!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:10 Το ήξεραν. Από εκεί και πέρα εφόσον για σένα η συζύτηση αρχίζει και τελειώνει στην εφαρμογή του νόμου μετά απ' όλα αυτά, δεν έχει νόημα.
Οκ, φτάσαμε και στους αναλυτές του "πνεύματος" του νόμου. :lol:

Ποιητικές προσεγγίσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Coral έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:27
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:15
Εικόνα
Ε, όταν γράφεις ως πρόβλημα ότι η Ελλάδα είναι χώρα λευκών τι θες να κάνω;

Έχει ξεφύγει κανονικά η ιστορία (για το δικό μου σκεπτικό τουλάχιστον) και δεν προτίθεμαι να μπω σ' αυτό το τριπάκι. :lol:
Τι ως πρόβλημα ρε μπουρδολόγοι; Κότες που φοβάστε να παραδεχτείτε ότι μισείτε τους αράπηδες και στρουθοκαμηλίζετε φτιάχνοντας καταστάσεις που δεν υπάρχουν.
Ακόμα ένα μπουλουμουτζίδικο δήγμα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα

Εικόνα

Ανάλογα με την μόδα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Coral

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Coral »

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:39
Coral έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:36 Ναι η βούληση των πολιτών εκφράζεται με τους νόμους :smt005:
αλλος ενας της σχολης "αφου η δημοκρατια δεν λειτουργει τελεια ας την καταργήσουμε για χαριν ..." τι?
Θα μιλάμε για τις κρυφές χάρες τώρα; :smt047
Άβαταρ μέλους
Coral

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Coral »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:19
Coral έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:27

Ε, όταν γράφεις ως πρόβλημα ότι η Ελλάδα είναι χώρα λευκών τι θες να κάνω;

Έχει ξεφύγει κανονικά η ιστορία (για το δικό μου σκεπτικό τουλάχιστον) και δεν προτίθεμαι να μπω σ' αυτό το τριπάκι. :lol:
Τι ως πρόβλημα ρε μπουρδολόγοι; Κότες που φοβάστε να παραδεχτείτε ότι μισείτε τους αράπηδες και στρουθοκαμηλίζετε φτιάχνοντας καταστάσεις που δεν υπάρχουν.
Ακόμα ένα μπουλουμουτζίδικο δήγμα. :)
Ακόμα ένα δίγαμα :003:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Είναι δημοφιλές τρένο το BLM τώρα, ας πιάσουμε θέση στο βαγόνι. Μη παρεξηγηθούν και οι χορηγοί μας.

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:10 Το ήξεραν. Από εκεί και πέρα εφόσον για σένα η συζύτηση αρχίζει και τελειώνει στην εφαρμογή του νόμου μετά απ' όλα αυτά, δεν έχει νόημα.
Το ήξεραν!

Ο νόμος είναι ένα συμβόλαιο μεταξύ των πολιτών (και μεταξύ πολιτών και αρχών) που ορίζει τους κανόνες και τρόπους που έχουμε συμφωνήσει να ζούμε ώστε να ζούμε ομαλά και αρμονικά. Μπορεί να συζητηθεί και να αλλάξει αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να τηρείται.

Δεν θα κρεμάσω τον Αντετοκούμπο γιατί ήρθε παράνομα στη χώρα ούτε θα αποκλείσω τη νομιμοποίηση του πάραυτα (βέβαια επί της αρχής θέλω να εφαρμόζεται ο νόμος με τις απελάσεις, τις τιμωρίες κτλ). Επίσης δεν αναφέρομαι στον μπασκετμπολίστα (που δεν μας έχει και καμία ανάγκη στο κάτω-κάτω) αλλά σε κάθε "ανώνυμο". Τα πάντα εξετάζονται και υπάρχουν προσαρμογές και βελτιώσεις. Θα πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουν ότι ο νόμος εφαρμόζεται.

