!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Έγινε κάτι σοβαρό
Τι να εννοεί; Για το επεισόδιο με τις φρεγάτες;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Όχι. Γίνεται λόγος για βύθιση πλοίου (μας). Όλα με πολύ μεγάλη επιφύλαξη
Που γίνεται λόγος;Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:12 Όχι. Γίνεται λόγος για βύθιση πλοίου (μας). Όλα με πολύ μεγάλη επιφύλαξη
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μας τα αερισε. Αν γίνει κάτι σοβαρό το πρώτο πράγμα που θα φύγει είναι τα τουρκικά πλοία στη λιβυη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Όλα ανεπίσημα.. Θα ξέρουμε τί έγινε σε λίγο..
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δύσκολα τα πράγματα.Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:12 Όχι. Γίνεται λόγος για βύθιση πλοίου (μας). Όλα με πολύ μεγάλη επιφύλαξη
Αν έγινε κάτι τέτοιοBelisarius έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:15Δύσκολα τα πράγματα.Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:12 Όχι. Γίνεται λόγος για βύθιση πλοίου (μας). Όλα με πολύ μεγάλη επιφύλαξη
Πρώτον δε θα μείνει κολυμπιθροξυλο, δεύτερον με παρουσία γαλλικών πλοίων θα είναι δύσκολο η Γαλλία να τηρήσει ουδετερότητα, τρίτον φαντάζομαι θα υπάρξουν αντίποινα άμεσα όχι κατά ανάγκη στην ίδια περιοχή, στόχοι υπάρχουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ποιός τα λέει αυτά? Οι Τούρκοι, να βυθίσουν ελληνικό πλοίο. ΟΥΤΕ στα όνειρά τους.Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:12 Όχι. Γίνεται λόγος για βύθιση πλοίου (μας). Όλα με πολύ μεγάλη επιφύλαξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
όχι ρε γαμώτο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μεγάλε όταν γράφεις κάτι τόσο σοβαρό οφείλεις να πεις και τη πηγή.Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:12 Όχι. Γίνεται λόγος για βύθιση πλοίου (μας). Όλα με πολύ μεγάλη επιφύλαξη
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Θα το ήξερα δεν ισχύει.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άσκησή διάσπασης υπάρχει στον στρατό;sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:00Μην σε νοιάζει τίποτε. Μόλις επιστρέψουν οι φαντάροι από το μέτωπο θα διασκεδάσεις μαζί τους μέσ' στο πανηγύρι της νίκηςKiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:35Εγώ απλά μία αυτιστική νοικοκυρά είμαι που κάνω τις δουλειές μου κυκλικά ,βάζω στα συρτάρια τα μολύβια ανά μέγεθος και τώρα είμαι χάλια γιατί απλωσα τα ρούχα όπως να ναι στο σκοινί . Νιώθω χάλια . Και τα πηρουνια στο συρτάρι δεν είναι πια αλφαδιασμενα.
Κάποτε ήρθε η μάνα μου και πάρα τις αντιρρήσεις μου μου άλλαξε θέση κάποια πράγματα μου ... άρχισα να αναστωτωνομαι όπου χαλαγανε τα μοτίβα επανάληψης
. Με τα μέτρα κορονοιου είμαι πολύ καλά και δεν με μαλώνει κανείς για τις τακτικές απολυμανσεις .Τώρα έχω λίγα χιλιοστά νυχακι και χαλιεμαι ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις