Μωρέ αυτός τους δικάζει, εσύ και οι υπόλοιπες προβατίνες τον βλέπετε τον συμβιβασμό που (καλώς) έρχεται; Γιατί αυτό σου γράφει.
όλοι θέλουμε έναν έντιμο (sic) συμβιβασμό
Ζαίοι ρε πστ μου, ζαίοι.
παιχταρά μου, το ότι αυτό θέλει όλος ο ελ λαός μέσω των κομμάτων που ψήφισε (ΟΛΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΟΖ), μην σε πτοεί αν θες να παίξεις ναυμαχία με τα κεμπάμπια
έτσι κι αλλιώς, ο συμβιβασμός δεν θα επέλθει γιατί ο θείος έρντο έχει μεγάλη κοιλιά
Ορθολογιστης και μετριοπαθης στα λογια αφου τοσο στο επιχειρησιακο οσο και στο διπλωματικο πεδιο τα πραγματα δεν πανε οπως τα υπολογιζε.
Οκ,μπορω να καταλαβω τον ισχυρισμο οτι δεν ειναι δυνατον το Καστελοριζο να μπλοκαρει τοσο μεγαλη περιοχη αλλα εμεις αφενος οφειλουμε να κατεβουμε στο διαλογο με τις μαξιμουμ διεκδικησεις και αν στην πορεια δεν βρισκουμε ακρη ας παμε στο Διεθνες Δικαστηριο.
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα παρουμε το 100% οσων διεκδικουμε στο Καστελοριζο αλλα σιγουρα θα παρουμε αυτο που μας αναλογει με βαση το ΔΔ.
Ταυτοχρονα θα εχει θαφτει η γαλαζια πατριδα.
Η Τουρκια αντεχει να δεχτει προσφυγη στο Διεθνες δικαστηριο ;
Το θεμα ειναι οτι δεν ζητα μονο μειωμενη ΑΟΖ σο Καστελοριζο, αλλα σε ολοκληρο το Αιγαιο....
Σχολιασα τη συγκεριμενη δηλωση στην οποια αναφερεται στο Καστελοριζο.Τα υπολοιπα θα τα δουμε αν φυγει απο την περιοχη και δεχτει να παμε στο διεθνες δικαστηριο για τον καθορισμο υφαλοκρηπιδας και ΑΟΖ.
παλι θα είναι ηττα για την ελλαδα και η παλια παραδοση πως το...καστελοριζο η κρητη η ροδος κεινται μακραν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δεν χρειάζεται.Είναι θραύσματα μια χρεωκοπημένης πολιτικής και ψάχνουν παντού να βρουν φορέα για να την εκφράσουν και δεν βρίσκουν.Παρόμοια πολιτική σήμερα μόνο η άκρα δεξιά μπορεί να προβάλλει και αυτοί βέβαια ξέρουν ότι δεν έχουν πιθανότητες εκεί.Οι συριζαίοι ταλαντεύονται μεταξύ ακραίου αντιεθνικισμού και ανδρεοπαπανδρεισμού αλλά ξέρουν και οι ίδιοι ότι ο κόσμος έχει αλλάξει και τα πασοκικά έχουν τελειώσει.
Θα πάρουμε αυτά που θα μας δώσουν οι μεγάλες δυνάμεις και αυτά θα είναι περισσότερα από αυτά που θα παίρναμε μόνοι μας.Και αυτό έχει γίνει και άλλες φορές στην ιστορία.Οποιος πάει να πάρει κάτι παραπάνω απλά θα φάει το κεφάλι του (και μερικών νησιωτών).
μπορει να μη γινουν ετσι τα πραμματα γιατι τωρα εχει εξσθενισει η επιρροή της μεγαλης θαλασσιας δυναμης που σαυτη στηριζοταν η ελλαδα
μπορει η αμερικη (θαλασσια δυναμη) να επηρεασει την τουρκικη απειλη από την ωρα που γερμανια η βορεια ευρωπη ρωσια και ιταλια στηριζουν τουρκικα συμφεροντα
δυσκολα στη σημερινη φαση
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
έχουμε και κλιφχάνγκερ ..
πρέπει να εξηγηθεί πως έσπασε ο άξονας του τουρκικού
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Nostalgia έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:51
στην κυβερνηση Μητσοτακη
Τον Μητσοτάκη όχι.Δεν τους έκανε το χατήρι ποτέ μέχρι που τον έριξαν.Θυμάμαι μια φορά που πέταγε πάλι αντιτουρκικά πυροτεχνήματα ο Ανδρέας βγαίνει και λέει πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί.
Τώρα μέσα στο κόμμα τι έλεγε ο καθένας άλλο ζήτημα,στο κάτω κάτω δεξιό κόμμα ήταν.Αλλά ο Μητσοτάκης δεν τους άφηνε να ησυχάσουν,εξ ου και το μένος εναντίον του.Βραβεία Ιπεκτσί κλπ.
Ο Καραμανλής ήταν άλλη υπόθεση,ήταν ένας ντροπαλός Αντρέας.Δεν ρητόρευε εθνικιστικά αλλά και δεν υπέγραφε τίποτα.
Διαχρονικα οι πολιτικοι μας με την τουρκια ακολουθουσαν την λεγομενη πολιτικη κατευνασμου. Αλλα μιλησες για το 80% του ΑΕΠ που εγινε 25% λογω Ανδρεα και σου λεω οτι και οι νεοδημοκρατες τα ιδια σκατα ειναι εαν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις, πασοκικη νοοτροπια εχουν. Τι να σου πω δηλαδη οτι για 2 χρονια γνωστος μου ειχε δουλεψει ολα τα σαββατοκυριακα σαν υπερωριες, πηγαινε το πρωι στην Καρολου (ΟΣΕ) χτυπαγε καρτα ερχοταν πιναμε καφε και μετα γυριζε και την ξαναχτυπαγε και εβγαζε διπλο μισθο καθε μηνα; Για προεδρο της Νομαρχιακης που δεν εχει πατησει ποτε του στην υπηρεσια του και ειναι αυτη την στιγμη σε 5 συμβουλια; Για κολλητους μου που απο τα γραφεια των πολιτικων εχουν προωθηθει σε συμβουλια ακομα και σε αθλητικους οργανισμους; Αν ξεκινησω να μιλαω για την ρεμουλα που υπαρχει θα τελειωσω αυριο. Αστο καλυτερα. Η ΠΑΣΟΚικη νοοτροπια μια χαρα θριαμβευει και στη ΝΔ.