!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Myrsini έγραψε: 05 Αύγ 2020, 09:45 Νιώθω ανατριχιασμένη και αισθάνομαι αηδία και τρόμο! :

Κατά τις 4 τα χαράματα ξύπνησα, και είδα στο μισοσκόταδο τη γάτα μου να παίζει με κάτι. :smt017
Σηκώνομαι,ανάβω φώτα και βλέπω την πιο μεγάλη κατσαρίδα που έχει δει η πλάση όλη,ζωντανή,αλλά ευτυχώς αναποδογυρισμένη.

Η γάτα μου την κοίταζε,την πείραζε,την έκανε κλωτσοσκούφι κοκ.Και γω,μάζεψα όση δύναμη μου απέμεινε,διότι έπρεπε να φανώ δυνατή, :smt005: και την πάτησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν θέλω να θυμάμαι την ήχο!

Και η αγωνία μου,αν πρόλαβε και έκανε παιδάκια η άτιμη και έχω γεμίσει;Θα τα έβρισκε η γάτα ναι; Πείτε ναι... :e040:

Η άτιμη απο το μπαλκόνι βγήκε λογικά και πέρασε κάτω απο τη σίτα.Και πρέπει να πρωτομπήκε απο το δωμάτιο της γάτας, διότι βρήκα έξω απο την αμμολεκάνη της..............................................................ένα πόδι κατσαρίδας!

Πάω Σούπερ.Μ. να προμηθευτώ κάτι παγίδες για κατσαρίδες να βάλω στο μπαλκόνι ,και αεροστόπ για την εξώπορτα,επίσης και για τη μια σίτα της μιας κρεββατοκάμαρης, διότι είναι ανεβοκατεβόμενη η σίτα και απο κάτω όχι κατσαρίδα,τρακτέρ χωράει και εκείνη τη σίτα δεν την ανοιγοκλείνω καθόλου.

Ευχηθήτε μου να ήταν ένα μεμονομένο,άτυχο συμβάν.

Να θυμηθώ να κάνω αδριάντα στη γάτα μου. :hebit: :hebit: :hebit:
... βλέπω την πιο μεγάλη κατσαρίδα που έχει δει η πλάση όλη,ζωντανή,αλλά ευτυχώς αναποδογυρισμένη...
Τη γλυκούλα! Μα κι εσύ, εντελώς άκαρδη; :P Δεν κατάλαβες οτι σου έδειχνε και κοιλίτσα (όπως τα γατιά), επειδή ένοιωσε τρυφεράδα κι ήθελε να δηλώσει την αγάπη της; :003:

Αλλά οk, για να σοβαρευτούμε λίγο, σε νιώθω απόλυτα! :g030:
Είναι από τα πιο σιχαμερά έντομα, δεν αντέχω να τα πλησιάσω, ούτε για να τα "απαλλοτριώσω".
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι τα βράδια, οι πόλεις κυρίως, βρίθουν από κατσαρίδες που- συνηθέστατα- έρχονται από απέξω.
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στο εξοχικό μου, με την Τέρψη να φροντίζει να τις ξετρυπώνει τις πιο απίθανες ώρες (κι εμένα να φρικάρω). Αφότου έβαλα αεροστόπ στη εξωτερική πόρτα και γενικά απέφευγα να αφήνω πορτοπαράθυρα για πολλή ώρα ανοιχτά τις νύχτες, το πρόβλημα λύθηκε.
Εύχομαι μόνο να μην πρόλαβε πουθενά να γεννήσει και βέβαια να είναι ένα μεμονωμένο, ατυχές συμβάν.

Τα εύσημα στη γατούλα σου, αξίζει έναν έπαινο (μεταφρασμένο σε μια νόστιμη λιχουδιά) :) :hebit:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Myrsini έγραψε: 05 Αύγ 2020, 09:45

To ίδιο ακριβώς κάνουν με πουλιά και τζιτζίκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:03

Ε και; :D Πουλιά και τζιτζικάκια δεν μπαίνουν σπίτι μου,οπότε δεν κινδυνεύουν.Γω είπα στην τερεζούλα να μπει σπίτι; Αφού μπήκε,ας πρόσεχε. :lol:

Ένστικτο είναι αυτό.Κυνηγιάρικα πλάσματα.Θεϊκά! :hebit:

Μπλιάχ, ανατριχιάζω συνέχεια γαμότι. :011:
Άβαταρ μέλους
Myrsini

aLiCat έγραψε: 05 Αύγ 2020, 10:08
Myrsini έγραψε: 05 Αύγ 2020, 09:45 Νιώθω ανατριχιασμένη και αισθάνομαι αηδία και τρόμο! :

Κατά τις 4 τα χαράματα ξύπνησα, και είδα στο μισοσκόταδο τη γάτα μου να παίζει με κάτι. :smt017
Σηκώνομαι,ανάβω φώτα και βλέπω την πιο μεγάλη κατσαρίδα που έχει δει η πλάση όλη,ζωντανή,αλλά ευτυχώς αναποδογυρισμένη.

Η γάτα μου την κοίταζε,την πείραζε,την έκανε κλωτσοσκούφι κοκ.Και γω,μάζεψα όση δύναμη μου απέμεινε,διότι έπρεπε να φανώ δυνατή, :smt005: και την πάτησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν θέλω να θυμάμαι την ήχο!

Και η αγωνία μου,αν πρόλαβε και έκανε παιδάκια η άτιμη και έχω γεμίσει;Θα τα έβρισκε η γάτα ναι; Πείτε ναι... :e040:

Η άτιμη απο το μπαλκόνι βγήκε λογικά και πέρασε κάτω απο τη σίτα.Και πρέπει να πρωτομπήκε απο το δωμάτιο της γάτας, διότι βρήκα έξω απο την αμμολεκάνη της..............................................................ένα πόδι κατσαρίδας!

Πάω Σούπερ.Μ. να προμηθευτώ κάτι παγίδες για κατσαρίδες να βάλω στο μπαλκόνι ,και αεροστόπ για την εξώπορτα,επίσης και για τη μια σίτα της μιας κρεββατοκάμαρης, διότι είναι ανεβοκατεβόμενη η σίτα και απο κάτω όχι κατσαρίδα,τρακτέρ χωράει και εκείνη τη σίτα δεν την ανοιγοκλείνω καθόλου.

... βλέπω την πιο μεγάλη κατσαρίδα που έχει δει η πλάση όλη,ζωντανή,αλλά ευτυχώς αναποδογυρισμένη...
Τη γλυκούλα! Μα κι εσύ, εντελώς άκαρδη; :P Δεν κατάλαβες οτι σου έδειχνε και κοιλίτσα (όπως τα γατιά), επειδή ένοιωσε τρυφεράδα κι ήθελε να δηλώσει την αγάπη της; :003:

Αλλά οk, για να σοβαρευτούμε λίγο, σε νιώθω απόλυτα! :g030:
Είναι από τα πιο σιχαμερά έντομα, δεν αντέχω να τα πλησιάσω, ούτε για να τα "απαλλοτριώσω".
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι τα βράδια, οι πόλεις κυρίως, βρίθουν από κατσαρίδες που- συνηθέστατα- έρχονται από απέξω.
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στο εξοχικό μου, με την Τέρψη να φροντίζει να τις ξετρυπώνει τις πιο απίθανες ώρες (κι εμένα να φρικάρω). Αφότου έβαλα αεροστόπ στη εξωτερική πόρτα και γενικά απέφευγα να αφήνω πορτοπαράθυρα για πολλή ώρα ανοιχτά τις νύχτες, το πρόβλημα λύθηκε.
Εύχομαι μόνο να μην πρόλαβε πουθενά να γεννήσει και βέβαια να είναι ένα μεμονωμένο, ατυχές συμβάν.

Τα εύσημα στη γατούλα σου, αξίζει έναν έπαινο (μεταφρασμένο σε μια νόστιμη λιχουδιά) :) :hebit:
Σε φχαριστώ γλυκιά μου.

Ωχ μάνα μου, πήρα κατσαριδοπαγίδες αλλά δεν τολμώ να τις βάλω μέσα στο σπίτι,μόνο κάτω απο τον νιπτήρα έβαλα,διότι φοβάμαι για τη γάτα μου,έβαλα μπαλκόνια και μόλις έφραξα ωραία, την μια σίτα που έμπαινε τρακτέρι. :roll:
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Myrsini έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:22 την μια σίτα που έμπαινε τρακτέρι. :roll:
λολ

τρακτέρι λέει! μπρρ κιτς κιτς :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Myrsini έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:19

Ε και; :D Πουλιά και τζιτζικάκια δεν μπαίνουν σπίτι μου,οπότε δεν κινδυνεύουν.Γω είπα στην τερεζούλα να μπει σπίτι; Αφού μπήκε,ας πρόσεχε. :lol:

Με δική τους πρωτοβουλία και στο δικό μου σπίτι δεν μπαίνουν πουλιά και τζιτζίκια, οι γάτες τα φέρνουν. Ενίοτε, ως δώρο.

Εκεί να σε δω. :wink

Ναι, είναι κυνηγιάρικα πλάσματα.

Αλλά τα κυνηγιάρικα θεϊκά πλάσματα, δεν έχουν ως θηράματα μόνον αντιπαθητικά σε μας πλάσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Νιώθω ... πεινασμένος! Έχουμε γάβρο και πιπεριές φλωρίνης...μιαμ μιαμ...!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Myrsini

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:37
Myrsini έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:19

Με δική τους πρωτοβουλία και στο δικό μου σπίτι δεν μπαίνουν πουλιά και τζιτζίκια, οι γάτες τα φέρνουν. Ενίοτε, ως δώρο.

Εκεί να σε δω. :wink

Ναι, είναι κυνηγιάρικα πλάσματα.

Αλλά τα κυνηγιάρικα θεϊκά πλάσματα, δεν έχουν ως θηράματα μόνον αντιπαθητικά σε μας πλάσματα.
Μα ναι,έτσι είναι ακριβώς.Αλλά δεν σκοτώνουν απο κακία όπως άνθρωπος αλλά μόνο απο ένστικτο.Σαφώς δεν θέλω να σκοτώνουν πουλιά,όταν είναι οικόσιτα τα ζώα και έχουν φαγητό,αλλά όταν είναι αδέσποτα καλά κάνουν για να ζήσουν. :102:

Εμένα μένει μέσα,οπότε ευτυχώς τέτοια δωράκια δεν μου φέρνει.Γιατί έχει και χειρότερα δωράκια.
..................αποκεφαλισμένα ποντικάκια. :smt005: Το είχα πάθει αυτό παλιά, όταν έμενα σε χωρίο.Εκεί όντως να δεις. :fp:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Myrsini έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:46
Εμένα μένει μέσα,οπότε ευτυχώς τέτοια δωράκια δεν μου φέρνει.Γιατί έχει και χειρότερα δωράκια.
..................αποκεφαλισμένα ποντικάκια. :smt005: Το είχα πάθει αυτό παλιά, όταν έμενα σε χωρίο.Εκεί όντως να δεις. :fp:
Έχουμε άλλη οπτική των πραγμάτων.

Δεν το παίζω υπεράνω, έτσι; Απλώς κάπου προσπαθώ να διατηρήσω επαφή με την φυσική πραγματικότητα, που απ' όποια πλευρά και να το δεις καθιστά εμάς ως την παρατυπία στο περιβάλλον.

Αν πέταγαν τον οποιονδήποτε από εμάς σε ένα περιβάλλον όπου έπρεπε να επιβιώσουμε ως παρασιτικοί ή ενοχλητικοί οργανισμοί, σαφώς θα ήμασταν λιγότερο ικανοί από τις κατσαρίδες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Και εμάς μας φέρνει ποντικούς, κατσαρίδες, πουλιά. Τον έχουμε και στο σπίτι αλλά είναι και ελεύθερος για να πηγαίνει όπου θέλει στη γειτονιά. Φαγητό φυσικά βρίσκει πάντα εδώ, τρώει πολύ. Απλά είναι το ένστικτο. + ότι πιστεύω πως θέλει να περηφανευτεί, ότι "κοίτα, την σκότωσα", "τα κατάφερα". Τώρα που τον στειρώσαμε όμως δεν φεύγει από το σπίτι. Ηρέμησε πολύ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Feindflug έγραψε: 07 Ιουν 2020, 19:41
rums to let έγραψε: 07 Ιουν 2020, 19:08
Feindflug έγραψε: 07 Ιουν 2020, 17:47 Μόλις συνήλθα από το κρύο που μου έφερε η νηστεία.

Ο ζεστός καφές, αποδείχτηκε ευεργετικός.
(Ποτέ δεν θέλησα ένα μπισκότο τόσο πολύ στην ζωή μου).
Οδοντίατρος τύπε;
Διαλειμματική νηστεία, τύπε.
Πέρνα από το μαγαζί να σε κοινωνήσω σάουθερν κόλα τέκνο μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:07

Δεν το παίζω υπεράνω, έτσι; Απλώς κάπου προσπαθώ να διατηρήσω επαφή με την φυσική πραγματικότητα, που απ' όποια πλευρά και να το δεις καθιστά εμάς ως την παρατυπία στο περιβάλλον.

Αν πέταγαν τον οποιονδήποτε από εμάς σε ένα περιβάλλον όπου έπρεπε να επιβιώσουμε ως παρασιτικοί ή ενοχλητικοί οργανισμοί, σαφώς θα ήμασταν λιγότερο ικανοί από τις κατσαρίδες. :lol:
Ναι,ναι δεν σε παρεξηγώ αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις.Βεβαια σκοτώνουν και πλάσματα που συμπαθούμε,ένστικτο είναι αυτό,να αντιπαθήσω τις γάτες ή να τις θεωρήσω κακές;Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς που το πας. :D
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Κάτι πόνους διαπεραστικούς στον αγκώνα. Άλλο πάλι τούτο :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Myrsini έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:07

Ναι,ναι δεν σε παρεξηγώ αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις.Βεβαια σκοτώνουν και πλάσματα που συμπαθούμε,ένστικτο είναι αυτό,να αντιπαθήσω τις γάτες ή να τις θεωρήσω κακές;Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς που το πας. :D
Πουθενά δεν το πηγαίνω. :) Απλώς έγραψα για το πόσο δύσκολο είναι για μας τους ανθρώπους, να αποδεχόμαστε όπως ακριβώς είναι τον κόσμο των ζώων, έξω από τη δική μας λογική, Σαφώς και δεν θεωρώ το οποιοδήποτε ζώο κακό, αντιθέτως βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την παρατήρηση τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Εικόνα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”