!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:23
ελα, αρπα μια σκυλοκροκετα τωρα

Δεν χρειάζεται να μειώνεις τον εαυτό σου στην απάντηση. :102:

Ένας πολυδιαβασμένος, πολυταξιδεμένος και πολύπειρος @νδρας
όπως εσύ Μπλακ,
πρέπει να μπορεί να σωφρονίζει τους ασεβείς με τρόπο αναντίρρητο :102:

:102:
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Κοίτα που φτάσαμε, τα προοδευτικά στρώματα της κοινωνίας να ζητούν επαναφορά των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

dotcom έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:31 Κοίτα που φτάσαμε, τα προοδευτικά στρώματα της κοινωνίας να ζητούν επαναφορά των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων
Αυτό που λες προοδευτικά στρώματα πάντα τέτοια νοοτροπία είχαν στην Ελλάδα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

dotcom έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:31 τα προοδευτικά στρώματα της κοινωνίας
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

dotcom έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:31 Κοίτα που φτάσαμε, τα προοδευτικά στρώματα της κοινωνίας να ζητούν επαναφορά των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων
Πάντα το ζητούσαν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:20 Σιγά που 1) έχει επιχείρηση 2) με υπάλληλο και 3) όντας μια χαζογκόμενα που ρωτάει την Α Μπα τι να κάνει.

Ο μόνος που έχει επιχείρηση σε αυτήν την ιστορία είναι η Α Μπα.
E, αυτό είναι το θέμα.

Ότι υπάρχουν κάποιοι που εμπνέονται από την Μπουμπουλένα.

Και δεν εννοώ την υποτιθέμενη εργοδότρια αλλά τη μπουκλωτή χαζούλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Χουργιατς έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:28
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:23
ελα, αρπα μια σκυλοκροκετα τωρα

Δεν χρειάζεται να μειώνεις τον εαυτό σου στην απάντηση. :102:

Ένας πολυδιαβασμένος, πολυταξιδεμένος και πολύπειρος @νδρας
όπως εσύ Μπλακ,
πρέπει να μπορεί να σωφρονίζει τους ασεβείς με τρόπο αναντίρρητο :102:

:102:
καλα, αρπα και μια δευτερη
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Πρέπει να τσακιστεί ο φασισμός; Πρέπει. Μας εγγυάται κανείς ότι αν αρχίσουν απολύσεις χρυσαυγιτών απλά και μόνο επειδή είναι χρυσαυγίτες δεν θα ανοίξει μία κερκόπορτα για απολύσεις για οποιονδήποτε λόγο καυλώσει στον κάθε εργοδότη; Επειδή είναι κομμουνιστής; Επειδή είναι αλληλέγγυος; Επειδή του γάμησε την γκόμενα;

Δεν θεωρώ ότι το να απολυθεί η συγκεκριμένη είναι καλή ιδέα, όχι επειδή πιστεύω στο δικαίωμα των ανθρώπων να είναι φασίστες (έτσι κι αλλιώς οι φασίστες δεν είναι άνθρωποι), αλλά επειδή εδώ καταλύεται ένα πολύ συγκεκριμένο εργασιακό δικαίωμα, αυτό της εργασιακής ασφάλειας, και μακροπρόθεσμα τέτοιες αλλαγές μόνο τους εργοδότες καταλήγουν να ωφελούν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Βλήμα έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:45 Πρέπει να τσακιστεί ο φασισμός; Πρέπει. Μας εγγυάται κανείς ότι αν αρχίσουν απολύσεις χρυσαυγιτών απλά και μόνο επειδή είναι χρυσαυγίτες δεν θα ανοίξει μία κερκόπορτα για απολύσεις για οποιονδήποτε λόγο καυλώσει στον κάθε εργοδότη; Επειδή είναι κομμουνιστής; Επειδή είναι αλληλέγγυος; Επειδή του γάμησε την γκόμενα;

Δεν θεωρώ ότι το να απολυθεί η συγκεκριμένη είναι καλή ιδέα, όχι επειδή πιστεύω στο δικαίωμα των ανθρώπων να είναι φασίστες (έτσι κι αλλιώς οι φασίστες δεν είναι άνθρωποι), αλλά επειδή εδώ καταλύεται ένα πολύ συγκεκριμένο εργασιακό δικαίωμα, αυτό της εργασιακής ασφάλειας, και μακροπρόθεσμα τέτοιες αλλαγές μόνο τους εργοδότες καταλήγουν να ωφελούν.
Και από πότε θεωρείς ότι αυτό που ενδιαφέρει τους αντιφαφλατάδες είναι τα εργατικά δικαιώματα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

το μισος, ο ρατσισμος και η υποστηριξη στους δολοφονους του Φυσσα δεν ειναι κοινωνικο φρονημα, ειναι σοβαρη ψυχικη διαταραχη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:09
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:57
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:51
Να λες μαλακιες, και ειδικά ρατσιστικές, εν ώρα εργασίας είναι μεμπτό, όταν ο άλλος δε θέλει να τις ακούσει. Απλά το βουλώνει. Κι εγώ μπορεί να φτιαχνομαι με 13χρονα, δικαίωμα μου είναι, δεν θα πηγαίνω στη δουλειά μου να λέω, κοίτα αυτό το πιτσιρίκι αφεντικό τι γαμησι θέλει. Αλλά και να με απολύσει με την πρώτη στραβή, κατανοητό θα είναι. Όταν γίνεσαι αντιπαθής, μην περιμένεις και ιδιαίτερη ανοχή.
δεν διαφωνώ
το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη δεν έλεγε ρατσιστικές μαλακίες εν ώρα εργασίας, τις έλεγε σε προσωπικές συζητήσεις με την αφεντικίνα της
άμα η αφεντικίνα της δεν έχει πρόβλημα με την υπάλληλό της γιατί να την απολύσει; άμα κάνει καλά τη δουλειά της δεν υπάρχει λόγος. το τι απόψεις έχει έξω από την εργασία της δεν αφορά την εργοδότριά της
πώς θα σας φαινόταν το ίδιο ζήτημα απλά όπου ρατσισμός να έβαζε τον όρο "ταξικό μίσος"; να την απέλυε ή όχι;
Αυτό δεν διευκρινίζεται αν λέει μαλακιες στη δουλειά ή μόνο στις προσωπικές συζητήσεις. Αν το έλεγε μόνο προσωπικά, απλά κόβεις κάθε συζήτηση. Η προσπαθείς να τις αλλάξεις απόψεις, αν την συμπαθείς τόσο, γιατί αυτά είναι ρευστά, εφόσον στη δουλειά είναι μούγκα.
Και το ταξικο η το πολιτικό μίσος δεν έχει σχέση. Άλλο να λες πως ο Στάλιν η το κκσε ήταν σιχαματα, αλλο πως όλοι οι Ρώσοι είναι σκουπίδια. Ο ρατσισμός, να μισείς κάποιον επειδή είναι τάδε εθνικότητας η χρώματος, είναι ψυχοπαθολογια, και η αναλογία είναι σα να σου πει ο άλλος πως οι γυναίκες θέλουν βιασμό η τα 13χρονα τον καβλωνουν. Εντάξει, στη δουλειά μπορεί να είναι τυπικός, αλλά τον βλέπεις με άλλο μάτι.
και το ταξικό μίσος είναι να μισείς κάποιον όχι επειδή σου έκανε κάτι, αλλά επειδή "ανήκει σε διαφορετική τάξη"
είναι τόσο αυθαίρετο όσο και το ρατσιστικό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:48
το μισος, ο ρατσισμος και η υποστηριξη στους δολοφονους του Φυσσα δεν ειναι κοινωνικο φρονημα, ειναι σοβαρη ψυχικη διαταραχη.
Σύμφωνοι, το ίδιο πιστεύουν και οι ανατολικοευρωπαιοι, όμως εκτός από τους ναζι το ίδιο πιστεύουν και για τους κομμουνιστές, ότι δηλαδή η υποστήριξη στους δολοφόνους των Πολωνών στο Κατυν, στον Στάλιν, δεν ειναι κοινωνικό φρόνημα, είναι σοβαρή ψυχική διαταραχή :smt017
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Δηλαδή εσείς που βρίζετε όλη μέρα του σύριζαιιούς η τους κομμουνιστες είστε ρατσιστές η τους ξέρετε από κοντά; η μηπως δεν έχεις φίλους ή συγγενείς που είναι σύριζαιοι; μην μπλέκουμε την πολιτική κριτική, όσο καφρίλα και να έχει, με την ψυχοπαθεια του καθενός.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:46
Βλήμα έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:45 Πρέπει να τσακιστεί ο φασισμός; Πρέπει. Μας εγγυάται κανείς ότι αν αρχίσουν απολύσεις χρυσαυγιτών απλά και μόνο επειδή είναι χρυσαυγίτες δεν θα ανοίξει μία κερκόπορτα για απολύσεις για οποιονδήποτε λόγο καυλώσει στον κάθε εργοδότη; Επειδή είναι κομμουνιστής; Επειδή είναι αλληλέγγυος; Επειδή του γάμησε την γκόμενα;

Και από πότε θεωρείς ότι αυτό που ενδιαφέρει τους αντιφαφλατάδες είναι τα εργατικά δικαιώματα; :lol:
Προσθέτω μια διευκρίνηση.

Όχι, δεν το παίζω προλετάρια.

Αλλά την ελιτιστική και μονομερή προσέγγιση της κάθε χαζογκόμενας μπορώ να τη διακρίνω.

Επιμένω στον χαρακτηρισμό χαζογκόμενα γιατί θεωρώ αυτό το γελοίο είδος που εκπροσωπεί το προοδευτικό γκριφόν ως την απόλυτη δυσφήμιση του γυναικείου φύλου*.

*Ακόμη και στο lgbt πλαίσιο γιατί κάπου εκεί την κόβω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:59
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:53
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:46

ναι ρε αστειοι τυποι, θα σας αφαιρεθει το δημοκρατικο δικαιωμα να ξερνατε μισος για αλλους ανθρωπους και να στηριζετε δολοφονικες οργανωσεις.
Καραγκιοζηδες.
άλλο ένα ηλίθιο λογικό άλμα
σε έναν ελεύθερο κόσμο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιπαθεί ή και να μισεί όποιον γουστάρει
αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να προβαίνει σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ή να ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τρίτους να προβούν σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
Ο μπλακι κενταει. Μέσα στο μυαλό του οποιος λέει τους λαθρομεταναστες ότι είναι λαθρομετανάστες, σημαίνει αυτόματα ότι θέλει να κόψει κεφαλια και να τους κρεμάει στα δέντρα
Γιατί, δεν θέλει;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”