!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:40
John Brown Gun Club έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:35
Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:31 αυτο ισχύει παντως. το να ζεις οπουδηποτε θες στον πλανητη δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα. αντιθετα η καταχρηστικη επικληση του στατους του προσφυγα απο ανθρωπους που δεν εχουν χασει το σπιτι τους και δεν κινδυνευει η ζωη τους ειναι ευτελιζει τα δικαιωματα οσων πραγματικα εχουν αναγκη
κανεις λαθος, αμα εχεις λεφτα, ειναι. Και γι αυτο εναντιωνομαι σε αυτο: γιατι τα συνορα ειναι μια αυθαιρετη μορφη ιεραρχησης.
δεν ξερεις αναγνωση. ανθρωπινα δικαιωματα ειναι δικαιωματα που εχει καποιος λογω της ανθρωπινης του υποστασης και μονο - ανεξαρτητως αλλων χαρακτηριστικων. το αν μπορεις να αγορασεις ουσιαστικα βιζα μεσω επενδυσης μεγαλων ποσων αυτο ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθε κρατους και οντως γινεται και ειναι δικαιωμα καθε κρατους να αποφασισει αν θελει να σου την πουλησει η οχι. ετσιθελικα δε γινεται - πας εναντια στη βουληση των πολιτων του κρατους οπως αυτη εκφραζεται με τους νομους τους
Χαιρω πολυ, καθε κρατος πουλαει τετοιες βιζες, ακομα και κρατη που δεν εκδιδουν καμια αλλη βιζα. Επισης ενας πολιτης πλουσιου κρατους μπορει να ταξιδεψει και να ζησει οπου θελει, ενας ομως πολιτης φτωχου κρατους δεν μπορει να ταξιδεψει ευκολα πουθενα. Τα δε ανθρωπινα δικαιωματα δεν προκυπτουν αυθαιρετα απο την ανθρωπινη υποσταση, ουτε εκπορευονται απο τον Θεο, αλλα τα απολαμβανουμε επειδη αποφασισαμε απο κοινου πως πρεπει να τα ορισουμε και να τα αναγνωρισουμε, αρα μπορουμε και να τα επεκτεινουμε. Γιατι πχ το δικαιωμα στην στεγη και την τροφη να μην θεωρουνται ανθρωπινα δικαιωματα;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Το εθνικό συμφέρον είναι υπεράνω από τις δικαιωματιστικες παπατζες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:39 Γιατι πχ το δικαιωμα στην στεγη και την τροφη να μην θεωρουνται ανθρωπινα δικαιωματα;
Γιατί εξαρτάται από το μέγεθος της στέγης και την ποσότητα της τροφής. Μπορείς να τα ορίσεις;

Καλό θα ήταν να καθορίσεις και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις, αν θεωρείς ότι πρέπει να υπάρχουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι δεν υπάρχουν πλούσιοι Νιγηριανοί, Αφγανοί ή Πακιστανοί στις αντίστοιχες χώρες.

Για αυτούς τους καπιτάλες που αδιαφορούν για τους φτωχούς της χώρας τους, γιατί δεν έχει αναφερθεί ΠΟΤΕ κάτι από τους υπερευαίσθητους;

Μάλλον επειδή κάνει τζιιιζζζζ το θέμα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γλαύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γλαύκος »

Μιλάτε γι αυτούς που θα τους γλείφατε στην πρώτη ευκαιρία. Εκεί μια ισχύουν οι φιλελέ ιδέες περί ισότητας των ανθρώπων και μια χαρά θα καταδικάζατε το ρατσισμό αν ο πλούσιος αφγανός έπεφτε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από κάποιο ακροδεξιό ούγκανο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eν τω μεταξύ, δεν ζούσε καλά στο Ελλάντα, διότι ήταν παράνομος. Και σε αυτό φταίμε εμείς ας πούμε για ρατσισμό. Και κάθομαι και σκέφτομαι τον συμφοιτητή μου από Κονγκό που ήρθε για σπουδές, τον είχε στείλει νομίζω εκκλησία, κάτι τέτοιο.
Ο τύπος μίλαγε 2 μητρικές διαλέκτους της περιοχής, αγγλικά, γαλλικά και σπούδαζε στα Ελληνικά.

Δε θα ξεχάσω ένα φεγγάρι που προσπαθούμε να κάνουμε μια εργασία σε σίμιουλινκ της μάτλαμπ και εχουμε κάτσει 3 άτομα πάνω από το μάνιουαλ και διαβάζουμε στα ελληνικά, ο τύπος διαβάζει το γαλλικό μάνιουαλ και παράλληλα γράφουμε εργασία στα ελληνικά.

Και ύστερα μου λέτε για ρατσισμό. Δεν έχω θαυμάσει άνθρωπο στη ζωή μου όσο αυτόν.

Γελοιότητες παράνομων.-
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:10 Eν τω μεταξύ, δεν ζούσε καλά στο Ελλάντα, διότι ήταν παράνομος. Και σε αυτό φταίμε εμείς ας πούμε για ρατσισμό. Και κάθομαι και σκέφτομαι τον συμφοιτητή μου από Κονγκό που ήρθε για σπουδές, τον είχε στείλει νομίζω εκκλησία, κάτι τέτοιο.
Ο τύπος μίλαγε 2 μητρικές διαλέκτους της περιοχής, αγγλικά, γαλλικά και σπούδαζε στα Ελληνικά.

Δε θα ξεχάσω ένα φεγγάρι που προσπαθούμε να κάνουμε μια εργασία σε σίμιουλινκ της μάτλαμπ και εχουμε κάτσει 3 άτομα πάνω από το μάνιουαλ και διαβάζουμε στα ελληνικά, ο τύπος διαβάζει το γαλλικό μάνιουαλ και παράλληλα γράφουμε εργασία στα ελληνικά.

Και ύστερα μου λέτε για ρατσισμό. Δεν έχω θαυμάσει άνθρωπο στη ζωή μου όσο αυτόν.

Γελοιότητες παράνομων.-
:smt023 :smt023 :smt023

Ξέρω κι εγώ αντίστοιχες περιπτώσεις αλλά αυτές πρέπει να κρύβονται κάτω από το χαλί.
Δεν κολλάνε στο στόρυ της καθημερινής ασφυξίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:14
Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:10 Eν τω μεταξύ, δεν ζούσε καλά στο Ελλάντα, διότι ήταν παράνομος. Και σε αυτό φταίμε εμείς ας πούμε για ρατσισμό. Και κάθομαι και σκέφτομαι τον συμφοιτητή μου από Κονγκό που ήρθε για σπουδές, τον είχε στείλει νομίζω εκκλησία, κάτι τέτοιο.

Γελοιότητες παράνομων.-

Ξέρω κι εγώ αντίστοιχες περιπτώσεις αλλά αυτές πρέπει να κρύβονται κάτω από το χαλί.
Eν τω μεταξύ εκεί να δεις φτώχεια, φαντάσου τώρα άνθρωπο χωρίς στον ήλιο μοίρα, να τον σπουδάζει με δικά της έξοδα εκκλησία, προφανώς Ελλάδα που ήταν φτηνά, να μένει σε κάτι εστίες, ΔΕ ΘΕΛΩ να στις περιγράψω την κατασταση τους, πάνω στην πύλη Ζωγράφου (όποιος έχει βγάλει ΕΜΠ τις θυμάται οριακα πριν το νεκροταφείο) και παράλληλα να είναι ανθρωπάρα από τις λίγες, με ένα χαμόγελο κάθε φορά, ΚΥΡΙΟΣ, με ένα καλό λόγο και φοιτητάρα. Νταξ. Αντετοξεκουμπωτο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Γλαύκος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:07 Μιλάτε γι αυτούς που θα τους γλείφατε στην πρώτη ευκαιρία. Εκεί μια ισχύουν οι φιλελέ ιδέες περί ισότητας των ανθρώπων και μια χαρά θα καταδικάζατε το ρατσισμό αν ο πλούσιος αφγανός έπεφτε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από κάποιο ακροδεξιό ούγκανο.
καλα, μην το θεωρεις και ως απολυτο δεδομενο αυτο. Η οικονομικη επιφανεια και η κοινωνικη ανοδος δεν παρεχουν παντα ασυλια απεναντι στον ρατσισμο, σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει και να επιδεινωσουν τα πραγματα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:14

Γελοιότητες παράνομων.-

Eν τω μεταξύ εκεί να δεις φτώχεια, φαντάσου τώρα άνθρωπο χωρίς στον ήλιο μοίρα, να τον σπουδάζει με δικά της έξοδα εκκλησία, προφανώς Ελλάδα που ήταν φτηνά, να μένει σε κάτι εστίες, ΔΕ ΘΕΛΩ να στις περιγράψω την κατασταση τους, πάνω στην πύλη Ζωγράφου (όποιος έχει βγάλει ΕΜΠ τις θυμάται οριακα πριν το νεκροταφείο) και παράλληλα να είναι ανθρωπάρα από τις λίγες, με ένα χαμόγελο κάθε φορά, ΚΥΡΙΟΣ, με ένα καλό λόγο και φοιτητάρα. Νταξ. Αντετοξεκουμπωτο.
εαν ομως εμπαινες στον κοπο να τον ρωτησεις για την εμπειρια του στην Ελλαδα, ισως και να ειχε να σου πει καποια πραγματα που να σε εκαναν να νοιωσεις αβολα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

John Brown Gun Club έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:30
εαν ομως εμπαινες στον κοπο να τον ρωτησεις για την εμπειρια του στην Ελλαδα, ισως και να ειχε να σου πει καποια πραγματα που να σε εκαναν να νοιωσεις αβολα.
Όχι, δεν περίμενε να του ανοίγουμε την πόρτα να περάσει, δεν ήταν αντετοκούμπος να ντριμπλάρει καφέ μπαλίτσες, μας τις άνοιγε αυτός τις πόρτες (στις γυναίκες), γιατί στο σπίτι του, του μάθανε τρόπους.

