!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Lord Brum έγραψε: 07 Αύγ 2020, 20:29
Highlander έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:28
zteo έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:24
Το θεμα ειναι οτι οταν η Ελληνικη κυβερνηση παει σε ((διαλογο)) με την Τουρκικη ουσιαστικα θα παει να αποδεχθει ενα μεγαλο μερος των αιτηματων της Τουρκιας χωρις να παρει τιποτα.
Τεσπα παλι θα πανυγηριζεται οτι οι Τουρκοι δεν πηραν Καστελοριζο και Ροδο οταν θα εχει παραδοθει ενα μεγαλο τμημα της Ελληνικης ΑΟΖ στην Τουρκια.
Για εναν πολεμο ((ευθυνη)) εχει αυτος που ριχνει την πρωτη σφαιρα.Η Τουρκια μπορει απλα να θυσιασει το Ορους βαζωντας το να κανει ερευνες στην Ελληνικη ΑΟΖ και να μεταφερει την ευθυνη του πολεμου στην Ελληνικη πλευρα.
Δεν υπάρχει η ελληνική αοζ που θεωρείς, δεν έχει οριοθετηθεί αοζ. Θα "μπαραδωσεις" κάτι που δεν έχεις; :roll:
σε αντίθεση με τον μπολυμπολιτιζμο και την αλιλεγκιη στους μπενταναστες που υπάρχουν ε?
Προδοτη
:str8jack:
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας »

Φηγανε λεει δυο τουρκικα για αιγιαο. Μεγαλη νυχτα η σημερινη.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τι θα γίνει ρε μλκς ,αποφασίστε επιτέλους να ξέρω. Είχα σκοπό να πληρώσω εφορία και λογαριασμούς από βδομάδα.
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

Στύγιος έγραψε: 08 Αύγ 2020, 00:19 Τι θα γίνει ρε μλκς ,αποφασίστε επιτέλους να ξέρω. Είχα σκοπό να πληρώσω εφορία και λογαριασμούς από βδομάδα.
To πιο σημαντικό.

Και εγώ σκέφτομαι να τα βάλω σε δόσεις σε κάρτα και αν γίνει πόλεμος, το πούλο.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Maejima έγραψε: 08 Αύγ 2020, 00:23
Στύγιος έγραψε: 08 Αύγ 2020, 00:19 Τι θα γίνει ρε μλκς ,αποφασίστε επιτέλους να ξέρω. Είχα σκοπό να πληρώσω εφορία και λογαριασμούς από βδομάδα.
To πιο σημαντικό.

Είναι χαζό να μη τα βάζεις στην κάρτα. Αφού είναι άτοκες οι δόσεις.
Βέβαια πρέπει να έχεις πιστωτικό υπόλοιπο και να μην έχεις γεμίσει την κάρτα.
Στύγιος

Μηχανικός έγραψε: 08 Αύγ 2020, 01:27
Maejima έγραψε: 08 Αύγ 2020, 00:23
To πιο σημαντικό.

Είναι χαζό να μη τα βάζεις στην κάρτα. Αφού είναι άτοκες οι δόσεις.
Βέβαια πρέπει να έχεις πιστωτικό υπόλοιπο και να μην έχεις γεμίσει την κάρτα.
Υπόλοιπο ; Τι ειν' τούτο; :smt017
Στύγιος

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... perasan-ta

Έψαχνα κι εγώ για φρεγάτες , αλλά είδα μόνο πυραυλάκατους :lol:
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

Αν είναι να το ζήσουμε θα το ζήσουμε.
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR »

Εικόνα

Εικόνα
:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Η φωνή του Ερντογάν στη Ελλάδα μιλησε:
Ρόμπα ο χουντοσισι. Ξεπούλησε τα δίκαια του αιγυπτιακού λαού.
Παρασκευή 7 Αυγούστου. Ασφαλώς και είναι νόμιμες οι διακρατικές συμφωνίες! Μπορεί ένα κράτος να λέγεται τουρκία ή ελλάδα, και ο εταίρος του που λέγεται λιβύη ή αίγυπτος να υπογράψουν ό,τι θέλουν. Είναι, όμως, εντελώς διαφορετικό ζήτημα ποιές υπογραφές έχουν μεγαλύτερη αξία απ’ το μελάνι που χρειάστηκαν.

Ο χουντοκαραβανάς του Καΐρου είτε βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία είτε έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η υπογραφή του στη “μερική οριοθέτηση αοζ” με το ελλαδιστάν δεν έχει σπουδαία σημασία. Αν προσέξετε τους χάρτες είναι σαφές ότι η Άγκυρα του δίνει πολύ μεγαλύτερη αοζ απ’ ότι η Αθήνα. Πράγμα που σημαίνει ότι είτε ανοιχτά είτε υπόγεια βρίσκεται ήδη κατηγορούμενος στο εσωτερικό του για “εθνική μειοδοσία”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνει αυτό ο Sisi. To 2016 αποφάσισε να χαρίσει δυο αιγυπτιακά νησιά στην Ερυθρά Θάλασσα, το Tiran και το Sanafir, στην πετροχούντα του Ριάντ – με αντάλλαγμα (τι άλλο;) λεφτά. Έγινε ο σχετικός χαμός (όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σ’ ένα φασιστικό καθεστώς σαν αυτό του Sisi), ένα δικαστήριο τόλμησε να κρίνει ότι η παραχώρηση ήταν παράνομη, αλλά τελικά το κοινοβούλιό του την ενέκρινε – τα λεφτά ήταν πολλά.

Σε τι ανταλλάγματα ελπίζει τώρα, και μάλιστα απ’ το ελλαδιστάν, παραχωρώντας βυθό; Κάτι απ’ τους έλληνες εφοπλιστές; Δεν ξέρουμε. Το εντόπιο ρημαδογκουβέρνο πανηγυρίζει με όλο του το δίκιο για την «εθνική επιτυχία». Το γεγονός, ωστόσο, ότι η συμφωνία είναι τόσο επί μέρους ώστε να είναι αποκλειστικά και εντελώς αντιτουρκική, δείχνει βιασύνη. Που σημαίνει ότι η αιγυπτιακή χούντα θεωρεί πως κινδυνεύει σοβαρά. Απ’ την Άγκυρα (και απ’ την μουσουλμανική αδελφότητα) υποθέτουμε… Γι’ αυτό και προσπαθεί να “κλέψει” και απ’ την λυβική αοζ· της ανατολικής λιβύης φυσικά…

Αν είναι έτσι, η «νόμιμη» ελληνο-αιγυπτιακή συμφωνία είναι απλά κρεμασμένη στο έλεος εξελίξεων που δεν θα αρέσουν στον ρημαγοΓου(αϊ)δοΝικόλα… Συμβαίνουν κι αυτά…

(φωτογραφίες: Πάνω είναι η ονειρική ελληνική – και ελληνοκυπριακή – αοζ, που θα έκανε την μισή ανατολική Μεσόγειο «ελληνική λίμνη». Στη μέση Ε – Α είναι η γραμμή της χθεσινής οριοθέτησης, που η μισή είναι ελαφρά βορειότερα απ’ ότι στον ονειρικό χάρτη.

Κάτω είναι η συμφωνία Άγκυρας – Τρίπολη. Είναι ολοφάνερο ότι οι ορέξεις της Άγκυρας στην περιοχή είναι σαφώς μικρότερες απ’ τις ελληνικές, και ότι η αιγυπτιακή αοζ με βάση την Άγκυρα είναι σαφώς μεγαλύτερη… Ε, σε όσα εγκλήματα χρεώνουν την χούντα Sisi οι αιγύπτιοι πληβείοι χωράει και η «εθνική προδοσία»… Γιατί όχι;)
https://www.sarajevomag.gr/wp/2020/08/voytia-sta-richa/
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 08 Αύγ 2020, 04:43 Αν είναι να το ζήσουμε θα το ζήσουμε.
"Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να να μη χρειαστεί να κάνουμε αυτό που θα χρειαστεί."

Σπουδαίες ρήσεις ελλήνων φιλοσόφων.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Πάμε για αύξηση χωρικών υδάτων και αφού επιτέλους προηγηθεί χάραξη γραμμών βάσης. Τον βλέπω με εγκεφαλικό τον Έρντο. Να δούμε βέβαια σε ποια νησιά και τι αύξηση.

https://twitter.com/NikosDendias/status ... 53376?s=20
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Belisarius έγραψε: 08 Αύγ 2020, 10:22 Πάμε για αύξηση χωρικών υδάτων και αφού επιτέλους προηγηθεί χάραξη γραμμών βάσης. Τον βλέπω με εγκεφαλικό τον Έρντο. Να δούμε βέβαια σε ποια νησιά και τι αύξηση.

https://twitter.com/NikosDendias/status ... 53376?s=20
:o

Καλα εαν δουμε και αυτο θα ειναι το δευτερο θαυμα του αιωνα μετα το Ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Η προετοιμασία για το κλείσιμο των κόλπων στα δυτικά έχει πραγματοποιηθεί από τον Κοτζιά. Άρα με τη δήλωση καταλαβαίνουμε ότι απλά προειδοποιείται η διεθνής κοινότητα και η Τουρκία, είτε όντως κλείνουν επιπλέον κόλποι στο Αιγαίο. Υποψιάζομαι ότι πάμε σε κλιμακωτή αύξηση σε συνεννόηση με τις ΗΠΑ χωρίς να ερωτηθεί η Τουρκία.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

[quote=Belisarius post_id=1432015 time=1596873253 user_id=384]
Η προετοιμασία για το κλείσιμο των κόλπων στα δυτικά έχει πραγματοποιηθεί από τον Κοτζιά. Άρα με τη δήλωση καταλαβαίνουμε ότι απλά προειδοποιείται η διεθνής κοινότητα και η Τουρκία, είτε όντως κλείνουν επιπλέον κόλποι στο Αιγαίο. Υποψιάζομαι ότι πάμε σε κλιμακωτή αύξηση [b]σε συνεννόηση με τις ΗΠΑ[/b] χωρίς να ερωτηθεί η Τουρκία.
[/quote]

Παράξενο.Δε λένε ότι η ΗΠΑ δεν πολυανακατευονται πια και ότι ο Τραμπ είναι κολλητουλης με τον Ερντο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”