ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:41
Αρχέλαος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:23
ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:11
Άλλο ένα κατεβατό επειδή αυτή τη φορά δεν μας βγήκε το βολικό αφήγημα του "κομματόσκυλου".
Ως εκ τούτου, παραμένει η γελοιοποίηση.
Υ.Γ. Είναι δικαίωμα του Alekhine να "μυρσινίζει" με την αναπαραγωγή φημών (γιατί τέτοιες είναι όσο κι αν δεν σας αρέσει, όσο κι αν ένα ποσοστό τους κάποτε επαληθευθεί). Όμως από τη διαδρομή του είμαι σίγουρος πως και διάλογο μπορεί να κάνει αντί γαυγισμάτων κουραστικών και μακροσκελών και δεν θα σπεύσει να ταμπελιάσει το συνομιλητή του ως "κομματόσκυλο".
Η αλήθεια είναι πως άδικα κατηγορήθηκες ως "κομματόσκυλο".
Ωστόσο δεν είναι δύσκολο από την άλλη να έχει κάποιος γνώση από γιατρούς ιδίως του ΕΣΥ ή και νοσηλευτικό προσωπικό.
Σε τελική ανάλυση δεν βλάπτει ως πληροφορία.
Φίλε μου, καθόλου δεν βλάπτει ως πληροφορία, αρκεί να είναι τέτοια.
Για ένα φαινόμενο που εξελίσσεται τυχηματικά και σε ένα φόρουμ χαμηλού επιπέδου, διαβάζουμε ένα σωρό αρλούμπες τυλιγμένες σε πέπλο σοβαροφάνειας και απεριόριστης γνώσης. Δύσκολα θα σκεφτεί κανείς ότι και ο συνομιλητής του μπορεί να γνωρίζει πολύ καλύτερα 5-10 πραγματάκια,
εκ της ενασχόλησής του και της βιωματικής εμπειρίας του. Αντιθέτως, σε κάθε ευκαιρία θα προσπαθήσει να τον "φέρει στα μέτρα του", που δεν είναι άλλα από το "
ζαίοι, νδουλικά, αυγά, ψεκασμένοι, ρακομελίστες, 0,60αρηδες..." κλπ Μόνο εκεί μπορεί, μέχρι εκεί μπορεί.
Όσο για τις προσωπικές πληροφορίες που αναφέρεις καθόλου δεν τις απορρίπτω. Το χύδην ξεφόρτωμά τους όμως τις καθιστά το ίδιο "αξιόπιστες" με αυτές που οι ίδιοι θα αποκαλούσαν "ψεκασμένες". Τουλάχιστον στα μάτια των λογικών ανθρώπων.
Βάλε με το νου σου πόσα "
Μας τα κρύβουν" έχεις ακούσει όχι μόνο σε επιδημιολογικές κρίσεις, αλλά και σε σεισμικές εξάρσεις, τραπεζικές κρίσεις, διπλωματικές αναταράξεις και πάει λέγοντας. Όλοι γνώστες και μύστες. Λες οι πραγματικοί να περιμένουν τούτο το φόρουμ για να μοιραστούν;
Τελευταίο σημείο είναι και η πηγή της έστω καλοπροαίρετης "πληροφόρησης". Εκείνος που ολημερίς σκούζει, βρίζει, απαξιώνει και λοιδωρεί τους συνομιλητές του, εμφανιζόμενος ως εκ των ελαχίστων που ακολουθεί κατά γράμμα το "δέον και πρέπον", να είναι σίγουρος ότι θα βρεθεί στο κέντρο κριτικής όταν η συμπεριφορά του ταυτίζεται (όσο κι αν πιστεύει πως δεν...) με όσα κατακεραυνώνει.
Είσαι η ιέρεια του ψεκασμού όταν βγάζεις όλα αυτά τα συμπεράσματα για κάποιον που ανάθεμα και αν είχεις δεί 2 μηνύματα του πριν όλο αυτό.
Σου θυμίζω επίσης ότι γω ποτέ δεν έιχα αναφερθεί σε σένα,πριν εσύ πρώτος και χωρίς καμία δικαιολογία μου έκανες παράθεση και με είπες ανεύθυνη επειδή έγραψα ότι έχω πληρφόριση πως στην Πάρο είναι περίπου 20 τα κρούσματα,εκ των πραγματων βέβαια έχω δικαιωθεί απόλυτα,αυτό και μόνο αυτό είχα γράψει,μάλιστα εγώ το έγραψα με πολυ μέτρο,ακούγοντας μόνο τον φίλο μου γιατρό και όχι γράφοντας ότι βλέπω στο facebook .
Παράλληλα τόσο καιρό τώρα γράφω πληροφορίες με λινκ απο επιδημιολόγους και τι λένε και λέω τηρήστε τα μέτρα και γω τα τηρώ και μην ακούτε ότι δεν υπάρχει ιός,είναι γριπούλα και όλα τα συναφή.
Αν λοιπόν εσύ δεν είσαι η αρχιέρεια του ψεκάσματος και του εύκολου συμπεράσματος γω είμαι η Λιζα Μινέλι.
Δεν σε είχα ενοχλίσει ποτέ, με είπες ανεύθυνη,συ άρχισες τις προσβολές και επιθέσεις
και κριτική επίσης ανεύθυνη επειδή έγραψα μια πληροφορία για κρούσματα που άκουσα,ε...μην προσπαθείς να βγεις και απο πάνω,είπαμε..δεν σε παίρνει.
Περαστικά μέσα απο την καρδιά μου!
Και προσπάθησε να κοντρολάρεις λίγο τον εγωκεντρισμό και ξερολισμό σου, διότι δεν θα σου βγει σε καλό.Και μάθε να ζητάς και καμία συγνώμη όταν προσβάλλεις χωρίς λόγο και χωρίς να προκληθείς και όταν βγάζεις τόσο λανθασμένα συμπεράσματα και ασκείς κριτική σε άτομο που δεν γνωρίζεις, τόσο εύκολα.Δεν είναι κακό πράγμα η συγνώμη,το αντίθετο,ωριμότητα και μεγαλείο ψυχής δείχνει,αλλα που!Φιλικά και απο ενδιαφέρον πραγματικό στο λέω.Κρίμα είναι.