!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:27
Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:22
Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:04 Για να είμαι πολύ ειλικρινής και επειδή προφανώς, δεν μπορώ να βγω να το φωνάξω, διότι συναναστρέφομαι μπασκετόφιλους και θα με φάνε ζωντανή, θα το γράψω.

Στ'αρχίδια μου ο Αντετοκούνμπο και όλο του το σόι, μας τα έχετε πρήξει κι εσείς που ασχολείστε επειδή κάνει ντρίπλες κι αυτός γιατί πρέπει να τον διαβάζουμε, επειδή κάνει ντρίπλες.
Εντάξει, είσαι καλός αθλητής, σώνει.
Έχει προεκτάσεις, Π.χ. Το 2004 που 22 χαζοί κλωτσάν´ ένα πετσί και πήρε μια ομάδα το γιουρο σιγά τα αβγά.
Ακριβώς. Γτπκ καλά καλά. Οι τύποι βγάζουν πιο πολλά από αυτόν που σε εμβολιάζει και κλωτσάνε μπάλα, για να μουγκανίζουν από κάτω τα γελάδια.
σωστα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:30 @σεσιλυ
Γιαυτο Εμείς είμαστε υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όλα τα κονδύλια να πέσουν στο να αθλείται ο λαός ενώ τώρα αυτό είναι κάτι που δεν προωθείται γιατί δεν αποφέρει κέρδη. Το κέρδος, η επιδίωξη του κέρδους καλύτερα, προάγει αυτό που και οι 2 αντιλαμβανόμαστε ως ανούσιο.
Αφου είσαι υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού, για σκέψου που θα ήταν σήμερα ο Γιάννης αν το άθλημα δεν ήταν επαγγελματικό...

Ακόμα στα φανάρια θα ήταν.

Αυτό το μέλλον θέλεις για τους Αφρικανούς;
Να είναι καταδικασμένοι μια ζωή να πλένουν το τζαμί σου;

Δεν είναι αμαρτία 2 μέτρα άνθρωπος να είναι στο φανάρι;

Γιατί, επειδή με τις τεράστιες χερουκλες του θα το καθάριζε με μια μόνο κίνηση;
Ή γιατί θα ήταν αστεία η σκηνή και θα εσπαγες πλάκα;

Αφού γνωρίζεις καλά πως σωματικα είναι που υπερτερουν οι Αφρικανοί , με ποιο δικαίωμα τους αφαιρείς το αβανταζ ;

Είσαι φασίστας;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Διπλή δημοσίευση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fluffy την 28 Ιούλ 2020, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Prepon έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:26
Γιαυτο Εμείς είμαστε υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όλα τα κονδύλια να πέσουν στο να αθλείται ο λαός ενώ τώρα αυτό είναι κάτι που δεν προωθείται γιατί δεν αποφέρει κέρδη. Το κέρδος, η επιδίωξη του κέρδους καλύτερα, προάγει αυτό που και οι 2 αντιλαμβανόμαστε ως ανούσιο.
Αφου είσαι υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού, για σκέψου που θα ήταν σήμερα ο Γιάννης αν το άθλημα δεν ήταν επαγγελματικό...

Ακόμα στα φανάρια θα ήταν.

Αυτό το μέλλον θέλεις για τους Αφρικανούς;
Να είναι καταδικασμένοι μια ζωή να πλένουν το τζαμί σου;

Δεν είναι αμαρτία 2 μέτρα άνθρωπος να είναι στο φανάρι;

Γιατί, επειδή με τις τεράστιες χερουκλες του θα το καθάριζε με μια μόνο κίνηση;
Ή γιατί θα ήταν αστεία η σκηνή και θα εσπαγες πλάκα;

Αφού γνωρίζεις καλά πως σωματικα είναι που υπερτερουν οι Αφρικανοί , με ποιο δικαίωμα τους αφαιρείς το αβανταζ ;

Είσαι φασίστας;
Το σίγουρο είναι πως εσυ είσαι πανέξυπνος
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνει κάποιος εργατική βίζα και να την ανανεώνει κιόλας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:45
Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνει κάποιος εργατική βίζα και να την ανανεώνει κιόλας.
Τι σχέση έχει αυτο;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Fluffy έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:52
Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:45
Τι σχέση έχει αυτο;
Σε επαναφέρω στο θέμα, γιατί ξεφύγαμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Fluffy έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:40
Το σίγουρο είναι πως εσυ είσαι πανέξυπνος
Ναι , αλλά πες μας και αυτό που σε ρωτάμε .
Δεν είναι γνώρισμα ευγενούς να αποφεύγει.

Τι ζωή θα έκανε σήμερα ο Γιάννης αν ο αθλητισμός δεν ήταν επαγγελματικός;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

O Αντετοκούμπο είναι η ζωντανή απόδειξη ότι έχουμε γαμώ τα μπάσκετ αλλά μας αδικούν τα γονίδια. Είμαστε Χόμους Χαμηλόκωλους.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:00
Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:27
Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:22
Έχει προεκτάσεις, Π.χ. Το 2004 που 22 χαζοί κλωτσάν´ ένα πετσί και πήρε μια ομάδα το γιουρο σιγά τα αβγά.
Ακριβώς. Γτπκ καλά καλά. Οι τύποι βγάζουν πιο πολλά από αυτόν που σε εμβολιάζει και κλωτσάνε μπάλα, για να μουγκανίζουν από κάτω τα γελάδια.
σωστα.
Γιατί ρε; Διασκέδαση είναι. Οι καλοί διασκεδαστές παντού και ανέκαθεν απολάμβαναν εξαιρετικά προνόμια, τους τα δίνει αυθόρμητα ο κόσμος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σε ποιο άθλημα δεν έχεις ελεύθερη πρόσβαση φλάφυ; :lol:

Απ' ό,τι ξέρω, υπάρχουν πολύ λίγα αθλήματα που χρειάζεται να πληρώνεις από την τσέπη σου, ειδικώς στο ερασιτεχνικό επίπεδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 10:56 Σε ποιο άθλημα δεν έχεις ελεύθερη πρόσβαση φλάφυ; :lol:

Απ' ό,τι ξέρω, υπάρχουν πολύ λίγα αθλήματα που χρειάζεται να πληρώνεις από την τσέπη σου, ειδικώς στο ερασιτεχνικό επίπεδο.
Σε κολυμβητήριο, τζούντο, μπάσκετ κτλ αν πας τα παιδιά σου, δωρεάν τα πας;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 10:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 10:56 Σε ποιο άθλημα δεν έχεις ελεύθερη πρόσβαση φλάφυ; :lol:

Σε κολυμβητήριο, τζούντο, μπάσκετ κτλ αν πας τα παιδιά σου, δωρεάν τα πας;
Δεν έχεις περάσει ούτε έξω από αθλητικό όμιλο, έτσι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:03 Δεν έχεις περάσει ούτε έξω από αθλητικό όμιλο, έτσι; :lol:
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”