Μπα, τίτλοι είναι. Ουσιαστικά μετράει ποιος μάς ταΐζει και ποιος όχι, σε ανθρώπους που η σχέση εξάρτησης στη ζωή τους είναι ο κανόνας.netmaggas21 έγραψε: 12 Αύγ 2020, 00:53Αριστερά - Δεξιά Γάγγραινα της Ελλάδας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Ποιός το λέει αυτό?Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2020, 00:39Είναι και κάτι άλλο: γιά να κάνει πραγματικές έρευνες το Ουρούτς Ρέϊς, πρέπει να φύγουν τα ελληνικά πλοία. Πως θα γίνει αυτό; Αρα, παραμένουν όλοι και πάμε γύρω-γύρω χωρίς να γίνεται τίποτα.πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:47Δηλαδή πόσο στόκος μπορεί να είναι κάποιος που πιστεύει ότι στον Εβρο οι Τούρκοι "έχασαν" ενώ τώρα "κέρδισαν";
απλά στον Εβρο δεν γινόταν να περάσουν χωρίς να πυροβολήσουν αυτοί πρώτοι ενώ εδώ δεν γινόταν να σταματήσουν εάν δεν πυροβολούσαμε εμείς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Ο κουληςKauldron έγραψε: 12 Αύγ 2020, 01:06Ποιός το λέει αυτό?Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2020, 00:39Είναι και κάτι άλλο: γιά να κάνει πραγματικές έρευνες το Ουρούτς Ρέϊς, πρέπει να φύγουν τα ελληνικά πλοία. Πως θα γίνει αυτό; Αρα, παραμένουν όλοι και πάμε γύρω-γύρω χωρίς να γίνεται τίποτα.πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:47Δηλαδή πόσο στόκος μπορεί να είναι κάποιος που πιστεύει ότι στον Εβρο οι Τούρκοι "έχασαν" ενώ τώρα "κέρδισαν";
απλά στον Εβρο δεν γινόταν να περάσουν χωρίς να πυροβολήσουν αυτοί πρώτοι ενώ εδώ δεν γινόταν να σταματήσουν εάν δεν πυροβολούσαμε εμείς.
Και ομως το λεει ο πρωθυπουργος της χωρας
Κατ' αρχάς αν επηρεαζόταν η σεισμική έρευνα από το θόρυβο πλοίων, τότε πώς δεν επηρεάζεται από το θόρυβο που κάνει το ίδιο το πλοίο που φέρει τα καλώδια καθώς κινείται?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Uppercut
Επηρεάζεται. Για αυτό και κινείται πολύ αργά όταν κάνει έρευνα.Kauldron έγραψε: 12 Αύγ 2020, 01:14 Κατ' αρχάς αν επηρεαζόταν η σεισμική έρευνα από το θόρυβο πλοίων, τότε πώς δεν επηρεάζεται από το θόρυβο που κάνει το ίδιο το πλοίο που φέρει τα καλώδια καθώς κινείται?
O λόγος για τον οποίο κινείται πολύ αργά μπορεί κάλλιστα να είναι η σεισμική "χαρτογράφηση" του πυθμένα και οχι ο θόρυβος του πλοίου. Άλλωστε το ίδιο το πλοίο είναι τεράστιο, οπότε ακόμα και με αργή κίνηση οι προπέλες του θα παράγουν αρκετό θόρυβο.Uppercut έγραψε: 12 Αύγ 2020, 01:16Επηρεάζεται. Για αυτό και κινείται πολύ αργά όταν κάνει έρευνα.Kauldron έγραψε: 12 Αύγ 2020, 01:14 Κατ' αρχάς αν επηρεαζόταν η σεισμική έρευνα από το θόρυβο πλοίων, τότε πώς δεν επηρεάζεται από το θόρυβο που κάνει το ίδιο το πλοίο που φέρει τα καλώδια καθώς κινείται?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και οι φάλαινες επηρεάζουν τα σήματα... Και οι φώκιες!
Τι άλλες χαζομάρες θα διαβάσουμε;
Εδώ βγήκανε και είπανε οτι το ωκεανογραφικό το παρέσυρε ο αέρας, και οτι τα τουρκικά αλιευτικά έξω απ' τη... Μύκονο, ήταν εκεί γιατί είχε κακοκαιρία. Οι άνθρωποι τα 'χουν πουλήσει όλα.ksmyrn έγραψε: 12 Αύγ 2020, 01:43 Και οι φάλαινες επηρεάζουν τα σήματα... Και οι φώκιες!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πράγματι μπερδεύτηκα, νομιζα ότι το έγραψε ο πήζον.Kauldron έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:16Από τις πολλές φάπες των οθωμανών μπερδεύτηκες και με πέρασες για ζαίο?Άσε ρε πατριωτη, που έπρεπε να ξαναγίνεις αντιπολίτευση για να μάθεις ότι η θάλασσα έχει σύνορα κι αφού το έμαθες έμαθες και την ΑΟΖ.
Λες και δεν σας ξέραμε και σας μαθαίνουμε τώρα.
Παραδοσιακά η βρωμοπουτάνα η δεξιά έδινε κώλο στους Τουρκους.
Όσο για φάπες.... άμα σε βοηθάνε οι φαντασιώσεις δεν μου πέφτει λόγος.
Edit
Τελικά εσύ τα έκανες μου τι, ξαναδείς για ποιον το έγραψα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 12 Αύγ 2020, 02:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εννοεί μάλλον ότι η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει αμφισβήτηση με ναυτική παρουσια.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:17σοβαρά τώρα?Chainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.
https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/Αν θέλετε την άποψή μας, η τουρκική NAVTEX είναι μια απόδειξη της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή.
Κάτι σαν "είμαι κι εγώ εδώ, δείτε με".
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Υδράργυρος
Το μετωπο της λογικηςChainis έγραψε: 12 Αύγ 2020, 01:55Εννοεί μάλλον ότι η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει αμφισβήτηση με ναυτική παρουσια.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:17σοβαρά τώρα?Chainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.
https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/Αν θέλετε την άποψή μας, η τουρκική NAVTEX είναι μια απόδειξη της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή.
Κάτι σαν "είμαι κι εγώ εδώ, δείτε με".
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Chainis έγραψε: 12 Αύγ 2020, 01:50Πράγματι μπερδεύτηκα, νομιζα ότι το έγραψε ο πήζον.Kauldron έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:16Από τις πολλές φάπες των οθωμανών μπερδεύτηκες και με πέρασες για ζαίο?Άσε ρε πατριωτη, που έπρεπε να ξαναγίνεις αντιπολίτευση για να μάθεις ότι η θάλασσα έχει σύνορα κι αφού το έμαθες έμαθες και την ΑΟΖ.
Μάλλον εσύ έκανες σωστό quote το πήζον bot και ο Kauldron μπερδεύτηκε (viewtopic.php?f=92&t=23370&start=4485#p1437473).
Spoiler
Chainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:05Άσε ρε πατριωτη, που έπρεπε να ξαναγίνεις αντιπολίτευση για να μάθεις ότι η θάλασσα έχει σύνορα κι αφού το έμαθες έμαθες και την ΑΟΖ.πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2020, 19:29αγορι μου ως κυβερνηση κοψαμε τα καλωδια και ειχαμε στειλει και φρεγατες. παιδακι μικρο εισαι?Chainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 19:26
Οοοοχι, τώρα που είσαστε αντιπολίτευση και μπορείτε πάλι να λετε αν έξοδα ότι μαλακια σαν κάθεται καπαρωσατε εσείς τον ρόλο, και πατριωτισμό πουλάτε και πόλεμοχαρείς γίνατε και σύνορα θυμηθήκατε ότι υπαρχουν, τζάμπα είναι όλα, άλλοι τραβάνε το κάρο.
κοιτα δω, που θα μιλησεις και για συριζα φουκαρα
![]()
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Δεν κοροιδευομαστε.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:49Χάι ας μην κοροΐδευόμαστε, η Τουρκία έχει στρατικοποιήσει ήδη την διαμάχη και κάνει ότι γουστάρει μόνη της (μονομερείς ενέργειες), η Ελλάδα έχει περιορισμένη ευχέρεια αντίδρασης γιατί πάει με το γράμμα του νόμου (και με το σταυρό στο χέριChainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.
https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/) και η ΕΕ, οκ ας μην γελιόμαστε η Γερμανία, είναι ένα βήμα πριν να επιβάλλει νέες κυρώσεις ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ας μην κοροΐδευόμαστε λοιπόν, ακόμη και η φάση με τα μνημόνια ήταν τιμωρητική για την Ελλάδα ελέω Γερμανίας, θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί με χίλιους δύο διαφορετικούς τρόπους το ελληνικό χρέος, υπάρχουν εργαλεία γι' αυτό αλλά ποια είναι τελικά η πραγματικότητα; ποιο είναι το αποτέλεσμα; τι βλέπουμε;
Οι ΕΔ παρατημένες χωρίς εξοπλισμούς χωρίς χωρίς χωρίς η Τουρκία παρόλη την οικονομική δυσχέρεια πάνοπλη και φτάσαμε στο σήμερα, όχι μόνον δεν έπεσαν απανωτές κυρώσεις από την ΕΕ στην Τουρκία να στρώσει λίγο χαρακτήρα αλλά μας κάνουν παιχνιδάκια οι ναζί για επαναπροωθήσεις και πούτσες μπλε στους λαθρό.
Δεν πάει άλλο αυτό το άρμα της ευρωγερμανίας παλικάρι μου, πάρτε το απόφαση όσο πιο γρήγορα μπορείτε αν μπορείτε να πάμε παρακάτω επιτέλους, οι τύποι έχουν ρίξει τις μάσκες προ πολλού και πουλάνε γιγατόνους τρέλα αλλά δεν έχει πλέον πλάκα μαλάκα μου, καθόλου πλάκα.
Η Τουρκία προσπαθεί να το παίξει τοπική υπερδύναμη, είναι δεδομένο. Δεν έχει στρατιωτικιποιήσει μόνο την δική μας διαμάχη αλλά κάθε διαμάχη που δημιούργησε η ίδια.
ΔΕΝ κάνει ότι γουστάρει μόνη της, αντιδρούμε και οι αντιδράσεις εξαρτώνται από την πολιτική βούληση κάθε φορά κι απ ότι φαίνεται ο Μητσοτάκης το πάει καλά, του έκανε κουρελοχαρτο το σύμφωνο με την Λιβύη με τις συμφωνίες με την Ιταλία και την Αίγυπτο, και του έδειξε ότι όλοι οι άλλοι αποδέχονται ότι τα νησιά έχουν υφαλοκρηπιδα και ΑΟΖ, τα πήγε καλά στον Εβρο, το πάει καλά και στα νησιά με τους λαθρο και κατά την γνώμη μου το πάει καλά και τώρα.
Η Ελλάδα δεν έχει κανένα περιορισμό αντίδρασης πέρα από όσους επιβάλουν τα δεδομένα των δύο χωρών και η λογική.
Πρέπει να λαμβάνει πάντα υπ όψιν συσχετισμό δυνάμεων, συμμαχιες, εξαρτήσεις και να κάνει τις σωστές κινήσεις.
Σαφώς και κάθε ηγεσία θα πρέπει να αξιολογήσει σωστά και τις στρατιωτικές δυνατότητες των δύο χωρών θα ήταν εγκληματικό να μην το κάνει.
Δεν θέλω να ανοίξω συζήτηση για τιμωρητικες συμπεριφορές, πάντως και η Γερμανία και η ΕΕ πήραν σαφή θέση που μας εξυπηρετεί κι αυτό με δεδομενα τα συμφέροντα που έχει στην Τουρκία η Γερμανία.
Α και να θυμόμαστε πάντα ότι αν γίνει πόλεμος θα πολεμήσουμε μόνοι μας.
Υποστήριξη μπορεί να έχουμε αν έχει δουλέψει σωστά η κυβέρνηση αλλά δεν θα έρθει κανένας να πολεμήσει για εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 12 Αύγ 2020, 02:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ε που να τα ξέρει όλα αυτά το πτήση και διάστημα, ούτε 30 χρόνια δεν ασχολείται με τα αμυντικά θέματα.ksmyrn έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:22Ξεκίνησα να το διαβάζω και πολύ σύντομα άρχισα να αηδιάζω και να σιχαίνομαι τον τρόπο με τον οποίο ο συγγραφέας επιχειρηματολογεί χρησιμοποιώντας παιδικού τύπου επιχειρήματα σαν να μην ξέρει καθόλου από στρατιωτική ιστορία, πολιτική ιστορία, διπλωματία, γενικά σαν να μην ξέρει τίποτα σαν να είναι σε μία παρέα με παιδάκια. Μου θύμισε άρθρα από τα νέα ή από εφημερίδα συντακτών ή το βήμα, σιχαμένοι προδότες πληρωμένοι να παραπληροφορήσουνε τους αναγνώστες και να τους κάνουν να νιώθουν ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα...Chainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.
https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εχεις δίκιο, χαζομάρα που δεν πήγα να το δω μόνος μου, ευχαριστώ.TOR έγραψε: 12 Αύγ 2020, 02:07Chainis έγραψε: 12 Αύγ 2020, 01:50Πράγματι μπερδεύτηκα, νομιζα ότι το έγραψε ο πήζον.Kauldron έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:16
Από τις πολλές φάπες των οθωμανών μπερδεύτηκες και με πέρασες για ζαίο?
Μάλλον εσύ έκανες σωστό quote το πήζον bot και ο Kauldron μπερδεύτηκε (viewtopic.php?f=92&t=23370&start=4485#p1437473).
Spoiler
Chainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:05Άσε ρε πατριωτη, που έπρεπε να ξαναγίνεις αντιπολίτευση για να μάθεις ότι η θάλασσα έχει σύνορα κι αφού το έμαθες έμαθες και την ΑΟΖ.πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2020, 19:29
αγορι μου ως κυβερνηση κοψαμε τα καλωδια και ειχαμε στειλει και φρεγατες. παιδακι μικρο εισαι?
κοιτα δω, που θα μιλησεις και για συριζα φουκαρα
![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος