!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Δεν ξέρω τι γίνεται είμαι προβληματισμένη με το όλο θέμα.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζει ο Ερντογάν.
Πιστεύω όμως ότι το διαχειριστήκαμε καλά μέχρι τώρα.
Απλά δεν θέλω να βιαστώ να γράψω συμπεράσματα βιαστικά.
Το μόνο που θέλω να πω είναι μπράβο στους λεβέντες μας που όλες αυτές τις μέρες είναι στα καράβια βάρδιες μην ξέροντας αν τους σημαδεύουν υποβρύχια ή πύραυλοι απλά εκεί στο καθήκον έτοιμοι να βουλιάξουν τους τουρκαλάδες.
Πιστεύω ότι δεν θέλουνε να διαβάζουν διάφορους που γράφουν ότι όλα είναι πουλημένα.
Μπράβο σε όλους!
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Η δλεια είναι να μην κάνουν καμία προβοκάτσια και το ρίξουν σε μας .
Ο ψυχακιας είναι ικανός για όλα.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

taliban έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:26 Η δλεια είναι να μην κάνουν καμία προβοκάτσια και το ρίξουν σε μας .
Ο ψυχακιας είναι ικανός για όλα.
Κατι πρεπει να εγινε παντως.Υπαρχουν φημες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ξεπούλημα στο ξεπούλημα, προδοσία στην προδοσία, σε μας έρχεται η πίτα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Kiki mat έγραψε: 12 Αύγ 2020, 19:36
run έγραψε: 12 Αύγ 2020, 18:09
Kauldron έγραψε: 12 Αύγ 2020, 17:44

Γι' αυτό σε στάμπαρε το FBI και σου στέκνει προειδοποιήσεις (και για τις τσόντες με κόπυράιτ που κατεβάζεις).
για αυτό για το άλλο κτλ

δεν μπορουσα ουτε μπορω να ταξιδεψω αμερικη

τι διαολο εκανα ????

πανε τοσα χρονια και τα αμερικανα δεν το ξεχνουν

κολντρον εχεις καμμια ιδεα για ακροαριστερες ομαδες του 1972-1980???

φοβερες εποχές ειχες γεννηθεί???
Εγώ γεννήθηκα το 79, πες έχεις ντραβαλα με FBI ; To στομάχι καλά ; Ήμουν αγεννητη . Ο πατέρας μου έκανε φυλακή στην Ανγκολα κάπου την περίοδο που λες γιατί σιτησε κουμουνιστες.
το στομαχι μου μια χαρα είναι

αγκολα εεεεεεεεεεε εκεινη την εποχη ειχαν επεμβη οι κουβανοι του καστρο στην αγκολα και η νοτια αφρικη απαντησε με αποστολή μισθοφορων με αρχηγο έναν κυπριο που τον πιασανε και τον εκτελεσαν δεν θυμαμαι πως λεγανε τα κινηματα των μαυρων που επικρατησαν και κυβερνουν μεχρι σημερα

από τα ΜΜΕ μαθαινω πως η αγκολα αναπτύσσεται ραγδαια και πολλοι πορτογαλοι πανε εκει για δουλεια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
under

Το σιγουρο ειναι οτι θα επανελθουν.
Ιδιως αν η ΕΕ δεν αποφασισει σοβαρα μετρα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

under έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:20
Γαληνός έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:12 Άλλη μια απόδειξη για το πόσο φιλοτουρκη είναι η γερμανική ΕΕ
Οντως η γερμανια κινειται πολυ υποπτα για να το πουμε επιεικως αλλα η αληθεια ειναι οτι δεχτηκαν αμεσως την συγκληση του συμβουλιου.
Το σημαντικο βεβαια ειναι να δουμε τι θα αποφασιστει αφου κατα πασα πιθανοτητα οι τουρκοι θα επανελθουν.Λογικα κι αυτοι κινουνται με τη λογικη βλεποντας και κανοντας.
Τη Γερμανία την άδειασαν οι Αμερικάνοι και η Ελλάδα.Τι θέλεις,να σου πουν και μπράβο;
Είχαν μεσολαβήσει για να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά λίγες μέρες μετά από παρότρυνση του Πομπέο υπεγράφη η συμφωνία Ελλάδος - Αιγύπτου.Ετσι έδειξαν οι Αμερικάνοι ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι μεσολαβητές.
Επρεπε ο Μητσοτάκης να μην υπογράψει μια συμφωνία που την κυνήγαγε χρόνια επειδή θα αδειαζόταν η γερμανική πρωτοβουλία;Φυσικά όχι.Αλλά δεν μπορείς να περιμένεις και να είναι ευχαριστημένοι.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

πατησιωτης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:30
Γαληνός έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:12 Άλλη μια απόδειξη για το πόσο φιλοτουρκη είναι η γερμανική ΕΕ
Οντως η γερμανια κινειται πολυ υποπτα για να το πουμε επιεικως αλλα η αληθεια ειναι οτι δεχτηκαν αμεσως την συγκληση του συμβουλιου.
Το σημαντικο βεβαια ειναι να δουμε τι θα αποφασιστει αφου κατα πασα πιθανοτητα οι τουρκοι θα επανελθουν.Λογικα κι αυτοι κινουνται με τη λογικη βλεποντας και κανοντας.
Τη Γερμανία την άδειασαν οι Αμερικάνοι και η Ελλάδα.Τι θέλεις,να σου πουν και μπράβο;
Είχαν μεσολαβήσει για να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά λίγες μέρες μετά από παρότρυνση του Πομπέο υπεγράφη η συμφωνία Ελλάδος - Αιγύπτου.Ετσι έδειξαν οι Αμερικάνοι ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι μεσολαβητές.
Επρεπε ο Μητσοτάκης να μην υπογράψει μια συμφωνία που την κυνήγαγε χρόνια επειδή θα αδειαζόταν η γερμανική πρωτοβουλία;Φυσικά όχι.Αλλά δεν μπορείς να περιμένεις και να είναι ευχαριστημένοι.
Το πιονι δεν ρωτατε απο τον παικτη για το πως θα κινηθει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

πατησιωτης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:30
Και ταυτόχρονα ο Τραγκας τον λέει γερμανοδουλο :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
under

πατησιωτης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:30 Τη Γερμανία την άδειασαν οι Αμερικάνοι και η Ελλάδα.Τι θέλεις,να σου πουν και μπράβο;
Ως ενα σημειο εχεις δικιο αλλα απο την αλλη δεν ειχαν φανει και ιδιαιτερα προθυμοι να εξαγγειλουν κυρωσεις εναντιον της τουρκιας ολες τις προηγουμενες φορες.Απεναντιας...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

run έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:28 αγκολα εεεεεεεεεεε εκεινη την εποχη ειχαν επεμβη οι κουβανοι του καστρο στην αγκολα και η νοτια αφρικη απαντησε με αποστολή μισθοφορων με αρχηγο έναν κυπριο που τον πιασανε και τον εκτελεσαν δεν θυμαμαι πως λεγανε τα κινηματα των μαυρων που επικρατησαν και κυβερνουν μεχρι σημερα
Tι μου θύμισες.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Μαυροβασίλης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:14
Γαληνός έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:12 πόσο φιλοτουρκη είναι η γερμανική
το αίμα δε γίνεται νερό
https://www.nationalgeographic.com/news ... ity-skull/
:lol:
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

κικι αγωνιστικα χαιρετίσματα στον μπαμπα σου αυτό που εκανε χρειαζονταν πολύ παρα πολύ τσαγανο

μπραβο του.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
under

Εντονη η φημη οτι σχεδον ακουμπησε μια φρεγατα μας με τουρκικο πλοιο.
Μαλλον εκει οφειλεται η αναφορα Κυριακου.

Αν ισχυει καταλαβαινουμε και τι πιπες μας λενε μερικοι οτι καθομαστε και κοιταμε τους τουρκους επειδη τους φοβομαστε.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

run έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:28
Kiki mat έγραψε: 12 Αύγ 2020, 19:36
run έγραψε: 12 Αύγ 2020, 18:09

για αυτό για το άλλο κτλ

δεν μπορουσα ουτε μπορω να ταξιδεψω αμερικη

τι διαολο εκανα ????

πανε τοσα χρονια και τα αμερικανα δεν το ξεχνουν

κολντρον εχεις καμμια ιδεα για ακροαριστερες ομαδες του 1972-1980???

φοβερες εποχές ειχες γεννηθεί???
Εγώ γεννήθηκα το 79, πες έχεις ντραβαλα με FBI ; To στομάχι καλά ; Ήμουν αγεννητη . Ο πατέρας μου έκανε φυλακή στην Ανγκολα κάπου την περίοδο που λες γιατί σιτησε κουμουνιστες.
το στομαχι μου μια χαρα είναι

αγκολα εεεεεεεεεεε εκεινη την εποχη ειχαν επεμβη οι κουβανοι του καστρο στην αγκολα και η νοτια αφρικη απαντησε με αποστολή μισθοφορων με αρχηγο έναν κυπριο που τον πιασανε και τον εκτελεσαν δεν θυμαμαι πως λεγανε τα κινηματα των μαυρων που επικρατησαν και κυβερνουν μεχρι σημερα

από τα ΜΜΕ μαθαινω πως η αγκολα αναπτύσσεται ραγδαια και πολλοι πορτογαλοι πανε εκει για δουλεια
Εμένα μου έλεγε ο πατέρας μου για έναν λευκό κύπριο συγκρατούμενο που δεν του φέρθηκε καλά ο πατέρας μου . Στο προαύλιο της φυλακής ς ο πατέρας μου βλέποντας ακρωτηριασμενους ντοπιους έπαθε ψυχωτικό επεισόδιο ακρωτηριασε μία μαϊμού και έριξε το χέρι της μαιμους στην σούπα του Κυπριου . Μείναν κάνα δίμηνο φυλακή και βγήκαν μέσω ενέργειας της Κυπρου . Ααα ο πατέρας μου πριν πάει καράβια ήταν τρία σχεδόν έτη ελδυκαριος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”