιδι λογω αυτισμου; ποσο πιο χαμηλα θα συρθεις για να δικαιολογησεις την ομοφοβια σου δηλαδη;
-Κουκια σπέρνω
Λολ
Δεν ξερω πως την εχετε δει στην οικογενεια σου, αλλα στην δικια μας εαν ενα παιδι ηταν αυτιστικο δεν θα το θεωρουσαμε το ιδιο με το να ετρωγε ανθρωπους και εαν ειχε προβληματα εξαρτησης, θα κοιταγαμε να βοηθησουμε να απεξαρτηθει, οχι να το αποκλεισουμε.
Συνεχισε να γραφεις παντως και να αυτοεξευτελιζεσαι, δειχνεις το πραγματικο ηθικο ποιον των ομοφοβικων.
Καμιά κατανόηση κειμενου
Χοντρό πρόβλημα φίλε
Δε θα στο λύσω εγώ .
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- John Brown Gun Club
μια χαρα καταλαβα, εσυ πας να τα γυρισεις τωρα.Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:25John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:20μην τα γυρνας τωρα ρε παπαρα, στην ιδια γραμμη εβαλες πρεζονι, κανιβαλος και αυτιστικο.Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:15
-Τι κάνεις Τζον;
-Κουκια σπέρνω
Λολ
Συνεχισε να γραφεις παντως και να αυτοεξευτελιζεσαι, δειχνεις το πραγματικο ηθικο ποιον των ομοφοβικων.![]()
Καμιά κατανόηση κειμενου
Χοντρό πρόβλημα φίλε
Δε θα στο λύσω εγώ .
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
τα τρια πρωτα τα λεω κι εγω, τα δυο τελευταια τα αλλαζω με "οπαδος ομαδας ποδοσφαιρου η πολιτικου κομματος"perseus έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:18 Ο πατέρας μου μου ειχε πει "παιδί μου μην γινεις πουστης χαφιες και κομμουνιστης"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ δε θέλω να γίνουν τα παιδιά μου σαν τον Τερλέγκα, γιατί θα τα αποκληρώσω 
Ο κομπλεξισμός είναι συνυφασμένος με τη φλωριά του καθένα. Η δε φλωριά, με την ψυχονοητική ανάπτυξη. Την είδαν οι καθυστέρες φυσιολογικοί 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
'Ελα ρε συ τώρα , ψευδοηθική ,τον πείραξαν οι πούστερμαν , όταν ο ίδιος μπορεί να έχει κάνει πολύ χειρότερα...Χαοτικός έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:45 Ο κομπλεξισμός είναι συνυφασμένος με τη φλωριά του καθένα. Η δε φλωριά, με την ψυχονοητική ανάπτυξη. Την είδαν οι καθυστέρες φυσιολογικοί![]()
Για την ακρίβεια, αν κρίνουμε από άτομα που λένε παρόμοια πράγματα σε άλλες γωνιές του κόσμου, είναι εξαιρετικά πιθανό ο Τερ να είναι τελειωμένη που φοβάται και ντρέπεται για την ύπαρξη της.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:48'Ελα ρε συ τώρα , ψευδοηθική ,τον πείραξαν οι πούστερμαν , όταν ο ίδιος μπορεί να έχει κάνει πολύ χειρότερα...Χαοτικός έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:45 Ο κομπλεξισμός είναι συνυφασμένος με τη φλωριά του καθένα. Η δε φλωριά, με την ψυχονοητική ανάπτυξη. Την είδαν οι καθυστέρες φυσιολογικοί![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση