!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο πρώτος νεκρός
Λες να ξέρω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Συγνώμη αλλά ο φίλος Arisvillaδεν είναι ο μετά χριστόν προφήτης, είναι η Κασσάνδρα που εδώ και 3 μήνες λέει "δεν καταλαβαίνετε ρε κρετίνοι ότι κάποιος που έχει έρθει να σε κατακτήσει δε φεύγει στα καλά καθούμενα αφήνοντας ένα τεράστιο ξύλινο άλογο που εντελώς συμπτωματικά χωράει ένα σωρό στρατιώτες" και υφίσταται χλεύη.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Αύγ 2020, 00:44Arisvilla έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:24 Δυστυχώς δεν είναι μόνοι οι ψεκασμένοι πια που με την στάση τους αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού κυρίως οι καφενόβιοι, μπαρόβιοι, τσιπουροφονιάδες οι χαζογκομενίτσες που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι οι διακοπούλες που θα πάνε στη Μύκονο και στη Χαλκιδική που για να δικαιολογήσουν την ανεύθυνη και ατομοκεντρική στάση τους αρχίζουν και βγάζουν θεωρίες για τον ιο οτι είναι ανύπαρκτος ή οτι είναι μια γριπούλα που δεν τους αγγίζει. Στο fb και στο instagram συνέχεια φωτο από διακοπές βλέπω και παραλίες καφετέριες μπαράκια κτλ. Ολο αυτό που ζούμε τώρα είναι οτι μεγάλο μέρος του πληθυσμό ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν αρνείται να δει την πραγματικότητα. Και δυστυχως το ίδιο συνέβη και με την κυβέρνηση τους τελευταίους 2 και κάτι μήνες.
μην γινεσαι τοσο δηκτικος και αψυς με χαρακτηρισμους, εδω μεσα στο φορουμ και ειδικα σαυτο το νημα ειναι λες και γινεται ενα μαζικο μπραινστορμινγκ που θα λυσει το προβλημα, τριχες δηλαδη, το μονο που αποδεικνυουμε ειναι οτι την ωρα που ποσταρουμε βρισκομαστε σε ασφαλες μερος,
ο καθενας προσπαθει να παλεψει τη κατασταση οπως μπορει,
εγω προσωπικα εθλιβη οταν ειδα στον Πορο τους τουριστες να φευγουν και τα γκαρσονια να τα μαζευουν πριν τις 12 γιατι καταλαβα οτι ηταν μονο η αρχη, και ο Πορος δεν μαζευει τον κατιμα, η κυβερνηση ρισκαρε κι εχασε και μαζι χασαμε ολοι μερικα δις συναλλαγμα απο τον τουρισμο
ας μαλλιοτραβηχτουμε τωρα ποιος θα πρωτοπαρει την οποια επιδοτηση των μερικων ευρω κανοντας το προσφιλες εθνικο αθλημα, τους μετα Χριστο προφητες
Σε τι κόσμο ζούμε αν δε μπορείς εν μέσω πανδημίας να πεταχτείς στην άλλη άκρη της ηπείρου για δυο ποτάκια χωρίς να σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.panos291 έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:34
Τα 130 ειναι κατ'ατομο. Μια τετραμελης οικογενεια δηλαδη, θελει 520 ευρω συν οτι πρεπει να βρουν χρονο τελευταία στιγμη να πανε να εξεταστουν.
- hellegennes
Μετά Χριστόν προφήτης θα είναι όταν θα διαμαρτύρεται για μέτρα λιτότητας και ανύπαρκτα επιδόματα και ύφεση και έλλειψη χρήματος στην αγορά. Βασικά και εσύ το ίδιο θα σκούζεις.foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:02 Συγνώμη αλλά ο φίλος Arisvillaδεν είναι ο μετά χριστόν προφήτης, είναι η Κασσάνδρα που εδώ και 3 μήνες λέει "δεν καταλαβαίνετε ρε κρετίνοι ότι κάποιος που έχει έρθει να σε κατακτήσει δε φεύγει στα καλά καθούμενα αφήνοντας ένα τεράστιο ξύλινο άλογο που εντελώς συμπτωματικά χωράει ένα σωρό στρατιώτες" και υφίσταται χλεύη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:02Συγνώμη αλλά ο φίλος Arisvillaδεν είναι ο μετά χριστόν προφήτης, είναι η Κασσάνδρα που εδώ και 3 μήνες λέει "δεν καταλαβαίνετε ρε κρετίνοι ότι κάποιος που έχει έρθει να σε κατακτήσει δε φεύγει στα καλά καθούμενα αφήνοντας ένα τεράστιο ξύλινο άλογο που εντελώς συμπτωματικά χωράει ένα σωρό στρατιώτες" και υφίσταται χλεύη.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Αύγ 2020, 00:44Arisvilla έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:24 Δυστυχώς δεν είναι μόνοι οι ψεκασμένοι πια που με την στάση τους αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού κυρίως οι καφενόβιοι, μπαρόβιοι, τσιπουροφονιάδες οι χαζογκομενίτσες που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι οι διακοπούλες που θα πάνε στη Μύκονο και στη Χαλκιδική που για να δικαιολογήσουν την ανεύθυνη και ατομοκεντρική στάση τους αρχίζουν και βγάζουν θεωρίες για τον ιο οτι είναι ανύπαρκτος ή οτι είναι μια γριπούλα που δεν τους αγγίζει. Στο fb και στο instagram συνέχεια φωτο από διακοπές βλέπω και παραλίες καφετέριες μπαράκια κτλ. Ολο αυτό που ζούμε τώρα είναι οτι μεγάλο μέρος του πληθυσμό ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν αρνείται να δει την πραγματικότητα. Και δυστυχως το ίδιο συνέβη και με την κυβέρνηση τους τελευταίους 2 και κάτι μήνες.
μην γινεσαι τοσο δηκτικος και αψυς με χαρακτηρισμους, εδω μεσα στο φορουμ και ειδικα σαυτο το νημα ειναι λες και γινεται ενα μαζικο μπραινστορμινγκ που θα λυσει το προβλημα, τριχες δηλαδη, το μονο που αποδεικνυουμε ειναι οτι την ωρα που ποσταρουμε βρισκομαστε σε ασφαλες μερος,
ο καθενας προσπαθει να παλεψει τη κατασταση οπως μπορει,
εγω προσωπικα εθλιβη οταν ειδα στον Πορο τους τουριστες να φευγουν και τα γκαρσονια να τα μαζευουν πριν τις 12 γιατι καταλαβα οτι ηταν μονο η αρχη, και ο Πορος δεν μαζευει τον κατιμα, η κυβερνηση ρισκαρε κι εχασε και μαζι χασαμε ολοι μερικα δις συναλλαγμα απο τον τουρισμο
ας μαλλιοτραβηχτουμε τωρα ποιος θα πρωτοπαρει την οποια επιδοτηση των μερικων ευρω κανοντας το προσφιλες εθνικο αθλημα, τους μετα Χριστο προφητες
δυστυχως τα τουριστικα γραφεια που φερνουν εκατομμυρια τουριστες δε μπορουν να κανουν το διαχωρισμο που αναφερθηκε πιο πανω, δλδ ποιος θελει ηρεμα να απολαυσει τον ηλιο και τη θαλασσα που δεν εχει στη χωρα του και ποιος θελει να μπεκροπινει μεχρι πρωιας,
κι επειδη δε μπορει να ελεγχθει μεχρι και το τελευταιο μπιτσομπαρο που παρανομει απο τη Μυκονο ως το Κατακολο τα μετρα ηρθαν οριζοντιως για ολους
τα υπολοιπα σχολια ειναι κακιες του τυπου καλα να παθουν οι απανταχου ξενυχτηδες επειδη τυχαινει να μη διασκεδαζω εγω ετσι
Όχι.foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:02
Συγνώμη αλλά ο φίλος Arisvillaδεν είναι ο μετά χριστόν προφήτης, είναι η Κασσάνδρα που εδώ και 3 μήνες λέει "δεν καταλαβαίνετε ρε κρετίνοι ότι κάποιος που έχει έρθει να σε κατακτήσει δε φεύγει στα καλά καθούμενα αφήνοντας ένα τεράστιο ξύλινο άλογο που εντελώς συμπτωματικά χωράει ένα σωρό στρατιώτες" και υφίσταται χλεύη.
Ο φίλος Arisvilla, είναι ο Τρώας που έπρηζε μπάλες στους άλλους Τρώες ενώ ξεκώλιαζαν επί 9 συναπτά έτη τους Αχαιούς λέγοντας:
"Ο Πρίαμος είναι πουθενάς, θα τον πιούμε"
"Μα καλά που πάμε με τον Έκτορα, είναι εμφανές ότι δεν κάνει"
"Μπορεί να αναχαιτίζουμε τους Αχαιούς, αλλά αυτό οφείλεται καθαρά στον Θεό Άρη ( no pun intended) που μας βοηθάει"
"Σιγά, οι Αχαίοι κατέκτησαν τη Λέσβο αλλά εμείς τη γλιτώσαμε γιατί είμαστε μακριά, ο Πρίαμος πέταγε χαρταετό και ήμασταν κωλόφαρδοι"
Στο phase 2, δικαίως έκραζε (από κεκτημένη ταχύτητα βέβαια) όπως κράζουμε και εμείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 14 Αύγ 2020, 01:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Είδες τι καλή δουλειά έκανε ο Κούλης που απέκλεισε τα νησιά;
Δεν μπορώ τα γράφω και γελάω.
ένα μικρό τεστ είναι ποιος απαιτεί να μην υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος για κορωνοϊό προκειμένου να ταξιδέψει. Και βασικά οι ποιοτικοί τουρίστες ΔΕΝ έρχονται κατά εκατομμύρια μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:12
δυστυχως τα τουριστικα γραφεια που φερνουν εκατομμυρια τουριστες δε μπορουν να κανουν το διαχωρισμο που αναφερθηκε πιο πανω, δλδ ποιος θελει ηρεμα να απολαυσει τον ηλιο και τη θαλασσα που δεν εχει στη χωρα του και ποιος θελει να μπεκροπινει μεχρι πρωιας,
Ωστόσο εγώ έχω πει εδώ και εκατοντάδες σελίδες ότι το πρόβλημα ήταν συνδυαστικό:
1) απαράδεκτη χαλάρωση των Ελ, κατουρούσαν κανονικά πάνω στα ελάχιστα μέτρα που είχαν απομείνει, τα οποία μέτρα η κυβέρνηση ξήλωνε μέχρι και δέκα μέρες πριν (θυμίζω ότι η απόφαση για πύκνωση των επιβατών στα πλοία βγήκε μία μέρα πριν την απόφαση για lockdown στον Πόρο)
2) είσοδος κορωνιάρηδων τουριστών, ΚΥΡΙΩΣ οδικώς από βαλκανικές χώρες που ακόμα κι αν δεν ήταν τόσο πολλοί αριθμητικά, στο περιβάλλον που δημιούργησε το (1) αποτέλεσαν τις σπίθες που άναψαν την πυρκαγιά.
Μόνο το 1 ή μόνο το 2 δεν ήταν αρκετά για να αναζωπυρωθεί η πανδημία στην Ελλάδα.
1) απαράδεκτη χαλάρωση των Ελ, κατουρούσαν κανονικά πάνω στα ελάχιστα μέτρα που είχαν απομείνει, τα οποία μέτρα η κυβέρνηση ξήλωνε μέχρι και δέκα μέρες πριν (θυμίζω ότι η απόφαση για πύκνωση των επιβατών στα πλοία βγήκε μία μέρα πριν την απόφαση για lockdown στον Πόρο)
2) είσοδος κορωνιάρηδων τουριστών, ΚΥΡΙΩΣ οδικώς από βαλκανικές χώρες που ακόμα κι αν δεν ήταν τόσο πολλοί αριθμητικά, στο περιβάλλον που δημιούργησε το (1) αποτέλεσαν τις σπίθες που άναψαν την πυρκαγιά.
Μόνο το 1 ή μόνο το 2 δεν ήταν αρκετά για να αναζωπυρωθεί η πανδημία στην Ελλάδα.
- NewModelArmy
Τη ζημια την εκαναν και οι μαζικες συναθροισεις.Γαμοι,γλεντια,μπιτσομπαρα,συναυλιες.Σχεδον τα 3/4 των κρουσματων απο εκει προερχονται.Ακομα και η Σουηδια που δεν εκανε ποτε λοκνταουν συναθροισεις ανω των 50 ατομων τις εχει απαγορεψει απο τον Μαρτιο και ακομα ισχυει.
- omg kai 3 lol
foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:25ένα μικρό τεστ είναι ποιος απαιτεί να μην υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος για κορωνοϊό προκειμένου να ταξιδέψει. Και βασικά οι ποιοτικοί τουρίστες ΔΕΝ έρχονται κατά εκατομμύρια μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:12
ρεαλιστικα δεν υπαρχει η δυνατοτητα τεστ για ολους, ουτε απο τη χωρα προελευσης ουτε απο εδω, επισης αν γινει εδω κατα την εισοδο θα πρεπει να μενουν τουλαχιστο σε 24ωρη καραντινα μεχρι να βγει το αποτελεσμα, τα logistics αυτου του εγχειρηματος ειναι καταδικασμενα να αποτυχουν ακομα κι αν προκειται για μερικες εκατονταδες χιλιαδες κι οχι εκατομμυρια,
πλεον η υποχρεωτικη επιδειξη αρνητικου τεστ εντος 3 ημερων ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για τους περισσοτερους τουριστες
- hellegennes
Ακόμη δεν έχεις εξηγήσει για ποιον γαμημένο λόγο να ανοίξεις τον τουρισμό αν είναι να υποδεχτείς μόνο 100... «ποιοτικούς» τουρίστες. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις είναι σαφέστατα καλύτερο να μην ανοίξουν καθόλου από το να ανοίξουν με δεδομένο ότι θα κάνουν το 10% του τζίρου τους. Σημαίνει ότι μπαίνουν χοντρά μέσα.foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:25ένα μικρό τεστ είναι ποιος απαιτεί να μην υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος για κορωνοϊό προκειμένου να ταξιδέψει. Και βασικά οι ποιοτικοί τουρίστες ΔΕΝ έρχονται κατά εκατομμύρια μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:12
Δηλαδή και θα πάρεις το ρίσκο, γιατί τεστ-ξετέστ υπάρχει ρίσκο και τα τεστ δεν είναι αξιόπιστα σε τέτοιον βαθμό που να μειώνουν σε ασήμαντο βαθμό το ρίσκο, αλλά και θα γίνεις ρεντίκολο, γιατί καμμιά σοβαρή επιχείρηση δεν θα δεχτεί να ανοίξει για να μπει μέσα από χιλιάδες ως εκατομμύρια ευρώ.
Για κάποιον υπεργαμημένο λόγο πιστεύεις ότι για μια επιχείρηση που για να επιπλέει στην λειτουργία της πρέπει να έχει πληρότητα 50%, είναι καλύτερο το 10% από το 0%. Φυσικά και δεν είναι. Το 0% σημαίνει ελάχιστα λειτουργικά έξοδα φύλαξης και συντήρησης, ενώ το 10% σημαίνει έξοδα ίσα με τον τζίρο από 50% πληρότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν είναι επιχειρήσεις που βασίζονται στη μαζική φτηνιάρικη διασκέδαση πολύ απλά είναι ασύμβατες με την ύπαρξη πανδημίας και θα έπρεπε να είναι κυριολεκτικά το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ στο οποίο θα έπρεπε να κατευθύνω έστω και μια θερμίδα προσπάθειας προκειμένου να τη βγάλω καθαρή. Προφανώς και δεν είμαι υπέρ του ότι άνοιξε ο μαζικός τουρισμός. Έχω εξηγήσει ποιο είναι το μοναδικό νόημα που είχε: να καταστραφούν μόνοι τους όλοι αυτοί οι σκιτζήδες αντί να μας ζαλίζουν τα αρχίδια για τα επόμενα 20 χρόνια ότι τους κατέστρεψαν οι Μπίλντερμπερκ. Απλώς θεωρώ ότι δεν άξιζε γιατί πήραν στο λαιμό τους και όλη την υπόλοιπη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του ποιοτικού τουρισμού ο οποίος δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα μπουρδέλα τους.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:38Ακόμη δεν έχεις εξηγήσει για ποιον γαμημένο λόγο να ανοίξεις τον τουρισμό αν είναι να υποδεχτείς μόνο 100... «ποιοτικούς» τουρίστες. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις είναι σαφέστατα καλύτερο να μην ανοίξουν καθόλου από το να ανοίξουν με δεδομένο ότι θα κάνουν το 10% του τζίρου τους. Σημαίνει ότι μπαίνουν χοντρά μέσα.foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:25ένα μικρό τεστ είναι ποιος απαιτεί να μην υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος για κορωνοϊό προκειμένου να ταξιδέψει. Και βασικά οι ποιοτικοί τουρίστες ΔΕΝ έρχονται κατά εκατομμύρια μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:12
- hellegennes
Αυτή η μαζική, φθηνιάρικη διασκέδαση είναι το μόνο πράγμα που συγκράτησε την ελληνική οικονομία από την απόλυτη κατάρρευση την τελευταία δεκαετία.
Σε κάθε περίπτωση, αν την έκλεινες για φέτος, δεν θα είχες κανέναν λόγο να ανοίξεις τα σύνορά σου για κανέναν. Τα μερικά εκατομμύρια έσοδα απ' αυτό που θεωρείς ποιοτικό τουρισμό δεν θα άξιζαν το ρίσκο.
Για μια ακόμη φορά ελπίζω να απαντήσεις στο ερώτημά μου: εσύ γιατί διάλεξες τα «μπουρδέλα» τους και όχι τον «ποιοτικό» τουρισμό, αφού τόσο σε ενοχλούν;
Σε κάθε περίπτωση, αν την έκλεινες για φέτος, δεν θα είχες κανέναν λόγο να ανοίξεις τα σύνορά σου για κανέναν. Τα μερικά εκατομμύρια έσοδα απ' αυτό που θεωρείς ποιοτικό τουρισμό δεν θα άξιζαν το ρίσκο.
Για μια ακόμη φορά ελπίζω να απαντήσεις στο ερώτημά μου: εσύ γιατί διάλεξες τα «μπουρδέλα» τους και όχι τον «ποιοτικό» τουρισμό, αφού τόσο σε ενοχλούν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστός.foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:31 Ωστόσο εγώ έχω πει εδώ και εκατοντάδες σελίδες ότι το πρόβλημα ήταν συνδυαστικό:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-