Ας εφάρμοζε την απόφαση του ΣτΕ, που ήταν ονομαστική για αυτούς που προσέφυγαν και να έδινε τα υπολοιπα λεφτά σε εξοπλισμούς. Τώρα μοιράζει λεφτα σε αυτούς που ΔΕΝ τα δικαιούνται, για να μην τρέχουν στα δικαστήρια.under έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:23θα τα επαιρναν ολοι αν εκαναν προσφυγη ετσι κι αλλιως.CRWH έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:19Που λεει η δικαστικη αποφαση οτι πρεπει να τα παρουν κι αυτοι που δεν προσεφυγαν;under έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:12 Ειναι υλοποιηση δικαστικης αποφασης.
Αν δεν την εφαρμοζε θα τον εβριζαν.
Τωρα που την εφαρμοζει τον βριζουν αυτοι που θα τον εβριζαν αν δεν την εφαρμοζε.
Αν τα εδινε σε δοσεις θα τον κατηγορουσαν οτι περιμενει να πεθανουν οι συνταξιουχοι.
Τα δινει εφαπαξ και ξεμπερδευει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητσοτάκης - Συντάξεις: Μέσα στο 2020, εφάπαξ και σε όλους τα αναδρομικά
Re: Μητσοτάκης - Συντάξεις: Μέσα στο 2020, εφάπαξ και σε όλους τα αναδρομικά
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
να μην παιξουμε αυτό το παιχνίδιΕμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:16 Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι.
Ο μπούμερ πήγαινε διακοπές στη Λούτσα. Ο μιλένιαλ πάει διακοπές στην Βενετία. Ο μπούμερ έπινε ελληνικό καφέ στο σπίτι του. Ο μιλένιαλ πίνει καφέ στο σπίτι του αλλά τον παραγγέλνει πανάκριβο από του διαόλου τη μάνα.
Ο μπούμερ πρώτα δούλεψε και μετά πήρε αυτοκίνητο. Ο μιλένιαλ πρώτα πήρε αυτοκίνητο και μετά σπούδασε.
ο καθένας έκανε και κάνει ότι και ο μ.ο. των ανθρώπων της ηλικίας του
Βέβαια, για να ακριβολογούμε, αγόραζε οικόπεδο και έχτιζε αυθαίρετα στην Λούτσα. Ενώ έχτιζε και ένα δύο σπίτια ταυτόχρονα.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:16Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:07και όχι μόνο αυτό!
ένας μπούμερ δούλευε μόνος του και ζούσε την οικογένεια του και αγόραζε σπίτι και πηγαίναν και διακοπές και σπούδαζε και τα παιδιά του.
Τώρα δουλεύει και ο μιλένιαλ και η μιλενιαλαινενα και ζούνε στο νοίκι ή πρέπει να δανειστούν για πάντα και έχουν 1,2 παιδιά και δε μπορούνε να πάνε διακοπές και δε θα έχουν χρήματα να τα σπουδάσουν.
Ποιος φταίει? ο μπούμερ!
Ο μπούμερ πήγαινε διακοπές στη Λούτσα. Ο μιλένιαλ πάει διακοπές στην Βενετία. Ο μπούμερ έπινε ελληνικό καφέ στο σπίτι του. Ο μιλένιαλ πίνει καφέ στο σπίτι του αλλά τον παραγγέλνει πανάκριβο από του διαόλου τη μάνα.
Ο μπούμερ πρώτα δούλεψε και μετά πήρε αυτοκίνητο. Ο μιλένιαλ πρώτα πήρε αυτοκίνητο και μετά σπούδασε.
Μπορεί να δουλέψε για να πάρει αυτοκίνητο, ενώ εμείς δεν είχαμε ποτέ τέτοια ευκαιρία.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Eθνικοκοινωνιστης
we live in a soyciety
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Εμπεδοκλής
Και εμένα δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά σε μερικούς αρέσει να βλέπουν μόνο την καμπούρα των άλλων. Γενικώς, παντού χρησιμοποιείται το επιχείρημα φταίνε οι προηγούμενοι. Είτε μιλάμε για την πολιτική, είτε για οπουδήποτε αλλού...dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:40να μην παιξουμε αυτό το παιχνίδιΕμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:16 Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι.
-
Εμπεδοκλής
Βαριέμαι να σου ανεβάσω έναν πίνακα με τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους ανά έτος. Εκεί θα δει κανείς τη ραγδαία αύξηση τους. Άρα μάλλον κάτι από αυτά δεν είναι σωστό.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:42Βέβαια, για να ακριβολογούμε, αγόραζε οικόπεδο και έχτιζε αυθαίρετα στην Λούτσα. Ενώ έχτιζε και ένα δύο σπίτια ταυτόχρονα.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:16Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:07
και όχι μόνο αυτό!
ένας μπούμερ δούλευε μόνος του και ζούσε την οικογένεια του και αγόραζε σπίτι και πηγαίναν και διακοπές και σπούδαζε και τα παιδιά του.
Τώρα δουλεύει και ο μιλένιαλ και η μιλενιαλαινενα και ζούνε στο νοίκι ή πρέπει να δανειστούν για πάντα και έχουν 1,2 παιδιά και δε μπορούνε να πάνε διακοπές και δε θα έχουν χρήματα να τα σπουδάσουν.
Ποιος φταίει? ο μπούμερ!
Μπορεί να δουλέψε για να πάρει αυτοκίνητο, ενώ εμείς δεν είχαμε ποτέ τέτοια ευκαιρία.
- Dwarven Blacksmith
Ήρθες να με βοηθήσεις στο τσουβάλιασμα; Θενκς.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:40να μην παιξουμε αυτό το παιχνίδιΕμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:16 Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι.
- dna replication
και τα βιντεοπαιχνίδιαnowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:34 ο νάνος μου δίνει την εντύπωση πως ότι γνώση έχει για το σύμπαν την έχει αντλήσει από το ρεντιτ
- Eθνικοκοινωνιστης
αφου ειναι bernie brodna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:48και τα βιντεοπαιχνίδιαnowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:34 ο νάνος μου δίνει την εντύπωση πως ότι γνώση έχει για το σύμπαν την έχει αντλήσει από το ρεντιτ
λιγο σιμπιζει αλλα θα στρωσει σιγα σιγα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Τελικά δεν έγραψε κανείς στο νήμα γιατί δεν τα δίνει σε δόσεις?
Πότε γυρίζουμε από διακοπές είπαμε για να ορίστούν εκλογές?
Αλλά ξέχασα. Πρέπει να δοθούν πρώτα τα αναδρομικά για να φτιάξει η ψυχολογία του ψηφοφόρου μπούμερ.
Όταν ο υπόλοιπος κόσμος θα χει αποικήσει το σύμπαν εμείς ακόμα θα βγαίνουμε από τα μνημόνια.
Πότε γυρίζουμε από διακοπές είπαμε για να ορίστούν εκλογές?
Αλλά ξέχασα. Πρέπει να δοθούν πρώτα τα αναδρομικά για να φτιάξει η ψυχολογία του ψηφοφόρου μπούμερ.
Όταν ο υπόλοιπος κόσμος θα χει αποικήσει το σύμπαν εμείς ακόμα θα βγαίνουμε από τα μνημόνια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
τα οποία να πούμε δεν είχαν οι μπούμερςςς
Eπειδή έδωσαν δυο σωσίβια και έστησαν για φωτο κάποιους καημένους (που πρέπει οπωσδήποτε να κλαίνε ή να γελάνε σε κάθε φωτο) είναι παράδεισος;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:31πεσατε λιγο (οσο παταει η γατα) εξω σε σχεση με την επι γης κολαση που παρουσιαζετεΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:04Καλά, ένα σολάριουμ για να φαίνονται πιο ευημερεύοντες οι ευημερεύοντες δεν μπορούσαν να τους κάνουν;
![]()
![]()
Τότε εδώ είναι ο παράδεισος των μεγιστάνων βρε έθνι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Εγώ που πήρα* αυτοκίνητο στην πρακτική (που δούλευα απλήρωτη) είμαι μπούμερ για μιλένιαλ; Έχω καταμπερδευτεί.
*το πήρε η μάνα μου στο όνομά της και το οδηγούσα εγώ
*το πήρε η μάνα μου στο όνομά της και το οδηγούσα εγώ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- dna replication
πως ακριβώς βοηθάει αυτό το συλλογισμό σου οτι οι μπούμερς έκλεψαν τα σπίτια όνειρα σας?Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:45Ήρθες να με βοηθήσεις στο τσουβάλιασμα; Θενκς.dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:40 να μην παιξουμε αυτό το παιχνίδι
Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:19 Κάπου εδώ να πούμε ότι τα χρήματα αυτά οι συνταξιούχοι τα έχουν δουλέψει...
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 38 Απαντήσεις