!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
τον ταίσαν κι αυτοί ψωμάκι σαν τον άλλονα που έγραφε πιο πριν.στη θέση του θα τους έδινα 100000 να τα μοιραστούν να μη μου ζαλίζουν ταρχίδια
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Απέλαση παρανόμων; Ανήκουστα και απαράδεκτα πράγματα!Apergos8 έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:42 Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις* ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.
* Στη πραγματικότητα, ειδικά τότε δεν απελαύνονταν κανένας από την χώρα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εχει κανει δωρεες για να φτιαχτει κλειστο μπασκετ στην ραφηνα και 10000 μασκες στον δημο ζωγραφουnowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:37 τον ταίσαν κι αυτοί ψωμάκι σαν τον άλλονα που έγραφε πιο πριν.στη θέση του θα τους έδινα 100000 να τα μοιραστούν να μη μου ζαλίζουν ταρχίδια
πας στοιχημα οτι ολοι αυτοι που τον κραζουν κοιτανε να κλεψουν την εφορια και μετα ζητανε "να μην πηγαινουν οι φοροι μου στους λαθρο"?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Νιώσετε λίγο.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:38Απέλαση παρανόμων; Ανήκουστα και απαράδεκτα πράγματα!Apergos8 έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:42 Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις* ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.
Από την άλλη , αυτοί που τον κράζουν πλήρωναν το σχολείο του Γιάννη και όλων των αδερφών του, τους καθηγητές τους, τα βιβλία τους, τα εμβόλια τους, τους γιατρούς τους, την αστυνομία , τον στρατό κλπ.alekhine έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:42εχει κανει δωρεες για να φτιαχτει κλειστο μπασκετ στην ραφηνα και 10000 μασκες στον δημο ζωγραφουnowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:37 τον ταίσαν κι αυτοί ψωμάκι σαν τον άλλονα που έγραφε πιο πριν.στη θέση του θα τους έδινα 100000 να τα μοιραστούν να μη μου ζαλίζουν ταρχίδια
πας στοιχημα οτι ολοι αυτοι που τον κραζουν κοιτανε να κλεψουν την εφορια και μετα ζητανε "να μην πηγαινουν οι φοροι μου στους λαθρο"?![]()
Ο Γιάννης , ούτε φαντάρος δεν πήγε.
Θεωρήθηκε δλδ από την πολιτεία ανώτερος από εσένα και από εμένα που υπηρετήσαμε.
Επομένως αμφιβάλλω αν ο Γιάννης έχει πατσισει με 10.000 μάσκες (ούτε 1.000 ευρώ ) και μια αντίστοιχη (υποθέτω ) δωρεά.
Αλλά χες το.
Ας μην πατσισει ποτέ του με το ελληνικό κράτος.
Τέτοιο αγαθό που είναι, καλά κάνει και το γαμαει κι ο Γιάννης και ο καθενας τους.
Τον καφετζή, που γύρω του στηρίχθηκαν ως οικογένεια κατά δηλωση τους, δεν θα μπορούσε να τον έχει λίγο βοηθήσει;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Λίνο Βεντούρα
Σωστά. Αν ήταν νόμιμος μετανάστης θα έπαιζε γκολφ.Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:49Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Νιώσετε λίγο.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:38Απέλαση παρανόμων; Ανήκουστα και απαράδεκτα πράγματα!Apergos8 έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:42 Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις* ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Prepon έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:58 Ο Γιάννης , ούτε φαντάρος δεν πήγε.
Θεωρήθηκε δλδ από την πολιτεία ανώτερος από εσένα και από εμένα που υπηρετήσαμε.

καλα μπορει να τον εχει βοηθησει και να μην το εχουμε μαθει ποτε δεν το ξερεις αυτοPrepon έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:58 Τον καφετζή, που γύρω του στηρίχθηκαν ως οικογένεια κατά δηλωση τους, δεν θα μπορούσε να τον έχει λίγο βοηθήσει;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν έχει 5-6 βασικούς κανόνες που να στηρίζει.στην περίπτωση του αντετοκούμπο,για τους τυπάκους σε αυτό που έβαλες ήταν λάθρο μέχρι τα 18 [γεννημένος στην ελλάδα] έλληνας μόλις πήγε nba,ελληνάρας όταν σήκωνε την σημαία και ξαναμανά λάθρο όταν είπε ότι πέρασε και άσχημα στην ελλάδα.αυτό συμβαίνει στα πάνταalekhine έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:42 εχει κανει δωρεες για να φτιαχτει κλειστο μπασκετ στην ραφηνα και 10000 μασκες στον δημο ζωγραφου
πας στοιχημα οτι ολοι αυτοι που τον κραζουν κοιτανε να κλεψουν την εφορια και μετα ζητανε "να μην πηγαινουν οι φοροι μου στους λαθρο"?![]()
Είσαι άδικος. Ακόμη και σ' αυτό το πλαίσιο που το θέτεις, ακόμη και αν δεν είχε αποκτήσει τη θέση που έχει τώρα και έμενε στην Ελλάδα, θα είχε ήδη ξεχρεώσει ως αθλητής το χρέος του στη χώρα.Prepon έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:58Από την άλλη , αυτοί που τον κράζουν πλήρωναν το σχολείο του Γιάννη και όλων των αδερφών του, τους καθηγητές τους, τα βιβλία τους, τα εμβόλια τους, τους γιατρούς τους, την αστυνομία , τον στρατό κλπ.alekhine έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:42εχει κανει δωρεες για να φτιαχτει κλειστο μπασκετ στην ραφηνα και 10000 μασκες στον δημο ζωγραφουnowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:37 τον ταίσαν κι αυτοί ψωμάκι σαν τον άλλονα που έγραφε πιο πριν.στη θέση του θα τους έδινα 100000 να τα μοιραστούν να μη μου ζαλίζουν ταρχίδια
Ο Γιάννης , ούτε φαντάρος δεν πήγε.
Επομένως αμφιβάλλω αν ο Γιάννης έχει πατσισει με 10.000 μάσκες (ούτε 1.000 ευρώ ) και μια αντίστοιχη (υποθέτω ) δωρεά.
Αλλά χες το.
Ας μην πατσισει ποτέ του με το ελληνικό κράτος.
Τέτοιο αγαθό που είναι, καλά κάνει και το γαμαει κι ο Γιάννης και ο καθενας τους.
Τον καφετζή, που γύρω του στηρίχθηκαν ως οικογένεια κατά δηλωση τους, δεν θα μπορούσε να τον έχει λίγο βοηθήσει;
Από εκεί και πέρα, ακόμη και όταν έγινε διάσημος είχε πολύ πιο φιλελληνική στάση από πολλούς διεθνείς παίκτες.
Με λίγα λόγια, αν ήταν όλοι οι μαύροι -και οι μειονότητες γενικώς- σαν τον Αντενοκούνμπο και όλοι οι λευκοί σαν το εκπαιδευτικό σάπιο φρούτο, θα ήμουν κι εγώ υποστηρίκτρια του BLM κινήματος.
Αλλά δεν είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και όμως ξεχωρίζουν από το βλέμμα, την έκφραση του προσώπου, είναι πιο πράα, γαλήνια. Εγώ τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω ποιος είναι χριστιανός και ποιος μουσουλμάνος. Εννοώ και σε χώρες του εξωτερικού. Όπως επίσης και οι βουδιστές ξεχωρίζουν από την αύρα που αποπνέουν.Azuka έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:23 Και εμάς την γκανέζικη(αλλά και την αφρικανική κοινότητα γενικα) μας θεωρούν μουσουλμάνους αν και οι περισσότεροι είμαστε χριστιανοί.Γι αυτό μεγάλο ρόλο έχουν παίξει τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι που έχουν ζωγραφίσει την βολική εικόνα του όποιος δεν έχει ελληνική καταγωγή άμεσα είναι μουσουλμάνος.
Επίσης μπορώ να ξεχωρίσω και έναν λευκό που το παίζει χριστιανός αλλά δεν είναι. Είτε με την κυριολεκτική, είτε με την μεταφορική έννοια.
Η Ελλάδα είχε μεγάλη πολιτιστική επίδραση στην αρχαιότητα και μέχρι πρόσφατα, κυρίως στην βόρεια Αφρική βέβαια, αλλά ίσως και αλλού.
Η μετάδοση της γλώσσας και της παιδείας σε αλλοδαπούς (νόμιμους) είναι υπέρ της Ελλάδας.
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή, εμάς δεν μας ξενίζει το χρώμα, αντιλαμβανόμαστε τον εχθρό σαν να έχουμε προγραμματισμένα γονίδια λόγω ιστορίας, οποιοδήποτε χρώμα και να έχει.
ή αλλιώς άλλη μια μεγάλη "επιτυχία" της νουδούλας. Στα σοβαρά περιμένει ότι θα την ψηφίσουν κάποτε οι πρώην λάθρομετανάστες. Για γενιές θα έχουν να λαμβάνουν πόρους και ευνοϊκές ρυθμίσεις από αριστερίζοντα κόμματα.Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:11 Ο Αντεντοκούμπο είναι αστέρι μέν, αλλά "ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος".
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- hellegennes
Truth be told, αυτό το οφείλει στην Ελλάδα. Από την χώρα των γονιών του λίγο δύσκολο να συνέβαινε αυτό.Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:49Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Νιώσετε λίγο.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:38Απέλαση παρανόμων; Ανήκουστα και απαράδεκτα πράγματα!Apergos8 έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:42 Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις* ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Νόμιζα ότι αναδείχτηκε παίζοντας καλό μπάσκετ όχι πετώντας καλές μαλακίες.Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:49Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Νιώσετε λίγο.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:38Απέλαση παρανόμων; Ανήκουστα και απαράδεκτα πράγματα!Apergos8 έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:42 Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις* ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ελα το ξανα ειδα,6 με τιποτα.ισως 3
παντως στην γεωργια ζουσαν και 100 χιλιαδες ελληνες ε; πριν πεσει το καθεστως,δεν παιζει να μην υπηρχε επιρροη ενθεν και ενθεν.ηδη απο τα παλια τα χρονια.
αλλωστε μιλαμε και για ορθοδοξη χωρα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
σωστη επισημανσηhellegennes έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 12:51Truth be told, αυτό το οφείλει στην Ελλάδα. Από την χώρα των γονιών του λίγο δύσκολο να συνέβαινε αυτό.Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:49Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Νιώσετε λίγο.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:38
Απέλαση παρανόμων; Ανήκουστα και απαράδεκτα πράγματα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση