Kitsch.αυτό είναι τέχνη και ομορφαίνει τη στοά στη Κλεισόβης, δίπλα στη πλατεία Κάνιγγος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο
So hab ich dich schon unbedingt
Re: Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο
Πιάνεις άλλο θέμα και καλά κάνεις. Εκεί που μαλακίζονται με τη μιζέρια τους και ψάχνουνε να βρούνε ποιον θα αφορίσουν εσύ μένεις στο νόημα της Ζωής.Kiki mat έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:16Σε στηση με κλήση .Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:10Έβαλα κάτι που αρέσει στου κανονικούς ρε μαλάκα. Δεν έβαλα κάτι για σένα. Δύο χέρια έχω, περίμενε λίγο
Πάρε να γουστάρεις (και πες στους δικούς σου να περιμένουν στη σειρά με υπομονή. Θα βάλω και γι αυτούς)
![]()
Κουστούμι φορετο ...
Μπράβο ρε Κική.
Μιλήστε για πούτσες και μουνιά ρε μαλάκες!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
...the comet the course the tail έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:12δεν είμαι γκουρού. απλά έχω ζήσει κάποια πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:44Kαλώς τον γκουρού.the comet the course the tail έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:07
α ρε ΓΑΛΗ... ξέχασες πως είναι να είσαι 20... σιγά μην ξέρεις τι είναι ζωή... σιγά μην ξέρεις τι θέλεις... κάποιοι σχεδόν ενστικτωδώς αντιδρούν σε όσα τους περιμένουν...![]()
Πως πας με το τριαντάφυλλο, καλά;![]()
...Ή συνεχίζει να σου κάνει νάζια;![]()
ΠΟΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΕΣ;;;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιωμα τα αρχιδια μουΧαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:21Πιάνεις άλλο θέμα και καλά κάνεις. Εκεί που μαλακίζονται με τη μιζέρια τους και ψάχνουνε να βρούνε ποιον θα αφορίσουν εσύ μένεις στο νόημα της Ζωής.Kiki mat έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:16Σε στηση με κλήση .Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:10
Έβαλα κάτι που αρέσει στου κανονικούς ρε μαλάκα. Δεν έβαλα κάτι για σένα. Δύο χέρια έχω, περίμενε λίγο
Πάρε να γουστάρεις (και πες στους δικούς σου να περιμένουν στη σειρά με υπομονή. Θα βάλω και γι αυτούς)
![]()
Κουστούμι φορετο ...
Μπράβο ρε Κική.![]()
Μιλήστε για πούτσες και μουνιά ρε μαλάκες!
-
the comet the course the tail
ειλικρινά τώρα, τι ήταν αυτό με το τριαντάφυλλο; δεν το κατάλαβα. πες μου μπλιζΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:23...the comet the course the tail έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:12δεν είμαι γκουρού. απλά έχω ζήσει κάποια πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:44
Kαλώς τον γκουρού.
Πως πας με το τριαντάφυλλο, καλά;![]()
...Ή συνεχίζει να σου κάνει νάζια;![]()
ΠΟΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΕΣ;;;
«Aggressive desublimation».[/url]
So hab ich dich schon unbedingt
- tanipteros
έ ρε που σαι Παπαδόπουλε....!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Γκραφιτοτουρίστες της συμφοράς: H νέα μάστιγα της Αθήνας
Δεκάδες τουρίστες και street artists έρχονται απ όλο τον κόσμο στην πόλη μόνο και μόνο για να βάψουν όπου βρουν επειδή κανείς δεν τους εμποδίζει, λερώνοντας τα πάντα και αδιαφορώντας για το αισθητικό αποτέλεσμα
https://i-loveathens.gr/xoris-katigoria ... s-athinas/
Πλησιάζω να τους ρωτήσω τι είναι αυτό που γράφουν (το σχέδιο σχηματίζει μια λέξη που δεν είναι ούτε γκραφίτι ούτε tag, είναι απλώς άσχημα, κακοσχηματισμένα γράμματα). Δεν φαίνονται παραπάνω από 20 και όταν τους ρωτάω τι ακριβώς φτιάχνουν, εκνευρίζονται.
Δεν μιλούν ελληνικά. Και οι δύο είναι Γερμανοί, ο J. από τη Φρανκφούρτη (είναι 18 και φοιτητής, αρνείται να μου πει περισσότερα), ο F. από το Βερολίνο (19, δηλώνει «artist»), κι έχουν έρθει στην Αθήνα για διακοπές και για να βάψουν στους δρόμους. Αυτό που φτιάχνουν είναι, κατά τη γνώμη τους, «piece of art». «Γιατί να βάψετε στην Αθήνα;» τους ρωτάω. «Επειδή μπορούμε» μου λένε.

Δεκάδες τουρίστες και street artists έρχονται απ όλο τον κόσμο στην πόλη μόνο και μόνο για να βάψουν όπου βρουν επειδή κανείς δεν τους εμποδίζει, λερώνοντας τα πάντα και αδιαφορώντας για το αισθητικό αποτέλεσμα
https://i-loveathens.gr/xoris-katigoria ... s-athinas/
Πλησιάζω να τους ρωτήσω τι είναι αυτό που γράφουν (το σχέδιο σχηματίζει μια λέξη που δεν είναι ούτε γκραφίτι ούτε tag, είναι απλώς άσχημα, κακοσχηματισμένα γράμματα). Δεν φαίνονται παραπάνω από 20 και όταν τους ρωτάω τι ακριβώς φτιάχνουν, εκνευρίζονται.
Δεν μιλούν ελληνικά. Και οι δύο είναι Γερμανοί, ο J. από τη Φρανκφούρτη (είναι 18 και φοιτητής, αρνείται να μου πει περισσότερα), ο F. από το Βερολίνο (19, δηλώνει «artist»), κι έχουν έρθει στην Αθήνα για διακοπές και για να βάψουν στους δρόμους. Αυτό που φτιάχνουν είναι, κατά τη γνώμη τους, «piece of art». «Γιατί να βάψετε στην Αθήνα;» τους ρωτάω. «Επειδή μπορούμε» μου λένε.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η καταστροφή της ομορφιάς είναι εγγενής τάση κάποιων.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:09πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να το μουτζουρώσει αυτό?georgebi έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:02 Γκραφιταδες βανδάλισαν.....εχμ.... παιδια έκφρασαν τη δυσφορίας τους για ένα κόσμο, μια χώρα, μια πόλη στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν
το εντυπωσιακό γκράφιτι με την κουκουβάγια στο Μεταξουργείο.
http://almirosinfo.gr/article/%CE%B2%CE ... E%AF%CE%BF
![]()
Εδώ που τα λέμε, το συγκεκριμένο γκράφιτι είχε ανεπίτρεπτα στοιχεία.
Έμπνευση, γνώση χρωμάτων, συσχετισμό συμβολισμών, αρμονία, δεξιότητα κλπ κλπ κλπ
Στην πυρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- tanipteros
έ ρε που σαι Παπαδόπουλε...!

α να τι ελειπε.ένας χουντογιόγκι
Αλίμονο ... δεν ξέρω κανέναν με τέτοιες τάσεις .ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:30Η καταστροφή της ομορφιάς είναι εγγενής τάση κάποιων.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:09πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να το μουτζουρώσει αυτό?georgebi έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:02 Γκραφιταδες βανδάλισαν.....εχμ.... παιδια έκφρασαν τη δυσφορίας τους για ένα κόσμο, μια χώρα, μια πόλη στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν
το εντυπωσιακό γκράφιτι με την κουκουβάγια στο Μεταξουργείο.
http://almirosinfo.gr/article/%CE%B2%CE ... E%AF%CE%BF
![]()
Εδώ που τα λέμε, το συγκεκριμένο γκράφιτι είχε ανεπίτρεπτα στοιχεία.
Έμπνευση, γνώση χρωμάτων, συσχετισμό συμβολισμών, αρμονία, δεξιότητα κλπ κλπ κλπ
Στην πυρά.![]()
- tanipteros
έ ρε που σαι Χούντα....???
τι χρυσά χρόνια ζήσαμε τότες...

Τεστάκι εμπειρίας ήταν. Ούτε τον λήγοντα δεν έπιασες.the comet the course the tail έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:24ειλικρινά τώρα, τι ήταν αυτό με το τριαντάφυλλο; δεν το κατάλαβα. πες μου μπλιζΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:23...the comet the course the tail έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:12
δεν είμαι γκουρού. απλά έχω ζήσει κάποια πράγματα.![]()
ΠΟΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΕΣ;;;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος