!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Όταν λένε ήχοι που παρεμβάλλονται, εννοούν θόρυβος που γίνεται κατ'επιλογή (εσκεμμένα)? 
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
αν το αποτελεσμα ειναι υπερ μας παρα πολλα ... αν ειναι σε βαρος μας θα χασουμε καποια εδαφη και θα υπαρξει ηρεμια για τα επομενα 50 χρονια γιατι και οι Τουρκοι θα κανουνε πολλα χρονια να ξεπερασουνε αυτο που θα παθουνε στη διαρκεια της συγκρουσης
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τα οποία μπορεί να είναι false positives, λόγω παγίδων μεθανίου, μικρών επιφανειακών κοιτασμάτων , false negatives και άλλα
Σε τόσο λίγο χρόνο κανείς δεν παίρνει σοβαρά δεδομένα ειδικά με τόσα εμπόδια γύρω του που καθιστούν τις "ανακλάσεις" ακόμα λιγότερο αξιοπιστες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Κανενας στρατιωτικος ή διπλωματης που ασχολειται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα δεν εχει πει ή γραψει κατι τετοιο.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07αν το αποτελεσμα ειναι υπερ μας παρα πολλα ... αν ειναι σε βαρος μας θα χασουμε καποια εδαφη και θα υπαρξει ηρεμια για τα επομενα 50 χρονια γιατι και οι Τουρκοι θα κανουνε πολλα χρονια να ξεπερασουνε αυτο που θα παθουνε στη διαρκεια της συγκρουσης
Δε σε προβληματιζει μηπως δεν τα βλεπεις σωστα τα πραγματα;
θα με προβληματιζε αν επαγγελματιας εκφραζοτανε δημοσια ετσι ... εγω ομως δεν εχω περιορισμους αυτου του ειδους και μπορω να εκφρασω την πραγματικοτητα που εχει διαμορφωθει και τις επιλογες που εχουμε ως Εθνος...Zelda έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:11Κανενας στρατιωτικος ή διπλωματης που ασχολειται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα δεν εχει πει ή γραψει κατι τετοιο.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07αν το αποτελεσμα ειναι υπερ μας παρα πολλα ... αν ειναι σε βαρος μας θα χασουμε καποια εδαφη και θα υπαρξει ηρεμια για τα επομενα 50 χρονια γιατι και οι Τουρκοι θα κανουνε πολλα χρονια να ξεπερασουνε αυτο που θα παθουνε στη διαρκεια της συγκρουσης
- Philip Mortimer
Τελικά είστε ημιτρελοι.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07αν το αποτελεσμα ειναι υπερ μας παρα πολλα ... αν ειναι σε βαρος μας θα χασουμε καποια εδαφη και θα υπαρξει ηρεμια για τα επομενα 50 χρονια γιατι και οι Τουρκοι θα κανουνε πολλα χρονια να ξεπερασουνε αυτο που θα παθουνε στη διαρκεια της συγκρουσης
Υπαρχουν ομως παρα πολλα αρθρα, συνεντευξεις, δηλωσεις, βιβλια κλπ απο ανθρωπους που ασχολουνται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα και λενε ακριβως το αντιθετο. Οτι η Τουρκια παρακαλαει για θερμο επεισοδιο με εμας ως επιτιθεμενους. Ουτε αυτο σε προβληματιζει;nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:14θα με προβληματιζε αν επαγγελματιας εκφραζοτανε δημοσια ετσι ... εγω ομως δεν εχω περιορισμους αυτου του ειδους και μπορω να εκφρασω την πραγματικοτητα που εχει διαμορφωθει και τις επιλογες που εχουμε ως Εθνος...Zelda έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:11Κανενας στρατιωτικος ή διπλωματης που ασχολειται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα δεν εχει πει ή γραψει κατι τετοιο.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07
αν το αποτελεσμα ειναι υπερ μας παρα πολλα ... αν ειναι σε βαρος μας θα χασουμε καποια εδαφη και θα υπαρξει ηρεμια για τα επομενα 50 χρονια γιατι και οι Τουρκοι θα κανουνε πολλα χρονια να ξεπερασουνε αυτο που θα παθουνε στη διαρκεια της συγκρουσης
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το λες με τόση άνεση. Και τι είναι τα εδάφη για να τα χάσουμε αδερφέ? Καραμέλες?nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07αν το αποτελεσμα ειναι υπερ μας παρα πολλα ... αν ειναι σε βαρος μας θα χασουμε καποια εδαφη και θα υπαρξει ηρεμια για τα επομενα 50 χρονια γιατι και οι Τουρκοι θα κανουνε πολλα χρονια να ξεπερασουνε αυτο που θα παθουνε στη διαρκεια της συγκρουσης
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
οχι αγαπητε μου ... εσυ και καποιοι αλλοι ειστε καλοπροαιρετα αφελεις ... σε εσας στηριζεται ο ΕρντογανPhilip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:16Τελικά είστε ημιτρελοι.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07αν το αποτελεσμα ειναι υπερ μας παρα πολλα ... αν ειναι σε βαρος μας θα χασουμε καποια εδαφη και θα υπαρξει ηρεμια για τα επομενα 50 χρονια γιατι και οι Τουρκοι θα κανουνε πολλα χρονια να ξεπερασουνε αυτο που θα παθουνε στη διαρκεια της συγκρουσης
αφου δεν ειναι καραμελες πως δεχεσαι να τα μοιραστεις με τους Τουρκους ...?lonelyrider έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:19Το λες με τόση άνεση. Και τι είναι τα εδάφη για να τα χάσουμε αδερφέ? Καραμέλες?nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07αν το αποτελεσμα ειναι υπερ μας παρα πολλα ... αν ειναι σε βαρος μας θα χασουμε καποια εδαφη και θα υπαρξει ηρεμια για τα επομενα 50 χρονια γιατι και οι Τουρκοι θα κανουνε πολλα χρονια να ξεπερασουνε αυτο που θα παθουνε στη διαρκεια της συγκρουσης
καθολου ... αν οι Τουρκοι θελανε θερμο επεισοδειο η πολεμο θα το ειχαμε αμεσα ... αντιθετα ειναι μεν αποφασισμενοι αν χρειαστει να πολεμησουνε αλλα προτιμουνε να παρουνε αναιμακτα οσα μπορουνεZelda έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:17Υπαρχουν ομως παρα πολλα αρθρα, συνεντευξεις, δηλωσεις, βιβλια κλπ απο ανθρωπους που ασχολουνται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα και λενε ακριβως το αντιθετο. Οτι η Τουρκια παρακαλαει για θερμο επεισοδιο με εμας ως επιτιθεμενους. Ουτε αυτο σε προβληματιζει;nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:14θα με προβληματιζε αν επαγγελματιας εκφραζοτανε δημοσια ετσι ... εγω ομως δεν εχω περιορισμους αυτου του ειδους και μπορω να εκφρασω την πραγματικοτητα που εχει διαμορφωθει και τις επιλογες που εχουμε ως Εθνος...Zelda έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:11
Κανενας στρατιωτικος ή διπλωματης που ασχολειται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα δεν εχει πει ή γραψει κατι τετοιο.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Εγώ δε δέχομαι να μοιραστώ τίποτα με τους Τούρκους. Εσύ μίλησες για απώλεια εδαφών και σ αυτό απαντώ.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:21αφου δεν ειναι καραμελες πως δεχεσαι να τα μοιραστεις με τους Τουρκους ...?lonelyrider έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:19Το λες με τόση άνεση. Και τι είναι τα εδάφη για να τα χάσουμε αδερφέ? Καραμέλες?nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Philip Mortimer
Εγώ είμαι αφελής;nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:20οχι αγαπητε μου ... εσυ και καποιοι αλλοι ειστε καλοπροαιρετα αφελεις ... σε εσας στηριζεται ο ΕρντογανPhilip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:16Τελικά είστε ημιτρελοι.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:07
Εσύ που προτείνεις κάτι που (εάν κάνει 50 χρόνια να το ξεπεράσει η Τουρκία, φαντάσου εμείς) θα οδηγήσει σε τέλος της συνθήκης της λωζανης, ανθρώπους να σκοτώνονται, άλλους ανθρώπους να χάνουν τις περιουσίες τους και εμάς μάλλον απομονωμένους διεθνώς;
Κατά τ αλλά ήταν καταστροφή τα Ίμια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 15 Αύγ 2020, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ενταξει τοτε ... αφου ειναι τοσο δραματικο ανευθυνο και επικινδυνο γιατι εχουμε πολεμικα πλοια εκει ...?Philip Mortimer έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:24Εγώ είμαι αφελής;nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:20οχι αγαπητε μου ... εσυ και καποιοι αλλοι ειστε καλοπροαιρετα αφελεις ... σε εσας στηριζεται ο Ερντογαν
Εσύ που προτείνεις κάτι που (εάν κάνει 50 χρόνια να το ξεπεράσει η Τουρκία, φαντάσου εμείς) θα οδηγήσει σε τέλος της συνθήκης της λωζανης, ανθρώπους να σκοτώνονται, άλλους ανθρώπους να χάνουν τις περιουσίες τους και εμάς μάλλον απομονωμένους διεθνώς;
Κατά τ αλλά ήταν καταστροφή τα Ίμια![]()
Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα.nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:23καθολου ... αν οι Τουρκοι θελανε θερμο επεισοδειο η πολεμο θα το ειχαμε αμεσα ... αντιθετα ειναι μεν αποφασισμενοι αν χρειαστει να πολεμησουνε αλλα προτιμουνε να παρουνε αναιμακτα οσα μπορουνεZelda έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:17Υπαρχουν ομως παρα πολλα αρθρα, συνεντευξεις, δηλωσεις, βιβλια κλπ απο ανθρωπους που ασχολουνται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα και λενε ακριβως το αντιθετο. Οτι η Τουρκια παρακαλαει για θερμο επεισοδιο με εμας ως επιτιθεμενους. Ουτε αυτο σε προβληματιζει;nostromos έγραψε: 15 Αύγ 2020, 01:14
θα με προβληματιζε αν επαγγελματιας εκφραζοτανε δημοσια ετσι ... εγω ομως δεν εχω περιορισμους αυτου του ειδους και μπορω να εκφρασω την πραγματικοτητα που εχει διαμορφωθει και τις επιλογες που εχουμε ως Εθνος...
Ολοι λενε και γραφουν οτι οι Τουρκοι προσπαθουν το αντιθετο απο αυτο που λες.
Να προκαλεσουν θερμο επεισοδιο το οποιο θα μπορουν να ισχυριστουν οτι το ξεκινησαμε εμεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις