Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Papa John έγραψε: 09 Αύγ 2020, 21:45
Γιατί όλα τα περίεργα άτομα εμφανίζονται μόνο σε σένα ρε junk95 ;;
Και γιατί πάντα επιλέγουν να κάνουν και μία παρανομία,πάντα όταν είσαι εσύ παρών ;;
Τι εννοείς περίεργα; Περιγράφω την περίπτωση του ενός στο εκατομμύριο;
Νομίζω ναι.
Δεν έχω ακούσει καλό λόγο από το στόμα σου για κανέναν άνθρωπο, που δεν είναι μέλος της οικογενείας σου.
Δηλαδή η λέξη "περίεργος" στη γλώσσα σου σημαίνει κάτι άλλο απ' ο,τι στα ελληνικά.
Όπως και η λέξη "κακός".
Γιατί εγω με εξαίρεση την υποκειμενική αξιολόγηση της εμφάνισης ως 3/10 (όπου ήμουν στην πραγματικότητα καλος γιατί δε μέτρησα τις λακούβες από την ακμή, τι φταίει αυτή αν δεν την πηδαγαν στο λυκειο) δεν είπα κάτι κακο.
Όχι απλά ανάψανε δεκατέσσερις σοβαρές εστίες με κρούσματα στην χώρα Αλβανοί που ήρθανε από την Αλβανία και οκτώ σοβαρές εστίες μουσουλμάνοι της Θράκης και της Κομοτηνής που ήρθαν από Τουρκία.
Απλά το επισημαίνω.
Ούτε παγκόσμια πανδημία δεν φτάνει για να κλείσει η νουδούλα τα σύνορα έστω προσωρινά να προστατέψει τον πληθυσμό. Κατά τ άλλα "δεξιά" και θα αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση.
phorumitis έγραψε: 09 Αύγ 2020, 19:36
Όλη η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα βλέπει Μητσοτάκη και θα φτύνει την τιβι, χαχα
Εκτός από
Otto
Nandros
το αγαπημένο σκυλάκι του συστήματος under
και ίσως
ΓΑΛΗ,αν και τελευταία αυτή έχει δείξει δείγματα μεταμέλειας
Για κάποιο περίεργο λόγο,αυτοί θεωρούν ότι ο Κούλης είναι καλλίτερος από το Τσιπροειδές
Βγάλε άκρη.
Tι εννοείς "μεταμέλεια";
Το ότι διαφωνώ με κάποιες κινήσεις της κυβέρνησης, δεν σημαίνει ότι έχω μετανοιώσει για την ψήφο μου.
Και ναι, θεωρώ ότι ο Κούλης είναι πολύ καλύτερος από το Τσιπροειδές.
Ένα ερώτημα είναι ποσά είναι πραγματικά τα κρουσματα. Ο Μοσιαλος είπε ότι πιστεύει ότι είναι μαλλον δεκαπλασια. Φαίνεται πως τώρα έχουν κολλήσει περισσότερο νέοι που το περνανε κάπως ελαφρά ή εντελώς ασυμπτωματικά. Αυτο φαίνεται και απο τις.. αθλητικές ειδήσεις, έχουν υπάρξει κρούσματα σε διάφορους αθλητές κ ολοι ειναι σε καραντίνα ασυμπτωματικοι. Το θεμα ειναι οτι αν δε σοβαρευτεί ο κόσμος, αν δεν παρθούν μέτρα, οι νεοι θα κολλήσουν τους γονείς τους επιστρέφοντας από διακοπές κτλ, κ εκει φοβάμαι ότι θα γίνει σφαγη. Για τον τουρισμό λυπαμαι που είχα δικιο που ήμουν πολύ αυστηρός, θα ήθελα πραγματικά να έβγαινα λαθος κ να μου λέγατε τώρα εεεε μαλακα τι αρχιδιες έλεγες θυμασαι; θα καταστρεφες την οικονομία χωρις λογο.
Προσγειώθηκα Ελ Βελ πριν 24 ώρες. Μαζί με την δική μου πτήση, προσγειώθηκαν άλλες 3 και περάσαμε όλοι μαζί έλεγχο για διαβατήρια. Δεν μας έκαναν κανένα τεστ, περάσαμε αέρας. Υπήρχε ειδικό σημείο με παραβάν δίπλα από τα διαβατήρια όπου σίγουρα γίνονται έλεγχοι, ένας γιατρός με φουλ εξάρτυση και μάσκα μας κοιτούσε από τα δέκα μέτρα (δεν ξέρω αν κοιτούσε για συμπτώματα), αλλά δεν έγινε ούτε ένα προληπτικό τεστ.
Χτες το βράδυ στα διαβατήρια υπήρχαν 4 αστυνομικοί που τα έλεγχαν, ο καθένας τους με διαφορετικό τρόπο φορεσμού (sic) μάσκας. Ένας που την φόραγε κανονικά. Ένας με την μυτη έξω. Ένας που την είχε να κρέμεται από το αριστερό αυτί. Ένας που δεν είχε καθόλου μάσκα. Έλειπε αυτός που την φόραγε στο σαγόνι για να έχουμε μπίνγκο με κάθε πιθανό συνδυασμό.
Ας φάμε 200 κρούσματα για αρχή στη μάπα τώρα από τη λογική.
