!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γερμανια με 2.200 μικτα.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
talaipwros

Re: γερμανια με 2.200 μικτα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 16:26 Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις στο ότι αποφασίζει αυτός ο οποίος ιδρωνει.
αφενος δεν υπαρχει πλεον αναγκη να ιδρωσει κανεις
αφετερου ιδρωνει ξεϊδρωνει, μπορει να εκφερει αποψη για το τι θα προτιμουσε. ( στην περιπτωση μας , ουτε να ακουσει για επιστροφη)

τες πα, απο οτι καταλαβα ο φιλος του συμπαθους ασεβαστου αποφασισε να αραξει στο 500ρικο/4, σεβαστη επιλογη
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 16:28
αφενος δεν υπαρχει πλεον αναγκη να ιδρωσει κανεις
αφετερου ιδρωνει ξεϊδρωνει, μπορει να εκφερει αποψη για το τι θα προτιμουσε. ( στην περιπτωση μας , ουτε να ακουσει για επιστροφη)

τες πα, απο οτι καταλαβα ο φιλος του συμπαθους ασεβαστου αποφασισε να αραξει στο 500ρικο/4, σεβαστη επιλογη
Ιδανικά λοιπόν ο πτωχός πλην τίμιος φίλος θα ξεκινήσει έξοδα από Ελλάδα, δηλαδή θα μάθει Γέρμανικα με γυναικα, θα μαζέψει λεφτά για ταξίδι, για καπαρο, εφόσον βρει σπίτι και το στήσει κιολας, και δουλειά φυσικά και όλα αυτά με το πεντακοσαρικο που παίρνει τωρα και θα.παει στο.εξωτικο Μόναχο με 2200, να.ζει τέσσερα άτομα και θα.λυσει το προβλημα του.

ΥΓ. Εσύ έβαλες τη γνώμη της γυναίκας στο χιλιάρικο. Άμα είσαι άνετος και εισπραττεις ε.ναι ρωτα και την οικιακή βοηθό για γνώμη .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 15:47 Στο Μόναχο με 2200 δεν ζεις.
Πράγματι, στην περιοχή του Σταρνμπεργκ που έχει ΑΕΠ κατά κεφαλή σαν το Καταρ, δεν ζεις με τόσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:00
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 15:47 Στο Μόναχο με 2200 δεν ζεις.
Πράγματι, στην περιοχή του Σταρνμπεργκ που έχει ΑΕΠ κατά κεφαλή σαν το Καταρ, δεν ζεις με τόσα.
Δεν μετράει για Μόναχο! Είναι σαν το Σαρευ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:30 θα παει ο ανθρωπος, θα πανε τα παιδια στο παιδικο σταθμο δωρεαν, θα πιασει και η συζυγος καμια παρτ ταιμ δουλιτσα να μπαινει κανα χιλιαρικακι μεσα ατοφιο και θα ειναι μια χαρα
Καλά, τόσο εύκολα και γρήγορα δεν είναι όλα αυτά. Εξαρτάται κι από το background που έχουν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 16:26 Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις στο ότι αποφασίζει αυτός ο οποίος ιδρωνει.
Εδώ λέει ότι θα πουλήσει το ελληνικό ακίνητο και θα αγοράσει στην Γερμανία. :smt005: :smt005: :smt005:

Εντωμεταξύ λέει «σε δυτική χώρα» και μένει στο ΗΒ. Να έμενε στο Βέλγιο να το καταλάβαινα. Αλλά μένει στην τελευταία τρύπα του ζουρνά και το θεωρεί καλύτερο από την Ελλάδα γιατί έτσι.

Προσωπικά αγαπάω την Αγγλία, αλλά όχι για το επίπεδο ζωής της, που είναι τρισάθλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:49
Εδώ λέει ότι θα πουλήσει το ελληνικό ακίνητο και θα αγοράσει στην Γερμανία. :smt005: :smt005: :smt005:

Εντωμεταξύ λέει «σε δυτική χώρα» και μένει στο ΗΒ. Να έμενε στο Βέλγιο να το καταλάβαινα. Αλλά μένει στην τελευταία τρύπα του ζουρνά και το θεωρεί καλύτερο από την Ελλάδα γιατί έτσι.

Προσωπικά αγαπάω την Αγγλία, αλλά όχι για το επίπεδο ζωής της, που είναι τρισάθλιο.
Κοίτα αν τη μασέλα την περιποιείται μια φορά το χρόνο στην Ελλάδα και έχει κάνει ένα δύο καλά ανοιγματα και είναι σε κάνα Μπράιτον, παλευεται.
sharp

Για ποιο λόγο τότε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 22 Ιούλ 2020, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:53 Κοίτα αν τη μασέλα την περιποιείται μια φορά το χρόνο στην Ελλάδα και έχει κάνει ένα δύο καλά ανοιγματα και είναι σε κάνα Μπράιτον, παλευεται.
Προφανώς αν έχει λεφτά παλεύεται, αλλά αν έχεις λεφτά παντού είναι παράδεισος. Και στην Ελλάδα πας και αράζεις σε μια βίλα και δεν δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες.

Αν είσαι όμως μεροκαματιάρης, το ΗΒ είναι εφιάλτης. Έχει ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά ανοίγματα σε ταξικές διαφορές στην Δύση, σε τέτοιον βαθμό που η κάθε τάξη έχει διαφορετική προφορά, το ίδιο το γαμημένο το εκπαιδευτικό σύστημα λειτουργεί ακριβώς σ' αυτήν την βάση και υπάρχουν σχολεία ανάλογα με την κοινωνική τάξη, οι δυνατότητες για εκπαίδευση και δουλειά είναι ανάλογες της τάξης σου, το ίδιο και η αντιμετώπισή σου γενικά από την κοινωνία.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ εφιαλτικότερο μέρος στην Ευρώπη για χαμηλές τάξεις. Πρόσβαση σε υγεία, παιδεία, εργασία, στέγαση, ασφάλεια, είναι σε ακραίο βαθμό συνδεδεμένα με τις τάξεις και οι διαφορές είναι χαοτικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 22 Ιούλ 2020, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

sharp έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:58

Για ποιο λόγο τότε;
Πολύ μακριά συζήτηση που προτιμώ να την κάνουμε σε άλλο νήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Η Γερμανία όμως δεν είναι τόσο τραγική. Απλά όχι Μοναχο. Και γενικά όχι με μισθό ενός ατόμου εφόσον μιλάμε για οικογενεια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Η Γερμανία σίγουρα δεν είναι τόσο τραγική και έχει πολύ πιο σύγχρονο κράτος και καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Υποδομές, σύστημα υγείας, δρόμοι, υπηρεσίες, εκπαιδευτικό σύστημα, όλα είναι κλάσεις ανώτερα του ΗΒ και δουλεύουν πολύ καλύτερα.

Αλλά σίγουρα θέλει να δουλεύουν δύο, ειδικά αν έχεις οικογένεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:58
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:53 Κοίτα αν τη μασέλα την περιποιείται μια φορά το χρόνο στην Ελλάδα και έχει κάνει ένα δύο καλά ανοιγματα και είναι σε κάνα Μπράιτον, παλευεται.
Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ εφιαλτικότερο μέρος στην Ευρώπη για χαμηλές τάξεις. Πρόσβαση σε υγεία, παιδεία, εργασία, στέγαση, ασφάλεια, είναι σε ακραίο βαθμό συνδεδεμένα με τις τάξεις και οι διαφορές είναι χαοτικές.
Αυτο με την (δημόσια) υγεια το επιβεβαιώνω. Ελεγα (με τροπο :lol: ) σε ανωτερους συνάδελφους μου ότι τα νοσοκομεία τους και ειναι ΓΤΠ και απορούσαν.
Εννοώ ΗΒ
sharp

hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:59
sharp έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:58

Για ποιο λόγο τότε;
Πολύ μακριά συζήτηση που προτιμώ να την κάνουμε σε άλλο νήμα.
ΟΚ, πάντως, εάν εννοεις ότι την αγαπάς αλλά δεν θέλεις να μένεις εκεί, το καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όχι, θα μπορούσα να μένω σε κάποια συγκεκριμένα μέρη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”