Μακροπρόθεσμα στις δικές σου ιδέες κάνει κακό να ταυτίζονται με strongmen τύπου Ορμπάν, όχι στις δικές μου.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:57 Σας πονάει ο Ορμπάν.
Που μου κοπτεστε δήθεν για την ελευθερία του Τύπου.
Είναι η "Βενεζουέλα" σας.
Μακροπρόθεσμα στις δικές σου ιδέες κάνει κακό να ταυτίζονται με strongmen τύπου Ορμπάν, όχι στις δικές μου.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:57 Σας πονάει ο Ορμπάν.
Oι διάφοροι Ορμπάν είναι η απάντηση. Για το ποια ήταν η ερώτηση, το αφήνω σε σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:33Μακροπρόθεσμα στις δικές σου ιδέες κάνει κακό να ταυτίζονται με strongmen τύπου Ορμπάν, όχι στις δικές μου.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:57 Σας πονάει ο Ορμπάν.
Δε λέει και πολλά αυτό, μια απάντηση προσπαθούν όλοι να δώσουν, αλλιώς θα είχαν μηδενική στήριξη. Το θέμα είναι αν αυτή η απάντηση είναι βιώσιμη. Όταν ο ορμπανισμός καταρρεύσει όλη αυτή η εξουσία που έχει συγκεντρώσει ο Ορμπάν θα ανήκει στην αντιπολίτευση, και τότε θα είναι στην καλή της θέληση να την επιστρέψει στους θεσμούς.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:47Oι διάφοροι Ορμπάν είναι η απάντηση. Για το ποια ήταν η ερώτηση, το αφήνω σε σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:33Μακροπρόθεσμα στις δικές σου ιδέες κάνει κακό να ταυτίζονται με strongmen τύπου Ορμπάν, όχι στις δικές μου.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:57 Σας πονάει ο Ορμπάν.
Φυσικά και λέει πολλά αυτό.Τον Ορμπάν τον ψηφίζει ο λαός του. Που σημαίνει ότι τον θέλει. Δεν υπάρχει ορμπανισμός λοιπόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:59Δε λέει και πολλά αυτό, μια απάντηση προσπαθούν όλοι να δώσουν, αλλιώς θα είχαν μηδενική στήριξη. Το θέμα είναι αν αυτή η απάντηση είναι βιώσιμη. Όταν ο ορμπανισμός καταρρεύσει όλη αυτή η εξουσία που έχει συγκεντρώσει ο Ορμπάν θα ανήκει στην αντιπολίτευση, και τότε θα είναι στην καλή της θέληση να την επιστρέψει στους θεσμούς.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:47Oι διάφοροι Ορμπάν είναι η απάντηση. Για το ποια ήταν η ερώτηση, το αφήνω σε σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:33
Μακροπρόθεσμα στις δικές σου ιδέες κάνει κακό να ταυτίζονται με strongmen τύπου Ορμπάν, όχι στις δικές μου.
Για πρωθυπουργός ψηφίστηκε. Το καθεστώς που έχει σχηματίσει υπερβαίνει την εξουσία που μπορεί να πάρει μέσω εκλογών. Τώρα άμα δεν το καταλαβαίνεις αυτό και θεωρείς ότι θα βγει σε καλό, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Όχι για μένα τουλάχιστον.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 22:06Φυσικά και λέει πολλά αυτό.Τον Ορμπάν τον ψηφίζει ο λαός του. Που σημαίνει ότι τον θέλει. Δεν υπάρχει ορμπανισμός λοιπόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:59Δε λέει και πολλά αυτό, μια απάντηση προσπαθούν όλοι να δώσουν, αλλιώς θα είχαν μηδενική στήριξη. Το θέμα είναι αν αυτή η απάντηση είναι βιώσιμη. Όταν ο ορμπανισμός καταρρεύσει όλη αυτή η εξουσία που έχει συγκεντρώσει ο Ορμπάν θα ανήκει στην αντιπολίτευση, και τότε θα είναι στην καλή της θέληση να την επιστρέψει στους θεσμούς.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:47
Oι διάφοροι Ορμπάν είναι η απάντηση. Για το ποια ήταν η ερώτηση, το αφήνω σε σένα.
Και δεν μας λες αγαπητε (Αυ)Νανε γιατι πουληθηκε το μεσο αυτο σε αλλους;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:08 Άρχισαν οι εκαθαρίσσεις στο Index, το τελευταίο ανεξάρτητο μέσο της Ουγγαρίας, μετά την εξαγορά του 50% από καθεστωτικό επενδυτή.
Το προσωπικό προτίμησε να παραιτηθεί παρά να περιμένει τη σειρά του ή να δηλώσει υποταγή.
Mad respect.
https://www.bbc.com/news/world-europe-53531948
Όχι, απλά θέλουν ο τύπος να έχει την 'δική τους' ελευθερία. Τους μάθαμε τόσα χρόνια.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:57 Σας πονάει ο Ορμπάν.
Το πχορουμ μου έχει κάνει τεράστια ζημιά. Διάβασα συντηρητικό δημοσιογράφο και το πρώτο άτομο που σκεφτηκα ήταν ο Αριστος.stella έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:07Τραγική η κατάσταση στην Ουγγαρία, πραγματικά. Έχω μιλήσει με συντηρητικό δημοσιογράφο εκεί που τον πολεμάει μέχρι σήμερα ο Ορμπάν, μιλάμε για παράνοια.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:57 Σας πονάει ο Ορμπάν.
Κι εκεί δε νομίζω να ισχύει καν αυτό με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ όπως έγινε εδώ και όπως γίνεται συνήθως.![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Γατάκια εμείς εδώ τα έχουμε λύσει προ πολλού αυτά. Όλα τα συστημικά μέσα ανήκουν σε καθεστωτικούς επενδυτές, χρηματοδοτούνται με κυβερνητικά λεφτά σύμφωνα με λίστες που καταρτίζει το γραφείο του πρωθυπουργού. Παρασάγκας μπροστά από τους Ούγγρους. Και το κυριότερο σιωπήDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:08 Άρχισαν οι εκαθαρίσσεις στο Index, το τελευταίο ανεξάρτητο μέσο της Ουγγαρίας, μετά την εξαγορά του 50% από καθεστωτικό επενδυτή.
Το προσωπικό προτίμησε να παραιτηθεί παρά να περιμένει τη σειρά του ή να δηλώσει υποταγή.
Mad respect.
https://www.bbc.com/news/world-europe-53531948
Τουλάχιστον κάνατε coming out υπερ της "δικής σας" ανελευθερίας.Green Dragon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 01:21Όχι, απλά θέλουν ο τύπος να έχει την 'δική τους' ελευθερία. Τους μάθαμε τόσα χρόνια.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:57 Σας πονάει ο Ορμπάν.
Ζηλεύουν. Θα θέλανε έναν ερντογάν, κούλης τους προέκυψεvantono έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 10:54 Ρε κοίτα λατρεία τα ακροδεξχιούλια για την αδερφή ψυχή του Έρντο!![]()
Ευτυχώς για αυτό. Και οι Ούγγροι Ερντογάν ήθελαν βέβαια, αλλά Ερντογάν των φτωχών σε γύφτικο κακέκτυπο τους προέκυψε.Υδράργυρος έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 11:30Ζηλεύουν. Θα θέλανε έναν ερντογάν, κούλης τους προέκυψεvantono έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 10:54 Ρε κοίτα λατρεία τα ακροδεξχιούλια για την αδερφή ψυχή του Έρντο!![]()