Ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι φανταστική η εργοδότης, πόση αποτελεσματικότητα θεωρείς ότι θα έχει το μπουρουμπούρου μιας χαζούλας που ζητάει συμβουλές από το φεμ γκριφόν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:16 Τελοσπαντων. Αφού είναι και γυναίκα και όχι κάνας καραφλοτατουμπρατσωμενος, έχουν καλή σχέση, δεν κάνει καφρίλες με πελάτες, καλό είναι να την πιάσει στο μπουρου μπουρου, μπας και τις αλλάξει μυαλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
Βρίσκομαι σε διακοπές ολόκληρο το καλοκαίρι σαν ηρωικός απόστρατος συνταξιούχος ο οποίος δεν ζημιώθηκε καθόλου στα οικονομικά του από Κορωνοιους και τα συναφή
Μπορώ σαν εργοδότης να σπολυσω υπάλληλο γιατί είναι κομουνιστής η αναρχικός ;
Είδες που σε πιάνω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
κι αλλη κροκετα θες ρε μουργοΧουργιατς έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:58
Ούτε τελεία δε βάζεις![]()
Βιάζεσαι να φύγεις ή....
...Ή τη θες αυτή τη συζήτηση μπλακ.
Από τη μία θυμώνεις, από την άλλη το ψάχνεις.
Το ψάχνεις να σε εκθέσουν μπροστά σε όλους Μπλακ.
Το αποζητάς κατά βάθος.
Τη βρίσκεις με την ταπείνωση.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες τον εαυτό σου με γυναικεία ρούχα Μπλακ![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εμείς εδώ τα συνηθισμένα.
Η θείτσα κάνει πόλεμο
χωρίς νύφες κι εγγόνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι , μετά θα σε πάνε πίπα κώλο εμπλοκή βάσει εργατικής νομοθεσίας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:22 Μπορώ σαν εργοδότης να σπολυσω υπάλληλο γιατί είναι κομουνιστής η αναρχικός ;
- John Brown Gun Club
το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:39Το Ισλάμ είναι μία βλακώδης, βάρβαρη και οπισθοδρομική ιδεολογία. Αν ο ρατσισμός είναι η εναντίωση στην ιδεολογία καθεαυτή και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της τότε και εσύ ρατσιστής είσαι γιατί εναντιώνεσαι π.χ. στον φασισμό.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:16 Αμα κατσω επισης και το ψαξω βαθυτερα, οι λογοι που εναντιωνεσαι στη μεταναστευση, ειναι ο φοβος μη ενσωματωσης "λογω πολιτισμικων διαφορων" και ¨αλλοιωσης του πληθυσμου" και "ισλαμ". Και ολα αυτα φιλε μου, ειναι ξεκαθαρος, ατοφιος ρατσισμος.
Δεν γίνεται εσύ να έχεις το ελεύθερο να απορρίπτεις όποια ιδεολογία δεν σου αρέσει και να δαιμονοποιείς όποια άτομα την ακολουθούν και να μην το έχω εγώ.
Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το βολικο παραμυθακι προερχεται απο τους κυκλους της ευαγγελικης χριστιανικης ακροδεξιας της αμερικης.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εφόσον η Χρυσή Αυγή η άλλο εθνικιστικό ρατσιστικό πολιτικό κόμμα ΔΕΝ έχει τεθεί εκτός νόμου με επίσημη δικαστική απόφαση , δεν ισχύει το ίδιο από νομικής πλευράς;
Το Ισλάμ θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και έχει κάτι συνθήματα όπως Θάνατος στους Άπιστους και τα συναφή ..John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:39Το Ισλάμ είναι μία βλακώδης, βάρβαρη και οπισθοδρομική ιδεολογία. Αν ο ρατσισμός είναι η εναντίωση στην ιδεολογία καθεαυτή και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της τότε και εσύ ρατσιστής είσαι γιατί εναντιώνεσαι π.χ. στον φασισμό.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:16 Αμα κατσω επισης και το ψαξω βαθυτερα, οι λογοι που εναντιωνεσαι στη μεταναστευση, ειναι ο φοβος μη ενσωματωσης "λογω πολιτισμικων διαφορων" και ¨αλλοιωσης του πληθυσμου" και "ισλαμ". Και ολα αυτα φιλε μου, ειναι ξεκαθαρος, ατοφιος ρατσισμος.
Δεν γίνεται εσύ να έχεις το ελεύθερο να απορρίπτεις όποια ιδεολογία δεν σου αρέσει και να δαιμονοποιείς όποια άτομα την ακολουθούν και να μην το έχω εγώ.
Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το βολικο παραμυθακι προερχεται απο τους κυκλους της ευαγγελικης χριστιανικης ακροδεξιας της αμερικης.
- John Brown Gun Club
και συ που το ξερεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:42Το Ισλάμ θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και έχει κάτι συνθήματα όπως Θάνατος στους Άπιστους και τα συναφή ..John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:39
Το Ισλάμ είναι μία βλακώδης, βάρβαρη και οπισθοδρομική ιδεολογία. Αν ο ρατσισμός είναι η εναντίωση στην ιδεολογία καθεαυτή και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της τότε και εσύ ρατσιστής είσαι γιατί εναντιώνεσαι π.χ. στον φασισμό.
- Golden Age
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:39Το Ισλάμ είναι μία βλακώδης, βάρβαρη και οπισθοδρομική ιδεολογία. Αν ο ρατσισμός είναι η εναντίωση στην ιδεολογία καθεαυτή και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της τότε και εσύ ρατσιστής είσαι γιατί εναντιώνεσαι π.χ. στον φασισμό.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:16 Αμα κατσω επισης και το ψαξω βαθυτερα, οι λογοι που εναντιωνεσαι στη μεταναστευση, ειναι ο φοβος μη ενσωματωσης "λογω πολιτισμικων διαφορων" και ¨αλλοιωσης του πληθυσμου" και "ισλαμ". Και ολα αυτα φιλε μου, ειναι ξεκαθαρος, ατοφιος ρατσισμος.
Ως πολιτική ιδεολογία που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο το έκανε ο Μπιν Λάντεν και απο χρόνια το προετοίμαζε η Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Επίσης, όταν οι Σοβιετικοί και οι σοβιετόφιλοι κομμουνιστές συκοφαντούσαν τους θρησκευόμενους Μουσουλμάνους στο Αφγανιστάν (τότε που ο κόκκινος στρατός σκότωνε παιδάκια στα αφγανικά χωριά για να..."τους διδάξει πολιτισμό"), δεν θυμάμαι τους Ευαγγελιστές να λένε κάτι.
Αλλά για να 'μαστε ειλικρινείς... Όταν ο Μωάμεθ και οι διάδοχοί του και \στη συνέχεια διάφοροι άλλοι μουσουλμάνοι αυτοκράτορες έκαναν εκτρατείες για να καταλάβουν τις χώρες των "απίστων", δεν υπήρχαν πολιτικές ιδεολογίες.
Κατευθείαν από το Κοράνι και τα Αχαντίθ βγαίνουν αυτά. Δεν είναι παραμύθι. Απλώς δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να τα διαβάσεις να δεις τι λένε.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39 το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.
Και αν μου πεις ότι ο μέσος μουσουλμάνος δεν υποστηρίζεις αναγκαστικά τις ακρότητες της θρησκείας του μπορώ και εγώ κάλλιστα να σου απαντήσω ότι και ο μέσος ΧΑυγίτης δεν υποστηρίζει αναγκαστικά τις ακρότητες του φασισμού.
Αν κάποιος είναι δικαιολογημένος να διώξει τον υπάλληλο του επειδή είναι ΧΑυγίτης τότε το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για την περίπτωση που ήταν Μουσουλμάνος. Δεν υπάρχει μα ή αλλά. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος break την 31 Ιούλ 2020, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- John Brown Gun Club
ειπαμε, να προσλαβει και μια αλλη υπαλληλο, απο την Γκανα η τη Νιγηρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:19Ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι φανταστική η εργοδότης, πόση αποτελεσματικότητα θεωρείς ότι θα έχει το μπουρουμπούρου μιας χαζούλας που ζητάει συμβουλές από το φεμ γκριφόν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:16 Τελοσπαντων. Αφού είναι και γυναίκα και όχι κάνας καραφλοτατουμπρατσωμενος, έχουν καλή σχέση, δεν κάνει καφρίλες με πελάτες, καλό είναι να την πιάσει στο μπουρου μπουρου, μπας και τις αλλάξει μυαλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 7 Απαντήσεις