!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γερμανια με 2.200 μικτα.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
talaipwros

Re: γερμανια με 2.200 μικτα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

να θυμισω οτι η Αγγλια ειναι τοσο χαλια, που επειδη ερχοντουσαν εκατονταδες χιλιαδες καθε χρονο απο χωρες της ευρωπαικης ενωσης καταληξαμε με τους μπρεξιταδες να φευγουν απο την ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:58
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:53 Κοίτα αν τη μασέλα την περιποιείται μια φορά το χρόνο στην Ελλάδα και έχει κάνει ένα δύο καλά ανοιγματα και είναι σε κάνα Μπράιτον, παλευεται.
Προφανώς αν έχει λεφτά παλεύεται, αλλά αν έχεις λεφτά παντού είναι παράδεισος. Και στην Ελλάδα πας και αράζεις σε μια βίλα και δεν δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες.

Αν είσαι όμως μεροκαματιάρης, το ΗΒ είναι εφιάλτης. Έχει ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά ανοίγματα σε ταξικές διαφορές στην Δύση, σε τέτοιον βαθμό που η κάθε τάξη έχει διαφορετική προφορά, το ίδιο το γαμημένο το εκπαιδευτικό σύστημα λειτουργεί ακριβώς σ' αυτήν την βάση και υπάρχουν σχολεία ανάλογα με την κοινωνική τάξη, οι δυνατότητες για εκπαίδευση και δουλειά είναι ανάλογες της τάξης σου, το ίδιο και η αντιμετώπισή σου γενικά από την κοινωνία.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ εφιαλτικότερο μέρος στην Ευρώπη για χαμηλές τάξεις. Πρόσβαση σε υγεία, παιδεία, εργασία, στέγαση, ασφάλεια, είναι σε ακραίο βαθμό συνδεδεμένα με τις τάξεις και οι διαφορές είναι χαοτικές.
Διοτι εισαι αχρηστος ,αλλοι πανε 10 χρονια στο ΗΒ και και απο πειναλες καταλήγουν με 7 ακινητα και 4 συνταξεις
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

perseus έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:41
hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:58
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:53 Κοίτα αν τη μασέλα την περιποιείται μια φορά το χρόνο στην Ελλάδα και έχει κάνει ένα δύο καλά ανοιγματα και είναι σε κάνα Μπράιτον, παλευεται.
Προφανώς αν έχει λεφτά παλεύεται, αλλά αν έχεις λεφτά παντού είναι παράδεισος. Και στην Ελλάδα πας και αράζεις σε μια βίλα και δεν δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες.

Αν είσαι όμως μεροκαματιάρης, το ΗΒ είναι εφιάλτης. Έχει ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά ανοίγματα σε ταξικές διαφορές στην Δύση, σε τέτοιον βαθμό που η κάθε τάξη έχει διαφορετική προφορά, το ίδιο το γαμημένο το εκπαιδευτικό σύστημα λειτουργεί ακριβώς σ' αυτήν την βάση και υπάρχουν σχολεία ανάλογα με την κοινωνική τάξη, οι δυνατότητες για εκπαίδευση και δουλειά είναι ανάλογες της τάξης σου, το ίδιο και η αντιμετώπισή σου γενικά από την κοινωνία.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ εφιαλτικότερο μέρος στην Ευρώπη για χαμηλές τάξεις. Πρόσβαση σε υγεία, παιδεία, εργασία, στέγαση, ασφάλεια, είναι σε ακραίο βαθμό συνδεδεμένα με τις τάξεις και οι διαφορές είναι χαοτικές.
Διοτι εισαι αχρηστος ,αλλοι πανε 10 χρονια στο ΗΒ και και απο πειναλες καταλήγουν με 7 ακινητα και 4 συνταξεις
Λολ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:36 να θυμισω οτι η Αγγλια ειναι τοσο χαλια, που επειδη ερχοντουσαν εκατονταδες χιλιαδες καθε χρονο απο χωρες της ευρωπαικης ενωσης καταληξαμε με τους μπρεξιταδες να φευγουν απο την ΕΕ.
Λολ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:36 να θυμισω οτι η Αγγλια ειναι τοσο χαλια, που επειδη ερχοντουσαν εκατονταδες χιλιαδες καθε χρονο απο χωρες της ευρωπαικης ενωσης καταληξαμε με τους μπρεξιταδες να φευγουν απο την ΕΕ.
Καταπληκτικό κριτήριο. Οπότε η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα της Δύσης, γιατί οι εισροές μεταναστών από το 1990 και μετά, σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας, είναι μεγαλύτερες από οποιουδήποτε άλλου κράτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:48
perseus έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:41 Διοτι εισαι αχρηστος ,αλλοι πανε 10 χρονια στο ΗΒ και και απο πειναλες καταλήγουν με 7 ακινητα και 4 συνταξεις
Λολ
Καραλολ! :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:49
Λολ
ειπα κατι λαθος;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 19:56
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:49
Λολ
ειπα κατι λαθος;
Όλα σωστά :wave:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ολόσωστα. Το δείχνουν και οι πίνακες της Eurostat:

Εικόνα

:smt005: :smt005:

Είμαι διατεθειμένος να εξηγήσω τι δείχνει ο πίνακας, σε όποιον δεν καταλαβαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:31 Όχι, θα μπορούσα να μένω σε κάποια συγκεκριμένα μέρη.
Στην Belgravia ας πούμε :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 16:26 Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις στο ότι αποφασίζει αυτός ο οποίος ιδρωνει.
Συνηθως αποφασιζουν τα ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Αυτο συμβαινει στην real life.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Daje έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:23
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 16:26 Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις στο ότι αποφασίζει αυτός ο οποίος ιδρωνει.
Συνηθως αποφασιζουν τα ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Αυτο συμβαινει στην real life.
Αν είναι έμμισθα σαφως .
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:18
hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:31 Όχι, θα μπορούσα να μένω σε κάποια συγκεκριμένα μέρη.
Στην Belgravia ας πούμε :lol:
Μπα, θα προτιμούσα καμμιά έπαυλη σε Surrey Hills.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 15:03

Δες τώρα για πόσο χυδαίο άτομο μιλάμε. Έχει πικρία επειδή σπούδασα σε καλύτερο πανεπιστήμιο και προσπαθεί χρόνια να μου την πει και δες με τι εμετικό τρόπο εκφράζει τα ψέματα και την χολή του.

Αυτό το άτομο ήταν και συντονιστής στο φόρουμ και έλειπε μάλιστα και σε κόσμο όσο ήταν εδώ.
εμενα μου ελειπε. ολοι μου λειπουν. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 16:28
αφενος δεν υπαρχει πλεον αναγκη να ιδρωσει κανεις
αφετερου ιδρωνει ξεϊδρωνει, μπορει να εκφερει αποψη για το τι θα προτιμουσε. ( στην περιπτωση μας , ουτε να ακουσει για επιστροφη)

τες πα, απο οτι καταλαβα ο φιλος του συμπαθους ασεβαστου αποφασισε να αραξει στο 500ρικο/4, σεβαστη επιλογη
meh, αν δεις ολα τα δεδομενα, και οι 2 επιλογες ισοτιμες μοιαζουν. η μετεγκατασταση εχει καποιο σοβαρο κοστος, και ρισκο να μην αντεξει, αυτος η η οικογενεια και να πανε ολα στο βροντο.
εδω, αν και δυσκολοτερο, παντα υπαρχει ελπιδα να βρεθει καμμια καλυτερη δουλεια, εχουν και το σιγουρο κεραμιδι πανω απο το κεφαλι τους.

απο την αλλη, και αυτος που του προτεινε να παει εκει για 2.2, μπορει αυριο να του προτεινει περισσοτερα, και να ξαναμπει σε σκεψεις.

δε θαθελα να ημουν στη θεση του, αλλα αν ημουν, παιζει να εμενα εδω, θα το παζαρευα για πανω απο 3κ για να κρινω οτι αξιζει να φυγω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”