Τσεκάρισε αλλού για κατινοκουτσομπόλες της γειτονιάς, μαθητευόμενε του κούγια.Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:58 Επίσης την περίπτωση ότι είστε οι Κατίνες και οι κουτσομπόλες της γειτονιάς την επισκεφτήκατε καθόλου; Μπα ε;![]()
Βγαλμένοι από ελληνικές ταινίες και σειρές ρε μπούληδες όλοι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο
Γκραφιταδες βανδάλισαν.....
εχμ.... παιδια έκφρασαν τη δυσφορίας τους για ένα κόσμο, μια χώρα, μια πόλη στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν
το εντυπωσιακό γκράφιτι με την κουκουβάγια στο Μεταξουργείο.
http://almirosinfo.gr/article/%CE%B2%CE ... E%AF%CE%BF

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φίλοι μου, η πραγματική τέχνη απαιτεί εκπαίδευση. Η νεολαία μας σήμερα εκπαιδεύεται στην προβατοποίηση που προωθεί η νέα τάξη.
Είναι σχέδιο τους να μας κρατούν χωρίς πραγματική τέχνη γιατί γνωρίζουν ότι μόνο μέσω αυτής αφυπνίζεται το είναι μας.
Είναι σχέδιο τους να μας κρατούν χωρίς πραγματική τέχνη γιατί γνωρίζουν ότι μόνο μέσω αυτής αφυπνίζεται το είναι μας.
Κι αυτό μ' αρέσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Αυτό όμως δεν είναι καν βαρβαρισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επειδή ειπώθηκε "έχεις ξεχάσει πώς ειναι να είσαι 20" εγώ προσωπικά ήμουν έτσι μεταξύ 13 και 15.5.
Στα 20 θα το θεωρούσα αρκετά τραγικό, είναι όντως το άνω όριο ηλικιακά που έχω δει κάποιον να γράφει σε ξεμπαρκο τοίχο, ήταν συν-ΕΑΑΚιτης και παρ'ολα αυτά τον θεωρούσε λίγο μαλακα όλο το υπόλοιπο σχήμα. Μια μέρα ένας σύντροφος από το Μενίδι έφερε τον μικρο αδερφό του ο οποίος στα πέντε λεπτά που μίλαγε με τον τύπο έκρινε σωστό (και συμφωνω) να του αστραψει δύο σφαλιάρες και να τον διατάξει "μη σε ξαναπετυχω πουθενά παλιοκαριολη". Γιατί ρε Βάγγο τον ρωτάμε "δε βλεπετε ρε μαλακες τι μαλακίες λέει αυτός ο μαλακας" απάντηση.
Στα 20 θα το θεωρούσα αρκετά τραγικό, είναι όντως το άνω όριο ηλικιακά που έχω δει κάποιον να γράφει σε ξεμπαρκο τοίχο, ήταν συν-ΕΑΑΚιτης και παρ'ολα αυτά τον θεωρούσε λίγο μαλακα όλο το υπόλοιπο σχήμα. Μια μέρα ένας σύντροφος από το Μενίδι έφερε τον μικρο αδερφό του ο οποίος στα πέντε λεπτά που μίλαγε με τον τύπο έκρινε σωστό (και συμφωνω) να του αστραψει δύο σφαλιάρες και να τον διατάξει "μη σε ξαναπετυχω πουθενά παλιοκαριολη". Γιατί ρε Βάγγο τον ρωτάμε "δε βλεπετε ρε μαλακες τι μαλακίες λέει αυτός ο μαλακας" απάντηση.
πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να το μουτζουρώσει αυτό?georgebi έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:02 Γκραφιταδες βανδάλισαν.....εχμ.... παιδια έκφρασαν τη δυσφορίας τους για ένα κόσμο, μια χώρα, μια πόλη στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν
το εντυπωσιακό γκράφιτι με την κουκουβάγια στο Μεταξουργείο.
![]()
Κοίταξε , δε θα με κάνεις εσύ να βγάλω τα καλαμάρια στο πληκτρολόγιο , ξηγημένοι;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:01Τσεκάρισε αλλού για κατινοκουτσομπόλες της γειτονιάς, μαθητευόμενε του κούγια.Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:58 Επίσης την περίπτωση ότι είστε οι Κατίνες και οι κουτσομπόλες της γειτονιάς την επισκεφτήκατε καθόλου; Μπα ε;![]()
Βγαλμένοι από ελληνικές ταινίες και σειρές ρε μπούληδες όλοι.![]()
![]()
Έβαλα κάτι που αρέσει στου κανονικούς ρε μαλάκα. Δεν έβαλα κάτι για σένα. Δύο χέρια έχω, περίμενε λίγο
Πάρε να γουστάρεις (και πες στους δικούς σου να περιμένουν στη σειρά με υπομονή. Θα βάλω και γι αυτούς)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- tanipteros
να μουτζουρώνεις με τέχνη την δική σου περιουσία....αναρχοχαβαλέ...!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
-
the comet the course the tail
δεν είμαι γκουρού. απλά έχω ζήσει κάποια πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:44Kαλώς τον γκουρού.the comet the course the tail έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:07
α ρε ΓΑΛΗ... ξέχασες πως είναι να είσαι 20... σιγά μην ξέρεις τι είναι ζωή... σιγά μην ξέρεις τι θέλεις... κάποιοι σχεδόν ενστικτωδώς αντιδρούν σε όσα τους περιμένουν...![]()
Πως πας με το τριαντάφυλλο, καλά;![]()
...Ή συνεχίζει να σου κάνει νάζια;
ΠΟΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΕΣ;;;
Εάν το γκραφίτι είναι τέχνη, τότε θα επωφεληθεί από μια αυστηρή δίωξη. Γνώμη μου.
So hab ich dich schon unbedingt
Σε στηση με κλήση .Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:10Έβαλα κάτι που αρέσει στου κανονικούς ρε μαλάκα. Δεν έβαλα κάτι για σένα. Δύο χέρια έχω, περίμενε λίγο
Πάρε να γουστάρεις (και πες στους δικούς σου να περιμένουν στη σειρά με υπομονή. Θα βάλω και γι αυτούς)
![]()
Κουστούμι φορετο ...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφωνώΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 10:49 Το γκράφιτι είναι μια υπέροχη μορφή τέχνης του αστικού τοπίου.
Μακάρι οι μεγάλοι δήμοι της χώρας να είχαν υιοθετήσει γκραφιτάδες και ομάδες γκράφιτι.
πρέπει όμως να γίνει με σχέδιο και συντεταγμένα
παράδειγμα:

αυτό είναι τέχνη και ομορφαίνει τη στοά στη Κλεισόβης, δίπλα στη πλατεία Κάνιγγος
προσωπικά περνάω συχνά από εκεί γιατί θέλω να το βλέπω, μου φτιάχνει τη μέρα
το παρακάτω όμως δεν είναι τέχνη, είναι βανδαλισμός
οπότε
παίζει ρόλο που το κάνεις και τι ακριβώς κάνεις
γι'αυτό θα πρέπει να γίνει οργανωμένα
το να πάρω να ένα μαρκαδοράκι και να βγω να γράψω τη μαλακία μου όπου βρω δεν είναι graffiti είναι αλητεία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Γκραφιταδες κατέστρεψαν.....
εχμ.... παιδια έκφρασαν τη δυσφορίας τους για ένα κόσμο, μια χώρα, μια πόλη στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν...
γκράφιτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
https://seleo.gr/thessalonikh/318413-ka ... nikhs-fwto

https://seleo.gr/thessalonikh/318413-ka ... nikhs-fwto

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 16 Απαντήσεις