!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΈΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ .
ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΈΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ .
...μετακομίζω από τωρα στα απάτητα ελληνικά βουνά της περιοχής μου , όπου διατηρώ και εξοχικό , για να προλάβω νεο κλείσιμο καραντίνα ..
Και θα μπορώ να κάνω τα γλέντια μου μέσα στα δάση στα βουνά στα όρη τα λαγκάδια .... μακριά από αστυνομικους ελέγχους ...
Και θα μπορώ να κάνω τα γλέντια μου μέσα στα δάση στα βουνά στα όρη τα λαγκάδια .... μακριά από αστυνομικους ελέγχους ...
- Σαρακατσανος
Re: ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΈΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ .
Τους έχετε ακόμη τους μπαρουτομυλους, πατριωτ;
Τους έχω γεμίσει με προμήθειες με οινοπνευματώδη ποτά εκεί όπου δεν θα μπορώ να παραγγείλω τσίπουρο με μεζέ σε ντελιβερι ..
Τπτ ρουμανακια εχεις;
300 τα 2;
300 τα 2;
Με συμπατριώτες μου αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής έχουμε μεριμνήσει για γυναίκες απο ανατολική Ευρώπη ..
εγω δυστυχώς ειμαι πρώτη γραμμη σαν Ιατρός και οπότε αναμένω το δεύτερο κύμα το όποιο θα έρθει απο Σεπτέμβριο
ΥΓ Τώρα είμαστε στο πρώτο ακόμα
ΥΓ Τώρα είμαστε στο πρώτο ακόμα
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
Επέλαση του Δεύτερου Κύματος ..
Ωραίος και τυχερός. Αν είχα ελεύθερο χρόνο θα κατέφευγα και εγω στο χωριό του άνω του χιλιομέτρου υψόμετρο με τσίπουρο και όλα τα σχετικά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Αύγ 2020, 23:26 ...μετακομίζω από τωρα στα απάτητα ελληνικά βουνά της περιοχής μου , όπου διατηρώ και εξοχικό , για να προλάβω νεο κλείσιμο καραντίνα ..
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Τα xanax μου σε ετοιμότητα, το αντιμετωπισα πολύ ψύχραιμα σήμερα πάντως .
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μου στελνεις μερικα μεσω ταχυδρομειου;Μου φαινεται πως ουτε αποψε θα κλεισω ματι.Kiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:03 Τα xanax μου σε ετοιμότητα, το αντιμετωπισα πολύ ψύχραιμα σήμερα πάντως .
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Θα το προσπαθησω αλλα δεν ελπιζω και σε πολλα.
Μηπως θες να σου στειλω λιγο κοκκινο χορτο κομμουνιστικο
που το λενε ΚΝΕ?Εχω κατι λιγα αποθεματα αν ενδιαφερεσαι.
Οταν το κανεις θα βλεπεις τον Σταλιν θα ονειρευσαι κομμουνιστικους παραδεισους χωρις Γκε Πε Ου,χωρις γκουλαγκ
χωρις κομμισαριους ,χωρις Μιλιτσια ,χωρις κολχοζ και σοβχοζ.
Μιλαμε για πραγματικο παραδεισο οχι αστεια.Βλεπε να μαθαινεις και να μπαινεις να μπαινεις στα κολπα
μικρο και αβγαλτο γατακι.
Τι δουλειά έχω εγώ με την ΚΝΕ; Κουταβάκι;plouf έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:29Θα το προσπαθησω αλλα δεν ελπιζω και σε πολλα.![]()
Οταν το κανεις θα βλεπεις τον Σταλιν θα ονειρευσαι κομμουνιστικους παραδεισους χωρις Γκε Πε Ου,χωρις γκουλαγκ
Μιλαμε για πραγματικο παραδεισο οχι αστεια.Βλεπε να μαθαινεις και να μπαινεις να μπαινεις στα κολπα
μικρο και αβγαλτο γατακι.![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Kiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:32Τι δουλειά έχω εγώ με την ΚΝΕ; Κουταβάκι;plouf έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:29Θα το προσπαθησω αλλα δεν ελπιζω και σε πολλα.![]()
μικρο και αβγαλτο γατακι.![]()
Επιτελους ειπες τις μαγικες λεξουλες!!!
Ακριβως αυτο ειναι η ΚΝΕ αυτο ακριβως!!!Ποτε δεν περασε ουτε σαν σκεψη απο το μυαλο γλυκουλι μου οτι εσυ εισαι
κνιτισσα.Δεν χρειαζοταν να μου το πεις ρητως.Αυτα ειναι πραγαμτα πυ φαινονται απο μονα τους.
Το να μιλανε οι κνιτες για δημοκρατια ειναι σαν να βαζεις τον Νικο Γεωργιαδη ομιλητη σε συνεδρειο με θεμα την μαστιγα της
παιδοφιλιας.
Εγω αρχισει τωρα πια να φλιπαρω να ρεταρω και να κλαταρω.Μιλαω ολο για Σταλιν Παπαδοπυλους και πραματα ακατανοητα.
Θα πεσω να κοιμηθω τωρα.Αυριο θα εχω ορμη και διαθεση να μαζεψω στριγκακια και ζαρτιερες απο τους κνιτουληδες.
Καλυνηχτα τα λεμε αυριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση