Το κοινό του Αυτιά και οι άλλοι.
Τα υπόλοιπα είναι ψευδαισθήσεις, έτσι για να' χουμε να λέμε.
Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Θα θέλαμε και τη γνώμη του κοινού.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:58 Εγώ που πήρα* αυτοκίνητο στην πρακτική (που δούλευα απλήρωτη) είμαι μπούμερ για μιλένιαλ; Έχω καταμπερδευτεί.
*το πήρε η μάνα μου στο όνομά της και το οδηγούσα εγώ
Δε βοηθάει σ' αυτό, θεμελιώνει όμως τους μπούμερς ως έχοντες μια ξεκάθαρη νοοτροπία. Που είναι εκμετάλλευση των συνθηκών και μετά πασάρουμε χειρότερες συνθήκες στους επόμενους.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:01πως ακριβώς βοηθάει αυτό το συλλογισμό σου οτι οι μπούμερς έκλεψαν τα σπίτια όνειρα σας?Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:45Ήρθες να με βοηθήσεις στο τσουβάλιασμα; Θενκς.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:40 να μην παιξουμε αυτό το παιχνίδι
ο καθένας έκανε και κάνει ότι και ο μ.ο. των ανθρώπων της ηλικίας του
*τους έχοντες ακίνητη περιουσία για την οποία έχουν ήδη φορολογηθεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:08 του μοναδικού φόρου που στοχεύει τους έχοντες*. Δεν είναι κάποιος θεωρητικός συλλογισμός.
υπομονή λοιπόν 10-15 χρόνια ακόμη...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:08 Ξαναλέω ότι ακόμα υπάρχουν, κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ψηφίζουν με την ίδια νοοτροπία, υπερασπίζονται τα προνόμια τους, τις συντάξεις τους, και δίνουν τον ανένδοτο αγώνα κατά του ΕΝΦΙΑ, του μοναδικού φόρου που στοχεύει τους έχοντες. Δεν είναι κάποιος θεωρητικός συλλογισμός.
Ας τα βλέπουν αυτά ο Αρίστος και ο dna που λέει ότι δεν τα πιστεύουν αυτά οι μπούμερς, τους επιβλήθηκαν από τα πάνω.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:10*τους έχοντες ακίνητη περιουσία για την οποία έχουν ήδη φορολογηθεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:08 του μοναδικού φόρου που στοχεύει τους έχοντες*. Δεν είναι κάποιος θεωρητικός συλλογισμός.
ΥΓ. Εϊμαι μπούμερ, θενξ, με βοήθησες.
Λαθος, σε ολους οσους δικαιουνται, θα τα παρουν χωρις να τρεχουν σε δικαστηρια κλπ.Μπεκρής έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:39Ας εφάρμοζε την απόφαση του ΣτΕ, που ήταν ονομαστική για αυτούς που προσέφυγαν και να έδινε τα υπολοιπα λεφτά σε εξοπλισμούς. Τώρα μοιράζει λεφτα σε αυτούς που ΔΕΝ τα δικαιούνται, για να μην τρέχουν στα δικαστήρια.
Λμαο. Η γενιά σου δεν είναι ενιαία πολιτικά. ένα 45% είναι boomer collaborators και ένα 55% περίπου μαζί με M-Z.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:13υπομονή λοιπόν 10-15 χρόνια ακόμη...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:08 Ξαναλέω ότι ακόμα υπάρχουν, κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ψηφίζουν με την ίδια νοοτροπία, υπερασπίζονται τα προνόμια τους, τις συντάξεις τους, και δίνουν τον ανένδοτο αγώνα κατά του ΕΝΦΙΑ, του μοναδικού φόρου που στοχεύει τους έχοντες. Δεν είναι κάποιος θεωρητικός συλλογισμός.
μετά θα έχετε να κάνετε με μας που οχι μόνο δε θα σας συμπονάμε για την ατυχία σας
αλλά θα σας κοροϊδεύουμε από πάνω για την ανικανότητα σας και την τάση να θεωρείτε οτι σας χρωστάει η ζωή
Εξαρτάται από το πως αντιλαμβάνεσαι τους έχοντες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:08Δε βοηθάει σ' αυτό, θεμελιώνει όμως τους μπούμερς ως έχοντες μια ξεκάθαρη νοοτροπία. Που είναι εκμετάλλευση των συνθηκών και μετά πασάρουμε χειρότερες συνθήκες στους επόμενους.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:01πως ακριβώς βοηθάει αυτό το συλλογισμό σου οτι οι μπούμερς έκλεψαν τα σπίτια όνειρα σας?
Μαζί τους τσουβαλιάζουμε, απλά εγώ βάζω άλλη ταμπέλα στο τσουβάλι.
Ξαναλέω ότι ακόμα υπάρχουν, κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ψηφίζουν με την ίδια νοοτροπία, υπερασπίζονται τα προνόμια τους, τις συντάξεις τους, και δίνουν τον ανένδοτο αγώνα κατά του ΕΝΦΙΑ, του μοναδικού φόρου που στοχεύει τους έχοντες. Δεν είναι κάποιος θεωρητικός συλλογισμός.
Κατ'εμέ, αν ο ΕΝΦΙΑ έπρεπε να υπάρχει, θα έπρεπε να έχει πιο δίκαιη μορφή, θα έπρεπε να είναι εφάπαξ ποσό ανά τετραγωνικό μέτρο. Εκεί θα έλεγα, ναι ΟΚ, ο λεφτάς με τη σπιταρώνα θα δώσει τα τριπλά από τον φτωχό στην γκαρσονιέρα. Καταλαβαίνεις ότι εγώ στο νησί στη μονοκατοικία δίνω λιγότερα από έναν σε διαμέρισμα στη ΓλυφάδαDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:14
Ας τα βλέπουν αυτά ο Αρίστος και ο dna που λέει ότι δεν τα πιστεύουν αυτά οι μπούμερς, τους επιβλήθηκαν από τα πάνω.
έτσι όπως το θέτεις, ούτε και σεις είστεDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:15Λμαο. Η γενιά σου δεν είναι ενιαία πολιτικά. ένα 45% είναι boomer collaborators και ένα 55% περίπου μαζί με M-Z.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:13 υπομονή λοιπόν 10-15 χρόνια ακόμη...
μετά θα έχετε να κάνετε με μας που οχι μόνο δε θα σας συμπονάμε για την ατυχία σας
αλλά θα σας κοροϊδεύουμε από πάνω για την ανικανότητα σας και την τάση να θεωρείτε οτι σας χρωστάει η ζωή