!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:22 σε αγαπαω μονο εαν εισαι οπως θελω, σαν κι εμενα κλπ. Καπως ετσι "αγαπουν την πατριδα τους" ενω μισουν τους μισους και βαλε κατοικους της.
Αυτοκριτική πρωί-πρωί
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:22
Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 08:39 Το παιδί σου όπως βγει το αγαπάς πιστεύω εγώ.
Εσυ τωρα μιλας για την αληθινη, χωρις προυποθεσεις αγαπη. Τα φασιστοβοθρολυματα που ευφραινονται με τις δηλωσεις του Τερλεγκα εννοουν μονο την ναρκισσιστικη αγαπη: σε αγαπαω μονο εαν εισαι οπως θελω, σαν κι εμενα κλπ. Καπως ετσι "αγαπουν την πατριδα τους" ενω μισουν τους μισους και βαλε κατοικους της.
Ενω εσυ τους αγαπας ολους μωρη Γκρετα :smt005:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

panos291 έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:40
Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 14 Αύγ 2020, 08:39 Το παιδί σου όπως βγει το αγαπάς πιστεύω εγώ.
Εσυ τωρα μιλας για την αληθινη, χωρις προυποθεσεις αγαπη. Τα φασιστοβοθρολυματα που ευφραινονται με τις δηλωσεις του Τερλεγκα εννοουν μονο την ναρκισσιστικη αγαπη: σε αγαπαω μονο εαν εισαι οπως θελω, σαν κι εμενα κλπ. Καπως ετσι "αγαπουν την πατριδα τους" ενω μισουν τους μισους και βαλε κατοικους της.
σιγουρα παντως, δεν θα αποκληρωνα το παιδι μου επειδη δεν ικανοποιει την αυταρεσκεια μου ή για τους γελοιους λογους που γραφονται στο νημα. Αν τωρα το παιδι γινοτανε φασιστακι (γιατι φασιστας γινεσαι, κανεις δεν γεννιεται ετσι) θα κοιταγα πρωτα που εσφαλα εγω και μετα πως να το ξεκολησω απο αυτη τη λουμπα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:54

σιγουρα παντως, δεν θα αποκληρωνα το παιδι μου επειδη δεν ικανοποιει την αυταρεσκεια μου ή για τους γελοιους λογους που γραφονται στο νημα. Αν τωρα το παιδι γινοτανε φασιστακι (γιατι φασιστας γινεσαι, κανεις δεν γεννιεται ετσι) θα κοιταγα πρωτα που εσφαλα εγω και μετα πως να το ξεκολησω απο αυτη τη λουμπα.
Καταλαβες για τι πραγμα εγραφα και αλλαξες την κουβεντα, αλλα εστω και γι'αυτο, ο Κατσαντωνης ειπε οτι η κορη του διεκοψε καθε επαφη μαζι του και δεν τον επαιρνε ουτε τηλέφωνο παρολο που ειχε τοσα προβληματα υγείας.
Τωρα εγω δεν παιρνω ουτε το μερος του Κατσαντωνη ουτε της κορης του οπως εκανες εσυ, γιατι δεν γνωριζω τους λογους που αποφασισε να κοψει καθε σχέση με τον πατέρα της.
Μου φαινεται παντως σωστο να εχεις δικαιωμα να αποκληρωσεις καθε ενηλικα που σου συμπεριφερεται ασχημα, και σου λεω οτι υπαρχουν αρκετοι τροποι να το κανεις νομιμα. Με εικονικη πωληση εν ζωη, με εξωχωρια εταιρεία (και δεν εννοω νησια καυμαν και βλακειες) κλπ. Ορεξη να υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

panos291 έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:17
John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:54

Καταλαβες για τι πραγμα εγραφα και αλλαξες την κουβεντα, αλλα εστω και γι'αυτο, ο Κατσαντωνης ειπε οτι η κορη του διεκοψε καθε επαφη μαζι του και δεν τον επαιρνε ουτε τηλέφωνο παρολο που ειχε τοσα προβληματα υγείας.
Τωρα εγω δεν παιρνω ουτε το μερος του Κατσαντωνη ουτε της κορης του οπως εκανες εσυ, γιατι δεν γνωριζω τους λογους που αποφασισε να κοψει καθε σχέση με τον πατέρα της.
Μου φαινεται παντως σωστο να εχεις δικαιωμα να αποκληρωσεις καθε ενηλικα που σου συμπεριφερεται ασχημα, και σου λεω οτι υπαρχουν αρκετοι τροποι να το κανεις νομιμα. Με εικονικη πωληση εν ζωη, με εξωχωρια εταιρεία (και δεν εννοω νησια καυμαν και βλακειες) κλπ. Ορεξη να υπαρχει.
απο που κι ως που ομως σου "συμπεριφερεται ασχημα" ενα παιδι που ελκεται απο ομοφυλα ατομα; Γι αυτο γραφω για ναρκισσισμο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:08 Ο στησπού άμα είναι στησπού, είναι στησπού πάει και τελείωσε.
Δεν μας πέφτει λόγος αν είναι πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ή εκείνος ο αμυντικός του Άρη Θεσσαλονίκης ο παλιός.
Αλλά τα μικρά αν δεν αναπτύξουν το συναίσθημα της homeophobia οπωσδήποτε θα γίνουν.
Αυτά είναι ανοησίες. Πολλές φορές η υπερβολή στην ομοφοβία, μπορεί να οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Έχουν προκύψει αρκετοί γκέι από πολύ μάτσο πατέρες.

