σωστα.Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:27Ακριβώς. Γτπκ καλά καλά. Οι τύποι βγάζουν πιο πολλά από αυτόν που σε εμβολιάζει και κλωτσάνε μπάλα, για να μουγκανίζουν από κάτω τα γελάδια.Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:22Έχει προεκτάσεις, Π.χ. Το 2004 που 22 χαζοί κλωτσάν´ ένα πετσί και πήρε μια ομάδα το γιουρο σιγά τα αβγά.Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:04 Για να είμαι πολύ ειλικρινής και επειδή προφανώς, δεν μπορώ να βγω να το φωνάξω, διότι συναναστρέφομαι μπασκετόφιλους και θα με φάνε ζωντανή, θα το γράψω.
Στ'αρχίδια μου ο Αντετοκούνμπο και όλο του το σόι, μας τα έχετε πρήξει κι εσείς που ασχολείστε επειδή κάνει ντρίπλες κι αυτός γιατί πρέπει να τον διαβάζουμε, επειδή κάνει ντρίπλες.
Εντάξει, είσαι καλός αθλητής, σώνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Αφου είσαι υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού, για σκέψου που θα ήταν σήμερα ο Γιάννης αν το άθλημα δεν ήταν επαγγελματικό...Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:30 @σεσιλυ
Γιαυτο Εμείς είμαστε υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όλα τα κονδύλια να πέσουν στο να αθλείται ο λαός ενώ τώρα αυτό είναι κάτι που δεν προωθείται γιατί δεν αποφέρει κέρδη. Το κέρδος, η επιδίωξη του κέρδους καλύτερα, προάγει αυτό που και οι 2 αντιλαμβανόμαστε ως ανούσιο.
Ακόμα στα φανάρια θα ήταν.
Αυτό το μέλλον θέλεις για τους Αφρικανούς;
Να είναι καταδικασμένοι μια ζωή να πλένουν το τζαμί σου;
Δεν είναι αμαρτία 2 μέτρα άνθρωπος να είναι στο φανάρι;
Γιατί, επειδή με τις τεράστιες χερουκλες του θα το καθάριζε με μια μόνο κίνηση;
Ή γιατί θα ήταν αστεία η σκηνή και θα εσπαγες πλάκα;
Αφού γνωρίζεις καλά πως σωματικα είναι που υπερτερουν οι Αφρικανοί , με ποιο δικαίωμα τους αφαιρείς το αβανταζ ;
Είσαι φασίστας;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Διπλή δημοσίευση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fluffy την 28 Ιούλ 2020, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το σίγουρο είναι πως εσυ είσαι πανέξυπνοςPrepon έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:26Αφου είσαι υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού, για σκέψου που θα ήταν σήμερα ο Γιάννης αν το άθλημα δεν ήταν επαγγελματικό...Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:30 @σεσιλυ
Γιαυτο Εμείς είμαστε υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όλα τα κονδύλια να πέσουν στο να αθλείται ο λαός ενώ τώρα αυτό είναι κάτι που δεν προωθείται γιατί δεν αποφέρει κέρδη. Το κέρδος, η επιδίωξη του κέρδους καλύτερα, προάγει αυτό που και οι 2 αντιλαμβανόμαστε ως ανούσιο.
Ακόμα στα φανάρια θα ήταν.
Αυτό το μέλλον θέλεις για τους Αφρικανούς;
Να είναι καταδικασμένοι μια ζωή να πλένουν το τζαμί σου;
Δεν είναι αμαρτία 2 μέτρα άνθρωπος να είναι στο φανάρι;
Γιατί, επειδή με τις τεράστιες χερουκλες του θα το καθάριζε με μια μόνο κίνηση;
Ή γιατί θα ήταν αστεία η σκηνή και θα εσπαγες πλάκα;
Αφού γνωρίζεις καλά πως σωματικα είναι που υπερτερουν οι Αφρικανοί , με ποιο δικαίωμα τους αφαιρείς το αβανταζ ;
Είσαι φασίστας;
- Cecily Anne
Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνει κάποιος εργατική βίζα και να την ανανεώνει κιόλας.Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:30 @σεσιλυ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι σχέση έχει αυτο;Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:45Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνει κάποιος εργατική βίζα και να την ανανεώνει κιόλας.Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:30 @σεσιλυ
- Cecily Anne
Σε επαναφέρω στο θέμα, γιατί ξεφύγαμε.Fluffy έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:52Τι σχέση έχει αυτο;Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:45Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνει κάποιος εργατική βίζα και να την ανανεώνει κιόλας.Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:30 @σεσιλυ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι , αλλά πες μας και αυτό που σε ρωτάμε .
Δεν είναι γνώρισμα ευγενούς να αποφεύγει.
Τι ζωή θα έκανε σήμερα ο Γιάννης αν ο αθλητισμός δεν ήταν επαγγελματικός;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
O Αντετοκούμπο είναι η ζωντανή απόδειξη ότι έχουμε γαμώ τα μπάσκετ αλλά μας αδικούν τα γονίδια. Είμαστε Χόμους Χαμηλόκωλους.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Γιατί ρε; Διασκέδαση είναι. Οι καλοί διασκεδαστές παντού και ανέκαθεν απολάμβαναν εξαιρετικά προνόμια, τους τα δίνει αυθόρμητα ο κόσμος.Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 09:00σωστα.Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:27Ακριβώς. Γτπκ καλά καλά. Οι τύποι βγάζουν πιο πολλά από αυτόν που σε εμβολιάζει και κλωτσάνε μπάλα, για να μουγκανίζουν από κάτω τα γελάδια.Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:22
Έχει προεκτάσεις, Π.χ. Το 2004 που 22 χαζοί κλωτσάν´ ένα πετσί και πήρε μια ομάδα το γιουρο σιγά τα αβγά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Σε ποιο άθλημα δεν έχεις ελεύθερη πρόσβαση φλάφυ;Fluffy έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:30 @σεσιλυ
Απ' ό,τι ξέρω, υπάρχουν πολύ λίγα αθλήματα που χρειάζεται να πληρώνεις από την τσέπη σου, ειδικώς στο ερασιτεχνικό επίπεδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε κολυμβητήριο, τζούντο, μπάσκετ κτλ αν πας τα παιδιά σου, δωρεάν τα πας;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 10:56 Σε ποιο άθλημα δεν έχεις ελεύθερη πρόσβαση φλάφυ;![]()
Απ' ό,τι ξέρω, υπάρχουν πολύ λίγα αθλήματα που χρειάζεται να πληρώνεις από την τσέπη σου, ειδικώς στο ερασιτεχνικό επίπεδο.
Δεν έχεις περάσει ούτε έξω από αθλητικό όμιλο, έτσι;Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 10:59Σε κολυμβητήριο, τζούντο, μπάσκετ κτλ αν πας τα παιδιά σου, δωρεάν τα πας;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 10:56 Σε ποιο άθλημα δεν έχεις ελεύθερη πρόσβαση φλάφυ;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση