Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Πριν υπήρχε το τουρκο-λυβικο σύμφωνο και τίποτα άλλο. Αστείο, παράνομο αλλά υπήρχε μόνο αυτό. Αν έστελναν ερευνητικό πλοίο στα 7 νμ δεν μπορουσες να κάνεις κάτι νόμιμα. Τώρα αυτό αλλάζει. Τώρα είναι που έχεις όλα τα νόμιμα δικαιώματά να αντιδράσειςlonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:30Μαζί σου. Καμία δικαιοδοσία τουρκική δεν υπάρχει στο τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τώρα όμως που δε πήγες να του το πεις του Τούρκου αυτό επίσημα και να διαλεχθείς αλλά πήγες Αίγυπτο , είναι τέτοια η μογγολική ψυχοσύνθεση που μετά θα πεί κάνω ότι γουστάρω από αντίδραση. Τουλάχιστο μετά από διάλογο και πιθανή άρνηση τουρκική θα είχαμε κάτι να παρουσιάσουμε σαν υποστηρικτικό επιχείρημα στους εταίρους μας από τη πλευρά μας. Τώρα περίμενε navtex από μέρα σε μέρα μη πω ώρα με ώρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:22 Υφαλοκρηπιδα στο Καστελόριζο είπαμε να συζητήσουμε. Όχι μαλακιες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
https://defencereview.gr/ektakto-kiniti ... yrkiko-na/
Έκτακτο: Κινητικότητα στο Τουρκικό Ναυτικό με μετακίνηση μονάδων στο Αιγαίο
Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Ερντογάν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του γράφοντος η κατάσταση τη παρούσα χρονική στιγμή διαμορφώνεται ως εξής:
Τουλάχιστον τρεις τουρκικές ναυτικές μονάδες εξήλθαν αυτή την ώρα από τα Στενά με κατεύθυνση νότια ενώ τουρκική κορβέτα που ανήκε στη δύναμη της SNMG2 αποσπάστηκε και επίσης κινείται με νότια πορεία.
Συνεπώς υπάρχει μια αρχική κινητικότητα η οποία παρακολουθείται διαρκώς από το ΠΝ και αξιολογείται αναλόγως. Το βέβαιο είναι πως μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν θα υπάρξει αυξημένη τουρκική στρατιωτική δραστηριότητα όπως αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω.
Έκτακτο: Κινητικότητα στο Τουρκικό Ναυτικό με μετακίνηση μονάδων στο Αιγαίο
Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Ερντογάν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του γράφοντος η κατάσταση τη παρούσα χρονική στιγμή διαμορφώνεται ως εξής:
Τουλάχιστον τρεις τουρκικές ναυτικές μονάδες εξήλθαν αυτή την ώρα από τα Στενά με κατεύθυνση νότια ενώ τουρκική κορβέτα που ανήκε στη δύναμη της SNMG2 αποσπάστηκε και επίσης κινείται με νότια πορεία.
Συνεπώς υπάρχει μια αρχική κινητικότητα η οποία παρακολουθείται διαρκώς από το ΠΝ και αξιολογείται αναλόγως. Το βέβαιο είναι πως μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν θα υπάρξει αυξημένη τουρκική στρατιωτική δραστηριότητα όπως αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Στους εταίρους μας θα πούμε πως θέλουμε να συζητήσουμε για το κομμάτι που θα κάνει έρευνες η Τουρκία, και αν δεν υπάρξει λύση, να πάμε Χάγη. Εφόσον η Τουρκία όχι μόνο δνε πηγαίνει, αλλά θέλει να αρχίσει γεωτρήσεις, έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου.lonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:30Μαζί σου. Καμία δικαιοδοσία τουρκική δεν υπάρχει στο τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τώρα όμως που δε πήγες να του το πεις του Τούρκου αυτό επίσημα και να διαλεχθείς αλλά πήγες Αίγυπτο , είναι τέτοια η μογγολική ψυχοσύνθεση που μετά θα πεί κάνω ότι γουστάρω από αντίδραση. Τουλάχιστο μετά από διάλογο και πιθανή άρνηση τουρκική θα είχαμε κάτι να παρουσιάσουμε σαν υποστηρικτικό επιχείρημα στους εταίρους μας από τη πλευρά μας. Τώρα περίμενε navtex από μέρα σε μέρα μη πω ώρα με ώρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:22 Υφαλοκρηπιδα στο Καστελόριζο είπαμε να συζητήσουμε. Όχι μαλακιες.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
τεν τεν έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:39Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Πριν υπήρχε το τουρκο-λυβικο σύμφωνο και τίποτα άλλο. Αστείο, παράνομο αλλά υπήρχε μόνο αυτό. Αν έστελναν ερευνητικό πλοίο στα 7 νμ δεν μπορουσες να κάνεις κάτι νόμιμα. Τώρα αυτό αλλάζει. Τώρα είναι που έχεις όλα τα νόμιμα δικαιώματά να αντιδράσειςlonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:30Μαζί σου. Καμία δικαιοδοσία τουρκική δεν υπάρχει στο τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τώρα όμως που δε πήγες να του το πεις του Τούρκου αυτό επίσημα και να διαλεχθείς αλλά πήγες Αίγυπτο , είναι τέτοια η μογγολική ψυχοσύνθεση που μετά θα πεί κάνω ότι γουστάρω από αντίδραση. Τουλάχιστο μετά από διάλογο και πιθανή άρνηση τουρκική θα είχαμε κάτι να παρουσιάσουμε σαν υποστηρικτικό επιχείρημα στους εταίρους μας από τη πλευρά μας. Τώρα περίμενε navtex από μέρα σε μέρα μη πω ώρα με ώρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:22 Υφαλοκρηπιδα στο Καστελόριζο είπαμε να συζητήσουμε. Όχι μαλακιες.
