!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Ειναι το Ορους αυτην την στιγμη σε Ελληνικη υφαλοκριπιδα η οχι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
έχετε παρανοήσει τελείως ?αν μπει ένας και σκάβει στο σαλόνι σου είναι απόδειξη ότι σου ανήκει το υπόλοιπο σπίτι?τεν τεν έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:21 Αν θέλετε την άποψή μας, η τουρκική NAVTEX είναι μια απόδειξη της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή. Οι Τούρκοι ξεκινούν από το σημείο που τελειώνει το συμφωνημένο μέρος της ελληνο-αιγυπτιακής ΑΟΖ, και τελειώνει εκτός των κυπριακών οικοπέδων. Δηλαδή, ο Ερντογάν λέει, “κύριοι, αποδέχομαι την ΑΟΖ με Αίγυπτο, αποδέχομαι τα κυπριακά οικόπεδα, αλλά θέλω κι εγώ κάτι, και είναι αυτό (ο χάρτης της ΑΟΖ)
https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/
Γιατί δεν βάζεις την συνέχεια;
Είναι αλλά δεν κάνει δουλειά.
Αποδέχεται την ελληνο-αιγυπτιακή συμφωνία. Ακυρώνεται η γαλάζια πατρίδαnowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:30έχετε παρανοήσει τελείως ?αν μπει ένας και σκάβει στο σαλόνι σου είναι απόδειξη ότι σου ανήκει το υπόλοιπο σπίτι?τεν τεν έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:21 Αν θέλετε την άποψή μας, η τουρκική NAVTEX είναι μια απόδειξη της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή. Οι Τούρκοι ξεκινούν από το σημείο που τελειώνει το συμφωνημένο μέρος της ελληνο-αιγυπτιακής ΑΟΖ, και τελειώνει εκτός των κυπριακών οικοπέδων. Δηλαδή, ο Ερντογάν λέει, “κύριοι, αποδέχομαι την ΑΟΖ με Αίγυπτο, αποδέχομαι τα κυπριακά οικόπεδα, αλλά θέλω κι εγώ κάτι, και είναι αυτό (ο χάρτης της ΑΟΖ)
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Εγώ σου μιλάω όμορφα. Δεν θες να αρχίσουμε τα γαλλικά
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- John Brown Gun Club
δεν σκαβουν ακομα, σεισμογραφικες ερευνες κανουν που αποδεικνυονται ακαρπες λογω των δονησεων και του θορυβου των μηχανων των ελληνικων πλοιων. Μεχρι που ν αρχισουν να τρυπουν, εχουνε πολυ μελλον.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:30έχετε παρανοήσει τελείως ?αν μπει ένας και σκάβει στο σαλόνι σου είναι απόδειξη ότι σου ανήκει το υπόλοιπο σπίτι?τεν τεν έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:21 Αν θέλετε την άποψή μας, η τουρκική NAVTEX είναι μια απόδειξη της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή. Οι Τούρκοι ξεκινούν από το σημείο που τελειώνει το συμφωνημένο μέρος της ελληνο-αιγυπτιακής ΑΟΖ, και τελειώνει εκτός των κυπριακών οικοπέδων. Δηλαδή, ο Ερντογάν λέει, “κύριοι, αποδέχομαι την ΑΟΖ με Αίγυπτο, αποδέχομαι τα κυπριακά οικόπεδα, αλλά θέλω κι εγώ κάτι, και είναι αυτό (ο χάρτης της ΑΟΖ)
Αυτό που κάνει το ΠΝ είναι απλά να ακυρώνει τις όποιες έρευνες που κάνει το Ρέις. Είτε με πλήρη λειτουργία όλων των κινητήρων, είτε με τα σόναρ, είτε με τα Nixie, οι ελληνικές φρεγάτες σταματούν, ακυρώνουν τις όποιες τουρκικές σεισμικές έρευνες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Oταν λες "Αδερφια" εννοεις τους σκοπιανοσλαβους αδερφους σας που θελατε να ελευθερωσετε απο τους Ελληνες?

Ευγε στον Σουλτανο που ξεβρακωσε τα δεξιοπουλα και τα εθνικιστακια.Πως το λεει ο Τσουκαλας.
Αντε γεια
Αντε γεια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
δεν αποδέχεται τίποτα,απλά δεν κανει έρευνες στην αοζ της αιγύπτου και φυσικά ούτε το άλλο που λέει ισχύει ότι δεν κάνει έρευνες σε κυπριακά οικόπεδα.οτινάναι τελείωςτεν τεν έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:33 Αποδέχεται την ελληνο-αιγυπτιακή συμφωνία. Ακυρώνεται η γαλάζια πατρίδα
ναι οκ ουτε σκάβουν ούτε σαλόνι είναι η αοζ,για κυριαρχία μιλάμε που την χάσαμε [βλέπε κύπρος]John Brown Gun Club έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:36 δεν σκαβουν ακομα, σεισμογραφικες ερευνες κανουν που αποδεικνυονται ακαρπες λογω των δονησεων και του θορυβου των μηχανων των ελληνικων πλοιων. Μεχρι που ν αρχισουν να τρυπουν, εχουνε πολυ μελλον.
- Dwarven Blacksmith
Η αναλογία θα ήταν καλύτερη αν το υπόλοιπο σπίτι είναι χτισμένο, το "σαλόνι" είναι απλά ένα μέρος του οικοπέδου που δεν έχει μοιραστεί επισήμως αλλά πιστεύεις ότι σου αναλογεί, και αντί να σκάψιμο απλά μπαίνει κάποιος με ανιχνευτή μετάλλων.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:30έχετε παρανοήσει τελείως ?αν μπει ένας και σκάβει στο σαλόνι σου είναι απόδειξη ότι σου ανήκει το υπόλοιπο σπίτι?τεν τεν έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:21 Αν θέλετε την άποψή μας, η τουρκική NAVTEX είναι μια απόδειξη της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή. Οι Τούρκοι ξεκινούν από το σημείο που τελειώνει το συμφωνημένο μέρος της ελληνο-αιγυπτιακής ΑΟΖ, και τελειώνει εκτός των κυπριακών οικοπέδων. Δηλαδή, ο Ερντογάν λέει, “κύριοι, αποδέχομαι την ΑΟΖ με Αίγυπτο, αποδέχομαι τα κυπριακά οικόπεδα, αλλά θέλω κι εγώ κάτι, και είναι αυτό (ο χάρτης της ΑΟΖ)
- ΜπλεΜπουμπυς
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Η Τουρκια εδειξε σημερα οτι εχει την ισχυ να παρει αυτο που θελει.Θα συνεχισουμε να μιλαμε ακομα για ((διαλογο)) και για ((κυρωσεις)) απο την μαμα Ευρωπη? 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ειναι λαθος να τα βλεπουμε ολα αυτα ως μεμονωμενη Ελληνοτουρκικη διαφορα.
Είναι μικρα επεισοδια πολυ μεγαλυτερου παιχνιδιου.
Η Τουρκια και η Ελλαδα ξερουν πολυ καλα πως μονες τους δεν αποφασιζουν για την περιοχη.
Μην παρασυρεστε απο οσα λεει ο Ερντογαν για εσωτερικη καταναλωση.
Προφανως η Τουρκια ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο την Ελλαδα για τους ξενους αλλα και οι δυο χωρες ''πρακτορευουν'' συμφεροντα μεγαλυτερων δυναμεων και συνασπισμων στην περιοχη.
Δεν κρινεται το μεγαλο παιχνιδι στις Navtex, όσο δραματικα κι αν παραουσιαζονται τα γεγονοτα.
Ειναι μαραθωνιος.
Η Τουρκια βρισκεται πισω, κανει λαθη και βιαζεται να ανατρεψει καταστασεις.
Τους τελευταιους 5-6 μηνες εχασε πολυ εδαφος σε πολλα μετωπα.
Δε χρειαζεται με μ@@@@ δικη μας θα την βαλουμε ξανα μπροστα.
Εμας μας ενδιαφερει να παγιωσουμε καταστασεις που αργα αλλα σταθερα διαμορφωνονται υπερ μας.
Είναι μικρα επεισοδια πολυ μεγαλυτερου παιχνιδιου.
Η Τουρκια και η Ελλαδα ξερουν πολυ καλα πως μονες τους δεν αποφασιζουν για την περιοχη.
Μην παρασυρεστε απο οσα λεει ο Ερντογαν για εσωτερικη καταναλωση.
Προφανως η Τουρκια ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο την Ελλαδα για τους ξενους αλλα και οι δυο χωρες ''πρακτορευουν'' συμφεροντα μεγαλυτερων δυναμεων και συνασπισμων στην περιοχη.
Δεν κρινεται το μεγαλο παιχνιδι στις Navtex, όσο δραματικα κι αν παραουσιαζονται τα γεγονοτα.
Ειναι μαραθωνιος.
Η Τουρκια βρισκεται πισω, κανει λαθη και βιαζεται να ανατρεψει καταστασεις.
Τους τελευταιους 5-6 μηνες εχασε πολυ εδαφος σε πολλα μετωπα.
Δε χρειαζεται με μ@@@@ δικη μας θα την βαλουμε ξανα μπροστα.
Εμας μας ενδιαφερει να παγιωσουμε καταστασεις που αργα αλλα σταθερα διαμορφωνονται υπερ μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 11 Αύγ 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Οκ, ποιά είναι για εσένα η "κόκκινη γραμμή" που δεν πρέπει να ξεπεραστεί και ποιά πρέπει να είναι η απάντηση? Από περιέργεια ρωτάω, αν θες τα στέλνεις σε πμ.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:43ναι οκ ουτε σκάβουν ούτε σαλόνι είναι η αοζ,για κυριαρχία μιλάμε που την χάσαμε [βλέπε κύπρος]John Brown Gun Club έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:36 δεν σκαβουν ακομα, σεισμογραφικες ερευνες κανουν που αποδεικνυονται ακαρπες λογω των δονησεων και του θορυβου των μηχανων των ελληνικων πλοιων. Μεχρι που ν αρχισουν να τρυπουν, εχουνε πολυ μελλον.
Though this be madness, yet there is method in 't
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-