!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

elchav έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:51
sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:49
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:44

Η φάση μου θυμίζει εκπομπη τρισμεγιστης Σίας. Νεκροθάφτης να λέει βγαλτο απο μέσα σου , Λουλη μου.
Κάτι μου θυμίζει αυτό.
:lol:
Τέσπα, ο νάνος είπαμε έχει δίκαιο στο θέμα με τις οριοθετημένες αοζ, ποια είναι η απορία σου είπαμε ζαίε;
Ο νάνος;
Ναι, ήταν απολύτως σωστό αυτό που είπε στο Χόρχε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Σενέκας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:50
sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:46
under έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:41

Θα μπορουσε να εχει ηδη μπει.
Εσυ βεβαια ακομα ελπιζεις αλλα φουκαρα ζαιε,αδικα χανεις χρονο.Ουτε σε 20 χρονια δεν ξαναβλεπεις κυβερνηση...
Ναι σωστά, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα μας τώρα, ο σρζ και πότε θα ξανά πάρει την εξουσία.
&#3€#&#τάκι σας κομματόσκυλα.
εχμ...ο under, την εποχή που ο Βαρουφάκης είχε κλείσει τις τράπεζες και ο Τσίπρας ήταν στις Βρυξέλλες με άδεια ταμεία, έγραφε εδώ μέσα περήφανα πόσο πολύ χαίρεται που θα πάμε σε δραμή και θα αρπάξει σπίτια ζαίων για ένα πακέτο τσιγάρα με το κομπόδεμα που έχει κάνει. Τι ακριβώς συζητάς τώρα; :roll:
Κουβαρντάς ο συναγωνιστής under. Εγώ το πολύ να έδινα δύο πακέτα μακαρόνια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Σενέκας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:50 εχμ...ο under, την εποχή που ο Βαρουφάκης είχε κλείσει τις τράπεζες και ο Τσίπρας ήταν στις Βρυξέλλες με άδεια ταμεία, έγραφε εδώ μέσα περήφανα πόσο πολύ χαίρεται που θα πάμε σε δραμή και θα αρπάξει σπίτια ζαίων για ένα πακέτο τσιγάρα με το κομπόδεμα που έχει κάνει. Τι ακριβώς συζητάς τώρα; :roll:
Ο under φιλε γυναικωτε εκεινη την εποχη ελεγε οτι θα εινα καταστροφη αν παμε στη δραχμη.Και για την κοινωνια και για τα εθνικα μας θεματα.
Φυσικα βεβαια δεν θα δισταζα να αγορασω για ενα πιατο φακες το σπιτι καποιου που θα ηθελε να γυρισουμε στη δραχμη.Ετσι για να ικανοποιησω τα ονειρα του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
sys3x

elchav
Σε αυτό το σχόλιο αναφέρομαι

Εικόνα

Οκ, είπε απλά ανακυρηγμένης, έχω μεγάλη καρδγιά όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 14 Αύγ 2020, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

under έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:53
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:49 Για πες μας πατριωτη κομμωτη, πού βρίσκεται αυτό το όμορφο απόγευμα ο μισός τουρκικός στόλος και το Ουρούκ χαι ;
Σε ελληνική ή τουρκική ΑΟΖ;
Ανθυποκοτζια,εκει δεν υπαρχει οριοθετημενη αοζ.Η τουρκια λεει οτι ειναι δικη της,εμεις λεμε οτι ειναι δικη μας.
Ειναι μια περιοχη που δεν ειναι καν μεσα στο τουρκολιβυκο συμφωνο (αν κανω λαθος και ειναι μεσα στο τλ συμφωνο ακομα χειροτερα για την τουρκια).
Εκει λοιπον,μεσα σε περιοχη δεσμευμενη απο τουρκικη navtex,εχει παρουσια το ΠΝ οπως αποδειχτηκε προχθες και σας κοπηκε το γελιο και εσας και των τουρκων.
Οι δε φιλοι σου οι τουρκοι δεν τολμησαν να μπουν σε επισημα οριοθετημενη ελληνικη αοζ.Θα μπορουσαν να εχουν ηδη μπει αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν προσπαθησαν/τολμησαν.
Ε αν ήταν έτσι γιατί δεν οριοθετουσατε την ελληνική ΑΟΖ ολόκληρη ρε μεγάλε- ως την Κύπρο;
Αφού δε θα τολμούσαν οι Τούρκοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:57 Ε αν ήταν έτσι γιατί δεν οριοθετουσατε την ελληνική ΑΟΖ ολόκληρη ρε μεγάλε- ως την Κύπρο;
Αφού δε θα τολμούσαν οι Τούρκοι.
Γιατι αναγνωριζουμε οτι υπαρχει διαφορα με την Τουρκια ως προς την οριοθετηση της υφαλοκρυπιδας/αοζ.
Θυμιζω οτι η κυβερνηση σου ελεγε να μην ειμαστε μοναχοφαγαδες στο αιγαιο και δεν ειχε οριοθετησει αοζ ουτε με την Ιταλια ακριβως για να μην δυσαρεστησει την τουρκια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:35
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2020, 17:48
nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2020, 17:41 αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στα παπάρια σας όλοι,άντε σε ένα 90% για να είμαι δίκαιος.όλη η φαγωμάρα είναι για το ποιος θα φανεί πιο πετυχημένος μέσα στην γενική αποτυχία,ο αλέξης ή ο κούλης.εντωμεταξύ οι καρπαζιές πέφτουν σύννεφο
Το γεγονός είναι ότι σε σχέση με λίγους μήνες πριν, έχουμε τεράστιες επιπλέον εκτάσεις ανακυρηγμένης ΑΟΖ
Και πιστευεις πως σε 10 μέρες δε θα μπει για ερευνες το ορουτς στην ανακηρυγμενη περιοχη;
Η θα βγούμε εμείς για ερευνες εκει;

Για να καταλάβω το κερδίσαμε
Κερδίσαμε ντε γιούρε, και στο ντε φάκτο τα πάμε καλά αλλά είναι κάτι συνεχές. Για την ώρα παλεύουμε για τη μελλοντική ΑΟΖ και όχι για την ανακυρηγμένη.
Και ναι τώρα που είναι δικά μας θα γίνουν και έρευνες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Η Τουρκια με το συμφωνο με την Λιβυη εδειξε ξεκαθαρα οτι δεν αναγνωριζει ΑΟΖ σε Ελληνικα νησια περαν των 6νμ. Αυτη ειναι η ατζεντα της. Τωρα πως ακριβως περιμενετε να καμψουμε τις διεκδικησεις της με διαλογο, ειναι κατι που πραγματικα δεν καταλαβαινω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:11
run έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:01 https://www.armyvoice.gr/2020/08/%cf%83 ... %af%ce%b1/

Παρ’ ότι τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης παρουσιάζουν τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ, σε λίγες ώρες, να έχει ως ένα και μοναδικό θέμα της τις τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, έτσι όπως έχουν αναρτηθεί στο αγγλικό κείμενο, στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι, κατά σειρά, τα εξής:
•1 .Λίβανος (κατάσταση).
•2.Βενεζουέλα (κατάσταση).
•3.Λευκορωσία (προεδρικές εκλογές – ανταλλαγή απόψεων).
•4.Κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο (ανταλλαγή απόψεων).

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται ότι “το έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεκλήθη κατόπιν σχετικού ελληνικού αιτήματος προκειμένου να συζητηθούν οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας”.

Η ιεράρχηση των θεμάτων του Συμβουλίου, τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάζονται στο αγγλικό κείμενο για τη συνεδρίαση, δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μάλλον δεν αξιολογούν ως το κύριο θέμα, τα ελληνοτουρκικά. Και σίγουρα, η κατάσταση κοντά στο Καστελόριζο, δεν είναι το μόνο θέμα της συνεδρίασης, έτσι όπως, αντίθετα, παρουσιάζεται στα ελληνικά ΜΜΕ.

να μην λενε ψεμματα

οι της ΕΕ δεν νοιαζονται για τα ελληνοτουρκικα

ουσιαστικα ειμαστε ολομόναχοι και στηριγμα μας είναι ο στρατος μας

που τον εχουν πααρατημενο

σημεραα μου φαινεται ειδα πωςς ακομη και σημερα οι φωστήρες του οικονομικων

κοβουν χρηματα από το στρατο

αν συμβαινει είναι ντιπ για ντιπ
Ρουμ, μη ξεχνάς ποιος προεδρεύει της ΕΕ... Μην το ξεχνάς ποτέ σου αυτό, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.
είμαι και γω εδώ μεσα από τους λιγους που υποστηριζουμε πως η γερμανια είναι...φιλη χωρα!!!!!!!!!!!
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Και οι χαρτες του Μαβι Βαταν αυτο δειχνουν, παιρνει την μεση γραμμη μεταξυ Τουρκιας και ηπειρωτικης Ελλαδος. Μπορει να γινει διαλογος πανω σε αυτο; Θα δεχτει η Τουρκια τα νησια να εχουν ΑΟΖ; Σε ποιο παραλληλο συμπαν; Οι διαφορες μας με την Τουρκια δεν προκειται να λυθουν με διπλωματικα μεσα, μην εχετε αυταπατες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Η Γερμανια ειπε οχι σε κυρωσεις διαβαζω στο τουιτερ....
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

αφήνω

Εικόνα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 19:27 αφήνω

Εικόνα
Μυστικοσυμβουλο τον υδράργυρο έχει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 28 Αυγούστου, παρέπεμψαν την λήψη αποφάσεων για την ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων κατά της Άγκυρας, οι 27 ΥΠΕΞ που συμμετείχαν το απόγευμα σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη και συζήτησαν μεταξύ άλλων την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 27 ΥΠΕΞ της ΕΕ καταδίκασαν μεν τις παράνομες και προκλητικές ενέργειες του "Oruc Reis" στο Αιγαίο, ωστόσο επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν αναφορικά με την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία.
Μία χαρά.. Σουλατσαρουν οι Τούρκοι με τσαμπουκά σε περιοχή υπο διεκδίκηση, πλοία συγκρούονται με κίνδυνο να γίνει πολεμική συρραξη, και οι άλλοι λένε Νταξει, τα λέμε στις 28. Πως τα πάει η εε φίλοι μου ευρωλαγνοι; ωραία αλληλεγγύη ε; αν ήταν για καμιά λιτότητα η να μπηξουν κάνα φόρο, θα τρέχανε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

run έγραψε: 14 Αύγ 2020, 19:10
sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:11
run έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:01 https://www.armyvoice.gr/2020/08/%cf%83 ... %af%ce%b1/

Παρ’ ότι τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης παρουσιάζουν τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ, σε λίγες ώρες, να έχει ως ένα και μοναδικό θέμα της τις τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, έτσι όπως έχουν αναρτηθεί στο αγγλικό κείμενο, στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι, κατά σειρά, τα εξής:
•1 .Λίβανος (κατάσταση).
•2.Βενεζουέλα (κατάσταση).
•3.Λευκορωσία (προεδρικές εκλογές – ανταλλαγή απόψεων).
•4.Κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο (ανταλλαγή απόψεων).

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται ότι “το έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεκλήθη κατόπιν σχετικού ελληνικού αιτήματος προκειμένου να συζητηθούν οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας”.

Η ιεράρχηση των θεμάτων του Συμβουλίου, τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάζονται στο αγγλικό κείμενο για τη συνεδρίαση, δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μάλλον δεν αξιολογούν ως το κύριο θέμα, τα ελληνοτουρκικά. Και σίγουρα, η κατάσταση κοντά στο Καστελόριζο, δεν είναι το μόνο θέμα της συνεδρίασης, έτσι όπως, αντίθετα, παρουσιάζεται στα ελληνικά ΜΜΕ.

να μην λενε ψεμματα

οι της ΕΕ δεν νοιαζονται για τα ελληνοτουρκικα

ουσιαστικα ειμαστε ολομόναχοι και στηριγμα μας είναι ο στρατος μας

που τον εχουν πααρατημενο

σημεραα μου φαινεται ειδα πωςς ακομη και σημερα οι φωστήρες του οικονομικων

κοβουν χρηματα από το στρατο

αν συμβαινει είναι ντιπ για ντιπ
Ρουμ, μη ξεχνάς ποιος προεδρεύει της ΕΕ... Μην το ξεχνάς ποτέ σου αυτό, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.
είμαι και γω εδώ μεσα από τους λιγους που υποστηριζουμε πως η γερμανια είναι...φιλη χωρα!!!!!!!!!!!
Δεν είμαστε καθόλου λίγοι.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”