Και εγώ νυσταξαplouf έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:49Kiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:32Τι δουλειά έχω εγώ με την ΚΝΕ; Κουταβάκι;plouf έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:29
Θα το προσπαθησω αλλα δεν ελπιζω και σε πολλα.![]()
Μηπως θες να σου στειλω λιγο κοκκινο χορτο κομμουνιστικο
που το λενε ΚΝΕ?Εχω κατι λιγα αποθεματα αν ενδιαφερεσαι.
Οταν το κανεις θα βλεπεις τον Σταλιν θα ονειρευσαι κομμουνιστικους παραδεισους χωρις Γκε Πε Ου,χωρις γκουλαγκ
χωρις κομμισαριους ,χωρις Μιλιτσια ,χωρις κολχοζ και σοβχοζ.
Μιλαμε για πραγματικο παραδεισο οχι αστεια.Βλεπε να μαθαινεις και να μπαινεις να μπαινεις στα κολπα
μικρο και αβγαλτο γατακι.![]()
Επιτελους ειπες τις μαγικες λεξουλες!!!Επιτελους μπορω να αναφωνησω ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΚΥΡΙΟΥ!!!
Ακριβως αυτο ειναι η ΚΝΕ αυτο ακριβως!!!Ποτε δεν περασε ουτε σαν σκεψη απο το μυαλο γλυκουλι μου οτι εσυ εισαι
κνιτισσα.Δεν χρειαζοταν να μου το πεις ρητως.Αυτα ειναι πραγαμτα πυ φαινονται απο μονα τους.
Το να μιλανε οι κνιτες για δημοκρατια ειναι σαν να βαζεις τον Νικο Γεωργιαδη ομιλητη σε συνεδρειο με θεμα την μαστιγα της
παιδοφιλιας.
Εγω αρχισει τωρα πια να φλιπαρω να ρεταρω και να κλαταρω.Μιλαω ολο για Σταλιν Παπαδοπυλους και πραματα ακατανοητα.
Θα πεσω να κοιμηθω τωρα.Αυριο θα εχω ορμη και διαθεση να μαζεψω στριγκακια και ζαρτιερες απο τους κνιτουληδες.
Καλυνηχτα τα λεμε αυριο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΈΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ .
Re: ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΈΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ .
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Love
is in the air..
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Fluffy, έχεις κάνα κονέ να βοηθήσεις το σύντροφό; ακριβά με φαίνονται τα 300 γι' αφτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση