!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Δεν ξέρω τι γίνεται είμαι προβληματισμένη με το όλο θέμα.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζει ο Ερντογάν.
Πιστεύω όμως ότι το διαχειριστήκαμε καλά μέχρι τώρα.
Απλά δεν θέλω να βιαστώ να γράψω συμπεράσματα βιαστικά.
Το μόνο που θέλω να πω είναι μπράβο στους λεβέντες μας που όλες αυτές τις μέρες είναι στα καράβια βάρδιες μην ξέροντας αν τους σημαδεύουν υποβρύχια ή πύραυλοι απλά εκεί στο καθήκον έτοιμοι να βουλιάξουν τους τουρκαλάδες.
Πιστεύω ότι δεν θέλουνε να διαβάζουν διάφορους που γράφουν ότι όλα είναι πουλημένα.
Μπράβο σε όλους!
Δεν ξέρω τι ετοιμάζει ο Ερντογάν.
Πιστεύω όμως ότι το διαχειριστήκαμε καλά μέχρι τώρα.
Απλά δεν θέλω να βιαστώ να γράψω συμπεράσματα βιαστικά.
Το μόνο που θέλω να πω είναι μπράβο στους λεβέντες μας που όλες αυτές τις μέρες είναι στα καράβια βάρδιες μην ξέροντας αν τους σημαδεύουν υποβρύχια ή πύραυλοι απλά εκεί στο καθήκον έτοιμοι να βουλιάξουν τους τουρκαλάδες.
Πιστεύω ότι δεν θέλουνε να διαβάζουν διάφορους που γράφουν ότι όλα είναι πουλημένα.
Μπράβο σε όλους!
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Η δλεια είναι να μην κάνουν καμία προβοκάτσια και το ρίξουν σε μας .
Ο ψυχακιας είναι ικανός για όλα.
Κατι πρεπει να εγινε παντως.Υπαρχουν φημες.taliban έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:26 Η δλεια είναι να μην κάνουν καμία προβοκάτσια και το ρίξουν σε μας .
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Dwarven Blacksmith
Ξεπούλημα στο ξεπούλημα, προδοσία στην προδοσία, σε μας έρχεται η πίτα.
το στομαχι μου μια χαρα είναιKiki mat έγραψε: 12 Αύγ 2020, 19:36Εγώ γεννήθηκα το 79, πες έχεις ντραβαλα με FBI ; To στομάχι καλά ; Ήμουν αγεννητη . Ο πατέρας μου έκανε φυλακή στην Ανγκολα κάπου την περίοδο που λες γιατί σιτησε κουμουνιστες.run έγραψε: 12 Αύγ 2020, 18:09για αυτό για το άλλο κτλKauldron έγραψε: 12 Αύγ 2020, 17:44
Γι' αυτό σε στάμπαρε το FBI και σου στέκνει προειδοποιήσεις (και για τις τσόντες με κόπυράιτ που κατεβάζεις).
δεν μπορουσα ουτε μπορω να ταξιδεψω αμερικη
τι διαολο εκανα ????
πανε τοσα χρονια και τα αμερικανα δεν το ξεχνουν
κολντρον εχεις καμμια ιδεα για ακροαριστερες ομαδες του 1972-1980???
φοβερες εποχές ειχες γεννηθεί???
αγκολα εεεεεεεεεεε εκεινη την εποχη ειχαν επεμβη οι κουβανοι του καστρο στην αγκολα και η νοτια αφρικη απαντησε με αποστολή μισθοφορων με αρχηγο έναν κυπριο που τον πιασανε και τον εκτελεσαν δεν θυμαμαι πως λεγανε τα κινηματα των μαυρων που επικρατησαν και κυβερνουν μεχρι σημερα
από τα ΜΜΕ μαθαινω πως η αγκολα αναπτύσσεται ραγδαια και πολλοι πορτογαλοι πανε εκει για δουλεια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Το σιγουρο ειναι οτι θα επανελθουν.
Ιδιως αν η ΕΕ δεν αποφασισει σοβαρα μετρα.
Ιδιως αν η ΕΕ δεν αποφασισει σοβαρα μετρα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τη Γερμανία την άδειασαν οι Αμερικάνοι και η Ελλάδα.Τι θέλεις,να σου πουν και μπράβο;under έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:20Οντως η γερμανια κινειται πολυ υποπτα για να το πουμε επιεικως αλλα η αληθεια ειναι οτι δεχτηκαν αμεσως την συγκληση του συμβουλιου.
Το σημαντικο βεβαια ειναι να δουμε τι θα αποφασιστει αφου κατα πασα πιθανοτητα οι τουρκοι θα επανελθουν.Λογικα κι αυτοι κινουνται με τη λογικη βλεποντας και κανοντας.
Είχαν μεσολαβήσει για να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά λίγες μέρες μετά από παρότρυνση του Πομπέο υπεγράφη η συμφωνία Ελλάδος - Αιγύπτου.Ετσι έδειξαν οι Αμερικάνοι ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι μεσολαβητές.
Επρεπε ο Μητσοτάκης να μην υπογράψει μια συμφωνία που την κυνήγαγε χρόνια επειδή θα αδειαζόταν η γερμανική πρωτοβουλία;Φυσικά όχι.Αλλά δεν μπορείς να περιμένεις και να είναι ευχαριστημένοι.
Το πιονι δεν ρωτατε απο τον παικτη για το πως θα κινηθει.πατησιωτης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:30Τη Γερμανία την άδειασαν οι Αμερικάνοι και η Ελλάδα.Τι θέλεις,να σου πουν και μπράβο;under έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:20Οντως η γερμανια κινειται πολυ υποπτα για να το πουμε επιεικως αλλα η αληθεια ειναι οτι δεχτηκαν αμεσως την συγκληση του συμβουλιου.
Το σημαντικο βεβαια ειναι να δουμε τι θα αποφασιστει αφου κατα πασα πιθανοτητα οι τουρκοι θα επανελθουν.Λογικα κι αυτοι κινουνται με τη λογικη βλεποντας και κανοντας.
Είχαν μεσολαβήσει για να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά λίγες μέρες μετά από παρότρυνση του Πομπέο υπεγράφη η συμφωνία Ελλάδος - Αιγύπτου.Ετσι έδειξαν οι Αμερικάνοι ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι μεσολαβητές.
Επρεπε ο Μητσοτάκης να μην υπογράψει μια συμφωνία που την κυνήγαγε χρόνια επειδή θα αδειαζόταν η γερμανική πρωτοβουλία;Φυσικά όχι.Αλλά δεν μπορείς να περιμένεις και να είναι ευχαριστημένοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Και ταυτόχρονα ο Τραγκας τον λέει γερμανοδουλοπατησιωτης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:30Τη Γερμανία την άδειασαν οι Αμερικάνοι και η Ελλάδα.Τι θέλεις,να σου πουν και μπράβο;under έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:20Οντως η γερμανια κινειται πολυ υποπτα για να το πουμε επιεικως αλλα η αληθεια ειναι οτι δεχτηκαν αμεσως την συγκληση του συμβουλιου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ως ενα σημειο εχεις δικιο αλλα απο την αλλη δεν ειχαν φανει και ιδιαιτερα προθυμοι να εξαγγειλουν κυρωσεις εναντιον της τουρκιας ολες τις προηγουμενες φορες.Απεναντιας...πατησιωτης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:30 Τη Γερμανία την άδειασαν οι Αμερικάνοι και η Ελλάδα.Τι θέλεις,να σου πουν και μπράβο;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Tι μου θύμισες.run έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:28 αγκολα εεεεεεεεεεε εκεινη την εποχη ειχαν επεμβη οι κουβανοι του καστρο στην αγκολα και η νοτια αφρικη απαντησε με αποστολή μισθοφορων με αρχηγο έναν κυπριο που τον πιασανε και τον εκτελεσαν δεν θυμαμαι πως λεγανε τα κινηματα των μαυρων που επικρατησαν και κυβερνουν μεχρι σημερα
- Λίνο Βεντούρα
https://www.nationalgeographic.com/news ... ity-skull/
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
κικι αγωνιστικα χαιρετίσματα στον μπαμπα σου αυτό που εκανε χρειαζονταν πολύ παρα πολύ τσαγανο
μπραβο του.
μπραβο του.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Εντονη η φημη οτι σχεδον ακουμπησε μια φρεγατα μας με τουρκικο πλοιο.
Μαλλον εκει οφειλεται η αναφορα Κυριακου.
Αν ισχυει καταλαβαινουμε και τι πιπες μας λενε μερικοι οτι καθομαστε και κοιταμε τους τουρκους επειδη τους φοβομαστε.
Μαλλον εκει οφειλεται η αναφορα Κυριακου.
Αν ισχυει καταλαβαινουμε και τι πιπες μας λενε μερικοι οτι καθομαστε και κοιταμε τους τουρκους επειδη τους φοβομαστε.
Εμένα μου έλεγε ο πατέρας μου για έναν λευκό κύπριο συγκρατούμενο που δεν του φέρθηκε καλά ο πατέρας μου . Στο προαύλιο της φυλακής ς ο πατέρας μου βλέποντας ακρωτηριασμενους ντοπιους έπαθε ψυχωτικό επεισόδιο ακρωτηριασε μία μαϊμού και έριξε το χέρι της μαιμους στην σούπα του Κυπριου . Μείναν κάνα δίμηνο φυλακή και βγήκαν μέσω ενέργειας της Κυπρου . Ααα ο πατέρας μου πριν πάει καράβια ήταν τρία σχεδόν έτη ελδυκαριοςrun έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:28το στομαχι μου μια χαρα είναιKiki mat έγραψε: 12 Αύγ 2020, 19:36Εγώ γεννήθηκα το 79, πες έχεις ντραβαλα με FBI ; To στομάχι καλά ; Ήμουν αγεννητη . Ο πατέρας μου έκανε φυλακή στην Ανγκολα κάπου την περίοδο που λες γιατί σιτησε κουμουνιστες.run έγραψε: 12 Αύγ 2020, 18:09
για αυτό για το άλλο κτλ
δεν μπορουσα ουτε μπορω να ταξιδεψω αμερικη
τι διαολο εκανα ????
πανε τοσα χρονια και τα αμερικανα δεν το ξεχνουν
κολντρον εχεις καμμια ιδεα για ακροαριστερες ομαδες του 1972-1980???
φοβερες εποχές ειχες γεννηθεί???
αγκολα εεεεεεεεεεε εκεινη την εποχη ειχαν επεμβη οι κουβανοι του καστρο στην αγκολα και η νοτια αφρικη απαντησε με αποστολή μισθοφορων με αρχηγο έναν κυπριο που τον πιασανε και τον εκτελεσαν δεν θυμαμαι πως λεγανε τα κινηματα των μαυρων που επικρατησαν και κυβερνουν μεχρι σημερα
από τα ΜΜΕ μαθαινω πως η αγκολα αναπτύσσεται ραγδαια και πολλοι πορτογαλοι πανε εκει για δουλεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις