!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
τι χοντρομαλακιες διαβάζουμε εδώ ...? τους δίνουμε την ΑΟΖ του Καστελλόριζου και μας το σερβίρετε για επιτυχία...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Χάι ας μην κοροΐδευόμαστε, η Τουρκία έχει στρατικοποιήσει ήδη την διαμάχη και κάνει ότι γουστάρει μόνη της (μονομερείς ενέργειες), η Ελλάδα έχει περιορισμένη ευχέρεια αντίδρασης γιατί πάει με το γράμμα του νόμου (και με το σταυρό στο χέριChainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.
https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/
Οι ΕΔ παρατημένες χωρίς εξοπλισμούς χωρίς χωρίς χωρίς η Τουρκία παρόλη την οικονομική δυσχέρεια πάνοπλη και φτάσαμε στο σήμερα, όχι μόνον δεν έπεσαν απανωτές κυρώσεις από την ΕΕ στην Τουρκία να στρώσει λίγο χαρακτήρα αλλά μας κάνουν παιχνιδάκια οι ναζί για επαναπροωθήσεις και πούτσες μπλε στους λαθρό.
Δεν πάει άλλο αυτό το άρμα της ευρωγερμανίας παλικάρι μου, πάρτε το απόφαση όσο πιο γρήγορα μπορείτε αν μπορείτε να πάμε παρακάτω επιτέλους, οι τύποι έχουν ρίξει τις μάσκες προ πολλού και πουλάνε γιγατόνους τρέλα αλλά δεν έχει πλέον πλάκα μαλάκα μου, καθόλου πλάκα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Απλα αυτος με τον ανιχνευτη μεταλλων σου εδειξε σημερα οτι δεν ειναι σαλονι σου αλλα σαλονι του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:45Η αναλογία θα ήταν καλύτερη αν το υπόλοιπο σπίτι είναι χτισμένο, το "σαλόνι" είναι απλά ένα μέρος του οικοπέδου που δεν έχει μοιραστεί επισήμως αλλά πιστεύεις ότι σου αναλογεί, και αντί να σκάψιμο απλά μπαίνει κάποιος με ανιχνευτή μετάλλων.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:30έχετε παρανοήσει τελείως ?αν μπει ένας και σκάβει στο σαλόνι σου είναι απόδειξη ότι σου ανήκει το υπόλοιπο σπίτι?τεν τεν έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:21 Αν θέλετε την άποψή μας, η τουρκική NAVTEX είναι μια απόδειξη της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή. Οι Τούρκοι ξεκινούν από το σημείο που τελειώνει το συμφωνημένο μέρος της ελληνο-αιγυπτιακής ΑΟΖ, και τελειώνει εκτός των κυπριακών οικοπέδων. Δηλαδή, ο Ερντογάν λέει, “κύριοι, αποδέχομαι την ΑΟΖ με Αίγυπτο, αποδέχομαι τα κυπριακά οικόπεδα, αλλά θέλω κι εγώ κάτι, και είναι αυτό (ο χάρτης της ΑΟΖ)
Γιατί δεν βάζεις την συνέχεια;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Είναι σαν να ζητάτε μερικοί να ξαναφορέσουν την μάσκα τους οι ευρωπέη για να μην αισθάνεστε ανασφάλεια.
(:
(:
.
.
δεν χρειάζεται καν να την οριοθετήσουμε ...τους παραχωρούμε αυτή που βάλατε στο χάρτη... για να τους ηρεμησουμεLeporello έγραψε: 11 Αύγ 2020, 15:27Το να μπούν οι Τούρκοι μέσα στην ΑΟΖ που συμφώνησαν Ελλάδα και Αίγυπτος είναι άλλης τάξης θέμα. Το είπαν μεν αλλά μέχρι να γίνει έχουμε καιρό. Αν ήθελαν οι Τούρκοι να λύσουν το θέμα δυναμικά άμεσα, θα το είχαν ήδη κάνει. Προφανώς κόβουν αντιδράσεις και θα πράξουν ανάλογα με τις διπλωματικές αντιδράσεις που υπάρξουν από διάφορες μεριές.nostromos έγραψε: 11 Αύγ 2020, 15:20τέλη Αυγούστου οι Τούρκοι μοιράζουμε οικόπεδα...Leporello έγραψε: 11 Αύγ 2020, 15:18 Δεν είμαστε μέσα σε ανακηρυγμένη τουρκική ΑΟΖ. Η μόνη ΑΟΖ που έχουν οριοθετήσει οι Τούρκοι στην Α.Μεσόγειο είναι με την Λιβύη και το σημείο που συζητάμε είναι έξω από εκεί. Ωστόσο, θα μπορούσαν να μας ρίξουν επειδή δέσμευσαν με Navtex διεθνή ύδατα και εμείς δεν το σεβόμαστε παρενοχλώντας το πλοίο τους. Το να κάνεις όμως το πρώτο στρατιωτικό χτύπημα φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο γιά κανέναν.
Η αναλογία είναι να μπει ο άλλος στο κτήμα σου ή στο σπίτι σου και να αρχίσει να μετράει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:45Η αναλογία θα ήταν καλύτερη αν το υπόλοιπο σπίτι είναι χτισμένο, το "σαλόνι" είναι απλά ένα μέρος του οικοπέδου που δεν έχει μοιραστεί επισήμως αλλά πιστεύεις ότι σου αναλογεί, και αντί να σκάψιμο απλά μπαίνει κάποιος με ανιχνευτή μετάλλων.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:30έχετε παρανοήσει τελείως ?αν μπει ένας και σκάβει στο σαλόνι σου είναι απόδειξη ότι σου ανήκει το υπόλοιπο σπίτι?τεν τεν έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:21 Αν θέλετε την άποψή μας, η τουρκική NAVTEX είναι μια απόδειξη της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή. Οι Τούρκοι ξεκινούν από το σημείο που τελειώνει το συμφωνημένο μέρος της ελληνο-αιγυπτιακής ΑΟΖ, και τελειώνει εκτός των κυπριακών οικοπέδων. Δηλαδή, ο Ερντογάν λέει, “κύριοι, αποδέχομαι την ΑΟΖ με Αίγυπτο, αποδέχομαι τα κυπριακά οικόπεδα, αλλά θέλω κι εγώ κάτι, και είναι αυτό (ο χάρτης της ΑΟΖ)
Γιατί δεν βάζεις την συνέχεια;
Πραγματικό περιστατικό. Πήγαμε να μετρήσουμε ένα κτήμα που διεκδικείται από κάποιον και ο ιδιοκτήτης που ήταν μέσα μας κυνήγησε.
Νικάμε αφού, γιατί να επιβάλουμε κυρώσεις, οχι εμείς όμως, η ΕΕ.zteo έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:48 Η Τουρκια εδειξε σημερα οτι εχει την ισχυ να παρει αυτο που θελει.Θα συνεχισουμε να μιλαμε ακομα για ((διαλογο)) και για ((κυρωσεις)) απο την μαμα Ευρωπη?![]()
ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι δέσμιος της Γερμανίας ...πολύ κριμαsys3x έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:49Χάι ας μην κοροΐδευόμαστε, η Τουρκία έχει στρατικοποιήσει ήδη την διαμάχη και κάνει ότι γουστάρει μόνη της (μονομερείς ενέργειες), η Ελλάδα έχει περιορισμένη ευχέρεια αντίδρασης γιατί πάει με το γράμμα του νόμου (και με το σταυρό στο χέριChainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.
https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/) και η ΕΕ, οκ ας μην γελιόμαστε η Γερμανία, είναι ένα βήμα πριν να επιβάλλει νέες κυρώσεις ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ας μην κοροΐδευόμαστε λοιπόν, ακόμη και η φάση με τα μνημόνια ήταν τιμωρητική για την Ελλάδα ελέω Γερμανίας, θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί με χίλιους δύο διαφορετικούς τρόπους το ελληνικό χρέος, υπάρχουν εργαλεία γι' αυτό αλλά ποια είναι τελικά η πραγματικότητα; ποιο είναι το αποτέλεσμα; τι βλέπουμε;
Οι ΕΔ παρατημένες χωρίς εξοπλισμούς χωρίς χωρίς χωρίς η Τουρκία παρόλη την οικονομική δυσχέρεια πάνοπλη και φτάσαμε στο σήμερα, όχι μόνον δεν έπεσαν απανωτές κυρώσεις από την ΕΕ στην Τουρκία να στρώσει λίγο χαρακτήρα αλλά μας κάνουν παιχνιδάκια οι ναζί για επαναπροωθήσεις και πούτσες μπλε στους λαθρό.
Δεν πάει άλλο αυτό το άρμα της ευρωγερμανίας παλικάρι μου, πάρτε το απόφαση όσο πιο γρήγορα μπορείτε αν μπορείτε να πάμε παρακάτω επιτέλους, οι τύποι έχουν ρίξει τις μάσκες προ πολλού και πουλάνε γιγατόνους τρέλα αλλά δεν έχει πλέον πλάκα μαλάκα μου, καθόλου πλάκα.
η κόκκινη γραμμή είναι αυτή που ορίζεις σαν κράτος.αν δεν σε παίρνει δεν πουλάς τσαμπουκά.το "δεν θα το επιτρέψω και θα κάνω ότι χρειαστεί" δεν σημαίνει πίπες,αν θέλεις να σε παίρνουν στα σοβαρά φυσικάΟμελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:48 Οκ, ποιά είναι για εσένα η "κόκκινη γραμμή" που δεν πρέπει να ξεπεραστεί και ποιά πρέπει να είναι η απάντηση? Από περιέργεια ρωτάω, αν θες τα στέλνεις σε πμ.
Σωστά μιλάς ενίοτε, όταν δεν προσωποποιείς.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:49Χάι ας μην κοροΐδευόμαστε, η Τουρκία έχει στρατικοποιήσει ήδη την διαμάχη και κάνει ότι γουστάρει μόνη της (μονομερείς ενέργειες), η Ελλάδα έχει περιορισμένη ευχέρεια αντίδρασης γιατί πάει με το γράμμα του νόμου (και με το σταυρό στο χέριChainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.
https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/) και η ΕΕ, οκ ας μην γελιόμαστε η Γερμανία, είναι ένα βήμα πριν να επιβάλλει νέες κυρώσεις ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ας μην κοροΐδευόμαστε λοιπόν, ακόμη και η φάση με τα μνημόνια ήταν τιμωρητική για την Ελλάδα ελέω Γερμανίας, θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί με χίλιους δύο διαφορετικούς τρόπους το ελληνικό χρέος, υπάρχουν εργαλεία γι' αυτό αλλά ποια είναι τελικά η πραγματικότητα; ποιο είναι το αποτέλεσμα; τι βλέπουμε;
Ordem e Progresso.
εσύ που κρυβοσουνα τόσο καιρό...νέος στη δουλειά φαινεσαιZelda έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:48 Ειναι λαθος να τα βλεπουμε ολα αυτα ως μεμονωμενη Ελληνοτουρκικη διαφορα.
Είναι μικρα επεισοδια πολυ μεγαλυτερου παιχνιδιου.
Η Τουρκια και η Ελλαδα ξερουν πολυ καλα πως μονες τους δεν αποφασιζουν για την περιοχη.
Μην παρασυρεστε απο οσα λεει ο Ερντογαν για εσωτερικη καταναλωση.
Προφανως η Τουρκια ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο την Ελλαδα για τους ξενους αλλα και οι δυο χωρες ''πρακτορευουν'' συμφεροντα μεγαλυτερων δυναμεων και συνασπισμων στην περιοχη.
Δεν κρινεται το μεγαλο παιχνιδι στις Navtex, όσο δραματικα κι αν παραουσιαζονται τα γεγονοτα.
Ειναι μαραθωνιος.
Η Τουρκια βρισκεται πισω, κανει λαθη και βιαζεται να ανατρεψει καταστασεις.
Τους τελευταιους 5-6 μηνες εχασε πολυ εδαφος σε πολλα μετωπα.
Δε χρειαζεται με μ@@@@ δικη μας θα την βαλουμε ξανα μπροστα.
Εμας μας ενδιαφερει να παγιωσουμε καταστασεις που αργα αλλα σταθερα διαμορφωνονται υπερ μας.
zteo έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:48 Η Τουρκια εδειξε σημερα οτι εχει την ισχυ να παρει αυτο που θελει.Θα συνεχισουμε να μιλαμε ακομα για ((διαλογο)) και για ((κυρωσεις)) απο την μαμα Ευρωπη?![]()
Άνθρωπε μου, η Γερμανία είναι μισό βήμα πριν επιβάλλει κυρώσεις στην Ελλάδα, ποια Γερμανία;
.
.
Πάντα μιλάω έτσι, απλά δεν είσαι ιδιαίτερα έξυπνος και σε κάθε περίπτωση τόσο όσο νομίζεις για να το καταλάβεις.Cavaliere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:55Σωστά μιλάς ενίοτε, όταν δεν προσωποποιείς.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:49Χάι ας μην κοροΐδευόμαστε, η Τουρκία έχει στρατικοποιήσει ήδη την διαμάχη και κάνει ότι γουστάρει μόνη της (μονομερείς ενέργειες), η Ελλάδα έχει περιορισμένη ευχέρεια αντίδρασης γιατί πάει με το γράμμα του νόμου (και με το σταυρό στο χέριChainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.
.
.
τόση υποτέλεια είχαμε να δουμε.εδω και πολλα χρόνια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 11 Αύγ 2020, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σοβαρα μιλας?sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:55zteo έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:48 Η Τουρκια εδειξε σημερα οτι εχει την ισχυ να παρει αυτο που θελει.Θα συνεχισουμε να μιλαμε ακομα για ((διαλογο)) και για ((κυρωσεις)) απο την μαμα Ευρωπη?![]()
Άνθρωπε μου, η Γερμανία είναι μισό βήμα πριν επιβάλλει κυρώσεις στην Ελλάδα, ποια Γερμανία;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-