Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ποια λογική έχει δεν καταλαβαίνω κι αν βοηθάει σε κάτι αυτό. Εγώ το αντίθετο θα πίστευα.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:24Δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός.Αυτό συμβαίνει από την αρχή.Δεν μπορείς να πεις ότι τον Μάρτιο ήθελαν να καλύψουν τουριστικά μέρη.Μπορεί να σου πουν ότι δεν θέλουμε να υπάρξει πανικός.Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:21Γιατί δεν το λένε; δεν θα έπρεπε να λέγεται;πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:17 Εδώ να πω ότι εάν δείτε τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ κάθε μέρα αναφέρονται στα κρούσματα σε όλη τη χώρα συνολικά.Η μόνη διάκριση που γίνεται αφορά τους τουρίστες.Ολα τα υπόλοιπα είναι ένα.Συνεπώς εάν ο αριθμός των κρουσμάτων είναι σωστός κανείς δεν μπορεί να πει ότι κρύβεται κάτι.Εχει γίνει η επιλογή να μην αναφέρεται το μέρος που εντοπίσθηκε το κρούσμα και αυτό συμβαίνει από την αρχή αυτής της ιστορίας.
Αυτά τα οποία διαρρέουν μετά από μια ώρα από τις ανακοινώσεις κατά περιοχές είναι ανεπίσημα.Δεν αποτελούν επίσημες ανακοινώσεις.Αλλά και σε αυτά αναφέρονται περιφέρειες και όχι πόλεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η λογική είναι ο τουρισμός τα ξενοδοχεία,τα μαγαζά κοκ!Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:27Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ποια λογική έχει δεν καταλαβαίνω κι αν βοηθάει σε κάτι αυτό. Εγώ το αντίθετο θα πίστευα.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:24Δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός.Αυτό συμβαίνει από την αρχή.Δεν μπορείς να πεις ότι τον Μάρτιο ήθελαν να καλύψουν τουριστικά μέρη.Μπορεί να σου πουν ότι δεν θέλουμε να υπάρξει πανικός.
Χέστηκαν αν εσύ θες να πας κάπου να περάσεις λίγο χαλαρά και σε βρει το κρούσμα στην κεφάλα.
Αυτό ρε παιδί μου, δεν θα έπρεπε να είναι μέρη προς αποφυγή; τελοσπαντων δεν ξέρω αλλά μου κάνει κουλό.Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:33Η λογική είναι ο τουρισμός τα ξενοδοχεία,τα μαγαζά κοκ!Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:27Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ποια λογική έχει δεν καταλαβαίνω κι αν βοηθάει σε κάτι αυτό. Εγώ το αντίθετο θα πίστευα.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:24
Δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός.Αυτό συμβαίνει από την αρχή.Δεν μπορείς να πεις ότι τον Μάρτιο ήθελαν να καλύψουν τουριστικά μέρη.Μπορεί να σου πουν ότι δεν θέλουμε να υπάρξει πανικός.![]()
Χέστηκαν αν εσύ θες να πας κάπου να περάσεις λίγο χαλαρά και σε βρει το κρούσμα στην κεφάλα.Και το μήνυμα του 112.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι να την κάνεις αυτή την πληροφορία;Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:34 Αυτό ρε παιδί μου, δεν θα έπρεπε να είναι μέρη προς αποφυγή; τελοσπαντων δεν ξέρω αλλά μου κάνει κουλό.
Κρούσματα ανά περιοχή χωρίς ιστορικό ελέγχων, χωρίς ποσοστό ασυμπτωματικών και χωρίς τέστ αντισωμάτων,
δεν έχει μέσα χρηστική πληροφορία για εμας, ειναι εργαλείο διαχείρισης οχι ενημέρωσης.
Σκέψου το σαν ψεκαστήρι που όταν διαβάζει πόστ του οβελίξ ψεκάζει την εσθήρ.
Εγώ θα ελεγα να δίνουν διευθύνσεις
Αλλά με τη ΝΔ την κάτσαμε την βάρκα , τι να περιμένεις...
Αλλά με τη ΝΔ την κάτσαμε την βάρκα , τι να περιμένεις...
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Φίλε μου, καθόλου δεν βλάπτει ως πληροφορία, αρκεί να είναι τέτοια.Αρχέλαος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:23Η αλήθεια είναι πως άδικα κατηγορήθηκες ως "κομματόσκυλο".ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:11 Άλλο ένα κατεβατό επειδή αυτή τη φορά δεν μας βγήκε το βολικό αφήγημα του "κομματόσκυλου".
Ως εκ τούτου, παραμένει η γελοιοποίηση.
Υ.Γ. Είναι δικαίωμα του Alekhine να "μυρσινίζει" με την αναπαραγωγή φημών (γιατί τέτοιες είναι όσο κι αν δεν σας αρέσει, όσο κι αν ένα ποσοστό τους κάποτε επαληθευθεί). Όμως από τη διαδρομή του είμαι σίγουρος πως και διάλογο μπορεί να κάνει αντί γαυγισμάτων κουραστικών και μακροσκελών και δεν θα σπεύσει να ταμπελιάσει το συνομιλητή του ως "κομματόσκυλο".
Ωστόσο δεν είναι δύσκολο από την άλλη να έχει κάποιος γνώση από γιατρούς ιδίως του ΕΣΥ ή και νοσηλευτικό προσωπικό.
Σε τελική ανάλυση δεν βλάπτει ως πληροφορία.
Για ένα φαινόμενο που εξελίσσεται τυχηματικά και σε ένα φόρουμ χαμηλού επιπέδου, διαβάζουμε ένα σωρό αρλούμπες τυλιγμένες σε πέπλο σοβαροφάνειας και απεριόριστης γνώσης. Δύσκολα θα σκεφτεί κανείς ότι και ο συνομιλητής του μπορεί να γνωρίζει πολύ καλύτερα 5-10 πραγματάκια, εκ της ενασχόλησής του και της βιωματικής εμπειρίας του. Αντιθέτως, σε κάθε ευκαιρία θα προσπαθήσει να τον "φέρει στα μέτρα του", που δεν είναι άλλα από το "ζαίοι, νδουλικά, αυγά, ψεκασμένοι, ρακομελίστες, 0,60αρηδες..." κλπ Μόνο εκεί μπορεί, μέχρι εκεί μπορεί.
Όσο για τις προσωπικές πληροφορίες που αναφέρεις καθόλου δεν τις απορρίπτω. Το χύδην ξεφόρτωμά τους όμως τις καθιστά το ίδιο "αξιόπιστες" με αυτές που οι ίδιοι θα αποκαλούσαν "ψεκασμένες". Τουλάχιστον στα μάτια των λογικών ανθρώπων.
Βάλε με το νου σου πόσα "Μας τα κρύβουν" έχεις ακούσει όχι μόνο σε επιδημιολογικές κρίσεις, αλλά και σε σεισμικές εξάρσεις, τραπεζικές κρίσεις, διπλωματικές αναταράξεις και πάει λέγοντας. Όλοι γνώστες και μύστες. Λες οι πραγματικοί να περιμένουν τούτο το φόρουμ για να μοιραστούν;
Τελευταίο σημείο είναι και η πηγή της έστω καλοπροαίρετης "πληροφόρησης". Εκείνος που ολημερίς σκούζει, βρίζει, απαξιώνει και λοιδωρεί τους συνομιλητές του, εμφανιζόμενος ως εκ των ελαχίστων που ακολουθεί κατά γράμμα το "δέον και πρέπον", να είναι σίγουρος ότι θα βρεθεί στο κέντρο κριτικής όταν η συμπεριφορά του ταυτίζεται (όσο κι αν πιστεύει πως δεν...) με όσα κατακεραυνώνει.
Νομίζω ότι η λογική είναι η εξής. Με το που θα διαρρεύσει πληροφορία για πολλά κρούσματα σε μία τουριστική περιοχή, θα αρχίσουν οι μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων και η φυγή τουριστών όπως έγινε και στον Πόρο. Καταδικάζεις το μέρος σε οικονομικό στραγγαλισμό ακόμα και αν μπορείς να διαχειριστείς τα κρούσματα. Επίσης κάποιοι επιχειρηματίες μπορεί να το δουν ως καλή ευκαιρία να πάρουν τον πελάτη του απέναντι. Να βγάζεις εσύ με το άδειο κατάλυμα ψεύτικες φήμες για το άλλο χωριό, νησί κλπ θεωρώντας ότι κάποιοι από αυτούς που θα φύγουν κακήν κακώς από από εκεί θα καταλήξουν σε σένα. Θα έβλεπες δημάρχους να βγαίνουν και να λένε γιατί ανακοινώθηκαν τα δικά μας ενώ κρούσματα ενώ εμείς έχουμε πληροφορίες ότι και οι απέναντι έχουν πρόβλημα; Γιατί δεν βγάζουν και τα δικά τους;Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:27 Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ποια λογική έχει δεν καταλαβαίνω κι αν βοηθάει σε κάτι αυτό. Εγώ το αντίθετο θα πίστευα.
Ωστόσο και η στρατηγική της μη ανακοίνωσης έχει τα ρίσκα της και τα μειονεκτήματά της. Πολύς κόσμος θα δυσαρεστηθεί αν μάθει εκ των υστέρων ότι έκανε διακοπές σε μέρος επιβαρυμένο.
υπαρχουν παριανοι, μαγαζατορες η μη, που δεν εχει το εισοδημα τους αμεση σχεση με τον τουρισμο;Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:32
Υ.γ Γιορτάζουν οι Παριανοί στο facebook τώρα,οι κοινοί θνητοί βέβαια δηλαδή οι ΜΗ μαγαζάτορες.Γιορτάζουν με το σκεπτικό μπας και ξεκουμπιστούν οι τόσοι πολλοί τουρίστες,βασικά μπας και δεν έρθουν τόσοι μετά το 15αυγουστο διότι στην Πάρο έχει πολύ τουρισμό και τον Σεπτέμβρη.
εστω, οι δ.υ.
αλλοι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Η ανευθυνοτητα της ΝΔ κανει ακομα και το αυθεντικο ΠΑΣΟΚ να μοιαζει οαση ...

Ένας Αντρέας μας χρειάζεται ξανά
Χαχαχαχααχχα

Ένας Αντρέας μας χρειάζεται ξανά
Χαχαχαχααχχα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Δεν είναι και τόσο κουλό γιατί μ' αυτήν τη λογική πιο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορείς στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:34Αυτό ρε παιδί μου, δεν θα έπρεπε να είναι μέρη προς αποφυγή; τελοσπαντων δεν ξέρω αλλά μου κάνει κουλό.Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:33Η λογική είναι ο τουρισμός τα ξενοδοχεία,τα μαγαζά κοκ!Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:27
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ποια λογική έχει δεν καταλαβαίνω κι αν βοηθάει σε κάτι αυτό. Εγώ το αντίθετο θα πίστευα.![]()
Χέστηκαν αν εσύ θες να πας κάπου να περάσεις λίγο χαλαρά και σε βρει το κρούσμα στην κεφάλα.Και το μήνυμα του 112.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
BlastFromThePast
Αν γίνονταν ανακοινώσεις επίσημα, όποιος επιχειρηματίας/δήμαρχος κτλ διέδιδε ανυπόστατες φήμες, υπάρχει αστυνομία να τον μαζέψει.ST48410 έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:43 Νομίζω ότι η λογική είναι η εξής. Με το που θα διαρρεύσει πληροφορία για πολλά κρούσματα σε μία τουριστική περιοχή, θα αρχίσουν οι μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων και η φυγή τουριστών όπως έγινε και στον Πόρο. Καταδικάζεις το μέρος σε οικονομικό στραγγαλισμό ακόμα και αν μπορείς να διαχειριστείς τα κρούσματα. Επίσης κάποιοι επιχειρηματίες μπορεί να το δουν ως καλή ευκαιρία να πάρουν τον πελάτη του απέναντι. Να βγάζεις εσύ με το άδειο κατάλυμα ψεύτικες φήμες για το άλλο χωριό, νησί κλπ θεωρώντας ότι κάποιοι από αυτούς που θα φύγουν κακήν κακώς από από εκεί θα καταλήξουν σε σένα. Θα έβλεπες δημάρχους να βγαίνουν και να λένε γιατί ανακοινώθηκαν τα δικά μας ενώ κρούσματα ενώ εμείς έχουμε πληροφορίες ότι και οι απέναντι έχουν πρόβλημα; Γιατί δεν βγάζουν και τα δικά τους;
Τώρα που δε γίνονται ανακοινώσεις, ο καθένας λέει ό,τι θέλει.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
22 μεθ, 2 θάνατοι. Διαχειρισιμη η κατάσταση. Αυτά που κλείνουν τα μαγαζιά μετά τις 12 είναι μαλακιες. Η κυβέρνηση είναι σε πανικο. Θέλει ψυχραιμία το πράμα. Ότι αυστηρά μέτρα από Σεπτέμβρη, τώρα Αύγουστο προσοχή και μάσκα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Έλεγες για τη Νέα Ζηλανδία προχθές...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 19:06 22 μεθ, 2 θάνατοι. Διαχειρισιμη η κατάσταση. Αυτά που κλείνουν τα μαγαζιά μετά τις 12 είναι μαλακιες. Η κυβέρνηση είναι σε πανικο. Θέλει ψυχραιμία το πράμα. Ότι αυστηρά μέτρα από Σεπτέμβρη, τώρα Αύγουστο προσοχή και μάσκα.

Ε ναι, αλλά τα μέτρα αφορούν σ' αυτούς που έχουν γραμμένες και τις αποστάσεις και τη μάσκα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 19:06 22 μεθ, 2 θάνατοι. Διαχειρισιμη η κατάσταση. Αυτά που κλείνουν τα μαγαζιά μετά τις 12 είναι μαλακιες. Η κυβέρνηση είναι σε πανικο. Θέλει ψυχραιμία το πράμα. Ότι αυστηρά μέτρα από Σεπτέμβρη, τώρα Αύγουστο προσοχή και μάσκα.
Ουσιαστικώς, είναι ψύχραιμη αντιμετώπιση γιατί αν μη τι άλλο δίνει μια αίσθηση ασφάλειας στους "άλλους".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτοί έλεγαν πως είχαν κάτι μήνες να έχουν κρούσμα. Τώρα πόσα βρήκαν και κάνουν λοκνταουν; 5; Προφανώς έχουν αυστηρά μέτρα στα σύνορα, εντός ήταν χυμαδια. Εδώ εμείς αφού ανοίξαμε, τι να κάνουμε; να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο; η να κυνηγάμε τον κουλή με τσουγκρανες; σε σχέση λέω με το χάλι που έχουμε στα σύνορα, η κατάσταση είναι ελεγχομενη ακόμα.foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 19:11Έλεγες για τη Νέα Ζηλανδία προχθές...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 19:06 22 μεθ, 2 θάνατοι. Διαχειρισιμη η κατάσταση. Αυτά που κλείνουν τα μαγαζιά μετά τις 12 είναι μαλακιες. Η κυβέρνηση είναι σε πανικο. Θέλει ψυχραιμία το πράμα. Ότι αυστηρά μέτρα από Σεπτέμβρη, τώρα Αύγουστο προσοχή και μάσκα.
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 6 Απαντήσεις