!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:48
dotcom έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:31 Κοίτα που φτάσαμε, τα προοδευτικά στρώματα της κοινωνίας να ζητούν επαναφορά των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων
το μισος, ο ρατσισμος και η υποστηριξη στους δολοφονους του Φυσσα δεν ειναι κοινωνικο φρονημα, ειναι σοβαρη ψυχικη διαταραχη.
Γιατί πληθυντικός; Αφού ο δολοφόνος ήταν ένας.
Άβαταρ μέλους
Leon

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leon »

Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:16
sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:49
Leon έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:46 Θα πω εδώ την άποψη μου.Αρχικά η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα εθνικοσοσιαλιστικής φύσης (όπως και το κόμμα Κασιδιάρη) και δυστυχώς καπηλευεται τμήμα του πατριωτικού χώρου (πολύ μικρότερο από ότι πριν λίγο χρόνια βέβαια).Απο την άλλη η Lifo είναι ότι και η Ισραηλινή Haaretz.Μια ακραία ιδεολογικά αριστερή σελίδα που προωθεί τη δική της αντεθνική αντζεντα.Είχε πάρει(η Lifo) συνέντευξη από εθνοπροδοτη ισραηλινο δημοσιογράφο της Haaretz και είχε παρουσιάσει ψευδώς την Haaretz ως τη μεγαλύτερη ισραηλινή ιστοσελίδα και εφημερίδα (μέγα ψέμα καθώς την διαβάζει ένα 4-5% του Ισραηλινού πληθυσμού δηλαδή μια μειονότητα ακραίων αριστερών αλλά έχει γνωριμίες και.πλάτες στος εξωτερικό και οι ξένοι εκτός Ισραήλ χρησιμοποιούν την αγγλόφωνη ιστοσελίδα της για ενημέρωση).Μην ξεχνάμε πως ο αριστερός Achiles M.Perkalis(έτσι λέγεται στο Facebook) από την Αθήνα που ζει πλέον στπ Τελ Αβίβ είναι δημοσιογράφος και στην Lifo και στην Haaretz.Αυτό τα λέει όλα. Μην κάνετε κλικ στις ιστοσελίδες βόθρων τύπου Haaretz ή Lifo.Και προπαντως όσοι είναι υγιής πατριώτες Σταματήστε να στηρίζεται άρρωστα ανθελληνικα και αντισημιτικά κόμματα τύπου Χρυσής Αυγής.
Πόσους λαθρομετανάστες ή/και πρόσφυγες δέχτηκε τα τελευταία χρόνια το Ισραέλ σύντροφε;
Περισσότερους από 150.000, στην συντριπτική πλειοψηφία από το Κέρας της Αφρικής
Κυρίως Αιθίοπες και κάποιους από Κένυα. Οι μουσουπκνανοι μουσουοκανοι αποφεύγουν το Ισραήλ. Οι χριστιανοί όχι.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:00
Γιάννης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:56
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:59

Ο μπλακι κενταει. Μέσα στο μυαλό του οποιος λέει τους λαθρομεταναστες ότι είναι λαθρομετανάστες, σημαίνει αυτόματα ότι θέλει να κόψει κεφαλια και να τους κρεμάει στα δέντρα
Γιατί, δεν θέλει;
Σαφώς όχι. Είναι τελείως αρρωστημένη αυτή η προσέγγιση και κατά τη γνώμη μου είναι μια προβολή* αυτών που θέλουν να κάνουν οι αντιφά σε όποιους θεωρούν φασίστες.

*Ψυχολογικός όρος.
Δεν έχεις άδικο! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:08 Έχω έναν υπάλληλο χούλιγκαν στη Θύρα 4
Αν κάνει τη δουλειά του και μια στο τόσο λέει καμια μαλακία για τον ΠΑΟΚ, κανένα πρόβλημα
Αν αρχίζει στα σούτια τους πελάτες που έχουν μπρελόκ του γαύρου, θα πάει σπίτι του

Σας κάνει αυτή η διατύπωση;
Εμένα πάντως ναι γιατί περιγράφει παραστατικά την ουσία του πράγματος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 16:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:00
Γιάννης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:56

Γιατί, δεν θέλει;
Σαφώς όχι. Είναι τελείως αρρωστημένη αυτή η προσέγγιση και κατά τη γνώμη μου είναι μια προβολή* αυτών που θέλουν να κάνουν οι αντιφά σε όποιους θεωρούν φασίστες.

*Ψυχολογικός όρος.
Δεν έχεις άδικο! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό...
Σκέψου το οποιοδήποτε "προοδευτικό" επιχείρημα χρησιμοποιούν. Θα διαπιστώσεις ότι είναι προσομοίωση της γραμμικής πορείας ενός μπούμερανγκ που ακινητοποιείται πριν τη στροφή.

Μια μισή/ανισόρροπη/ημιτελής εικόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:12
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:05
Τι κατηγορία δηλαδή; Νομική πάντως όχι. Υπόψιν ότι ο πελάτης μπορεί να είναι απλός ιδιώτης ή άλλη επιχείρηση.
Τώρα αν εσύ τον θεωρείς βαρεμένο, οκ, αλλά δεν ξέρω τι διευκρίνηση χρειάζεσαι από τη δική μου μεριά.
Το "βαρεμένος" δεν πήγαινε στον πελάτη αλλά στον κάθε χαζοχαρούμενο που μπορεί να ισχυρισθεί ότι όποιος αγοράζει προϊόν ή υπηρεσία από μία επιχείρηση που ο χ υπάλληλος αφήνει υπόνοιες ότι ψηφίζει χρυσή αυγή, εμμέσως υποστηρίζει εγκληματικές συμμορίες και λοιπά μπλαμπλα.
Είναι προφανές ότι δεν ξέρεις από επιχειρήσεις και τί σχέση αναπτύσσουν με τους πελάτες τους. Ειδικά οι μικρομεσαίες.

Και ναι, η Χ.Α. είναι υπόδικη ως εγκληματική συμμορία. Δεν είναι ένα απλό κόμμα που απλά ψηφίζεις.
Το ίδιο θα συνέβαινε αν υποστήριζες την ΚΚΚ στις ΗΠΑ, αν κατέβαινε ως κόμμα με την ονομασία "το ασημένιο σούρουπο".
Η Χρυσή Αυγή έχει τεθεί ως πολιτικό κόμμα εκτός νόμου ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάποτε το σύνθημα
Ενώπιον του νόμου όχι εκτός νόμου
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Και λυστε μου μια απορία
Έχουν τεθεί οι εθνικοσοσιαλιστικες ιδέες και απόψεις στην Ελλάδα εκτός νόμου στα πλαίσια της ελληνικής νομοθεσίας;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:06 Ακόμα να απολυθεί η ναζίστρια; Πού είναι το κράτος;
Χαριτωμένο. :)

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να απολυθεί η ναζίστρια γιατί υπάρχει μόνον στον κενό χώρο του κρανίου του υστερικού γκριφόν*.

*Τα μικρά σκυλιά είναι πολύ πιο επιθετικά και θορυβώδη από τα μεγάλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:08 Και λυστε μου μια απορία
Έχουν τεθεί οι εθνικοσοσιαλιστικες ιδέες και απόψεις στην Ελλάδα εκτός νόμου στα πλαίσια της ελληνικής νομοθεσίας;
Μόνον ο Κυβερνήτης είχε το σθένος να θέσει εκτός νόμου τις εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:11
Μόνον ο Κυβερνήτης είχε το σθένος να θέσει εκτός νόμου τις εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες
Η ερώτηση μου ειναι ξεκάθαρη
Το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια της ελληνικής νομοθεσίας βρίσκεται εκτός νόμου ;
Έντυπα φυλλάδια οργανώσεις με εθνικοσοσιαλιστικό περιεχόμενο και ιδέες διώκονται από τον νόμο ;

Αν μελετώ το Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ του Αδόλφου διαπράττω παράνομη πράξη ;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:13
Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:11
Η ερώτηση μου ειναι ξεκάθαρη
Το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια της ελληνικής νομοθεσίας βρίσκεται εκτός νόμου ;
Έντυπα φυλλάδια οργανώσεις με εθνικοσοσιαλιστικό περιεχόμενο και ιδέες διώκονται από τον νόμο ;

Αν μελετώ το Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ του Αδόλφου διαπράττω παράνομη πράξη ;
Και η απάντησή μου ήταν ξεκάθαρη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Καλώς τον Αινειάν.

Ηθικόν ακμαιότατον, έτσι; :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τελοσπαντων. Αφού είναι και γυναίκα και όχι κάνας καραφλοτατουμπρατσωμενος, έχουν καλή σχέση, δεν κάνει καφρίλες με πελάτες, καλό είναι να την πιάσει στο μπουρου μπουρου, μπας και τις αλλάξει μυαλά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:06 Ακόμα να απολυθεί η ναζίστρια; Πού είναι το κράτος;
Oι απόψεις δεν ποινικοποιούνται . Όπως κι εγώ δεν μπορώ να κρίνω χρυσαυγίτη συνάδελφο ,όταν είναι άψογος εν υπηρεσία και στο μάθημα του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”