Όχι, μια χαρά είναι εφαρμόσιμη και η δική σου λογική. Θα μπορούσαμε άμα θέλαμε να μην ανοίγαμε τουρισμό για φέτος. Θα περικόπταμε τον μισθό σου και θα έπαιρνες 400 ευρώ, ίσα για επιβίωση. Είναι κι αυτό μια τακτική. Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Λεγεών έγραψε: 09 Αύγ 2020, 22:29
Προσγειώθηκα Ελ Βελ πριν 24 ώρες. Μαζί με την δική μου πτήση, προσγειώθηκαν άλλες 3 και περάσαμε όλοι μαζί έλεγχο για διαβατήρια. Δεν μας έκαναν κανένα τεστ, περάσαμε αέρας. Υπήρχε ειδικό σημείο με παραβάν δίπλα από τα διαβατήρια όπου σίγουρα γίνονται έλεγχοι, ένας γιατρός με φουλ εξάρτυση και μάσκα μας κοιτούσε από τα δέκα μέτρα (δεν ξέρω αν κοιτούσε για συμπτώματα), αλλά δεν έγινε ούτε ένα προληπτικό τεστ.
Έτσι ακριβώς και η κολλητή μου που ήρθε από έξω. Πήγε την επόμενη και έκανε μόνη της τεστ
Όχι, μια χαρά είναι εφαρμόσιμη και η δική σου λογική. Θα μπορούσαμε άμα θέλαμε να μην ανοίγαμε τουρισμό για φέτος. Θα περικόπταμε τον μισθό σου και θα έπαιρνες 400 ευρώ, ίσα για επιβίωση. Είναι κι αυτό μια τακτική. Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα;
Γιατί να περικοπεί ο μισθός μου;. Που θα πήγαινε αυτή η περικοπή;
foscilis έγραψε: 09 Αύγ 2020, 19:09
Τώρα πάντως επέστρεψα από το μίνι μάρκετ. Ουρά τεσσάρων ατόμων να πάρουν φρέντο καπουτσίνο. Μάσκα μόνο ο ένας υπάλληλος. Ο άλλος μικρή προσωπιδα-μασελα. Σε αυτόν εξηγούσε η μπροστινή της ουρας (35 χρόνων, 3/10 με αυτοεικονα 25χρονης 8/10) ότι και η προσωπίδα κόβει οξυγόνο και γι'αυτό να αναζητήσει προϊόντα με αλοε βέρα (!) για επάλειψη στη μούρη. Παίρνει τους καφέδες, μπαίνει στο αυτοκίνητο που την περίμενε ο μαλακοκαβλης, βάζει τους καφέδες στο ντουλαπάκι και τον σκύλο στην αγκαλιά της, φεύγουν ανάποδα στο μονόδρομο.
Γιατί όλα τα περίεργα άτομα εμφανίζονται μόνο σε σένα ρε junk95 ;;
Και γιατί πάντα επιλέγουν να κάνουν και μία παρανομία,πάντα όταν είσαι εσύ παρών ;;
Τι εννοείς περίεργα; Περιγράφω την περίπτωση του ενός στο εκατομμύριο;
Μα την αλήθεια, ήθελα να σχολιάσω το ίδιο πράγμα. Όλες του οι περιγραφές περιέχουν και μια παρανομία ή καφρίλα και όλοι του οι γνωστοί είναι ηλίθιοι, παράνομοι και κάφροι. Αυτό το κάνει γιατί αυτή είναι η εικόνα που θέλει να περάσει για τους Έλληνες γενικότερα σαν λαό. Εγώ ξεκινάω σαν δεδομένο ότι οι περιγραφές του περιέχουν 65% σάλτσες, που στην ουσία είναι ψέματα. Αλλά δεν δίνω σημασία γιατί τον ξέρω και δεν είναι χοντρά ψέματα. Είναι πράγματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμβούν, απλά είναι περίεργη σύμπτωση που συμβαίνουν με τόσο τεράστια συχνότητα ειδικά σ' αυτόν.
Τα τελευταία 5 χρόνια παίρνω τον ίδιο δρόμο για την δουλειά, που είναι μονόδρομος. Μόνο μία φορά έχω δει αυτοκίνητο να τον κατεβαίνει και πάλι υπάρχει μια μικρή δικαιολογία γιατί έχει φανάρι, άρα δίνει την εντύπωση ότι η σήμανση μπορεί να είναι λανθασμένη (στην πραγματικότητα το φανάρι είναι για ασθενοφόρα μόνο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ευτυχώς που η κυβέρνηση προτίμησε να χτίσει γερές βάσεις για την οικονομία μετά τον Αύγουστο.
Naida έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:11
Γιατί να περικοπεί ο μισθός μου;. Που θα πήγαινε αυτή η περικοπή;
Στους μισθούς όλων αυτών που είτε κάνουν τουριστικό επάγγελμα είτε εξαρτώνται έμμεσα από τον τουρισμό.
Papa John έγραψε: 09 Αύγ 2020, 21:50
Νομίζω ναι.
Δεν έχω ακούσει καλό λόγο από το στόμα σου για κανέναν άνθρωπο, που δεν είναι μέλος της οικογενείας σου.
Τις προάλλες έβριζε την αδερφή του που ήρθε από Αγγλία.
Λεγεών έγραψε: 09 Αύγ 2020, 22:43
Χτες το βράδυ στα διαβατήρια υπήρχαν 4 αστυνομικοί που τα έλεγχαν, ο καθένας τους με διαφορετικό τρόπο φορεσμού (sic) μάσκας. Ένας που την φόραγε κανονικά. Ένας με την μυτη έξω. Ένας που την είχε να κρέμεται από το αριστερό αυτί. Ένας που δεν είχε καθόλου μάσκα. Έλειπε αυτός που την φόραγε στο σαγόνι για να έχουμε μπίνγκο με κάθε πιθανό συνδυασμό.
Κανείς τους δεν φόραγε γάντια.
Λογικό είναι, το λέω από την αρχή. Κανείς δεν μπορεί να φοράει μάσκα για ώρες αν δεν είναι αυτό το επάγγελμά του.
Τα γάντια δεν ενδείκνυνται, σύμφωνα με τον ΠΟΥ και τον ΕΟΔΥ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,