Ρε φίλε εγώ τα έχω μπερδέψει? Τώρα δηλαδή που είναι το ένα σύμφωνο πάνω στο άλλο νομιμοποιούμαστε να αντιδράσουμε ενώ πριν όχι?
Σοβαρά τα πιστεύεις αυτά? Νομικώς ομιλώντας μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο γίνεται αυτή τη στιγμή. Ακόμα και το Φίλη που άκουγα χτες στο ΟΠΕΝ έλεγε να προλάβουμε να πρωτοκολληθεί πρώτα το δικό μας σύμφωνο πριν το τουρκολιβυκό για να έχουμε νομική προτεραιότητα. Ακου. Να προλάβουμε!
Αυτό που πάντως ανέφερα και σε προηγούμενα ποστ είναι ότι λαμβάνοντας υπόψη την αντιδραστική μογγολική ψυχοσύνθεση με αυτό που έκανε ο Δένδιας ακύρωσε τις διερευνητικές και κατ επέκταση το διάλογο.
Ξανασκεφτείτε το όσοι ετοιμάζεστε για διακοπές.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Φαντάσου Πριν που δεν είχαμε κάτι στα χέρια.lonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:51τεν τεν έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:39Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Πριν υπήρχε το τουρκο-λυβικο σύμφωνο και τίποτα άλλο. Αστείο, παράνομο αλλά υπήρχε μόνο αυτό. Αν έστελναν ερευνητικό πλοίο στα 7 νμ δεν μπορουσες να κάνεις κάτι νόμιμα. Τώρα αυτό αλλάζει. Τώρα είναι που έχεις όλα τα νόμιμα δικαιώματά να αντιδράσειςlonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:30
Μαζί σου. Καμία δικαιοδοσία τουρκική δεν υπάρχει στο τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τώρα όμως που δε πήγες να του το πεις του Τούρκου αυτό επίσημα και να διαλεχθείς αλλά πήγες Αίγυπτο , είναι τέτοια η μογγολική ψυχοσύνθεση που μετά θα πεί κάνω ότι γουστάρω από αντίδραση. Τουλάχιστο μετά από διάλογο και πιθανή άρνηση τουρκική θα είχαμε κάτι να παρουσιάσουμε σαν υποστηρικτικό επιχείρημα στους εταίρους μας από τη πλευρά μας. Τώρα περίμενε navtex από μέρα σε μέρα μη πω ώρα με ώρα.![]()
Ρε φίλε εγώ τα έχω μπερδέψει? Τώρα δηλαδή που είναι το ένα σύμφωνο πάνω στο άλλο νομιμοποιούμαστε να αντιδράσουμε ενώ πριν όχι?
Σοβαρά τα πιστεύεις αυτά? Νομικώς ομιλώντας μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο γίνεται αυτή τη στιγμή. Ακόμα και το Φίλη που άκουγα χτες στο ΟΠΕΝ έλεγε να προλάβουμε να πρωτοκολληθεί πρώτα το δικό μας σύμφωνο πριν το τουρκολιβυκό για να έχουμε νομική προτεραιότητα. Ακου. Να προλάβουμε!
Αυτό που πάντως ανέφερα και σε προηγούμενα ποστ είναι ότι λαμβάνοντας υπόψη την αντιδραστική μογγολική ψυχοσύνθεση με αυτό που έκανε ο Δένδιας ακύρωσε τις διερευνητικές και κατ επέκταση το διάλογο.
Υγ. Το τούρκο λιβυκο σύμφωνο πρέπει να περάσει από την Βουλή τους πρώτα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Νομικιστικες μπαρουφες θα εφαρμοστει οποια συμφωνια επβληθει ελεου ισχυος.Αρα το πρωτο και δευτερο δεν εχει σημασια.lonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:51τεν τεν έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:39Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Πριν υπήρχε το τουρκο-λυβικο σύμφωνο και τίποτα άλλο. Αστείο, παράνομο αλλά υπήρχε μόνο αυτό. Αν έστελναν ερευνητικό πλοίο στα 7 νμ δεν μπορουσες να κάνεις κάτι νόμιμα. Τώρα αυτό αλλάζει. Τώρα είναι που έχεις όλα τα νόμιμα δικαιώματά να αντιδράσειςlonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:30
Μαζί σου. Καμία δικαιοδοσία τουρκική δεν υπάρχει στο τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τώρα όμως που δε πήγες να του το πεις του Τούρκου αυτό επίσημα και να διαλεχθείς αλλά πήγες Αίγυπτο , είναι τέτοια η μογγολική ψυχοσύνθεση που μετά θα πεί κάνω ότι γουστάρω από αντίδραση. Τουλάχιστο μετά από διάλογο και πιθανή άρνηση τουρκική θα είχαμε κάτι να παρουσιάσουμε σαν υποστηρικτικό επιχείρημα στους εταίρους μας από τη πλευρά μας. Τώρα περίμενε navtex από μέρα σε μέρα μη πω ώρα με ώρα.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εδώ ο Ερντογάν οργισμένος λέει πως αρχίζει γεωτρήσεις και θα κάνει την ανατολικη Μεσόγειο κεφάλογραβιέρα , άρα πόλεμο, και την είδαν σύριζαιοι και πέριξ κάτι άλλοι αντάρτες λυγεροκορμοι πολεμαρχοι εθνομπολσεβικοι, και μας λένε πως ο Ερντογάν το έριξε στις παρτουζες από τη χαρά του μεσα στο προεδρικό Μέγαρο, επειδή στον κοτζια θα δίνανε 100% επηρεια και στο κουφονησι, επειδή είχε βγάλει φώτο κάτι κωλαράκια στην παραλία μούρλια, και αντε να αντισταθεί κάποιος σε αυτά τα ατρανταχτα δεδομένα.
Σοβαρευτείτε ωρε.
Πάντως όπως και να έχει, η ελληνική κυβέρνηση δείχνει υπεύθυνη στάση, τόσο στις συζητήσεις με την Αίγυπτο, όσο και για τη Χάγη για το Καστελόριζο, άρα όσο ηττοπάθεις κι αν τις θεωρήσεις κάποιος επειδή έχει και μέγιστο εθνικό σθένος, η οποία πολεμική συρραξη θα βαραίνει ξεκάθαρα την κυβέρνηση της Τουρκίας.
Τώρα για τα περί διεθνισμου και συναδέλφωσης των λαών, μακάρι, αλλά εγώ σε κάτι ελληνοτουρκικης φιλίας που έχω μπει στο φβ, όλο κάτι τουρκικούς καλημεροκαφεδες βάζουν, που ευτυχως δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφουν. Τώρα αν το φεισμπουκικο κιτσαριο είναι τόσο δυνατός παράγοντας που να φέρει και την ειρήνη, πάω πάσο.
Σοβαρευτείτε ωρε.
Πάντως όπως και να έχει, η ελληνική κυβέρνηση δείχνει υπεύθυνη στάση, τόσο στις συζητήσεις με την Αίγυπτο, όσο και για τη Χάγη για το Καστελόριζο, άρα όσο ηττοπάθεις κι αν τις θεωρήσεις κάποιος επειδή έχει και μέγιστο εθνικό σθένος, η οποία πολεμική συρραξη θα βαραίνει ξεκάθαρα την κυβέρνηση της Τουρκίας.
Τώρα για τα περί διεθνισμου και συναδέλφωσης των λαών, μακάρι, αλλά εγώ σε κάτι ελληνοτουρκικης φιλίας που έχω μπει στο φβ, όλο κάτι τουρκικούς καλημεροκαφεδες βάζουν, που ευτυχως δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφουν. Τώρα αν το φεισμπουκικο κιτσαριο είναι τόσο δυνατός παράγοντας που να φέρει και την ειρήνη, πάω πάσο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οπου στην θεση υπευθυνη σταση θεωρουμε την ανευ ορων αποδοχη ολων των αιτηματων της Αιγυπτου χωρις να παρουμε τιποτα.Πολλη φοβαμαι οτι θα παραδωσουμε το μισο Αιγαιο χωρις να πεσει ουτε μια σφαιρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:03 Εδώ ο Ερντογάν οργισμένος λέει πως αρχίζει γεωτρήσεις και θα κάνει την ανατολικη Μεσόγειο κεφάλογραβιέρα , άρα πόλεμο, και την είδαν σύριζαιοι και πέριξ κάτι άλλοι αντάρτες λυγεροκορμοι πολεμαρχοι εθνομπολσεβικοι, και μας λένε πως ο Ερντογάν το έριξε στις παρτουζες από τη χαρά του μεσα στο προεδρικό Μέγαρο, επειδή στον κοτζια θα δίνανε 100% επηρεια και στο κουφονησι, επειδή είχε βγάλει φώτο κάτι κωλαράκια στην παραλία μούρλια, και αντε να αντισταθεί κάποιος σε αυτά τα ατρανταχτα δεδομένα.
Σοβαρευτείτε ωρε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν είχαμε να πάρουμε τίποτα. Εμείς δεχόμαστε την επιθετικοτητας της Τουρκίας, η οποία έδινε στην Αίγυπτο πολλά περισσότερα, όπως και η Αίγυπτος είχε την μεγάλη ακτογραμμή. Καλή ήταν η συμφωνια, και έδειξε και διεθνως πως δεν είμαστε φανατικοί πού τα θέλουμε όλα,αρκει να υπάρχει συζήτηση. Οποίαδηποτε κίνηση της Τουρκίας, θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα οποία επακόλουθα.
Το θεμα ειναι οτι οταν η Ελληνικη κυβερνηση παει σε ((διαλογο)) με την Τουρκικη ουσιαστικα θα παει να αποδεχθει ενα μεγαλο μερος των αιτηματων της Τουρκιας χωρις να παρει τιποτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:13 Δεν είχαμε να πάρουμε τίποτα. Εμείς δεχόμαστε την επιθετικοτητας της Τουρκίας, η οποία έδινε στην Αίγυπτο πολλά περισσότερα, όπως και η Αίγυπτος είχε την μεγάλη ακτογραμμή. Καλή ήταν η συμφωνια, και έδειξε και διεθνως πως δεν είμαστε φανατικοί πού τα θέλουμε όλα,αρκει να υπάρχει συζήτηση. Οποίαδηποτε κίνηση της Τουρκίας, θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα οποία επακόλουθα.
Τεσπα παλι θα πανυγηριζεται οτι οι Τουρκοι δεν πηραν Καστελοριζο και Ροδο οταν θα εχει παραδοθει ενα μεγαλο τμημα της Ελληνικης ΑΟΖ στην Τουρκια.
Για εναν πολεμο ((ευθυνη)) εχει αυτος που ριχνει την πρωτη σφαιρα.Η Τουρκια μπορει απλα να θυσιασει το Ορους βαζωντας το να κανει ερευνες στην Ελληνικη ΑΟΖ και να μεταφερει την ευθυνη του πολεμου στην Ελληνικη πλευρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Highlander
Δεν υπάρχει η ελληνική αοζ που θεωρείς, δεν έχει οριοθετηθεί αοζ. Θα "μπαραδωσεις" κάτι που δεν έχεις;zteo έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:24Το θεμα ειναι οτι οταν η Ελληνικη κυβερνηση παει σε ((διαλογο)) με την Τουρκικη ουσιαστικα θα παει να αποδεχθει ενα μεγαλο μερος των αιτηματων της Τουρκιας χωρις να παρει τιποτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:13 Δεν είχαμε να πάρουμε τίποτα. Εμείς δεχόμαστε την επιθετικοτητας της Τουρκίας, η οποία έδινε στην Αίγυπτο πολλά περισσότερα, όπως και η Αίγυπτος είχε την μεγάλη ακτογραμμή. Καλή ήταν η συμφωνια, και έδειξε και διεθνως πως δεν είμαστε φανατικοί πού τα θέλουμε όλα,αρκει να υπάρχει συζήτηση. Οποίαδηποτε κίνηση της Τουρκίας, θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα οποία επακόλουθα.
Τεσπα παλι θα πανυγηριζεται οτι οι Τουρκοι δεν πηραν Καστελοριζο και Ροδο οταν θα εχει παραδοθει ενα μεγαλο τμημα της Ελληνικης ΑΟΖ στην Τουρκια.
Για εναν πολεμο ((ευθυνη)) εχει αυτος που ριχνει την πρωτη σφαιρα.Η Τουρκια μπορει απλα να θυσιασει το Ορους βαζωντας το να κανει ερευνες στην Ελληνικη ΑΟΖ και να μεταφερει την ευθυνη του πολεμου στην Ελληνικη πλευρα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε, εφόσον κάνει έρευνες σε μια περιοχή υπό αμφισβήτηση και δεν συζητάει ούτε πηγαίνει στη Χάγη, προφανώς κάνει επιθετική κίνηση, άρα έχει αυτή την ευθύνη. Το ορκους δε θα πάει μόνο του φυσικά, και πάλι μόνος σου να πας στην αοζ των ΗΠΑ πχ, αν σε βυθίσουν, εσύ πηγές γυρεύοντας. Όσο για το τι έχουμε χαρίσει στους Τούρκους, δεν καταλαβαίνω, ούτε τι έχουμε, ούτε πως το χάρισαμε.zteo έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:24Το θεμα ειναι οτι οταν η Ελληνικη κυβερνηση παει σε ((διαλογο)) με την Τουρκικη ουσιαστικα θα παει να αποδεχθει ενα μεγαλο μερος των αιτηματων της Τουρκιας χωρις να παρει τιποτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:13 Δεν είχαμε να πάρουμε τίποτα. Εμείς δεχόμαστε την επιθετικοτητας της Τουρκίας, η οποία έδινε στην Αίγυπτο πολλά περισσότερα, όπως και η Αίγυπτος είχε την μεγάλη ακτογραμμή. Καλή ήταν η συμφωνια, και έδειξε και διεθνως πως δεν είμαστε φανατικοί πού τα θέλουμε όλα,αρκει να υπάρχει συζήτηση. Οποίαδηποτε κίνηση της Τουρκίας, θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα οποία επακόλουθα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Το μεγαλύτερο κομμάτι της ΑΟΖ εξασφαλίστηκε με αυτή τη συμφωνία. Τώρα το μεγάλο βάρος είναι αφενός στην αύξηση των χωρικών υδάτων σε 12 παντού και αφετέρου στον κομμάτι της ΑΟΖ μεταξύ 28 και 29 μεσημβρινού. Εκεί λογικά δε θα διαπραγματευτούμε μόνο σε διμερές επίπεδο αλλά όλοι μαζί: Κύπρος, Ελλάδα, Τουρκία και Αίγυπτος.Το μεγάλο στοίχημα είναι η επαφή των ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου και του Καστελόριζου με τη Ρόδο. Ενδεχομένως μπορεί να συμφωνηθεί τετραεθνές σημείο.zteo έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:24 Τεσπα παλι θα πανυγηριζεται οτι οι Τουρκοι δεν πηραν Καστελοριζο και Ροδο οταν θα εχει παραδοθει ενα μεγαλο τμημα της Ελληνικης ΑΟΖ στην Τουρκια.
σε αντίθεση με τον μπολυμπολιτιζμο και την αλιλεγκιη στους μπενταναστες που υπάρχουν ε?Highlander έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:28Δεν υπάρχει η ελληνική αοζ που θεωρείς, δεν έχει οριοθετηθεί αοζ. Θα "μπαραδωσεις" κάτι που δεν έχεις;zteo έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:24Το θεμα ειναι οτι οταν η Ελληνικη κυβερνηση παει σε ((διαλογο)) με την Τουρκικη ουσιαστικα θα παει να αποδεχθει ενα μεγαλο μερος των αιτηματων της Τουρκιας χωρις να παρει τιποτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:13 Δεν είχαμε να πάρουμε τίποτα. Εμείς δεχόμαστε την επιθετικοτητας της Τουρκίας, η οποία έδινε στην Αίγυπτο πολλά περισσότερα, όπως και η Αίγυπτος είχε την μεγάλη ακτογραμμή. Καλή ήταν η συμφωνια, και έδειξε και διεθνως πως δεν είμαστε φανατικοί πού τα θέλουμε όλα,αρκει να υπάρχει συζήτηση. Οποίαδηποτε κίνηση της Τουρκίας, θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα οποία επακόλουθα.
Για εναν πολεμο ((ευθυνη)) εχει αυτος που ριχνει την πρωτη σφαιρα.Η Τουρκια μπορει απλα να θυσιασει το Ορους βαζωντας το να κανει ερευνες στην Ελληνικη ΑΟΖ και να μεταφερει την ευθυνη του πολεμου στην Ελληνικη πλευρα.![]()
Προδοτη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Η ΑΟΖ θα διευκολύνει τα 12 ΝΜ έτσι δεν είναι;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-