Μα δεν είπα ότι θα συμφωνήσουν να πάνε δικαστήριο, είπα ότι αν πηγαίναμε θα το χρησιμοποιούσαμε ως διαπραγματευτικο χαρτί ώστε να πάρουμε το βέλτιστο.
Κι αν πηγαίναμε δεν θα μας έδιναν όλη τη θάλασσα μπροστά από το Καστελόριζο αλλά κάτι πολύ λιγότερο, όπως έδειξε η ΑΟΖ Ιταλίας Τυνησίας
Δυτικότερα, προς Ρόδο και Κάρπαθο θα παίρναμε περισσοτερα
και πως περιμενεις να λυθει εαν δεν πανε στο δικαστηριο;
Ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα πάει ποτέ, απλά είναι νεοδημοκράτης, περιμένει η πραγματικότητα να του χτυπήσει την πόρτα, ας ελπίσουμε να την προλάβουμε.
Ναι ρε μαλάκα, είμαι νεοδημοκρατης σήμερα, συριζαιος χτες
Απλά λέω ποια είναι η πραγματικότητα.
Και για να απαντήσω στο προηγούμενο, μόνο τυφλός δε βλέπει ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι. Διπλωματικές και στρατιωτικες
nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2020, 17:41
αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στα παπάρια σας όλοι,άντε σε ένα 90% για να είμαι δίκαιος.όλη η φαγωμάρα είναι για το ποιος θα φανεί πιο πετυχημένος μέσα στην γενική αποτυχία,ο αλέξης ή ο κούλης.εντωμεταξύ οι καρπαζιές πέφτουν σύννεφο
Το γεγονός είναι ότι σε σχέση με λίγους μήνες πριν, έχουμε τεράστιες επιπλέον εκτάσεις ανακυρηγμένης ΑΟΖ
Και πιστευεις πως σε 10 μέρες δε θα μπει για ερευνες το ορουτς στην ανακηρυγμενη περιοχη;
Η θα βγούμε εμείς για ερευνες εκει;
Για να καταλάβω το κερδίσαμε
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2020, 17:41
αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στα παπάρια σας όλοι,άντε σε ένα 90% για να είμαι δίκαιος.όλη η φαγωμάρα είναι για το ποιος θα φανεί πιο πετυχημένος μέσα στην γενική αποτυχία,ο αλέξης ή ο κούλης.εντωμεταξύ οι καρπαζιές πέφτουν σύννεφο
Το γεγονός είναι ότι σε σχέση με λίγους μήνες πριν, έχουμε τεράστιες επιπλέον εκτάσεις ανακυρηγμένης ΑΟΖ
Και πιστευεις πως σε 10 μέρες δε θα μπει για ερευνες το ορουτς στην ανακηρυγμενη περιοχη;
Έχουμε δύο επίσημα οριοθετημένες αοζ, έχει δίκαιο ο νάνος, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις Χόρχε;
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:35
Θα μπορουσε να εχει ηδη μπει.
Εσυ βεβαια ακομα ελπιζεις αλλα φουκαρα ζαιε,αδικα χανεις χρονο.Ουτε σε 20 χρονια δεν ξαναβλεπεις κυβερνηση...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εσυ βεβαια ακομα ελπιζεις αλλα φουκαρα ζαιε,αδικα χανεις χρονο.Ουτε σε 20 χρονια δεν ξαναβλεπεις κυβερνηση...
Ναι σωστά, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα μας τώρα, ο σρζ και πότε θα ξανά πάρει την εξουσία.
€#&#τάκι σας κομματόσκυλα.
Για πες μας πατριωτη κομμωτη, πού βρίσκεται αυτό το όμορφο απόγευμα ο μισός τουρκικός στόλος και το Ουρούκ χαι ;
Σε ελληνική ή τουρκική ΑΟΖ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι σωστά, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα μας τώρα, ο σρζ και πότε θα ξανά πάρει την εξουσία.
€#&#τάκι σας κομματόσκυλα.
εχμ...ο under, την εποχή που ο Βαρουφάκης είχε κλείσει τις τράπεζες και ο Τσίπρας ήταν στις Βρυξέλλες με άδεια ταμεία, έγραφε εδώ μέσα περήφανα πόσο πολύ χαίρεται που θα πάμε σε δραμή και θα αρπάξει σπίτια ζαίων για ένα πακέτο τσιγάρα με το κομπόδεμα που έχει κάνει. Τι ακριβώς συζητάς τώρα;
sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:37
Μαρέσεις ρε μλκ, σε πάω πως το λένε, έτσι γουστάρω, βγάλτα από μέσα σου.
Διαφωνώ στο θέμα της πραγματικότητας δο.
Ντισκλέημερ: δεν τρολλάρω.
Η φάση μου θυμίζει εκπομπη τρισμεγιστης Σίας. Νεκροθάφτης να λέει βγαλτο απο μέσα σου , Λουλη μου.
Κάτι μου θυμίζει αυτό.
Τέσπα, ο νάνος είπαμε έχει δίκαιο στο θέμα με τις οριοθετημένες αοζ, ποια είναι η απορία σου είπαμε ζαίε;
Σενέκας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:50
εχμ...ο under, την εποχή που ο Βαρουφάκης είχε κλείσει τις τράπεζες και ο Τσίπρας ήταν στις Βρυξέλλες με άδεια ταμεία, έγραφε εδώ μέσα περήφανα πόσο πολύ χαίρεται που θα πάμε σε δραμή και θα αρπάξει σπίτια ζαίων για ένα πακέτο τσιγάρα με το κομπόδεμα που έχει κάνει. Τι ακριβώς συζητάς τώρα;
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:49
Για πες μας πατριωτη κομμωτη, πού βρίσκεται αυτό το όμορφο απόγευμα ο μισός τουρκικός στόλος και το Ουρούκ χαι ;
Σε ελληνική ή τουρκική ΑΟΖ;
Ανθυποκοτζια,εκει δεν υπαρχει οριοθετημενη αοζ.Η τουρκια λεει οτι ειναι δικη της,εμεις λεμε οτι ειναι δικη μας.
Ειναι μια περιοχη που δεν ειναι καν μεσα στο τουρκολιβυκο συμφωνο (αν κανω λαθος και ειναι μεσα στο τλ συμφωνο ακομα χειροτερα για την τουρκια).
Εκει λοιπον,μεσα σε περιοχη δεσμευμενη απο τουρκικη navtex,εχει παρουσια το ΠΝ οπως αποδειχτηκε προχθες και σας κοπηκε το γελιο και εσας και των τουρκων.
Οι δε φιλοι σου οι τουρκοι δεν τολμησαν να μπουν σε επισημα οριοθετημενη ελληνικη αοζ.Θα μπορουσαν να εχουν ηδη μπει αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν προσπαθησαν/τολμησαν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.