Lugozzi έγραψε: 30 Ιουν 2018, 22:56
μπασταρδάκια οι ουρουγουανοι
και κυριως ο αρχικαραγκιόζης σουαρεζ
ευχομαι κωλοξεσκισμα απο τα γαλλακια
για την ωρα παρε κανα ντεπον. Τα γαλλακια εχουν δυνατους παικτες αλλα πισω ειναι απλες και καταφεραν να φανε 3 γκολ απο αυτη την αργεντινη...
Ουρουγουαη σηκωσε το!!!!!
Δεν νομίζω.
Μία ομάδα κλάσεως κούπας θα είχε κερδίσει 5-1 την Αργεντινή ή με την Πορτογαλία δεν θα είχε χάσει το κέντρο.
Οπωσδήποτε οι Σουάρεζ-Ψινάκης έπαιξαν εξαιρετικά και σαν μονάδες αυτοί οι δύο θα άξιζε να το σήκωναν.
Μπίστης έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 12:26
Έχει πιθανότητες η Ρωσία να σμπρωχτεί το απογευμα;
Είναι η Ισπανία θυσιάσιμη ή στα παπάρια της Φίμπα το Πουτινιστάν ;
Είμαστε στην εποχή VAR. Το σμπρώξιμο είναι πιό δύσκολο απ' ότι ήταν - αν και κατά τη γνώμη μου το βάρος μετατοπίζεται στις κάρτες (ο φαταούλ θα κοκκινίζει τους αντιπάλους από δω και μπρος αντί να εξαρτάται από τα μπενάλτια).
Η Ρωσία έφαγε τρία από την Uru. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάτι κουμούνια που είδα την υποστήριζαν, επειδή κράτησε τον παλιό εθνικό ύμνο. Αλλά και η Ισπανία είναι για πολύ ξύλο.
δεν εχω δει λεπτο απο το χτεσινο της ουρουγουαης και τα διαβασα σημερα ολα
μου εμεινε παντως το παρακατω signature materail
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιουν 2018, 18:59
ο εμπαπε ειναι της πλακας παντως
ο κουτσιανικουλης της γαλλιας
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Namrail έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 10:29
Ο Κριστιάνο σε πολλά παιχνίδια είναι για τα μπάζα. Πλέον παίζει φορ που σημαίνει πως αν δεν τον τροφοδοτήσει κάποιος, τελειώνουν όλα.
Εσύ κλαις για τη Ρεάλ. Περίμενε να αποκλειστεί και η Ισπανία του Ίσκο στον επόμενο γύρο και μετά κλαις.
Οργισμένος έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 11:50 ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!
Καμιά κούπα του καφέ και αν, θα σηκώσετε. Στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού ματς και με έναν ανύπαρκτο κριστιάνο είχε κλειστεί όλη η ουρουγουάη πίσω. Ειδικά μετά το 2-1 δεν έβγαινε από την περιοχή.
Η προημιτελική φάση θα είναι και η τελευταία της λογικά.
νόμιζα ότι διάασα τα χείλη ου λάθος στο live γιατί εν υπάρχει περίπτωση να τον έβρισε μπροστά στα μούτρα μ'αυτόν τον τρόπο και να μην έφαγε κόκκινη. Τελικά φαίνεται ότι το πρόσεξαν κι άλλοι
Uppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:03
4)Η Ουρουγουάη θα κερδίσει τη Πορτογαλία. Αυτό είναι πιο δύσκολο, αλλά θα ποντάρω στην Ουρουγουάη.
Ήθελα πάρα πολύ να δω την Πορτογαλία να χάνει και πίστευα πως η Ουρουγουάη το είχε. Απόλαυσα την κλαμμένη φατσούλα του CR7 στο τέλος. Μπράβο Σουάρεζ, μπράβο Καβάνι.