Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:59
Otto Weininger έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:26
foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:25
Δεν πειράζει φίλε. Το σημαντικό είναι ότι δούλεψε ο τουρισμός.
Μα δεν είπα ότι με πειράζει. Αφού κανείς δεν ακούει καμία σύσταση και θέλει μόνο επιβολή δια της βίας, ας λουστεί συνέπειες.
Εγώ όλες τις ακούω και τις εφαρμόζω.Πραγματικά.Αρκεί όμως να εφαρμόζονται.Ε..τι να κάνουμε..αυτή εφαρμόζεται; Για πε;
Με μάσκα θα είσαι στο σπίτι όλη μέρα; Και στο λέω εγώ που φοράω μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους απο την ώρα που ξεκλειδωθήκαμε,την έχω συνηθίσει,αλλά μέσα στο σπίτι ρε μεγάλε;Δεν γίνεται.
Ας το προχωρήσουμε.Έρχεται ο εγγονός σπίτι.'Εστω ρε αδελφέ μένει στο δωμάτιο του.Θα πρέπει να μέινει εσώκλειστος εκεί,για μια βδομάδα το λιγότερο έτσι;Δεν μιλάμε γα μια μέρα.Ούτε σαλόνι,ούτε κουζίνα αν δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις 2 μέτρων.

ή να φοράει μάσκα.Λελ!
Φαγάκι του αφήνουν όξω απο την πόρτα σαν τους λεπρούς ...ξες.
οκ.
Το ίδιο με νεράκι.
Τουαλέτα; Αν δεν έχει το σπίτι 2 τουαλέτες την έκατσαν.
Με γάντια πιάνει το εγγονάκι χερούλια και πόμολα,βρύσες ,καζανάκια κοκ.
Εναλλακτικά η μάνα έχει γίνει η ουρά του εγγονού και από πίσω του,αλλά και με απόσταση 2 μέτρων σε διαμέρισμα

, ή μάσκα,αλλά να φοράνε όλοι όμως διότι αλλιώς δουλειά δεν κάνουμε,έχει ψεκαστήρι Topine στο χέρι( το καλύτερο όντως μικροβιοκτόνο,απολυμαίνει χωρίς χλωριο,χωρίς ξέβγαλα,θεεικό! ) και ψεκάζει ότι αγγίζει το καμάρι της.
Μετά το χέσιμο το καμάρι γυρνάει εσώκλεισος στην κρεβατοκάμερα και έτσι το εγγονάκι εκτίει το υπόλοιπο της ποινής του.
Σου άρεσε; Το θεωρείς πραγματοποιήσιμο;Για πε Για πε;
Όχι για μια μέρα,για μια βδομάδα λέμε.
Το λοιπό,πρώτη εγώ λέω ακούμε ειδικούς και εφαρμόζουμε τα μέτρα,αλλά καταρχήν ο μητσοτάκης δεν είναι ειδικός..

και μετά,οκ λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα, αλλά αυτή παρα ήταην.
Έλα,το ξέρεις είναι.
Αν όχι,πες μου,είναι πραγματοποιήσημη;