!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρομερή έκρηξη στη Βηρυτό
Re: Τρομερή έκρηξη στη Βηρυτό
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
μετα την καταστροφη των αποθεματων τροφιμων στη Βηρυτο και την επερχομενη επισιτιστικη κριση του Λιβανου ανοιγουνε παραθυρα ελεγχου αυτου του κρατους απο την Τουρκια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
έχει σκάσει ο Μακρόν ήδηnostromos έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:03 μετα την καταστροφη των αποθεματων τροφιμων στη Βηρυτο και την επερχομενη επισιτιστικη κριση του Λιβανου ανοιγουνε παραθυρα ελεγχου αυτου του κρατους απο την Τουρκια ...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Λογικό, πάντα είχε συμφέροντα στην χώρα ο γαλλος, εκτός των γνωστών περί Παρισιού της Ανατολής.
Τελικά ο γεροντοφιλος δείχνει πολύ πιο ενεργητικός και ουσιαστικός σε σχέση με τους προκατόχους του και αυτό είναι μια ευχάριστη αλλαγή για την ΕΕ.
My Life had stood, a Loaded Gun
συμφωνά σε όλα αλλά παίρνω απόσταση από τέτοιου είδους σχόλιαaljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:20Λογικό, πάντα είχε συμφέροντα στην χώρα ο γαλλος, εκτός των γνωστών περί Παρισιού της Ανατολής.
Τελικά ο γεροντοφιλος δείχνει πολύ πιο ενεργητικός και ουσιαστικός σε σχέση με τους προκατόχους του και αυτό είναι μια ευχάριστη αλλαγή για την ΕΕ.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Γιατί, είσαι boomer;elchav έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:25συμφωνά σε όλα αλλά παίρνω απόσταση από τέτοιου είδους σχόλιαaljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:20Λογικό, πάντα είχε συμφέροντα στην χώρα ο γαλλος, εκτός των γνωστών περί Παρισιού της Ανατολής.
My Life had stood, a Loaded Gun
δεν μπορώ να ακούω τέτοια για το νέο Βοναπάρτηaljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:31Γιατί, είσαι boomer;elchav έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:25συμφωνά σε όλα αλλά παίρνω απόσταση από τέτοιου είδους σχόλιαaljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:20
Λογικό, πάντα είχε συμφέροντα στην χώρα ο γαλλος, εκτός των γνωστών περί Παρισιού της Ανατολής.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το γκιλφάκι του πάντως δεν είν' κακόelchav έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:25συμφωνά σε όλα αλλά παίρνω απόσταση από τέτοιου είδους σχόλιαaljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:20Λογικό, πάντα είχε συμφέροντα στην χώρα ο γαλλος, εκτός των γνωστών περί Παρισιού της Ανατολής.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
εντάξει, είπαμε να τον στηρίξουμε, αλλά αυτό παραπάειΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Αύγ 2020, 10:47το γκιλφάκι του πάντως δεν είν' κακόelchav έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:25συμφωνά σε όλα αλλά παίρνω απόσταση από τέτοιου είδους σχόλιαaljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 01:20
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σκάσε και κάνε πλάτες!elchav έγραψε: 07 Αύγ 2020, 10:49εντάξει, είπαμε να τον στηρίξουμε, αλλά αυτό παραπάει
μ@@@ρα το γκιλφάκι!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 774 Απαντήσεις
- 16209 Προβολές