!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

elchav έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:12
τεν τεν έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:07 https://twitter.com/gr_securitynews/sta ... 33057?s=20

Φωτογραφία της φρεγάτας Λήμνος από την σημερινή άσκηση με τους γάλλους. Φαίνονται τα χτυπήματα στην πλώρη
Τσιμπουκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:10 Παίρνω ζάναξ αλλά δεν μου φτάνουν
Τίποτα δεν φαίνεται, το κόψιμο στον κύκλο είναι γιατί εκεί οι S έχουν την άγκυρα.
Εκτός αν φαίνονται αλλά σημάδια που εγώ δεν βλέπω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Αρίστος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:14
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:12 Μέχρι και ο αρίστος είδε το φως. Ο έμπε, εκεί, απτόητος

Εγω σας ειπα οτι αν δω σοβαρη επιβεβαιωση θα σας την ποσταρω και σας την ποσταρα απο τα ξημερωματα.

Κρατησα το λογο μου.

.
Δεν διαφωνώ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

sys3x έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:12
elchav έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:02
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:44

Μωρέ αυτός τους δικάζει, εσύ και οι υπόλοιπες προβατίνες τον βλέπετε τον συμβιβασμό που (καλώς) έρχεται; Γιατί αυτό σου γράφει. :c020:
όλοι θέλουμε έναν έντιμο (sic) συμβιβασμό
Ζαίοι ρε πστ μου, ζαίοι.
:lol:
παιχταρά μου, το ότι αυτό θέλει όλος ο ελ λαός μέσω των κομμάτων που ψήφισε (ΟΛΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΟΖ), μην σε πτοεί αν θες να παίξεις ναυμαχία με τα κεμπάμπια

έτσι κι αλλιώς, ο συμβιβασμός δεν θα επέλθει γιατί ο θείος έρντο έχει μεγάλη κοιλιά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:14
τεν τεν έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:07 https://twitter.com/gr_securitynews/sta ... 33057?s=20

Φωτογραφία της φρεγάτας Λήμνος από την σημερινή άσκηση με τους γάλλους. Φαίνονται τα χτυπήματα στην πλώρη
https://www.hellenicnavy.gr/el/o-stolos ... imnos.html

Τσέκαρε μία τα χτυπήματα από τη φωτογραφία του πλοίου που είναι εδώ και χρόνια στο site του ΠΝ.

Μην μπλέκεις με τους υπόλοιπους ψεκασμένους.
Η οπη της αγκυρας ειναι αυτη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Τσιμπουκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:10 Βλέπω κύκλους, δεν βλέπω ζημιές
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

under έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:46
Nostalgia έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:41
under έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:33

Ορθολογιστης και μετριοπαθης στα λογια αφου τοσο στο επιχειρησιακο οσο και στο διπλωματικο πεδιο τα πραγματα δεν πανε οπως τα υπολογιζε.
Οκ,μπορω να καταλαβω τον ισχυρισμο οτι δεν ειναι δυνατον το Καστελοριζο να μπλοκαρει τοσο μεγαλη περιοχη αλλα εμεις αφενος οφειλουμε να κατεβουμε στο διαλογο με τις μαξιμουμ διεκδικησεις και αν στην πορεια δεν βρισκουμε ακρη ας παμε στο Διεθνες Δικαστηριο.
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα παρουμε το 100% οσων διεκδικουμε στο Καστελοριζο αλλα σιγουρα θα παρουμε αυτο που μας αναλογει με βαση το ΔΔ.
Ταυτοχρονα θα εχει θαφτει η γαλαζια πατριδα.
Η Τουρκια αντεχει να δεχτει προσφυγη στο Διεθνες δικαστηριο ;
Το θεμα ειναι οτι δεν ζητα μονο μειωμενη ΑΟΖ σο Καστελοριζο, αλλα σε ολοκληρο το Αιγαιο....
Σχολιασα τη συγκεριμενη δηλωση στην οποια αναφερεται στο Καστελοριζο.Τα υπολοιπα θα τα δουμε αν φυγει απο την περιοχη και δεχτει να παμε στο διεθνες δικαστηριο για τον καθορισμο υφαλοκρηπιδας και ΑΟΖ.
παλι θα είναι ηττα για την ελλαδα και η παλια παραδοση πως το...καστελοριζο η κρητη η ροδος κεινται μακραν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Τσέκαρε μία τα χτυπήματα από τη φωτογραφία του πλοίου που είναι εδώ και χρόνια στο site του ΠΝ.

Δεν μπορώ να κάνω ζούμ ειμαι από κινητό. Υπάρχουν και σε παλιότερες φωτογραφίες;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Εικόνα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Nostalgia έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:16

Μην τους το χαλάς και μη μου αγριεύεις τους τρόφιμους. Είναι από τη σύγκρουση. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει σύγκρουση (και άρα ζημιά) σε εκείνο το σημείο.
Μάλλον η πρωραια άγκυρα είναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

βρήκαμε με τι το κοπάνησε και του σπασε την προπέλα
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

πατησιωτης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:47
Otto Weininger έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:41 Δίκασέ τους
Δεν χρειάζεται.Είναι θραύσματα μια χρεωκοπημένης πολιτικής και ψάχνουν παντού να βρουν φορέα για να την εκφράσουν και δεν βρίσκουν.Παρόμοια πολιτική σήμερα μόνο η άκρα δεξιά μπορεί να προβάλλει και αυτοί βέβαια ξέρουν ότι δεν έχουν πιθανότητες εκεί.Οι συριζαίοι ταλαντεύονται μεταξύ ακραίου αντιεθνικισμού και ανδρεοπαπανδρεισμού αλλά ξέρουν και οι ίδιοι ότι ο κόσμος έχει αλλάξει και τα πασοκικά έχουν τελειώσει.
Θα πάρουμε αυτά που θα μας δώσουν οι μεγάλες δυνάμεις και αυτά θα είναι περισσότερα από αυτά που θα παίρναμε μόνοι μας.Και αυτό έχει γίνει και άλλες φορές στην ιστορία.Οποιος πάει να πάρει κάτι παραπάνω απλά θα φάει το κεφάλι του (και μερικών νησιωτών).
μπορει να μη γινουν ετσι τα πραμματα γιατι τωρα εχει εξσθενισει η επιρροή της μεγαλης θαλασσιας δυναμης που σαυτη στηριζοταν η ελλαδα

μπορει η αμερικη (θαλασσια δυναμη) να επηρεασει την τουρκικη απειλη από την ωρα που γερμανια η βορεια ευρωπη ρωσια και ιταλια στηριζουν τουρκικα συμφεροντα

δυσκολα στη σημερινη φαση
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

csi: phorum

έχουμε και κλιφχάνγκερ ..
πρέπει να εξηγηθεί πως έσπασε ο άξονας του τουρκικού
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Nostalgia έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:10
πατησιωτης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:57
Nostalgia έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:51 στην κυβερνηση Μητσοτακη
Τον Μητσοτάκη όχι.Δεν τους έκανε το χατήρι ποτέ μέχρι που τον έριξαν.Θυμάμαι μια φορά που πέταγε πάλι αντιτουρκικά πυροτεχνήματα ο Ανδρέας βγαίνει και λέει πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. :lol:
Τώρα μέσα στο κόμμα τι έλεγε ο καθένας άλλο ζήτημα,στο κάτω κάτω δεξιό κόμμα ήταν.Αλλά ο Μητσοτάκης δεν τους άφηνε να ησυχάσουν,εξ ου και το μένος εναντίον του.Βραβεία Ιπεκτσί κλπ. :lol:
Ο Καραμανλής ήταν άλλη υπόθεση,ήταν ένας ντροπαλός Αντρέας.Δεν ρητόρευε εθνικιστικά αλλά και δεν υπέγραφε τίποτα.
Διαχρονικα οι πολιτικοι μας με την τουρκια ακολουθουσαν την λεγομενη πολιτικη κατευνασμου. Αλλα μιλησες για το 80% του ΑΕΠ που εγινε 25% λογω Ανδρεα και σου λεω οτι και οι νεοδημοκρατες τα ιδια σκατα ειναι εαν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις, πασοκικη νοοτροπια εχουν. Τι να σου πω δηλαδη οτι για 2 χρονια γνωστος μου ειχε δουλεψει ολα τα σαββατοκυριακα σαν υπερωριες, πηγαινε το πρωι στην Καρολου (ΟΣΕ) χτυπαγε καρτα ερχοταν πιναμε καφε και μετα γυριζε και την ξαναχτυπαγε και εβγαζε διπλο μισθο καθε μηνα; Για προεδρο της Νομαρχιακης που δεν εχει πατησει ποτε του στην υπηρεσια του και ειναι αυτη την στιγμη σε 5 συμβουλια; Για κολλητους μου που απο τα γραφεια των πολιτικων εχουν προωθηθει σε συμβουλια ακομα και σε αθλητικους οργανισμους; Αν ξεκινησω να μιλαω για την ρεμουλα που υπαρχει θα τελειωσω αυριο. Αστο καλυτερα. Η ΠΑΣΟΚικη νοοτροπια μια χαρα θριαμβευει και στη ΝΔ.
:smt023
:a040:
:011:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:19

Μην τους το χαλάς και μη μου αγριεύεις τους τρόφιμους. Είναι από τη σύγκρουση. :giggle:
Το περιστατικο συνεβει, απλα οι S ειναι γερα σκαρια και μεγαλυτερα απο τις ΜΕΚΟ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”