Το θέμα είναι να έχει το παιδί μια στοιχειώδη επικοινωνία με τους γονείς. Τα υπόλοιπα βρίσκονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Χουργιατς έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:00 Σιγά ρε Μπλακ :102: Κάνε το 1ο και μιλάς :102:
Διαβάζοντάς τον δεν νομίζεις πως έχει αφήσει ένα μπλακπειντάκι σε κάθε χώρα ;

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Μπίστης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:42
Χουργιατς έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:00 Σιγά ρε Μπλακ :102: Κάνε το 1ο και μιλάς :102:
Διαβάζοντάς τον δεν νομίζεις πως έχει αφήσει ένα μπλακπειντάκι σε κάθε χώρα ;

:102:
Σωστό. Θεωρώντας πως έχει ένα παιδί τουλάχιστον σε κάθε ξένη χώρα που έχει επισκεφθεί,
λαμβάνουμε το γενικό σύνολο ως....

...0 :102:
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:20

απο που κι ως που ομως σου "συμπεριφερεται ασχημα" ενα παιδι που ελκεται απο ομοφυλα ατομα; Γι αυτο γραφω για ναρκισσισμο.
Από πού κι ως που σου συμπεριφέρεται άσχημα ένα παιδί που είναι τελειωμένο πρεζόνι; Τον εαυτό του μόνο βλάπτει.

Από πού κι ως που συμπεριφερεται άσχημα εσένα ένα παιδί κανίβαλος; Την κοινωνία ενοχλεί , δεν θα σε φάει εσένα ναρκιστη. Άλλους τρώει.

Ένα παιδί αυτιστικό;
Ένα παιδί Ολυμπιακός;

Είναι παράλογο για τον Τζον να στεναχωριεται ο γονιός αν το παιδί του βγει πρεζόνι, κανίβαλος, αυτιστικός ή γαύρος.
Με τη λογική ότι εσένα ως γονιό δε σε ενοχλεί.

Και δεν καταλαβαίνει το άτομο ότι αυτή κι αν είναι εγωιστική και ναρκισιστικη συμπεριφορά.

"εμένα να μην ενοχλεί το ζαβο κι ας κάνει ο,τι θέλει στη ζωή του. Ας είναι γκευ, πρεζόνι, κανιβαλος ή ο,τι άλλο. Αρκεί να μην ενοχλεί εμένα.......
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:20
nick έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:11
Antipnevma έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:01 Είναι σαν να λέει κανείς "δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν ανέχομαι να υπάρχουν ξένοι στη γειτονιά μου και στην πολυκατοικία μου". Το αν το παιδί σου βγει "τέτοιος" ή όχι δεν μπορείς να το καθορίσεις. Μπορείς όμως να καθορίσεις πως θα φερθείς αν ο μη γένοιτο (λέω ο μη γένοιτο διότι αυτή η ιδιότητα σε ορισμένες κοινωνίες όπως η δική μας εκθέτει έναν άνθρωπο σε σοβαρές δυσκολίες) σου τύχει. Ο ένας δρόμος είναι ο δρόμος της σκατοψυχιάς και της αποκλήρωσης και άλλος είναι ο δρόμος της ανθρωπιάς και της αποδοχής.
Οχι, ειναι σαν να λεει καποιος "Δεν εχω ρατσισμο με τους αδυνατους, δεν εχω πρόβλημα με οσους τους αρεσει να εχουν νευρικη ανορεξια, αλλα δεν θελω το παιδι μου να εχει".
Με γεια τους με χαρα τους να ειναι 40 κιλα και κανουν και νευρική ανορεξια pride.
Εξήγησέ μου πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις το να είναι γκέι κάποιος ή κάποια με το να πάσχει από νευρική ανορεξία γιατί αυτό είναι κάτι που μόνο το δικό σου εξελιγμένο μοντέλο εγκεφάλου μπορεί να το επεξεργαστεί.

Ο ομοφυλόφιλος σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι αρρώστια. Είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων. Ψυχολογική αρρώστια προκαλεί η καταπίεση της φύσης αυτής και η εχθρότητα από τον περίγυρο.
Ρε προοδευτικε παπαρα,η φυση μας δημιουργησε για να κανουμε παιδια! Αυτος ειναι ο λογος υπαρξης και επιβιωσης των ζωντων οργανισμων.
Φαντασου 6 δις ανθρωποι να ηταν αδερφες. Θα ειχε εξαλειφθει το ανθρωπινο ειδος.
Αρα δεν ειναι φυσιολογικο.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:53
John Brown Gun Club έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:20

Από πού κι ως που σου συμπεριφέρεται άσχημα ένα παιδί που είναι τελειωμένο πρεζόνι; Τον εαυτό του μόνο βλάπτει.

Από πού κι ως που συμπεριφερεται άσχημα εσένα ένα παιδί κανίβαλος; Την κοινωνία ενοχλεί , δεν θα σε φάει εσένα ναρκιστη. Άλλους τρώει.

Ένα παιδί αυτιστικό;
Ένα παιδί Ολυμπιακός;

Είναι παράλογο για τον Τζον να στεναχωριεται ο γονιός αν το παιδί του βγει πρεζόνι, κανίβαλος, αυτιστικός ή γαύρος.
Με τη λογική ότι εσένα ως γονιό δε σε ενοχλεί.

Και δεν καταλαβαίνει το άτομο ότι αυτή κι αν είναι εγωιστική και ναρκισιστικη συμπεριφορά.

"εμένα να μην ενοχλεί το ζαβο κι ας κάνει ο,τι θέλει στη ζωή του. Ας είναι γκευ, πρεζόνι, κανιβαλος ή ο,τι άλλο. Αρκεί να μην ενοχλεί εμένα.......
αποκληρωση σε παιδι λογω αυτισμου; ποσο πιο χαμηλα θα συρθεις για να δικαιολογησεις την ομοφοβια σου δηλαδη;
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:57
nick έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:11

Οχι, ειναι σαν να λεει καποιος "Δεν εχω ρατσισμο με τους αδυνατους, δεν εχω πρόβλημα με οσους τους αρεσει να εχουν νευρικη ανορεξια, αλλα δεν θελω το παιδι μου να εχει".
Με γεια τους με χαρα τους να ειναι 40 κιλα και κανουν και νευρική ανορεξια pride.
Εξήγησέ μου πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις το να είναι γκέι κάποιος ή κάποια με το να πάσχει από νευρική ανορεξία γιατί αυτό είναι κάτι που μόνο το δικό σου εξελιγμένο μοντέλο εγκεφάλου μπορεί να το επεξεργαστεί.

Ο ομοφυλόφιλος σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι αρρώστια. Είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων. Ψυχολογική αρρώστια προκαλεί η καταπίεση της φύσης αυτής και η εχθρότητα από τον περίγυρο.
Ρε προοδευτικε παπαρα,η φυση μας δημιουργησε για να κανουμε παιδια! Αυτος ειναι ο λογος υπαρξης και επιβιωσης των ζωντων οργανισμων.
Μα η φύση κάνει κάποιον γκέι. Βάλτα με τη φύση, όχι τους μπροοδευτικούς.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:51
Jimmy81 έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:33 Από τις φράσεις "θα έφευγα από τη ζωή με ένα παράπονο" και "δεν γουστάρω να τον παίρνει ο γιος μου" αποδεικνύεται ότι κατά βάθος είναι ομοφοβικός ο Τερλέγκας. Διότι συνδέει την ομοφυλοφιλία με κάτι ντροπιαστικό (π.χ. η φράση "να τον παίρνει") και όχι απλά με διαφορετική κατάσταση σεξουαλικότητας του ατόμου.

Κλασικά άλλη μια περίπτωση υποκριτή που προσπαθεί αποτυχημένα να αποβάλλει την προκατάληψη και τον ρατσισμό του για τα μάτια του κόσμου. Αλλά εντάξει μιλάμε για χαμηλού επιπέδου προσεγγίσεις, ανάλογες με αυτές του Αλέφαντου στον Αρναούτογλου.
Πες ότι τελικά ο γιος του βγαίνει στρέιτ. Πως όμως είναι σίγουρος ότι θα βγουν όλοι οι εγγονοί ή δισέγγονοί του στρέιτ; Ξέρουμε ότι από τον Τζέγκις Χαν κατάγονται εκατομμύρια εν ζωή άντρες. Ορισμένοι σίγουρα είναι γκέι. Αμαυρώνει αυτό κάπως τη δόξα του κατακτητή; Όχι φυσικά. Ένας άνθρωπος δεν κρίνεται ποτέ από όσα κάνουν οι απόγονοί του. Άρα είναι παράλογο να ανησυχείς για το τι ελεύθερες επιλογές θα κάνει το παιδί σου.
Που το ξερεις οτι καποιοι ειναι γκει; Μυρισες την κωλοτρυπιδα σου και το ανακαλυψες;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:02
περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:57

Μα η φύση κάνει κάποιον γκέι. Βάλτα με τη φύση, όχι τους μπροοδευτικούς.
Οπως η φυση κανει καποιον σχιζοφρενη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”