Εφόσον λοιπόν το ήξεραν ότι θα είναι παράνομοι δεν πρέπει να είναι ο Αντετοκούμπο αυτός που διαμαρτύρεται αλλά εμείς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:19 Εικόνα

Εικόνα

Ανάλογα με την μόδα.
Και ανάλογα με τον τίτλο της lifo.

Οι λιφοτζήδες είναι η πιο αστεία περίπτωση. Χιπστεροχίπιδες που θα πάθαιναν πανικό μόνον και μόνον στην ιδέα να μένουν σε πολύχρωμη γειτονιά. Αντιρατσίστας, πλέκουν ένα αντιφα σεμεδάκι για τα καλύψουν τα παγκάκια του άι παντελεήμονα και την κάνουν για καφέ ή χυμό σε άλλες πλατείες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:19 Εικόνα

Εικόνα

Ανάλογα με την μόδα.
ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

panos291 έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:30

ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
Και λευκός στρέιτ άντρας. Ο,τι χειρότερο δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6877781522

Μια έτσι μια γιουβέτσι μας τα λες Γιάννη. Δε θέλω να πιστεύω ότι πουλάς και εσύ πρόλογο λόγω της μόδας.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:34 https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6877781522

Μια έτσι μια γιουβέτσι μας τα λες Γιάννη. Δε θέλω να πιστεύω ότι πουλάς και εσύ πρόλογο λόγω της μόδας.
Μα λέει στο αρχικό κείμενο:
Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ. Ήμουν σοκαρισμένος, αναρωτιόμουν τι συμβαίνει εδώ. Με έκανε να αναρωτιέμαι αν η χώρα μου δίνει αρκετές ευκαιρίες σε όσους δεν είναι από εκεί, άρχισα να το σκέφτομαι αυτό.
Άρχισε να το σκέφτεται και προφανώς σκέφτηκε περιστατικά που όταν ήταν μικρότερος δεν τα είχε θεωρήσει πρόβλημα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Εχει καποιο δικιο ο Adeto.
Δεν υπαρχει νομιμος τροπος να ερθει και να μεινει καποιος οικονομικος μεταναστης στην Ελλάδα.
Συνήθως οταν συναντιούνται οι μεταναστες η πρωτη ερώτηση ειναι "απο χαρτια πως πας" αντι "απο υγεια πως πας".
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:30 δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Αντετοκούμπο
δεν είπε κάποιο ψέμα αλλά ούτε και δυσφήμισε τη χώρα
όντως πέρασε δύσκολα και όντως όσο πιο πίσω στο χρόνο πηγαίνεις τόσο πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τους μετανάστες
αμφιβάλλει κανείς ότι αντιμετώπισε ρατσισμό;
μίλησε όμως και θετικά, όπως για την αντίληψη του πατέρα του για την Ελλάδα και την ελληνική κουλτούρα
ας αντιμετωπίσουμε τις αλήθειες με θάρρος και όχι με φόβο και στρουθοκαμηλισμό
το παιδί αυτό εργάστηκε σκληρά και πέτυχε σε παγκόσμιο επίπεδο
βγαίνει στα μεγαλύτερα γήπεδα του ΝΒΑ και κρατάει την ελληνική σημαία
δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω
ο Αντετοκούμπο αγαπάει την Ελλάδα, αλλά προφανώς θα εκφράσει και κάποια παράπονα
και όχι αδίκως
αν εξακολουθει να το κανει και μετα απο δεκα χρονια,θα του βγαλω το καπελο.
Ηδη εχει αρχισει να αμερικανοποιειται και σε λιγα χρονια δεν θα θυμαται κατα που πεφτει η Ελλαδα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Ο Αντετοκούμπο και ο καθε Αντετοκούμπο,βλεπει την Ελλαδα ως σκαλι.
Μολις ανεβει πιο πανω,χεστηκε για την Ελλαδα,οπως χεσμενη εχει ηδη τη Νιγηρια.
Αυριο θα κουναει αμερικανικα σημαιακια και θα ορκιζεται πιστη στην Αμερικη.
Αν κανω λαθος,εδω ειμαστε να το παραδεχτω.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”