Άλλο το να έχουμε εκεί πολεμικά πλοία, και άλλο το να επιτεθούν στα τουρκικά...nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:25ενταξει τοτε ... αφου ειναι τοσο δραματικο ανευθυνο και επικινδυνο γιατι εχουμε πολεμικα πλοια εκει ...?Philip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:24Εγώ είμαι αφελής;nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:20
οχι αγαπητε μου ... εσυ και καποιοι αλλοι ειστε καλοπροαιρετα αφελεις ... σε εσας στηριζεται ο Ερντογαν
Εσύ που προτείνεις κάτι που (εάν κάνει 50 χρόνια να το ξεπεράσει η Τουρκία, φαντάσου εμείς) θα οδηγήσει σε τέλος της συνθήκης της λωζανης, ανθρώπους να σκοτώνονται, άλλους ανθρώπους να χάνουν τις περιουσίες τους και εμάς μάλλον απομονωμένους διεθνώς;
Κατά τ αλλά ήταν καταστροφή τα Ίμια![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Philip Mortimer
Re: Πάμε πόλεμο
αφου δεν μοιραζεσαι τιποτε γιατι θα στειλουμε αντιπροσωπεια στην Αγκυρα ...? να μιλησουμε για τον καιρο ...?lonelyrider έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:23Εγώ δε δέχομαι να μοιραστώ τίποτα με τους Τούρκους. Εσύ μίλησες για απώλεια εδαφών και σ αυτό απαντώ.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:21αφου δεν ειναι καραμελες πως δεχεσαι να τα μοιραστεις με τους Τουρκους ...?lonelyrider έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:19
Το λες με τόση άνεση. Και τι είναι τα εδάφη για να τα χάσουμε αδερφέ? Καραμέλες?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
νομιζα οτι υπαρχει κινδυνος ατυχηματος ... συμφωνα με τον κ. ΜητσοτακηPhilip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:27Άλλο το να έχουμε εκεί πολεμικά πλοία, και άλλο το να επιτεθούν στα τουρκικά...nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:25ενταξει τοτε ... αφου ειναι τοσο δραματικο ανευθυνο και επικινδυνο γιατι εχουμε πολεμικα πλοια εκει ...?Philip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:24
Εγώ είμαι αφελής;
Εσύ που προτείνεις κάτι που (εάν κάνει 50 χρόνια να το ξεπεράσει η Τουρκία, φαντάσου εμείς) θα οδηγήσει σε τέλος της συνθήκης της λωζανης, ανθρώπους να σκοτώνονται, άλλους ανθρώπους να χάνουν τις περιουσίες τους και εμάς μάλλον απομονωμένους διεθνώς;
Κατά τ αλλά ήταν καταστροφή τα Ίμια![]()
- Philip Mortimer
Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει χάος ανάμεσα στο ένα και στο άλλο. Το πρώτο είναι συζητήσιμο, το άλλο ούτε κατά διάνοια.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:28νομιζα οτι υπαρχει κινδυνος ατυχηματος ... συμφωνα με τον κ. ΜητσοτακηPhilip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:27Άλλο το να έχουμε εκεί πολεμικά πλοία, και άλλο το να επιτεθούν στα τουρκικά...nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:25
ενταξει τοτε ... αφου ειναι τοσο δραματικο ανευθυνο και επικινδυνο γιατι εχουμε πολεμικα πλοια εκει ...?
το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν μπλοφαρεις πρεπει να υποστεις τις συνεπειες και να το πας μεχρι τερμα η να εξευτελιστεις ...Philip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:29Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει χάος ανάμεσα στο ένα και στο άλλο.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:28νομιζα οτι υπαρχει κινδυνος ατυχηματος ... συμφωνα με τον κ. ΜητσοτακηPhilip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:27
Άλλο το να έχουμε εκεί πολεμικά πλοία, και άλλο το να επιτεθούν στα τουρκικά...
αφου το γραφουνε ετσι θα ειναι ... αυτο πρεπει να το διαβασουνε και οι Τουρκοι νομιζωZelda έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:26Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:23καθολου ... αν οι Τουρκοι θελανε θερμο επεισοδειο η πολεμο θα το ειχαμε αμεσα ... αντιθετα ειναι μεν αποφασισμενοι αν χρειαστει να πολεμησουνε αλλα προτιμουνε να παρουνε αναιμακτα οσα μπορουνεZelda έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:17
Υπαρχουν ομως παρα πολλα αρθρα, συνεντευξεις, δηλωσεις, βιβλια κλπ απο ανθρωπους που ασχολουνται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα και λενε ακριβως το αντιθετο. Οτι η Τουρκια παρακαλαει για θερμο επεισοδιο με εμας ως επιτιθεμενους. Ουτε αυτο σε προβληματιζει;
Ολοι λενε και γραφουν οτι οι Τουρκοι προσπαθουν το αντιθετο απο αυτο που λες.
Να προκαλεσουν θερμο επεισοδιο το οποιο θα μπορουν να ισχυριστουν οτι το ξεκινησαμε εμεις.
- Philip Mortimer
Δεν μπλοφαρεις.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:30το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν μπλοφαρεις πρεπει να υποστεις τις συνεπειες και να το πας μεχρι τερμα η να εξευτελιστεις ...Philip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:29Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει χάος ανάμεσα στο ένα και στο άλλο.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:28
νομιζα οτι υπαρχει κινδυνος ατυχηματος ... συμφωνα με τον κ. Μητσοτακη
Νομίζω ότι το επιχείρημα υπέρ είναι να υπάρχει ταυτόχρονα και μια ελληνική παρουσία στον χώρο αυτό (που στην πραγματικότητα είναι διεθνή ύδατα) και μετά τα βρίσκουμε με μια συμφωνία.
Το επιχείρημα κατά είναι ότι πράγματι υπάρχει ο κίνδυνος "ατυχήματος"
αν ειναι Διεθνη Υδατα και δεν ειναι χωρος που ασκουμε δικαιωματα τοτε καλο ειναι να αποσυρουμε οτι στρατο εχουμε και να γυρισουμε σε μια κανονικοτητα ως κοινωνια ... αν ειναι χωρος που πρεπει να υπερασπιστουμε τοτε ας το κανουμε οπως πρεπει ... ετσι χτιζονται τα σοβαρα κρατηPhilip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:37Δεν μπλοφαρεις.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:30το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν μπλοφαρεις πρεπει να υποστεις τις συνεπειες και να το πας μεχρι τερμα η να εξευτελιστεις ...Philip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:29
Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει χάος ανάμεσα στο ένα και στο άλλο.
Νομίζω ότι το επιχείρημα υπέρ είναι να υπάρχει ταυτόχρονα και μια ελληνική παρουσία στον χώρο αυτό (που στην πραγματικότητα είναι διεθνή ύδατα) και μετά τα βρίσκουμε με μια συμφωνία.
Το επιχείρημα κατά είναι ότι πράγματι υπάρχει ο κίνδυνος "ατυχήματος"
Orion22 έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:41σαμ λαητ ρηντινγκsys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:23Τι προτείνεις να γίνει με το θέμα Γερμανία;Zelda έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:11 Κι αν αποχωρήσουμε από αυτό το διάλογο θα λένε οι Γερμανοί ότι είμαστε αδιάλλακτοι και δε δειχνουμε εποικοδομητικο πνεύμα, που δεν καθόμαστε να συζητάμε αν ισχύει ή όχι το Τουρκολυβικο συμφωνο
https://en.wikipedia.org/wiki/Morgenthau_Plan
αλλά και μια πιο ήπια ΕΛ προσέγγιση
![]()
![]()
![]()
Πάρα πολλά χάηλάητς, δε μπορώ να διαλέξω μόνο ένα ή οχτώ
Spoiler
εγώ πως στομπούτσο δεν τα χω ανακαλύψει αυτά τα Ιέραξ, υπάρχουν κι άλλοι τελικά
δεν ειδοποιάτε, είμαστε πολλοί
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για τους Ρώσους δε το βλέπω αλλά έτσι κι αλλιώς οι Ρώσοι είναι για τους Ρώσους, απάντησες σε μία ερώτηση αλλά δεν ξέρω αν ήταν η δική μου, με μπέρδεψες, εγώ σε ρώτησα δεδομένης της μέχρι στιγμής στάσης της ποια πρέπει να είναι κατά την γνώμη σου η στάση της Ελλάδας.Zelda έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:50Προσωρινό το ειδικό βάρος της Γερμανίας.sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:23Τι προτείνεις να γίνει με το θέμα Γερμανία;Zelda έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:11 Κι αν αποχωρήσουμε από αυτό το διάλογο θα λένε οι Γερμανοί ότι είμαστε αδιάλλακτοι και δε δειχνουμε εποικοδομητικο πνεύμα, που δεν καθόμαστε να συζητάμε αν ισχύει ή όχι το Τουρκολυβικο συμφωνο
Μετά την αποχώρηση των Αμερικανών από την περιοχή επικρατεί στρατηγική αναρχία. Για αυτό βρίσκει χώρο για περιφερειακές φιλοδοξίες ή Τουρκία.
Έχει γίνει φανερό ομως ότι καμία μεγάλη δύναμη δε θελει την Τουρκία αστυφύλακα της περιοχής. Η Γερμανία είναι ηπειρωτική δύναμη, ούτε μπορεί, ούτε θελει να ελέγξει την περιοχή. Τακτικές και όχι στρατηγικές επιδιώξεις Έχει από την υποστήριξη της Τουρκίας. Δεν είμαστε στο 1914.
Εμείς πρέπει να είμαστε στη σωστή συμμαχία που θα διαμορφώσει το αύριο της περιοχής και μέχρι τότε να μην κάνουμε το μεγάλο λάθος. Ή αναρχία είναι προσωρινή. Θα αποκτήσει ξανά αφεντικό η περιοχή.
Πιθανώς να επανέλθουν οι ΗΠΑ με τοπικούς υπεργολάβους τη Γαλλία και το Ισραήλ.
Όταν διαμορφωθεί ο παγκοσμιος ανταγωνισμός ΗΠΑ-Κινας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα αναγκαστεί και η Γερμανία να διαλέξει στρατόπεδο. Μαζί μας θα έρθει κι αυτή. Ίσως και οι Ρώσοι φοβούμενοι την Κινα
.
.
#εβρωβουλή, #εβρωβουλευτής, #εβρωεκλογές
χιτ πλάη
ενζώή

ενζώή
#ταγκς
Χουργιατς, Beria, enaon, Yochanan, Μπίστης, The Rebel
.
.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: #εβρωβουλή, #εβρωβουλευτής, #εβρωεκλογές
sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2020, 04:08 χιτ πλάη
ενζώή#ταγκς
Χουργιατς, Beria, enaon, Yochanan, Μπίστης, The Rebel![]()
![]()
Γλώσσα λανθάνουσα την αληθείαν λέγει!!
Επικό σαρδάμ!!
Θα μείνει all time classic στα δημοσιογραφικά ντοκουμέντα.
ΥΓ ρε κομάντο μια ερώτηση. Πως ποσταρες το βίντεο ώστε κάνοντας κλικ να παίζει ακριβώς εκεί στο σαρδάμ?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: #εβρωβουλή, #εβρωβουλευτής, #εβρωεκλογές
Νομίζω μετά από αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Κερδίζουμε.sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2020, 04:08 χιτ πλάη
ενζώή#ταγκς
Χουργιατς, Beria, enaon, Yochanan, Μπίστης, The Rebel![]()
![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πρόσεξε, θα σε πει ψεκασμένο ζαίο ο Γούντυ
Υπηρξαν εμμεσες αναφορες/υπονοιες απο (αξιοπιστο) λογαριασμο στο twitter οτι υπηρξε σε καποια φαση εμπλοκη δικου μας υποβρυχιου.Japetus έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:27 Το ρυμουλκό από τα τρία πολιτικά πλοία του στόλου, ακολουθεί πλέον σταθερά από πίσω από το καλώδιο. Δεν ξέρω αν έγινε κάποιο ατύχημα ή δολιοφθορά την πρώτη μέρα, αλλά έκτοτε ακολουθά από πίσω.
Δεν επιβεβαιωνεται απο καπου παντως.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις