!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:58 Επίσης την περίπτωση ότι είστε οι Κατίνες και οι κουτσομπόλες της γειτονιάς την επισκεφτήκατε καθόλου; Μπα ε; :D

Βγαλμένοι από ελληνικές ταινίες και σειρές ρε μπούληδες όλοι. :011:
Τσεκάρισε αλλού για κατινοκουτσομπόλες της γειτονιάς, μαθητευόμενε του κούγια. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Το να γράφεις σε ένα τοίχο, σε ένα τρένο είναι η ανάγκη της έκφρασης σε δημόσιο πεδίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Γκραφιταδες βανδάλισαν..... :smt018 εχμ.... παιδια έκφρασαν τη δυσφορίας τους για ένα κόσμο, μια χώρα, μια πόλη στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν :smt023 το εντυπωσιακό γκράφιτι με την κουκουβάγια στο Μεταξουργείο.
http://almirosinfo.gr/article/%CE%B2%CE ... E%AF%CE%BF
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Φίλοι μου, η πραγματική τέχνη απαιτεί εκπαίδευση. Η νεολαία μας σήμερα εκπαιδεύεται στην προβατοποίηση που προωθεί η νέα τάξη.

Είναι σχέδιο τους να μας κρατούν χωρίς πραγματική τέχνη γιατί γνωρίζουν ότι μόνο μέσω αυτής αφυπνίζεται το είναι μας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

georgebi έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:02
Εικόνα
Κι αυτό μ' αρέσει. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εικόνα

Αυτό όμως δεν είναι καν βαρβαρισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Επειδή ειπώθηκε "έχεις ξεχάσει πώς ειναι να είσαι 20" εγώ προσωπικά ήμουν έτσι μεταξύ 13 και 15.5.

Στα 20 θα το θεωρούσα αρκετά τραγικό, είναι όντως το άνω όριο ηλικιακά που έχω δει κάποιον να γράφει σε ξεμπαρκο τοίχο, ήταν συν-ΕΑΑΚιτης και παρ'ολα αυτά τον θεωρούσε λίγο μαλακα όλο το υπόλοιπο σχήμα. Μια μέρα ένας σύντροφος από το Μενίδι έφερε τον μικρο αδερφό του ο οποίος στα πέντε λεπτά που μίλαγε με τον τύπο έκρινε σωστό (και συμφωνω) να του αστραψει δύο σφαλιάρες και να τον διατάξει "μη σε ξαναπετυχω πουθενά παλιοκαριολη". Γιατί ρε Βάγγο τον ρωτάμε "δε βλεπετε ρε μαλακες τι μαλακίες λέει αυτός ο μαλακας" απάντηση.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

georgebi έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:02 Γκραφιταδες βανδάλισαν..... :smt018 εχμ.... παιδια έκφρασαν τη δυσφορίας τους για ένα κόσμο, μια χώρα, μια πόλη στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν :smt023 το εντυπωσιακό γκράφιτι με την κουκουβάγια στο Μεταξουργείο.
http://almirosinfo.gr/article/%CE%B2%CE ... E%AF%CE%BF
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να το μουτζουρώσει αυτό?
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:01
Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:58 Επίσης την περίπτωση ότι είστε οι Κατίνες και οι κουτσομπόλες της γειτονιάς την επισκεφτήκατε καθόλου; Μπα ε; :D

Βγαλμένοι από ελληνικές ταινίες και σειρές ρε μπούληδες όλοι. :011:
Τσεκάρισε αλλού για κατινοκουτσομπόλες της γειτονιάς, μαθητευόμενε του κούγια. :P
Κοίταξε , δε θα με κάνεις εσύ να βγάλω τα καλαμάρια στο πληκτρολόγιο , ξηγημένοι; :lol:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:53
Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:46 Έχω δει αυτό στο Πέραμα και είναι γαμάτο

oo.jpg
Μια μαλακία και μισή είναι
Έβαλα κάτι που αρέσει στου κανονικούς ρε μαλάκα. Δεν έβαλα κάτι για σένα. Δύο χέρια έχω, περίμενε λίγο

Πάρε να γουστάρεις (και πες στους δικούς σου να περιμένουν στη σειρά με υπομονή. Θα βάλω και γι αυτούς)

Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

να μουτζουρώνεις με τέχνη την δική σου περιουσία....αναρχοχαβαλέ...!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:44
the comet the course the tail έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:07
α ρε ΓΑΛΗ... ξέχασες πως είναι να είσαι 20... σιγά μην ξέρεις τι είναι ζωή... σιγά μην ξέρεις τι θέλεις... κάποιοι σχεδόν ενστικτωδώς αντιδρούν σε όσα τους περιμένουν... :102:
Kαλώς τον γκουρού.

Πως πας με το τριαντάφυλλο, καλά; :)

...Ή συνεχίζει να σου κάνει νάζια;
δεν είμαι γκουρού. απλά έχω ζήσει κάποια πράγματα. :102:

ΠΟΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΕΣ;;;
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Εάν το γκραφίτι είναι τέχνη, τότε θα επωφεληθεί από μια αυστηρή δίωξη. Γνώμη μου.
So hab ich dich schon unbedingt
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:10
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:53
Χαοτικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:46 Έχω δει αυτό στο Πέραμα και είναι γαμάτο

oo.jpg
Μια μαλακία και μισή είναι
Έβαλα κάτι που αρέσει στου κανονικούς ρε μαλάκα. Δεν έβαλα κάτι για σένα. Δύο χέρια έχω, περίμενε λίγο

Πάρε να γουστάρεις (και πες στους δικούς σου να περιμένουν στη σειρά με υπομονή. Θα βάλω και γι αυτούς)

Εικόνα
Σε στηση με κλήση .
Κουστούμι φορετο ...
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 10:49 Το γκράφιτι είναι μια υπέροχη μορφή τέχνης του αστικού τοπίου.

Μακάρι οι μεγάλοι δήμοι της χώρας να είχαν υιοθετήσει γκραφιτάδες και ομάδες γκράφιτι.
συμφωνώ
πρέπει όμως να γίνει με σχέδιο και συντεταγμένα
παράδειγμα:
Εικόνα
αυτό είναι τέχνη και ομορφαίνει τη στοά στη Κλεισόβης, δίπλα στη πλατεία Κάνιγγος
προσωπικά περνάω συχνά από εκεί γιατί θέλω να το βλέπω, μου φτιάχνει τη μέρα

το παρακάτω όμως δεν είναι τέχνη, είναι βανδαλισμός
Εικόνα

οπότε
παίζει ρόλο που το κάνεις και τι ακριβώς κάνεις
γι'αυτό θα πρέπει να γίνει οργανωμένα
το να πάρω να ένα μαρκαδοράκι και να βγω να γράψω τη μαλακία μου όπου βρω δεν είναι graffiti είναι αλητεία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Γκραφιταδες κατέστρεψαν..... :smt018 εχμ.... παιδια έκφρασαν τη δυσφορίας τους για ένα κόσμο, μια χώρα, μια πόλη στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν... :smt023 γκράφιτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
https://seleo.gr/thessalonikh/318413-ka ... nikhs-fwto

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”