Υπάρχει διαφορά στο πώς ζεις νόμιμα και πώς παράνομα. Πάρτε το απόφαση.
Άβαταρ μέλους
Γλαύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γλαύκος »

John Brown Gun Club έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:27
Γλαύκος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:07 Μιλάτε γι αυτούς που θα τους γλείφατε στην πρώτη ευκαιρία. Εκεί μια ισχύουν οι φιλελέ ιδέες περί ισότητας των ανθρώπων και μια χαρά θα καταδικάζατε το ρατσισμό αν ο πλούσιος αφγανός έπεφτε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από κάποιο ακροδεξιό ούγκανο.
καλα, μην το θεωρεις και ως απολυτο δεδομενο αυτο. Η οικονομικη επιφανεια και η κοινωνικη ανοδος δεν παρεχουν παντα ασυλια απεναντι στον ρατσισμο, σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει και να επιδεινωσουν τα πραγματα.
Λέω ότι ο θεατρινισμός του δεξιού που κάθε φορά παρουσιάζει επιχειρήματα που δήθεν πατάνε σε κάποιες ηθικές αρχές είναι εμφανέστατος. θα τον δεις να υπερασπίζεται έναν χρυσαυγίτη που και καλά έχει διαφορές μαζί του, όταν επιτεθεί και τραυματίσει έναν Πακιστανό. Με την ίδια θέρμη θα δεις να τον καταδικάζει και να πετάει τσιτάτα και ωραία ηθική περί ισότητας και εξέλιξης και προόδου, αν η επίθεση ήταν σε Πακιστανό μεν αλλά πλούσιο επιχειρηματία. Για το ούγκανο πράγματι δεν θα ισχύει κάποια ασυλία. Τουλάχιστον το ούγκανο είναι απαλλαγμένο από τις φαντασιώσεις του δεξιού περί πλούτου και γκλαμουριάς και μένει μόνο στην ισχύ της φυλής.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:33
Όχι, δεν περίμενε να του ανοίγουμε την πόρτα να περάσει, δεν ήταν αντετοκούμπος να ντριμπλάρει καφέ μπαλίτσες, μας τις άνοιγε αυτός τις πόρτες (στις γυναίκες), γιατί στο σπίτι του, του μάθανε τρόπους.

Υπάρχει διαφορά στο πώς ζεις νόμιμα και πώς παράνομα. Πάρτε το απόφαση.
δεν αλλαζει κατι αυτο, ακομα και ατομα γεννημενα και μεγαλωμενα εδω αντιμετωπισαν δυσκολιες και αδικιες εξαιτιας της αφρικανικης καταγωγης τους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:33
Εγώ νομίζω ότι και στο σπίτι του Αντετοκούνμπο είχανε τρόπους αλλά το κλίμα στις ΗΠΑ τώρα, θεωρεί σχεδόν προδοτικούς αυτούς τους τρόπους.

Συνεχίζω λοιπόν να τον συμπαθώ και να τον θεωρώ ευγενικό άνθρωπο.

Κάτι άλλοι παπάρες μου φαίνονται αστείοι που ακόμη κι αν δεν έχουν κάποιο βασικό πρόβλημα να πουν, ακόμη και αν αντιλαμβάνονται τη διαφορά μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, προσπαθούν να το δημιουργήσουν.

Ε, κάτι τέτοια με κάνουν να προσεγγίζω το θέμα με λιγότερη διάθεση κατανόησης από αυτήν που είχα.

Γιατί βλέπω πλέον ξεκάθαρα ότι τίποτα πλέον δεν θα είναι αρκετό για να καλύψει τα ζητούμενα των μπουλουμουτζήδων και περιφερειακών ομάδων.

Όλα έχουν ένα όριο/μέτρο/κόκκινη γραμμή. Τη δική μου την έβαλα και ας γίνει ό,τι είναι να γίνει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:44

Όλα έχουν ένα όριο/μέτρο/κόκκινη γραμμή. Τη δική μου την έβαλα και ας γίνει ό,τι είναι να γίνει. :lol:
Eγω θα επιμένω να απορώ, για ποιό λόγο μας ενδιαφέρει η γνώμη του περισσότερο από την κυρία που κάνει λάντζα σε εστιατόριο της Νew York.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”