Είναι η μέθη της νίκης.Otto Weininger έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:27Θα σταματήσεις να απαντάς και να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Otto Weininger έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:27Θα σταματήσεις να απαντάς και να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου;
Ordem e Progresso.
Αφηστε την Kiki mat να κανει διαλογο με τον εαυτο της.Ειναι απολυτως υγιες. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ απλά μία αυτιστική νοικοκυρά είμαι που κάνω τις δουλειές μου κυκλικά ,βάζω στα συρτάρια τα μολύβια ανά μέγεθος και τώρα είμαι χάλια γιατί απλωσα τα ρούχα όπως να ναι στο σκοινί . Νιώθω χάλια . Και τα πηρουνια στο συρτάρι δεν είναι πια αλφαδιασμενα.sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:28Είναι η μέθη της νίκης.Otto Weininger έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:27Θα σταματήσεις να απαντάς και να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου;
Σιγα, επειδή δε μπαίνει απο διπλα προφιλ όπως κάποιοι;Otto Weininger έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:27Θα σταματήσεις να απαντάς και να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου;
Τρώω φρίκηKiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:35Εγώ απλά μία αυτιστική νοικοκυρά είμαι που κάνω τις δουλειές μου κυκλικά ,βάζω στα συρτάρια τα μολύβια ανά μέγεθος και τώρα είμαι χάλια γιατί απλωσα τα ρούχα όπως να ναι στο σκοινί . Νιώθω χάλια . Και τα πηρουνια στο συρτάρι δεν είναι πια αλφαδιασμενα.sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:28Είναι η μέθη της νίκης.Otto Weininger έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:27
Θα σταματήσεις να απαντάς και να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου;
Παρε με στο κοκκινο τηλεφωνο να σου τα πω.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
https://twitter.com/Ioannis_Nikitas/sta ... 63205?s=20
Μετά από το τηλεφώνημα από τη Μέρκελ, δεν μου αρέσει καθόλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τεν τεν την 13 Αύγ 2020, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πολεμική ή ....?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Πολεμική θα γινόταν στο πεντάγωνο όχι στο Μαξίμου
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Μην σε νοιάζει τίποτε. Μόλις επιστρέψουν οι φαντάροι από το μέτωπο θα διασκεδάσεις μαζί τους μέσ' στο πανηγύρι της νίκηςKiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:35Εγώ απλά μία αυτιστική νοικοκυρά είμαι που κάνω τις δουλειές μου κυκλικά ,βάζω στα συρτάρια τα μολύβια ανά μέγεθος και τώρα είμαι χάλια γιατί απλωσα τα ρούχα όπως να ναι στο σκοινί . Νιώθω χάλια . Και τα πηρουνια στο συρτάρι δεν είναι πια αλφαδιασμενα.sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:28Είναι η μέθη της νίκης.Otto Weininger έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:27
Θα σταματήσεις να απαντάς και να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μη κολλάς στους τύπους αδερφέ.τεν τεν έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:56Πολεμική θα γινόταν στο πεντάγωνο όχι στο Μαξίμου
Πολεμική σύσκεψη μπορεί να γίνει και σε οικία.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Το πολύ να πάρουμε ένα υποβρύχιο ακόμη.τεν τεν έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:52 https://twitter.com/Ioannis_Nikitas/sta ... 63205?s=20
Καλά ας πάρουμε τις τορπιλες πρώτα για τα άλλα και ας πάρουμε ακόμα ένα υποβρύχιοsharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:01Το πολύ να πάρουμε ένα υποβρύχιο ακόμη.τεν τεν έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:52 https://twitter.com/Ioannis_Nikitas/sta ... 63205?s=20
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές