!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Ο πρώτος νεκρός
Παει ο πρωτος παππους απο το Ασβεστοχωρι.Ερχονται κατι ωραιες μηνυσεις σε Σαμπανη και μπιτσομπαρο στη Χαλκιδικη. 
-
Εμπεδοκλής
Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
- NewModelArmy
Απο κατι λεπτα πριν.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:43 Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
Κανονικά πρέπει να κάνουν μήνυση στην κυβέρνηση που επέτρεψε να λειτουργήσουν τα μπιτσόμπαρα στην Χαλκιδική.NewModelArmy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:40 Παει ο πρωτος παππους απο το Ασβεστοχωρι.Ερχονται κατι ωραιες μηνυσεις σε Σαμπανη και μπιτσομπαρο στη Χαλκιδικη.![]()
Σιγά μη ρίξουμε το κρίμα στους ιδιοκτήτες και τους θαμώνες τους. Τι φταίνε οι άνθρωποι; Τους είπε κανείς ότι απαγορεύεται; Εεεεε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μικρότερος από 8 ετών;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:43 Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
Από το Σάββατο.
https://www.in.gr/2020/08/08/world/sok- ... kia-thyma/
Κι εγώ θέλω να δω από πότε γίνονται ακυρώσεις ή αποχωρήσεις μόνον μετά από το θάνατο των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ από τα καταγεγραμμένα κρούσματα της κάθε περιοχής.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:43 Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
Έχεις κάποια στατιστική για αυτό το φλέγον θέμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Αύγ 2020, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- NewModelArmy
Βλεποντας φωτογραφριες απο τη συγκεκριμενη συναυλια ειναι φανερο οτι δεν τηρηθηκε κανενα μετρο.Υπαρχει πατημα για μηνυση.Εγω θα τους ξεσκιζα.Υποτιθεται οτι το ανωτερο που μπορουσαν να πανε ηταν 300 ατομα και τελικα ηταν καπου 3000.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:45Κανονικά πρέπει να κάνουν μήνυση στην κυβέρνηση που επέτρεψε να λειτουργήσουν τα μπιτσόμπαρα στην Χαλκιδική.NewModelArmy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:40 Παει ο πρωτος παππους απο το Ασβεστοχωρι.Ερχονται κατι ωραιες μηνυσεις σε Σαμπανη και μπιτσομπαρο στη Χαλκιδικη.![]()
Σιγά μη ρίξουμε το κρίμα στους ιδιοκτήτες και τους θαμώνες τους. Τι φταίνε οι άνθρωποι; Τους είπε κανείς ότι απαγορεύεται; Εεεεε;
Με τους πλεονασματικούς 2700 τι θα έκανες;NewModelArmy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:48Βλεποντας φωτογραφριες απο τη συγκεκριμενη συναυλια ειναι φανερο οτι δεν τηρηθηκε κανενα μετρο.Υπαρχει πατημα για μηνυση.Εγω θα τους ξεσκιζα.Υποτιθεται οτι το ανωτερο που μπορουσαν να πανε ηταν 300 ατομα και τελικα ηταν καπου 3000.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:45Κανονικά πρέπει να κάνουν μήνυση στην κυβέρνηση που επέτρεψε να λειτουργήσουν τα μπιτσόμπαρα στην Χαλκιδική.NewModelArmy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:40 Παει ο πρωτος παππους απο το Ασβεστοχωρι.Ερχονται κατι ωραιες μηνυσεις σε Σαμπανη και μπιτσομπαρο στη Χαλκιδικη.![]()
Υποθέτω θα τους αθώωνες λόγω βλακείας ή ελλιπούς ενημέρωσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
In Greece please.foscilis έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:47Μικρότερος από 8 ετών;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:43 Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
Από το Σάββατο.
-
Εμπεδοκλής
Ξαναγράψε το πιο σωστά, ώστε να βγάζει νόημα και ευχαρίστως να σου απαντήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:48Κι εγώ θέλω να δω από πότε γίνονται ακυρώσεις ή αποχωρήσεις μόνον μετά από το θάνατο των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ από τα καταγεγραμμένα κρούσματα της κάθε περιοχής.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:43 Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
Έχεις κάποια στατιστική για αυτό το φλέγον θέμα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όσα 8χρονα και να πεθάνουν εκεί, οι Αμερικάνοι δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό.foscilis έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:47Μικρότερος από 8 ετών;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:43 Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
Από το Σάββατο.
Ανατρίχιασα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Συμφωνώ με ΓΑΛΗ. Αποφασίζει κάποιος για οποιοδήποτε λόγο να πάει σε μία συναυλία. Φτάνει εκεί και βλέπει ότι γίνεται χαμός και δεν τηρούνται οι αποστάσεις. Γιατί να μείνει; Ποιος του φταίει; Γιατί θέλουν όλοι στοργή και προδέρμ σαν να είναι νήπια;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:52Με τους πλεονασματικούς 2700 τι θα έκανες;NewModelArmy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:48Βλεποντας φωτογραφριες απο τη συγκεκριμενη συναυλια ειναι φανερο οτι δεν τηρηθηκε κανενα μετρο.Υπαρχει πατημα για μηνυση.Εγω θα τους ξεσκιζα.Υποτιθεται οτι το ανωτερο που μπορουσαν να πανε ηταν 300 ατομα και τελικα ηταν καπου 3000.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:45
Κανονικά πρέπει να κάνουν μήνυση στην κυβέρνηση που επέτρεψε να λειτουργήσουν τα μπιτσόμπαρα στην Χαλκιδική.
Υποθέτω θα τους αθώωνες λόγω βλακείας ή ελλιπούς ενημέρωσης.![]()
Γιατί ιν γκρις ο ιός είναι άλλος ;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:04In Greece please.foscilis έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:47Μικρότερος από 8 ετών;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:43 Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
Από το Σάββατο.
Σύνελθε πριν είναι αργά.
Γιατί βάζουν οι Έλληνες;Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:05Όσα 8χρονα και να πεθάνουν εκεί, οι Αμερικάνοι δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό.foscilis έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:47Μικρότερος από 8 ετών;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:43 Από πότε έχει να πεθάνει από κορονοϊό κάποιος μικρότερος των 80 ετών; Κάτι θέλω να δω...
Από το Σάββατο.
Ανατρίχιασα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-